Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Hizmet Birleştirmede Kesenek Hatası

KBS emekli keseneği 2/1 hesaplamadıktan sonra kişinin hizmet birleştirmesinin ne anlamı kalırki 1590126045 evet hepsini 9/1 hesaplamış
  2. Çözümlendi | Kilitli Hizmet Birleştirmede Kesenek Hatası

5434 lü gih memur hizmet birleştirdi emeklilğe esas derecesi 2/1 oldu aylık derecesi 9/1 oldu bunu kbs den işledim fakat keseneklere baktığım zaman emekliliğe esas derecesine göre kesenek hesaplamamış. kbs terfi girerken acaba cetvel kısmından da mı ek gösterge ve öht değiştirmem gerekliydi.
  3. Çözümlendi | Kilitli MYS giriş sıkıntısı

arkadaşlar mys mutemet ve gerçekleştirme görevlisi şifreleri giriyor lakin harcama yetkilisi kabul etmyor MYS kimlikte aynı şekilde şifre hiç değiştirilmedi authorize hatası alıyoruz. sizler durum nedir ?
  4. Çözümlendi | Kilitli HİTAP VERİ GİRİŞİ

siz hastanemisiniz hitaptan çıkış yapılmıyor sadece sgk 4/c işe giriş çıkış kısmından yapılıyıor diye biliyorum
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B üst öğrenim bitirme

4/b sözleşmeli personel lise tıbbi sekreter 2 yıllık sağlık kurumları yöneticiliği bitirirse üst öğrenim sayılır mı ? Sayılırsa yeniden sözleşme yapılır mı ? Yapılacak maaş farkı sözleşme tarihinden itibaren mi yoksa mezuniyet tarihinden itibaren mi yapılır ?
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözl.personel 10 gün rapor kesintisi

Arkadaşlar 4/b personel 1. 10 günlük tek hekim raporu aldı.Bunu nasıl yapacağız kesecekmiyiz ?
  7. Çözümlendi | Kilitli 4b personel kıdem yılı

Arkadaşlar hastanemize yeni 4/b li personel atandı.Daha önce üniversitede 4/b hemşire idi yani sınav kazanınca istifa edip sağlık bakanlığına hemşire 4/b olarak atandı.Bu durumda kıdem yılı ne olur 6 yıl üniversitede hemşire olarak çalışmış. kıdem yılı 6 yıl mı değerlendirmeliyiz
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Münferit Maaş

arkadaşlar kbs de 4/b münferit maaş hesaplatıyorum aşağıdaki hatayı alıyorum sorun genel midir ?
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel lise mezunu tıbbi sekreter 4 yıllık sağlık kurumları yöneticiliği bitirirse maaş

arkadaşlar l4/b sözleşmeli personel lise mezunu tıbbi sekreter 4 yıllık sağlık kurumları yöneticiliği bitirirse maaş brütü 4 yıllık gibi yapılır mı ?
  10. Çözümlendi | Kilitli e bildirge alt kullanıcı

arkadaşlar bilindiği üzere 4/b personellerin nöbetlerinden sgk kesintisi yapılmaktadır. Genel bütçeden maaş alan 4/b döner sermayenden nöbet ödemesi yapıldımı buradaki kesinti genel bütçe e bildirge maaşın üzerine ekleniyor ve takibi zor oluyor. Bunun yerine aynı işyeri sicil noya 2 kullanıcı...
  11. Mutemet Arşivi SGK Bildirge Borçları

fazla kafaya takmayın kamu kurumları kapanış verilirken sgk komisyon kurup borçları siliyor.
  12. Çözümlendi | Kilitli geçici görevli gelen ve geçici görevli giden personellerin FHZ Puantaj

Arkadaşlar fhz puantajları geçici görevli gelen ve geçici görevli giden personellerin nasıl yapıyorsunuz ? benim geçici görevli gönderdiğim kurum bana bilgi yada yazılı bir şey göndermiyor
  13. Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımını KAPBİS'denmi Yoksa Manuelmi yapıyorsunuz?

peki arkadaşlar kapbis kullanmak zorunlu mu ? manuel formla yapsak sıkıntı olur mu ?
  14. Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımını KAPBİS'denmi Yoksa Manuelmi yapıyorsunuz?

arkadaşlar aile yardımını nasıl yapıyorsunuz manuel mi ? yoksa kapbis e devlet üzerinden mi alıyorsunuz ? Ayrıca kanıtlayıcı evrak istiyormusunuz ? sgk çalışmadığına dair belge öğrenci belgesi gibi belgeler istiyormusunuz ?
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personelin rapor kesintisini nasıl yapılır?

peki arkadaşlar e viziteden onay vermesek sgk para yatırmasa bu seçenek olur mu ?
  16. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personelin rapor kesintisini nasıl yapılır?

4/b sözleşmeli personelin rapor kesintisini nasıl yapıyorsunuz ? 1) SGK kişiye parasını yatırdıktan sonra maaşından kbs rapor kesintisi kısmına işleyip maaşından kesiyorum 2)Rapor kesintisi kadar kişi borcu dosyası açıp saymanlık veznesine ödettiriyorum.
  17. Çözümlendi | Kilitli fhz puantaj nasıl alınır

24 saat olarak çalışanlar çalışması hafta sonu ve bayrama denk gelirse ne olur ? Çalışma saatine yaızılır mı ? 1582178287 ayrıca bu formu birim sorumluları mı dolduruyor ?
  18. Çözümlendi | Kilitli fhz puantaj nasıl alınır

Sağlık bakanlığındaki arkadaşlar fhz puantajları nasıl almaktasınız ? her birim sorumlusundan ayrı ayrımı istiyorsunuz yoksa personel sicil biriminden listemi alıyorsunuz ? fazla mesaileri fhz puantajını nasıl yapıyorsunuz ?
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/b işgöremezlik kbs kesinti

4/b için kbs maaştan işgöremezlik raporu keseceğim kesintiler kısmından iş göremezlik seçiyorum fakat kesinti tutarını yazmama müsade etmiyor sizde durum nasıl girebiliyormusunuz
  20. Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık eğitimine giden tabip kefalet senedi

Uzmanlık eğitimine giden tabip kefalet senedi yapıldı lakin 1,5 ay sonra eğitimini bırakıp döndü.Şimdi buna kefalet senedi kişi borcu nasıl yapılır ? 375+genel bütçe maaşı ödedik. Kişi borcu nasıl çıkarılır elinizde format varmıdır ? Ayrıca bu borç g.bütçemi döner sermayemi ödenecektir ?
  21. Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bes hatalı giriş

Ziraat Bes online sisteme 2 kişi tanımladım fakat işe başlama tarihleri sehven 01/01/2017 olarak kaydettim.Bunu nasıl iptal ederiz iptal etmez isek sıkıntı olur mu ?
  22. Mutemet Arşivi Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesi Son Duyuru (Genel Bütçeli İdareler Muaf)

4/a işi giriş çıkış işlemlerin yapıldığı yer aynı yerden mi devam ediyoruz ?
  23. Çözümlendi | Kilitli KBS Brüt aktarma

Arkadaşlar KBS şubat maaşı için brüt aktarmayı sadece şubat sabitleri mi aktaracağız ? Ocak döner sermayede aktaracağız.
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/b rapor

4/b sözl.personel 10 gün tek hekim raporu almıştır.bunun için işlem yapacakmıyız kesinti olacak mmı ?
  25. Çözümlendi | Kilitli SGK Kesenek

Arkadaşlar 14 günlük fark gss sini kesenek bilgi sistemine yükledim gönderdim lakin raporlar kısmında 2019/12 ci ayda yok. Fakat borçlar kısmına baktığımda 2019/12 ayda görülüyor.ama tahakkut kısmında görülmüyor sıkıntı nasıl çözeriz döküm alamıyorum
  26. Çözümlendi | Kilitli 14 gün fark banka listesi

kbs açılmadan şurdan şuraya gitmem beklemedeyim
  27. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı 4/b personel

bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamadım haftasonuda çalıştırmaya niyetleri var bizi
  28. Çözümlendi | Kilitli 14 gün fark banka listesi

Arkadaşlar aralıkta benden maaş alıp naklen gidenlere de 14 gün fark yaptım lakin banka listesi iban boş çıkıyor banka listesi aktar yaptım sadece bana naklen gelenlerin banka listesini aktardı.Naklen gidenleri aktarmadı. Sizce sıkıntı olur mu neticede banka listesi ziraate manuel elden gönderilecek
  29. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük farklarda bes

5510 lardada kesmemiş sistem
  30. Çözümlendi | Kilitli Kesenek K300 ve K305 Hatası

KBS 14 günlük fark ne zaman açılacak bilgisi olan var mı? ayrıca 4/b 14 günlük farklar aralık ayı bildirgesine mi eklenecektir ?
  31. Mutemet Arşivi KBS Bilişimcilerinin Son Zamanlarda Kalite Bozması

KBS kimse çamur atmasın adamlar kaliteli çalışıyor.Sıkıntı onlarında kendilerine verilen hizmette aksama olması Yoksa yazılım görmek isterseniz gelin bizim çkys ye bakın
  32. Mutemet Arşivi 2019 Yıl sonu MYS Ödeme Emri hata

arkadaşlar mys aktif mi şuan 1578289677 arkadaşlar mys ödeme emri kesiliyor mu şuan
  33. Çözümlendi | Kilitli mys

Arkadaşlar isg maaşları bugün mys den kesebilirmiyiz ?
  34. Çözümlendi | Kilitli KBS Brüt aktarma

2020 ocak ayında KBS döner sermaye ve sabit ek ödeme brütleri aktarılacak mı ? Yoksa matrahın ilk ayda sıfır mı olması gerekiyor ?
  35. Çözümlendi | Kilitli AGİ Kız Çoçuğu

Kız çocuklarında AGİ yardımı nasıldır ? 18 yaşını geçmiş öğrenci olmayan bekar kız çocukları faydalanır mı ?
  36. Çözümlendi | Kilitli KBS FHZ

60 gün 90 günü hesaplarken nasıl ayırıyor kbs
  37. Çözümlendi | Kilitli KBS FHZ

arkadaşlar kbs 5434 60 gün fhz hesaplamayı döğru yapıyor mu?
  38. Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık eğitimine giden Asistan

Kadrosu bizde tabip fakat tıp fakültesine uzmanlık için eğitime gidecektir.Gideceği yerde ünvanı asistan Genel bütçe maaşı aşağıdaki gibi 1 puan veriliyor mu
Geri
Üst Alt