Arama sonuçlarınız

1. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

arkadaşlar kolay gelsin tis farklarını hesaplarken aylık verdiğim yol yardımı gelir tanımlarında aynı koddan olmadığı tamamını fark vermiş. Yol parasını iade almak için elinde iade bordrosu olan var mı ?
  2. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

Tis imzalandığı tarihe kadar ödediğimiz 3 tediye ve 2 ikramiye ödemesini maaştan ayrı 1631371740 bordroya yediriyorum ama ikramiye yada tediye hesapla dediğimde o ayda hesaplanmış bordrosu var şeklinde dönüş alıyorum
  3. Hakan MISIRCI

Çkys de ikramiye-tediye fark bordrosu yok maaşla birlikte ödemek istedim fakat pek tutarı yükseltir daha sonra rapor alan personele ödenen para fazla olur dediler o yüzden tereddütte kaldım. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ?
  4. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 5510 Doğum Nedeniyle Ücretsiz Izne Ayrılan Personelin Kişi Borcu Ve Sgk Kesintileri

Mehmet Bey Mal müdürlüğü primleri göndermemiş ben üst yazıyla kesenekleri emanete aldırsam gss sini hesaplayıp yüklesem sıkıntı olur mu?
  5. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 5510 Doğum Nedeniyle Ücretsiz Izne Ayrılan Personelin Kişi Borcu Ve Sgk Kesintileri

Personelim 15'i itibariyle ücretsiz izine ayrılma dilekçesi vermiş bizimde geç haberimiz oldu..Bu kişinin maaşını kişi borcu olarak geri alacağım kbs den gss ücretsiz izine aldım %12 gss sini hesaplayıp bu ay için bildireceğim başka bir yol izlemem gerekiyor mu?
  6. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Geçici görev yolluğu hk.

Hastanemize 1 ay geçici görevle gelen ve görev süresi uzatılan personelin yolluğunu harcırah kanununun 42.maddesi a bendine istinaden 30 gün tam yevmiye yaparak oluşturdum.Muhasebe geldiği gün 1' i itibariyle 3/2 - dönüş 30'u itibariyle 3/1 olarak yapılmasını gerekçe göstererek iade etti...
  7. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli mys gerçekleştirme görevlisi rol atama hk.

O şekilde de yaptım olmadı..En sonunda müdüre mesaj çekip olmuyor onaylamanız gerekiyor dedim sonunda onayladı. ( Yaradan egosuz güvenilir insanlarla çalışmaya nasip etsin bizleri )
  8. Hakan MISIRCI

Dün onuda denedim olmuyor Ömür Üstad..
  9. Hakan MISIRCI

Hastanemizin İdari ve Mali İşler Müdürü iki haftalığına izine ayrıldı.Önceden müdürün sifresiyle onaylayıp harcama yetkilisine gönderiyordum ödeme emrini de vekil olan diğer hastanenin müdürünün kaşesini ve ıslak imzasını attırıp mal müdürlüğünün onayıyla teslim ediyordum.Şu anda izinde olan...
  10. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Kurum değişikliği hk.

Teşekkürler..Konu çözülmüştür..
  11. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Kurum değişikliği hk.

Hastanemizde hemşire olarak görev yapmakta iken verilen muvafakata istinaden bir Üniversitenin Sağlık Bilimleri Bölümüne araştırma görevlisi olarak naklen ataması çıktı.Kurum değişikliğini göze alırsak herhangi bir kişi borcu v.b işlemleri yapmama gerek var mı?
  12. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Bordro için elinize sağlık aklıma takılan sorular var ? Biz zaten sosyal yardım ve diğer ödemelerini verdik örneğin yol parası aldığı 67,84 iken fark olarak 6,08 yapıyor toplam 73,92 aradaki farklara göre işlem yapmamız ve de ücret fark üzerinden hizmet zammı hesaplamamız gerekmiyor mu!...
  13. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

İşçi olmak varmış.''İşçisin sen İşçi kal''..Belediyeden 2015 yılında hastanemize gelen işçim Sağlık İş sendikasına üye iken 2019 yılı başında sözleşme hüküm gereği ve sendikanın enflasyon farkı yazısına istinaden sosyal hakları dahil olmak üzere %10,19 zam yapılmıştırSağlık Bakanlığı Yönetim...
  14. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Statü değişikliği yapan 4/B'li Personelin Sigorta Çıkışında gerekli işlemler

Evet Ali Üstad kadrolu oldu..Pazartesi halledecegim insallah... 1597659039 Konu çözülmüştür...Belge 13 kodu..Gün sayısı 30...Prime esas kazançları; maaş ve nöbet brütleri eklenmiştir.14.08.2020 (21 kodla statü değişikliği ) çıkış yapılmıştır..15.08.2020 tarihi itibariyle sigorta tescili yapılıp...
  15. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Statü değişikliği yapan 4/B'li Personelin Sigorta Çıkışında gerekli işlemler

4 b li personelim statü değisikliği yaparak 15.08 tarihi itibariyle genel bütceye gececek..4 b Agustos maasından cıkardım.. SGK Gün sayısını 30 ( 15.07.2020 - 14.08.2020 ) prime esas kazancı sözlesme ücreti ve nöbet brütünü yazacagım..Yapmam gereken baska birsey varmı..?
  16. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzindeki Personelin Terfisi

Terfisini girin kaydedin tekrar çalışma parametrelerinden ücretsiz izin olarak kaydedin derim...İşe başlayacağı zaman terfisini unutabilirsiniz...
  17. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4 b'li rapor bildirge h.k

Sgk 'dan çözemediğimiz konuları buradan çözüyoruz..Emeği geçen herkese teşekkürler...
  18. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4 b'li rapor bildirge h.k

4 b ' li personelimin doğum sonrası 30 günlük raporunu maaşından kestim bildirgeyi yaparken eksik gün bildiriyormuyuz? Sgk İlçe müdürlüğü bildireceksiniz... İl ise bildirmeyeceksiniz diyor!..Görüş yazılarına bakıyorum bir çetrefil gidiyor...
  19. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/B personelin kıst maaş KBS işlemleri

Kıst maaşı girmeden oldu..Teşekkürler...
  20. Hakan MISIRCI

Onuda yaptım..Mehmet hocam...
  21. Hakan MISIRCI

Evet girdim..29 Haziran da sözleşme ücretini yazdım...Yeni katsayı ile güncelenmiş..
  22. Hakan MISIRCI

29 Haziran da ilk atamayla göreve başlayan 4 / b li personelin 14 günlük kıst maaşını girdiğim ve de her türlü çalışma parametrelerini denediğim halde hesaplanmaması neden kaynaklana bilir?
  23. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Sgk rapor onaylama ve kesenek bildirimi

Evet izin bitdiğinde onaylıyacaksınız...Zaten şimdi onaylayamazsınız sistem müsadeetmez..Maaşını tam verin kişinin e devletine kontrol etmesini söylersiniz orada yatan parayı yukarda anlattığım şekilde yaparsınınz..Bildirge zamanı rapor alan kişiye eksik gün girmiyorsunuz..sadece istirahatli...
  24. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Sgk rapor onaylama ve kesenek bildirimi

Öncelikle bldirgeyi iptaletmeyin..Rapor tarihi 2 Temmuz da bitikten sonra beş gün içersin de e viziteden onaylarsınız....Onayladıktan sonra kişiye para yatar e devletten ne kadar yattığını sorarsınız yatan parayı malmüdürlüğüne üst yazıyla bütçe hesabına yatırırısınız.....
  25. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Hatalı 4/d ebildirge

İptal edin bir şey olmaz daha 23 ne kadar zamanı var...
  26. Hakan MISIRCI

Bildirge hangi dönem Mayıs ayı için mi ?
  27. Hakan MISIRCI

İptal edebilirsiniz ek yapın son bildirme tarihine daha var..
  28. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4924 statüsüne geçen iki doktorumun bordrosunda gss kişi sıfır görünüyor.

Hüseyin HOCAM : Manuel olarak bu iki kişiyi 5510 olarak keseneklerini hesapladığımda düzeltilmiş hali diğer 5510 lu personelimi katarsak toplam 5.702,60 tl tutarında..Bordroya göre bildirmem gereken 5.996,54 tl tutuyor arada 293,94 tl fazlalık çıkıyor.Sanırım bundan sonra sgk ile işim..
  29. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4924 statüsüne geçen iki doktorumun bordrosunda gss kişi sıfır görünüyor.

Kişi GSS primi kesilmeyen iki personelim 5510 sonrası mayıs ayında 4924 statüsüne geçti....Sehven 5434 'lü olarak hesaplayıp ona göre ödeme emrini oluşturmuşum..
  30. Hakan MISIRCI

Mehmet AKDEMİR farkına geç vardım..5510 sonrası bu personellerim kesenekleri nasıl düzeltebilirim?
  31. Hakan MISIRCI

Genel bütçeden Mayıs ayında 4924 statüsüne geçen iki doktorumun bordrosunda gss kişi sıfır görünüyor...Dikkatsizliğim sebebiyle kişileri hastane sisteminde sözleşmeli olarak maaşlarını hesaplatıp.Sözleşmeli 5510 olarak düzeltmeyi unuttuğumdan kesenekleri tutturamıyorum...Nasıl bir yol izlemeliyim?
  32. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personelin 17 şubat 17 mart arası almış aldığı raporun parasını kesinti Maaşından Büyük Hatası

Kayıt yaptım...Raporu sildim fakat tekrar girmeye uğraşıyorum kaydetmiyor kayıt başarısızdır diyor..Kesinti listesine baktım önceki tutar görünüyor..Onuda silemiyorum..Sildiğim halde raporu silmeniz gerekir diyor..Sistemsel mi anlamadım.. 1591710018 Rapor tarihini 17.Şubat - 16 Mart yaparak...
  33. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personelin 17 şubat 17 mart arası almış aldığı raporun parasını kesinti Maaşından Büyük Hatası

4 / B li Personelin 17 şubat 17 mart arası almış aldığı raporun parasını kesinti yaparken 3500 tl tutan tutarı rapor bölümüne yazdım ama aldığı maaştan yüksek olduğu için onay vermiyor..Raporu silip alacağı maaşı kadar kesinti yapayım diğerini bir daha ki ay keserim dedim ama bu sefer kayıt...
  34. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/b doğum öncesi ve sonrası rapor hk.

Kendisi malum şu ortam sebebiyle çekiniyor herhalde ..Kesinti yapsam da Haziran ayında diğer raporunu onayladıktan sonrada epey rapor parası çıkacak..Sözleşmeli personelim çok yok...
Geri
Üst Alt