Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Kapanan Kurumda 4/B Sözleşmeli Personel Nakil İşlemleri

Kurum kapanacağından dolayı 4/B Sözleşmeli Personel başka kuruma nakil olacaktır. SGK işe giriş çıkış ayrılışları nasıl olmalıdır ? SGK ayrılış hangi kısımlar seçilir ?
  2. Çözümlendi | Kilitli İcra Dairesi Kodu

Mehmet bey bana muhasebe giriş yapmadan önce lazım bunun bir mantığı vardı il plakasına göre veriliyor du
  3. Çözümlendi | Kilitli İcra Dairesi Kodu

Deftardarlık muhasebe müdürlüğüne gidecek olan icra listesinde icranın icra dairesi kodu isteniyor. Bu icra dairesi kodunu nasıl buluruz ?
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/d işçi kıdem hesaplama programı

Arkadaşlar güncel 4/d işçi kedem hesaplama programı bulamadım.Sizde varsa paylaşabilirmisiniz.Kıdem tazminatı ölüm nedeni ile ödenecek
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Bedelli Askerlik

Mehmet bey elinizde sgkdan kesenekler nasıl istenirle ile ilgili örnek çalışmalar varmıdır ?
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Bedelli Askerlik

Mehmet bey haziran sgk kesintileri muhasebe göndermiş gitti yani.kişiden alıp tam brüt yapsam ayrılış sıkıntı olur mu kişi ödemeye razı primlerini
  7. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Bedelli Askerlik

Rıdvan bey SGK dan istenecek kesenekleri bizmi SGK dan isteyeceğiz ayrıca bunları kişiden alsam olmaz mı ?
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Bedelli Askerlik

SGK' dan İadesi Talep Edilecek Tutarı direk kişiden alsam olmaz mı ?
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Bedelli Askerlik

teşekkürler kişi borcu için hesaplama programınız mevcut mu ?
  10. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Bedelli Askerlik

4/B Sözleşmeli Personel Bedelli Askerlik için haziran 28 de ayrılayacak. haziran 15 maaşını peşin verdim kişi borcu yapacağım. Sormak istediklerim bu kişiye 1) sgk işe giriş çıkış yapacakmıyım yapacaksam çıkış nedeni ne olmalı ? 2)-e bildirge nasıl olmalı haziran e bildirge eksik gün 16 olacak...
  11. Mutemet Arşivi KBS PERSONEL ÖDEMELERİNE İLİŞKİN DUYURU (SIRA NO 7)

arkadaşlar muhasebe birimine gönder yaptım memur maaşları ayın 1 den önce gönderemezsiniz dedi 4/b ise muhasebe birimine gönder yapabildim. sizde son durum nedir memur maaşı gönderebilen var mı ?
  12. Çözümlendi | Kilitli Kamuda ödenen İSG uzmanı maaşları.

Arkadaşlar isg uzmanlarına ödediğimiz maaş katsayı x 200 tutarındaki ödeme kaldırıldımı ? 2020 ye kaldırıldı diye yazı yayınlanmış o yazıyı bulamadık.
  13. Çözümlendi | Kilitli Çocuk yardımı

ödenir
  14. Çözümlendi | Kilitli Hastane Yönetici Döneri

Arkadaşlar hastane yöneticisi için ekobsa girilen Acil Servis Etkinlik Katsayısına ne yazıyorsunuz ? Sözleşmeli yönetici performans değerlendirme raporunda bir GÖSTERGE PUANI var birde ALINAN PUAN var bu değerlerden hangisini alıyorsunuz ?
  15. Editörün Seçimi KBS 4B Sözleşmeli Personellerin Sigorta Primlerine Ait Harcama Kodlarının Değiştiğine Dair Duyuru

valla mehmet bey biz kbs yi maaştan saymıyoruz hesapla geç mantığı çalışıyoruz o yüzden erken çıkartıyoruz bizde döner sermaye var daha zahmetli iş
  16. Editörün Seçimi KBS 4B Sözleşmeli Personellerin Sigorta Primlerine Ait Harcama Kodlarının Değiştiğine Dair Duyuru

şuan hata veriyor kbs 4/b maaş Kesinti alt türü sistemde bulunmadığı için işlem gerçekleştirilemez. Kesinti Alt Türü: Genel Sağlık Sigortası Primi (işveren-Sözleşmeli) MYS manuelmi yapacağız bu ay ??
  17. Çözümlendi | Kilitli İşyeri Güvenliği Uzmanı Maaşı

Arkadaşlar memur(tıbbi sekreter) iş yeri güvenliği uzmanı sözleşmesi imzaladı. Buna nasıl ödeme yapılır.Örnek ödeme emri ve bordro verebilirmisiniz ? Ayrıca puantajda nelere dikkat etmek gerekiyor saat sınırı var mıdır ?
  18. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Asıl iptali sonrası Ek Bildirgemi verilmesi gerekiyor?

Arkadaşlar mart ayı e bildirge asılı iptal ettim.Şimdi yeniden gireceğim iptal etmeme rağmen tekrar asıldan giremiyorum.İptal etsek bile ek kısmından mı bildirge vereceğiz ?
  19. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Devreden Askeri personel

Bununla ilgili yazı mevcut mu elinizde ? Ayrıca tüm astsubaylarımı özel hizmet tazminatı ödenmez ?
  20. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Devreden Askeri personel

Arkadaşlar 2 kademeli kıdemli başçavuş sağlık teknikeri özel hizmet tazminatımı verilirmi ben 1/4 derece olan bu personel 201 özel hizmet tazminatı verdim ama bazı çevreler özel hizmet tazminatı verilmeyecek onun yerine türk silahlı kuvvetler tazminatı 201 verilecek diyor bu doğrumudur ? ayrıca...
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/B Kişi Kartı Yapılandırması (GSSP Tabi mi? Tabi Değil mi? yapılmalı)

Arkadaşlar aşağıdaki duyuruya göre 4/b maaş kişi kartları nasıl ayarladınız ? ekteki resim gibimi ayarladınız.Daha önce GSSP/Bitiş Tarihi: TABİ diyorduk şimdi TABİ DEĞİL istiyorlar PERSONEL ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SIRA NO: (2019/5 ) 1- BES Otomatik Katılım Hesabı Hakkında...
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/D işe giriş

Arkadaşlar ayın 15 inde 4/d işçi personelimiz işe giriş yapacaktır dolayısı ile 14 ünde giriş yapmamız gerekir bu ay 14 ü pazara denk geldiği için sgk sistemi 15 inde girip 15 inde başlatmayı kabul eder mi ? Malum pazar pazar çalışmayalım
  23. Çözümlendi | Kilitli Teknisyen üst öğrenim

teknisyen kendi bölümü ile ilgili 2 yıllık bölüm bitiriyor bunun mali haklarını tekniker verebilirmiyiz ek ödemesi nasıl olmalıdır ?
  24. Çözümlendi | Kilitli Teknisyen Yan ödemesi ve oyak

arkadaşlar 1 nolu sorun çözüldü sayfa 2 de çıktı. 1 nolu sorunum içim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  25. Çözümlendi | Kilitli Teknisyen Yan ödemesi ve oyak

Arkadaşlar 2 sorum olacak 1) Yeni memuriyete başlayan lise mezunu teknisyen yan ödemesi 525+425 değilmidir.KBS cetvelden en düşük 525+525 çıkıyor nasıl düzeltilebilir.(Sağlık Bakanlığı) 2) Askeri hastaneden devir olan personeller oyak ve konut fon kesintisi için bes gibi aylık bildirmemiz...
  26. Mutemet Arşivi Hitap Veri Girişi

FHZ Bordro yapıldıktan sonra mı hitap giriş süremiz 90 gün bu sadece 5510 için mi geçerli ?
  27. Çözümlendi | Kilitli PRİM KAYDI YOKTUR HATASI

buna ilave isay 2000 seçeneği sekmesini değiştirip deneyiniz
  28. Çözümlendi | Kilitli Askeri personel sabit ek ödemesi

Ek Ödeme (666 KHK) istisna kısmı KBS den mi giriş yaptınız ? Oran ne yazdınız ?
  29. Çözümlendi | Kilitli Askeri personel sabit ek ödemesi

Sayın RP güncelledim Sağlık bakanlığı Bursa olarak değiştirdim.Uyarınız için teşekkürler
  30. Çözümlendi | Kilitli 4/B Kıdem ihbar tazminatı

Sağlık bakanlığı 1995 de 4/b sözleşmeliden 657 kadroya geçen personele kıdem ve ihbar tazminatı ödedimi ?
  31. Çözümlendi | Kilitli Askeri personel sabit ek ödemesi

Sağlık bakanlığına devredilen askeri personel Sağlık Teknikeri (Asb.Kd.Çvş.) sabit ek ödemesi performansı nasıl olur ? Sabit ek ödemesi genel bütçeden mi ödenir ?
  32. Çözümlendi | Kilitli KBS Münferit maaş BES

KBS den yaptığımız memur ve 4/b maaşlar için ziraate BES tahsilatı yüklenmesine gerek varmıdır ? KBS kendimi göndermektedir ?
  33. Çözümlendi | Kilitli KBS-MYS Şifre açma

geldi mail yanlış girilmiş :)
  34. Çözümlendi | Kilitli KBS-MYS Şifre açma

arkadaşlar mys şifreyi başvurduk eldenmi alıyorduk şifreyi kbs maile geldi fakat başhekim mys şifre gelmedi.
  35. Çözümlendi | Kilitli KBS-MYS Şifre açma

KBS-MYS Şifre nasıl açılıyordu arkadaşlar ? Deft.Muh. müdürlüğüne harcama birimi kimlik yöneticisi üst yazısı yazdım.Gerçekleştirme ve mutemet içinde ayrı üst yazı gerektirir mi ? KBS şifresi nasıl oluyor du ? Onun üst yazısı ayrımı yazılıyor ?
  36. Çözümlendi | Kilitli Karşılama Yönlendirme Nace kodu

4/D İşçi Karşılama Yönlendrime Nace kodu nedir arkadaşlar
  37. Çözümlendi | Kilitli yeni başlayan sürekli işçi maaşı

Ömür bey genel bütçeden ödeneceğine dair dayanağınız nedir ? Bütün kadroya geçen işçiler döner sermaye bütçesinden ödeme yapılmayacak mı ? Bir öncekiler neden döner sermaye bütçesinden ödedik ?
  38. Çözümlendi | Kilitli Sendika listesi

Peki maaş dosyasının içine yani muhasebeye giden maaş dosyasının içine koyuyormusunuz sendika listesini ?
Geri
Üst Alt