Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5434 lü gih memur hizmet birleştirdi emeklilğe esas derecesi 2/1 oldu aylık derecesi 9/1 oldu bunu kbs den işledim fakat keseneklere baktığım zaman emekliliğe esas derecesine göre kesenek hesaplamamış.
kbs terfi girerken acaba cetvel kısmından da mı ek gösterge ve öht değiştirmem gerekliydi.
arkadaşlar mys mutemet ve gerçekleştirme görevlisi şifreleri giriyor lakin harcama yetkilisi kabul etmyor MYS kimlikte aynı şekilde şifre hiç değiştirilmedi authorize hatası alıyoruz.
sizler durum nedir ?
4/b sözleşmeli personel lise tıbbi sekreter
2 yıllık sağlık kurumları yöneticiliği bitirirse üst öğrenim sayılır mı ?
Sayılırsa yeniden sözleşme yapılır mı ?
Yapılacak maaş farkı sözleşme tarihinden itibaren mi yoksa mezuniyet tarihinden itibaren mi yapılır ?
Arkadaşlar hastanemize yeni 4/b li personel atandı.Daha önce üniversitede 4/b hemşire idi yani sınav kazanınca istifa edip sağlık bakanlığına hemşire 4/b olarak atandı.Bu durumda kıdem yılı ne olur 6 yıl üniversitede hemşire olarak çalışmış.
kıdem yılı 6 yıl mı değerlendirmeliyiz
arkadaşlar bilindiği üzere 4/b personellerin nöbetlerinden sgk kesintisi yapılmaktadır.
Genel bütçeden maaş alan 4/b döner sermayenden nöbet ödemesi yapıldımı buradaki kesinti genel bütçe e bildirge maaşın üzerine ekleniyor ve takibi zor oluyor.
Bunun yerine aynı işyeri sicil noya 2 kullanıcı...
Arkadaşlar fhz puantajları geçici görevli gelen ve geçici görevli giden personellerin nasıl yapıyorsunuz ? benim geçici görevli gönderdiğim kurum bana bilgi yada yazılı bir şey göndermiyor
arkadaşlar aile yardımını nasıl yapıyorsunuz manuel mi ? yoksa kapbis e devlet üzerinden mi alıyorsunuz ?
Ayrıca kanıtlayıcı evrak istiyormusunuz ? sgk çalışmadığına dair belge öğrenci belgesi gibi belgeler istiyormusunuz ?
24 saat olarak çalışanlar çalışması hafta sonu ve bayrama denk gelirse ne olur ? Çalışma saatine yaızılır mı ?
1582178287
ayrıca bu formu birim sorumluları mı dolduruyor ?
Sağlık bakanlığındaki arkadaşlar fhz puantajları nasıl almaktasınız ?
her birim sorumlusundan ayrı ayrımı istiyorsunuz yoksa personel sicil biriminden listemi alıyorsunuz ?
fazla mesaileri fhz puantajını nasıl yapıyorsunuz ?
4/b için kbs maaştan işgöremezlik raporu keseceğim kesintiler kısmından iş göremezlik seçiyorum fakat kesinti tutarını yazmama müsade etmiyor sizde durum nasıl girebiliyormusunuz
Uzmanlık eğitimine giden tabip kefalet senedi yapıldı lakin 1,5 ay sonra eğitimini bırakıp döndü.Şimdi buna kefalet senedi kişi borcu nasıl yapılır ?
375+genel bütçe maaşı ödedik.
Kişi borcu nasıl çıkarılır elinizde format varmıdır ?
Ayrıca bu borç g.bütçemi döner sermayemi ödenecektir ?
Ziraat Bes online sisteme 2 kişi tanımladım fakat işe başlama tarihleri sehven 01/01/2017 olarak kaydettim.Bunu nasıl iptal ederiz iptal etmez isek sıkıntı olur mu ?
Arkadaşlar 14 günlük fark gss sini kesenek bilgi sistemine yükledim gönderdim lakin raporlar kısmında 2019/12 ci ayda yok.
Fakat borçlar kısmına baktığımda 2019/12 ayda görülüyor.ama tahakkut kısmında görülmüyor sıkıntı nasıl çözeriz döküm alamıyorum
Arkadaşlar aralıkta benden maaş alıp naklen gidenlere de 14 gün fark yaptım lakin banka listesi iban boş çıkıyor banka listesi aktar yaptım sadece bana naklen gelenlerin banka listesini aktardı.Naklen gidenleri aktarmadı.
Sizce sıkıntı olur mu neticede banka listesi ziraate manuel elden gönderilecek
KBS kimse çamur atmasın adamlar kaliteli çalışıyor.Sıkıntı onlarında kendilerine verilen hizmette aksama olması
Yoksa yazılım görmek isterseniz gelin bizim çkys ye bakın
Kadrosu bizde tabip fakat tıp fakültesine uzmanlık için eğitime gidecektir.Gideceği yerde ünvanı asistan Genel bütçe maaşı aşağıdaki gibi 1 puan veriliyor mu