Arama sonuçlarınız

1. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Eksik Günlerinin Kısmi İstihdam olarak Bildirilmesi

Ne yazıkki sıkıntı kodda görülüyor 7 puantaj kayıtları seçilirse yanlışta olsa 20 den fazla pirim günü versede sıkıntı vermiyor.
  2. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Eksik Günlerinin Kısmi İstihdam olarak Bildirilmesi

Teşekkürler sağolun arkadaşlar.Artık gerisini skg ya uğrayarak bilgi alırım.
  3. mehmetpetek

Hocam buraya kadar bir sıkıntı yok tamam.Kişilere ödenen ücretlere baktım.2018 yılı asgari ücret olan 2029,50 nin üstünde.Şimdi ek olarak verirken 2018 birkaç dönem var ben bu dönemleri nasıl seçeceğim.Birde sadece gününü bildirmem gerekiyor .Ücret olmadan e bildirge günleri kabul edermi.Yoksa...
  4. mehmetpetek

Abi onunda cevabını vereyim buraya ilk geldiğimde ücretli öğretmenlerin bordrolarına baktım.Usta öğreticilere ödeme yapılıyormuş gibi yapmışlar.O yüzden gün sayısı 20 aşmış.
  5. mehmetpetek

Doğru diyorsunuz hocam benim yaptıklarında sıkıntı yok 7,5 bölerek yapıyorum.Gecenin bu saatinde yardımcı olmaya çalıştınız öncelikle teşekkürler.Tamam pirimleri yapacağım.Ama burada kişiyede ödeme yapmam gerekiyormu.Kişiye doğru bir şekilde alacağı o zaman ödenmiş.Giren kişi eksik gün nedenini...
  6. mehmetpetek

Hocam anlamadığım tarafı tamam kalan günleri yaptım diyelim.Burada kişi alacağını aldı doğru bir şekilde.Mesela 23 gün bildirilmiş ben geri kalan 7 gün için ücret tutarına ne yazacağım sadece sgk pirim tutarınımı ödeyeceğim.
  7. mehmetpetek

Hocam yazının ekinde ücretli öğretmen ısimleri var.Ben o yılda bu kurumda değildim.O dönemin bildirgelerine baktım 20 nin üzerinde primler girilmiş.Yinede yazıyla düzeltebilirmiyim.Yada pirimlerini nasıl düzelteceğim.
  8. mehmetpetek

Mrb lar arkadaşlar bu ara çok soru sormaya başladım,kusuruma bakmayın.Sgk dan 2018 yılına ait bir kaç tane ücretli öğretmenimiz için Kısmı İstihdam ile ilgili bir yazı geldi.Pirim gün sayıları 20 den fazla girilen öğretmenlerin eksik gün sayısı 6 numaralı kısmi istihdam seçildiği için,pirim gün...
  9. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Ödenmeyen Çocuk Yardımı

Abi doğru diyorsun maaş bordro girişinde görülmemesi lazım.Raporlara baktığımızda da görülmüyor.Bende Özel Hizmet Tazminatına ekledim.Sonuç ödenecek para o zaman tutuyor.
  10. mehmetpetek

Cuma günü denedim birkaç kere eklemeyince bende Özel Hizmet tazminatının içine ekledim.Ilgilerinize teşekkür ederim.Pazartesi yine denerim.
  11. mehmetpetek

Abi giriyorum kaydediyorum ama gözükmüyor anlamadım.Girdiğim yeride ekledim bir bak abi.
  12. mehmetpetek

Kbs nin ara yüzünden girmiş olduğumuz ek ödemeyi sormadım ama.Mesela yeni şef olan bir personele memur ile şef arasındaki farkı excelde yaptıktan sonra verileri maaş bordro girişine giriyorum,ek ödeme kısmını diğer tazminatları açınca ek ödeme puanı değilde tutar şeklinde açılıyor.Tutarı...
  13. mehmetpetek

geriye dönük aile yardımı çocuk yardımı vb.islerin kadrolularda yaptığımız gibi yapabiliyormuyuz diye sordum.Diğer sorumda yine manuel bordro girişinden diğer tazminatlar ile ilgili.Yanlışım varsa yine kusura bakmayın.
  14. mehmetpetek

Geriye dönük ödemelerde maaş bordro girişini manüel doldururken diğer tazminatlardan ek ödemeyi seçip kaydet yapıyorum ama bordroya atmıyor.
  15. mehmetpetek

Mrb arkadaşlar kadrolu memurların geriye dönük eksik ödenen maaş unsurlarını Maaş Bordro girişinden hallediyoruz.Sözleşmeli personel eksik ödenen unsurları ekleyeceğimiz yer varmı.Birde geriye dönük ödeme yaparken maaş bordro girişinden bütün verileri giriyorum ek ödemeyide giriyorum.Diğer...
  16. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli KBS Maaş Hesaplarken İki Eş Var Hatası Nasıl Çözülür?

Abi düzeltme işlemi nasıl oldu biri aynı eşin biri silindimi.
  17. mehmetpetek

Niye çağrı açmadınız hocam.Benim açtığım çağrıdan silinecek eşin tc sini istedi verdim bakalım hayırlısı
  18. mehmetpetek

Abi açtığım çağrı benden bilgi istemiş aynı çağrı üzerinden mesaj olarak yazdım.Her defasında Malmüdürlüğünden onaylatmamız gerekiyormu acaba
  19. mehmetpetek

Doğru diyorsunuz derdimi anladılar ve onayladılar teşekkürler arkadaşlar.
  20. mehmetpetek

Hocam onaylatmamız gerekiyormu.Ben Malmüdürlüğünü aradım bizle alakası yok diyorlar.
  21. mehmetpetek

Hocam bende çağrı bıraktım bakalım sonucu bekliyorum.Kolay gelsin hocam çözerseniz bilgi verinde.Bende aynı şekilde çözülürse bilgi veririm.
  22. mehmetpetek

Arkadaşlar kbs çağrı bölümünü bizler girebiliyormuyuz.Yoksa Malmüdürlüklerimi yapıyor.Kbs şifresiyle giriyorum ama kullanıcı adı ve şifre yanlış diyor.
  23. mehmetpetek

Teşekkürler yarın çağrı atayım bari.Personel Nüfustan halledemezdi .Çağrıyla hemen düzeltirlermi acaba. Hocam denedim hepsini olmuyor.Daha öncesinde nasıl sıkıntı çıkarmıyordu onu anlamadım.Maaş zammında sonra güncellemede oldu desem Ocak ayında böyle bir sıkıntı olmadı.
  24. mehmetpetek

Maaş hesaplama yaptırmıyor.Personelin üzerinde 2 tane eş olamaz uyarısı veriyor.
  25. mehmetpetek

Mrb lar arkadaşlar kurumumuzdan bir personel yabancı bir bayanla evli bayanın türk vatandaşlığıda var.Personelin aile bilgilerinde hem yabancı hâli hemde türk vatandaşlığı olarak 2 eş olarak görükmektedir.Mernisten güncelleme yaptığımda 2 si birden gelmekte.Kişiye e devletten doldurtup...
  26. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli İPC cezası itirazı

Abi 11 de göreve başlayan birine 5 günlük Gss pirimini ödüyoruz.Ondan sonra 5 günlükte kıst yapınca hem gss ve sonra kıst maaşta 2 defa gss ödemiş olmuyormuyuz.
  27. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Sürekli Görev Yolluğu

Mrb arkadaşlar bir personelimiz il içi tayini çıktı.İkametgahı tayini çıktığı yerde.Işyerine gidiş geliş yapıyor.Bu personele sadece yol parası ve yevmiyemi vermek gerekir.
  28. mehmetpetek

Mutemet Arşivi Telefon ve İnternet e-Fatura Uygulaması gelişme varmı?

Mrb lar arkadaşlar Milli Eğitim bünyesinden MYS den e-fatura alabilen arkadaşlar varmı.Ben alamıyorum.
  29. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Görevde Yükselmeyle Atanan Şef

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve Şef maaş farkını vermemiz gerekirmi.
  30. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Görevde Yükselmeyle Atanan Şef

Mrb lar öncelikle kolay gelsin.Müdürlüğümüze görevde yükselme ile 657 Sayılı Kanunun 68/B ve 76.maddesine göre Şef atandı.Eski kadro derecesi 5/1 atandığı kadro derecesi 3/1 buna göre Torba yasaya göre ödemeye esas 3/1 emekliliğe esas 5/1 olarak girdim.Herhangi bir sıkıntı varmı acaba?
  31. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ekders Veri Girişi

50 ye yakın öğretmen var onun için sordum.İşlenmiş verileri silmeden excel şablona dökebiliyormuyum.Teşekkürler.
  32. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ekders Veri Girişi

Mrblar arkadaşlar ekders veri girişi yaparken personelin birini veri girişi yaptığım ekrandan yanlışlıkla sildim.Personel kadrolu personel personel listesinde ismide var ama veri giriş ekranında personel arama yaptığımda çıkmıyor.Verileri silmeden getirme şansım varmı.
  33. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli işten ayrılış bildirgesinde sehven hatalı yazılan ek gün sayısı

E bildirgede doğrusunu verdikten sonra bir sıkıntı oluşmaz.
  34. mehmetpetek

Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Arkadaşlar Kesenek Prim iadesini Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Daire Başkanlığına,Borçların silinmesi için Strateji Geliştirme Başkanlığı Gelir Muhasebe Dairesi Başkanlığına doğru mudur.
  35. mehmetpetek

Teşekkürler sağolun.2012-2014 arası bordroları bu şekilde alabilirsem yeterli.
  36. mehmetpetek

Teşekkürler,zahmet olmazsa nasıl bir formatta veriyorlar resim olarak gönderebilirmisiniz.45 tane öğretmen var formatı gösterirsem belki verirler.
  37. mehmetpetek

Ben muhasebeye sordum toplu bordro veremiyoruz dediler,say 2000 de nereden aldıklarının bilgisini verebilirmisiniz.
Geri
Üst Alt