Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli kbs maaş kartı

teşekkürler bekleyelim o zaman
  2. Çözümlendi | Kilitli kbs maaş kartı

arkadaşlar yeni 33 kişi 4/b li başladı ayın 15 inde başlayş yapacağım şimdiden kbs maaş kartı tanımlatsam 15 inden sonrada hesaplat yapsam sıkıntı olur mu ? Daha öncede 15 inden önce girip hesaplatmıştım 15 inden sonra bir daha hesaplatma müsaade etmedi şimdi sadece maaş kartı girip bıraksam...
  3. Çözümlendi | Kilitli Kbs güncel ödeme kalemleri

mht nin anlamı nedir ? bilginiz var mı ?
  4. Çözümlendi | Kilitli Kbs güncel ödeme kalemleri

ömür bey excele göre aşağıdaki gibi seçilmesi lazım SAĞLIK BAKANLIĞI 67 İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ 54 TEDAVİ EDİCİ SAĞLIK 167 TEDAVİ HİZMETLERİ 480 Devlet Hastanesi Hizmetleri 328 Devlet Hastanesi Hizmetleri 1 Genel Bütçeli 0 Memur Lakin kbs bu kodda hesapla yapmıyor ödeme emri...
  5. Çözümlendi | Kilitli Memuriyete geçen 4/b li personelin e-bildirgesi

Önerileriniz için teşekkür ederim bu sırada aralık ayı geçen ay sgk prmler gittiği için aralık bildirgesi deftardarlığın giden sgk primden bir maaş eksik olursa sorun olmaz değil mi ? ipc oluşma durumu var mı
  6. Mutemet Arşivi 4/b sözleşmeli personellerin sgk primleri İle İlgili defterdarlık muhasebe müdürlüklerinde uygulama nasıldır?

arkadaşlar bursa defterdarlık muhasebe müdürlüğümüz 4/b sözleşmeli personellerin sgk primleri e bildirgesi yapılmayan ayları emanete almadan hemen sgk ya gönderiyor dolayısı ile gerek borç düşümü gerek kişi borçlarında sıkıntılar yaşıyoruz. Diğer illerde uygulama nasıldır ?
  7. Çözümlendi | Kilitli Memuriyete geçen 4/b li personelin e-bildirgesi

covid nedeni ile 4 mutemet karantinaya girdik dışarıdan görevlendirme ile mutemet bu şekilde yapmış yapacak bir şey yok sgk dan primleri geri isteyeceğim artık sözleşmeli personelleri sgk primleri nasıl geri istenir yazışma evrakları varsa paylaşırsanız sevinirim
  8. Çözümlendi | Kilitli Memuriyete geçen 4/b li personelin e-bildirgesi

arkadaşlar kasım 14 de 4/b çıkış 15 kasımda ise memuriyete geçti 4/b li personel Bu esnada 4/b maaş için kişi borcu yapıldı lakin sgk primler sgk dan istenmedi kişiden alındı. Deftadarlık ise emanete almadık primler öylece gitti.sgk primleri kişi borcunda kişiden alınca sgk danda istemenin...
  9. Mutemet Arşivi 2021 Yılı KBS De Tüm Kurumların Bütçe Kodları Değiştirildiğine Dair Duyuruya göre mutemetler işlem yapacakmıdır ?

Kurumsal kaydı silemiyoruz kırmızı alanlarda değişmiyor maalesef siz nasıl değiştirebildiniz
  10. Mutemet Arşivi 2021 Yılı KBS De Tüm Kurumların Bütçe Kodları Değiştirildiğine Dair Duyuruya göre mutemetler işlem yapacakmıdır ?

şe an yeni ekle dediğimde yine eski kodlar kırmızı olarak geliyor değiştirmeye mümkün kılmıyor sizde durum nedir ?
  11. Çözümlendi | Kilitli Tıbbi Sekreter Üst Öğrenim

Evet sayılmıyor ama 2007 de bakanlık bunu üst öğrenim saymış yazılı olarak saymış daha sonra yök kaldırmış ama kız o günden buyana lisans maaşı almış bende kazanılmış haktan yürüyüp lisans maaşı vermeyi düşündüm
  12. Çözümlendi | Kilitli Tıbbi Sekreter Üst Öğrenim

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK Tıbbi sekreterlik bölümü mezunu biri İşletme fakültesi bitirir ise üst öğrenim sayılır mı ?
  13. Mutemet Arşivi 2021 Yılı KBS De Tüm Kurumların Bütçe Kodları Değiştirildiğine Dair Duyuruya göre mutemetler işlem yapacakmıdır ?

2021 Yılı KBS De Tüm Kurumların Bütçe Kodları Değiştirildiğine Dair Duyuruya göre mutemetler işlem yapacakmıdır ? aşağıdaki resimde sanki bütçe tertip girişleri otomatik değişmiş
  14. Çözümlendi | Kilitli Azarbeycan da öğrenci olan çocuklara çocuk yardımı ve agi ödenir mi ?

Azarbeycan da öğrenci olan çocuklara çocuk yardımı ve agi ödenir mi ? 1606896695 yok mu cevap arkadaşlar
  15. Çözümlendi | Kilitli KBS Aile yardımı

Mehmet bey son bir soru aile yardımı tutarı eksik olan kadar mı yazılacak Örnek kasım aile yardımı almadı 329,62 tl mi yazalım yoksa kasımla aralık maaşının aile yardımını toplayıp mı yazalım şimdiden teşekkürler
  16. Çözümlendi | Kilitli KBS Aile yardımı

yapmam gereken aşağıdaki işaretli alana aile yardımı tutarı yazıp kaydedip önümüzdeki ay aralık maaşını hesaplatmak mı ?
  17. Çözümlendi | Kilitli KBS Aile yardımı

arkadaşlar bir personelimize geçen ay aile yardımı yapmayı unutmuşum ek bordro yapmadan önümüzdeki ay kbs den 1 aile yardımı fazladan vermek mümkünmü KBS de bunu nasıl ayarlayabilirim ?
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel refakat izni

4/b sözleşmeli personel 93 gün refakat izni aldı Bu personele maaş ödenir mi? SGK işlemleri nasıl olacak ?
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/b kadroya geçiş sonrası kişi borcu

652 khk öğretmenler için bizimkiler 663 KHK 45/A oluyor ama ben yinede kişi borcu ve maaş yapmayacağım çıkışı yaparım daha sonra memur griş yaparım önümüzdeki ay aralık maaşı memur maaşı veirrim olur biter
  20. Çözümlendi | Kilitli 4/b kadroya geçiş sonrası kişi borcu

arkadaşlar bu şekilde memurluğa geçenlerden kişi borcu yapmıyoruz bilginize 652 sayılı KHK ya göre atanmış iseler bu khk'nın ek 4. maddesinin 4. bendinde şu ibare yer alır: ...Bunlar, atandıkları kadronun mali ve sosyal haklarına göreve başladığı tarihi takip eden aybaşından itibaren hak...
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/b kadroya geçiş sonrası kişi borcu

arkadaşlar bir 4/b li hemşire kasım 14 mesai bitimi ayrılıp 15 inde kadrolu memurluğa geçiş yapacak bende 4/b kasım maaşı vermiştim.Bu durumda 4/b verdiğim kasım maaşı kişi borcu yapmam gerekir mi ?
  22. Çözümlendi | Kilitli İcra ve nafaka kesintisi

arkadaşlar bir hekim personelimize nem nafaka hem biriken nafakanın icrası gelmiştir.fakat biz g.bütçe memur maaşı hesaplatıp verdik. Bu durumda kasım ayı için nafaka ve icra kesintisini nasıl yaparız ?
  23. Çözümlendi | Kilitli Evde Sağlık Hizmetleri Birimi Giyim Yardımı Hk.

Arkadaşlar hastanelerdeki evde sağlık hizmetleri biriminde çalışan hemşire ebe gibi ünvanlara giyecek yardımını aynimi yapıyorsunuz yoksa nakdi mi ?
  24. Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

Son 6 aydır kbs ve mys sisteminde sık sık yaşanan kesintiler artık bizleri usandırdı.Maaş zamanı kesintilerin yaşanması iş ve işlemlerim gecikmesine vesile olmaktadır.İlgili kişilerin artık buna bir çeki düzen vermesi gerekir 1 yıl öncesine kadar böyle sık kesintiler olmuyordu.
  25. Çözümlendi | Kilitli KBS Terfi-sendika

Arkadaşlar gelen terfi 15/09/2020 olursa kbs terfi ekranına geçerli ay hangi ay yazılır ? 14/09/2020 olursa kbs terfi ekranına geçerli ay hangi ay yazılır ? Kişi sendikadan 10/16/2020 istifa ederse sendikadan çıkarılmı ? şimdiden teşekkürler
  26. Çözümlendi | Kilitli 4/b giyim yardımı kbs hesaplıyormu?

arkadaşlar 4/b giyim yardımı kbs hesaplamıyor mu ? Hesaplamıyor ise excel çalışması olan varsa paylaşırsa sevinirim
  27. Çözümlendi | Kilitli Analık izni raporu

4b li bir personelimiz doğum öncesi rapor aldı bitiş tarihi 19.10.2020 yani dündü e viziteden kontrol ettiğimde bu raporu göremiyorum onaylıyamıyorum.Acaba doğum sonrası raporumu alması gerekir doğrum öncesi raporun e vizite sistemine düşmesi için bir başka soru 4/b li bir personelim...
  28. Çözümlendi | Kilitli GSSP Kesilmez sorunu

hayı hayır sgk hata vermiyor yükledim gitti artık sgk yı aradım sordum o bilie bilmiyor
  29. Çözümlendi | Kilitli GSSP Kesilmez sorunu

Vazife veya harp mağlulu (GSSP KESİLMEZ) KBS seçeneğinde olan bir personel emsan txt dosyasına gssp kesilmediği için durum kodu M düşüyor amaç sgk kesenek hata vermesin buraya kadar sıkıntı yok lakin yapılan terfide m kodu düşmüyor kesenek bilgi sistemine durum kodu M yazmalımıyız ?
  30. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Gün Sayısı HİTAP Girişi

2019 ve sonrası fhz hiç bir şekilde girilmeyecek ilgili duyuru aşağıdadır. sadece eskilerden varsa girilmeye devam edecek telefonla araypta teyit ettim duyuru için aşağıdaki linki tıklayınız...
  31. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Gün Sayısı HİTAP Girişi

2019 dan itibaren hem 5434-5510 ikiside kaldırıldı biliyorum bu tarihten sonrası girilmeyecek
  32. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Gün Sayısı HİTAP Girişi

arkadaşlar hastanelerde fhz gün sayıları hitapa giriş kaldırılmadımıyıdı ? aşağıdaki duyuru nedir ?
  33. Çözümlendi | Kilitli 4/B sözleşmeli personel sağlık raporu kişi borcu

Arkadaşlar 4/B sözleşmeli personel aile hekimliğinden 2 adet 10 ar günlük istirahat raporu alıyor.Her iki rapor e vizitede önüme düşmedi bende manuel bildirim yaptım lakin sgk bu kişiye ödemede yapmadı kişi sgk ya gitti yine sorunu çözemedi. Şimdi sormak istediğim soru şu kişiye sgk para...
  34. Çözümlendi | Kilitli KBS Maaş hesaplama

şuan girdim terfileri ama hesaplamadım şimdi hesaplatıp daha sonra tekrar 1 inden sonra hesaplatırsam terfiler düzelir mi
  35. Çözümlendi | Kilitli KBS Maaş hesaplama

arkadaşlar ayın birinden önce memur maaşı deneme amaçlı hesaplatma yapılabilir mi ? sakıncası var mı örnek bugün genel memur maaşları kbs den hesaplatabilirmiyim
  36. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Askeri Personel

Sağlık Bakanlığı Askeri Personel Kademeli üstçavuş 5-1 derece Ek gösterge özel hizmet tazminatı yan ödeme Oranları ne olur arkadaşlar, herkese şimdiden kolay gelsin
  37. Çözümlendi | Kilitli KBS Terfi Uyarı

arkadaşlar 1-4 dereceden hemşire lisans bitiriyor. KBS terfi kısmından ek gösterge ve özel hizmet tazminatını değiştirip kaydet dediğimde aşağıdaki uyarıyı alıyorum.kişi 5434 dür.Artış olmadan Onaylarsam keseneklerde sıkıntı yaşarmıyım Girmiş olduğunuz terfi bilgileri önceden kayıtlı olanlarla...
Geri
Üst Alt