Arama sonuçlarınız

1. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Nakit alınan kesin teminatın iadesi Nasıl Yapılır?

1 - Nakit aldığın Kati Teminat Mal Müdürlüğünün hesabına mı yatırıldı? 2 - İhaleli iş SGK' ya bildirildi mi? Her ikisi de evet ise SGK dan Kati teminat çözüm yazısı iste Mal Müdürlüğünden borç yok yazısı iste Her ikisinde de ödenebilir yazısı gelir ise Mal Müdürlüğüne firmanın TR ...... ıban...
  2. ilhanyüksel

Editörün Seçimi Terfi intibak

Üstad ben maddi bir kazanç için göndermedim. Dairede benim işim ihale. Bana insan kaynakları bölümünün anlattıkları çerçevede yapılmış bir tablo. O yüzden bana yap derler ben yaparım dedim. Maddi Kazanç kısmını anmadım hakkınızı helal edin.
  3. ilhanyüksel

Üstad Bana dairede yap derler ben yaparım. Yani pek işlevi ile ilgilenmem. Üstadlar formu bir teyit etsinler. Bana düşen görev ne ise emrindeyim.
  4. ilhanyüksel

Üstadlar kontrol edebilir de onaylanırsa kullanılabilir gibi geliyor.
  5. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge

istediğiniz kriterleri karşılar umarım. Bir dosyaya bakın Kolay Gelsin
  6. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Kbs Maaş Listesini Banka Listesi Olarak Çevirme

KBS sayfasından xls formatında banka listesini indirin 7_Kurum_BankaListesi sayfasına aynı formatta yapıştırın Olması gereken sayfasında Banka Listesi oluştur butonunu çalıştırın. Aradaki boşluklar silinmiş olarak banka listeniz hazır. Banka text listesine yapıştırın
  7. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı 22/D Doğrudan Temin Katı Yakıt Alımı

sizin emeğinize sağlık. Buradan çok faydalandım.
  8. ilhanyüksel

Çöp Kutusu Açıköğretim Sınavları Evrakları

Açık öğretim Lisesi sınavlarında kullanılan tutanaklar ektedir.
  9. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Üstün Başarı Hesaplama Bordrosu

Bu Yönerge, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 122 inci maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. Görevli olduğu kurumda olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev yapmak suretiyle, kamu kaynağında önemli ölçüde tasarruf sağlanmasında, kamu zararının oluşmasının...
  10. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı 5434 Sayılı Kanuna Tabi (Öncesi) Maaş Hesaplama Bordrosu

5434 Sayılı Kanuna tabi (Öncesi) Maaş Hesaplama bordrosu.
  11. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Terfi Takip Programı

Kurum sayı sınırlaması olmaksızın terfi takibini yapabileceğiniz bir dosya
  12. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı 22/D Doğrudan Temin Katı Yakıt Alımı

aslında diğer alımlar içinde kullanılabilir. Sadece katı yakıt alımı hazır olduğu için katı yakıt alımı dedim. Saygılarımla
  13. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Memur Fazla Mesai Hazırlama Bordrosu

Pek ahım şahım değil ama belki bir kardeşimin işine yarar. A) 2019 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununa ekli “Ek Ders, Konferans ve Fazla Çalışma Ücretleri İle Diğer Ücret Ödemelerinin Tutarlarını” gösteren “K – Cetveli” B) 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 13 üncü maddesi C) 657 Sayılı...
  14. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Taşımalı Eğitim Araç Takip Formu

Taşımalı okul müdürlüklerinin kullanacağı bir form. Belki işine yarayan bir arkadaşımız kullanır
  15. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Öğrenci Harçlığı Bordrosu

Ödeme Emri eklenmemiş Öğrenci Harçlık Bordrosu. En azından fikir sahibi olmamızı sağlar Mevzuat:
  16. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Örnek Banka Promosyon Ödeme Hesaplama

Değerli Arkadaşlar Banka Promosyon ödeme hesaplama bordrosu ekte sunulmuştur. Belki bir arkadaşımızın işine yarar.
  17. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Öğretmen Prim Ödeme

MEB 4/b Sözleşmeli öğretmen PEK hesaplama da; Ekders + Maaş + Toplu Söz.Primi ya da Ekders + Maaş olarak mı hesaplayacağız? Ya da başka bir ekleme çıkarma yapılacak mı? Teşekkür ederim
  18. ilhanyüksel

Mutemet Arşivi Doğrudan Temin İle İlgili Herşey

Bilmediklerini söylemesi pek o kadar da önemli değil. Bu site var oldukça sana yardım eksik olmaz, seni darda da bırakmaz. Hakediş raporu ve icmali ekte. Kendine göre düzenlersin
  19. ilhanyüksel

Doğrudan Temin İşçilik Alımında sözleşme imzalandıktan sonra SGK' ya bildirmeniz gereklidir. Her hakkediş ödemesinde de SGK borcu yok yazısı istemelisiniz. Ek olarak şifreniz var ise https://uyg.sgk.gov.tr/borc366Sorgula/ menüsünden de sorgulayabilirsiniz?
  20. ilhanyüksel

Değerli Arkadaşım http://www.ihale.gov.tr/IscilikHesaplamaWizard.aspx 1 - ) adresinden işçilik hesaplama yapacaksınız. 7 ay dediğiniz 7 ay değildir. Mart Ayı 1 - 31 Arası 1 ay Nisan Ayı 1 - 30 arası 1 ay Mayıs Ayı 1 - 31 arası 1 ay Haziran ayı 1 - 9 Arası 9 Gün KIST Temmuz Yok Ağustos...
  21. ilhanyüksel

Mutemet Arşivi Maaş Hesaplama ve Karşılaştırma ile Terfi Hesaplama Uygulamalarım

İlksan İkraz İcra Kira Nafaka Disiplin Kesintilerine giriş YOK Bilgilerinize
Geri
Üst Alt