Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Serbest Saat Ücretli Ek Ders Ödeme İşlemleri

Merhaba önümüzdeki eğitim öğretim döneminden itibaren, bu şekilde istihdam edilecek personelimiz olacak, işe giriş bildirgesi vermek gerekiyormuş anladığım ders vermeye 1 gün kala, sonrasında ay bitince bir puantaj hazırlamak gerekiyormuş, evli olana asgari geçim indirimi ödemesi falan...
  2. Çözümlendi | Kilitli Yabancı Uyruklu Personel Ücretli Ders

Sayın yöneticim nasıl yapacağımı bilsem seve seve de. Birde üstte fazla mesajım oldu özür dilerim. Yanlışlıkla elim enter'a bastı. Size özel mesaj atayım dedim, o özellik aktif değil sanırım bende. Kusuruma bakmayın.
  3. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Kişi Aktarma

Bir önceki sıkıntımı sağolsun burdaki hocalarımızın yardımı ile çözdüm. Şimdi sorum üniversite ödeneği % 104 olan kişiye 14 günlük farkta 43,34 TL vermesi gerekmezmi. 43,29 hesaplamış kbs.
  4. Çözümlendi | Kilitli Yabancı Uyruklu Personel Ücretli Ders

İlgili kişiye ÇSGB üzerinden kurum olarak çalışma izni almamız gerektiği söylendi. Bu izni çsgb üzerinden e devletle almak gerekiyormuş. Bu girişi çalışma izni başvurusunu kurum amirimizmi yapacak acaba.
  5. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Kişi Aktarma

Kbs tam maaş bilgi girişi ve 14 günlük fark maaş bilgi girişi ekranlarına giriş izni vermiyor. Bu ayki maaşa yeni giren, naklen gelmiş bir personelimi 14 günlük fark maaşlarda göstermiyor sistem. Halbuki kişi 29.06.2018 de karşı kurumdan ayrılıp, bize 03.07.2018 başlıyor. Ancak bu kişi fark...
  6. Çözümlendi | Kilitli Yabancı Uyruklu Personel Ücretli Ders

Başlıkta belirttiğim statüdeki personelin eşi Türk vatandaşı, eşinin saat ücretli ders verip veremeyeceğini soruyor. Verilemiyorsa da hangi kanun/mevzuat/genelge vb. istinaden verilemeyeceğini öğrenmek istiyor. Bilgisi olan hocalarımız bilgilendirirse çok makbule geçer. Saygılar, iyi çalışmalar.
  7. Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Kesenek/Prim Hesabı

Hocam 14 günlük katsayı farkı verirse sistem otomatik, ben kişiyi işten ayrılmayamı çeksem sistemden ne dersiniz?
  8. Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Kesenek/Prim Hesabı

Teşekkür ederim hocam, Maliye Bakanlığı iyi iş yapmış cidden.
  9. Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Kesenek/Prim Hesabı

Kbs kısıt maaşları bu ay yanlış hesaplıyor. Açıktan bir personelim işe başladı 25.06 da. Görev aylığı 5/1 göstergesi 835 ek göstergesi ise 3600. Tam aylık temmuz maaşında verileri doğru hesaplarken, mesela aylık tutar 835*0,11794=98,48, 20 günlük kıstta yanlış hesaplıyor, eski katsayıdan...
  10. DUYURU Temmuz 2018 Maaş katsayıları BUMKO Genelgesi

Hocam kbs ye ne zaman işlenir acaba bu katsayılar. Halen personellerimizin maaşlarını hesaplamaya izin vermiyor kbs. Maaş hesaplama ekranını kullanmamıza izin vermiyor sistem.
Geri
Üst Alt