Arama sonuçlarınız

1. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Stajer Öğrenci Aralık Maaşı?

Yerinizde olsam bu ay yaparım.Her sene 31 Aralık ayı tarihli ödeme emrini oluşturup gönderiyorum..Sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar..
  2. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Fazla Prim Bildirme

Hiç öyle uğraşma saydınız keşke kişi maaşını aldıysa kişi borcu çıkarıp mal müdürlüğüne yazıyla beraber kişi parayı yatırırdı...Primi gönderseniz de sıkıntı olmazdı...
  3. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi Siz hangi evrim sürecinidesiniz ?

Görüntü 4 - Beyin 9
  4. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/B rapor - E vizite

Örneğin : E- viziteden 4 / d İşçinin 30 günlük raporunu onayladık fakat bildirgede göstermeyi unuttuk diyelim...Cezai müeyyidesi ne olur ?
  5. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Doğum Öncesi Ve Doğum Sonrası izin de maaş ve bildirge

Merhabalar Yasin Üstadım : İşçi bayan personelimiz 8 Kasım - 28 tarihi itibariyle doğum öncesi analık raporu aldı...Bu gün itibariyle raporu parça parça onaylayacağım..Sekizine kadar olan ki çalışmışlığını ödemesini alacak..Peki bildirgede nasıl bir yol izlemem gerkir..
  6. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/b 1 gün rapor

Yukarıdaki 4 / D İşçi raporuyla ilgili benzer konu..Geçen ay 9 ile 11 Ekim arası işçim iki gün rapor almış vizite sistemine girilmiş onaylanmamış..16 Ekim den 14 Kasıma kadar tekrar rapor almış raporu onayladık..Sorum : İki gün raporu onaylarsak sıkıntı çıkarır mı? Çünkü vizite ekranında bu...
  7. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi Mutemet meslek hastalıkları

Boynum yay gibi gergin....Sabah doktora bi çıkayım dedim strese bağlı dedi.İlaç verdi içsem mi içmesem mi onu düşünüyorum...
  8. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4 b'li Rapor Hak.

Personelim maaşları teslim ettikten sonra 3 gün rapor almış maaşları da teslim ettim..SGK ya çalışmadığını bidirmem gerekiyormu birde bildirgede nasıl bir yol izlemem gerekir...'' Valla beni en çok strese sokan işçi ve 4b lilerin raporu:confused:''
  9. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin SGK Hk.

5510 öncesi personelim üç ay önce ücretsiz izne ayrıldı..Maaş personel bilgilerinden gss kesilir yapıp ücretsiz izine çıkardım fakat sgk dan çıkarmayı iş yoğunluğundan unutmuşum..Nasıl bir yol izlemem gerekir?
  10. Hakan MISIRCI

Editörün Seçimi 4B Fhz hesaplama , Ödeme Emri ve Bildirge

Teşekkürler Ali beye ve size bilgilendirdiginiz icin.Filli hizmet simdi skntı oldu..Aldk basimiza simdi is
  11. Hakan MISIRCI

Ali Bey 13 nolu bildirgeyi nasıl 8.aydan vereceğiz...9.ay 13 maaş bildirgesi - 8.ay 30 fiili hizmet bildirgesi olmayacakmıydı:rolleyes:
  12. Hakan MISIRCI

Kıst bildirgelerinde ne kadar uğraşsamda tutmuyor. brüt sözleşme ücretini kişilerin başlayış tarihlerine göre hesaplayıp manuel ekledim 168 tl lik fazla parayı 75 tl kadar indirdim..Bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor..
  13. Hakan MISIRCI

4 / b bildirgesinde farkın nedenini anlayamadım..
  14. Hakan MISIRCI

Menderes Bey : Fiili Hizmet Bildirge dönemi 9.ay mı olacak 8.ay mı yukardaki öreneğe göremi göndereyim..Herşeyi hallettim orda kaldım.
  15. Hakan MISIRCI

Menderes Bey 4/b nöbet ücretlerini bildirgeye ekliyoruz peki bunun ayrımını yapacakmiyiz..Yukardaki ornek bildirgenizde iki bildirge de 9.ay olarak görünüyor..Filli hizmeti bi ay geriden olmasi gerekmiyormu..
  16. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/d işçi rapor hakkında.

4/ d İşçi personelimiz kaza geçirmesi sonucu 20 .08.2018 tarihinde 8 gün yatış ve 28.08.2018 tarihinden itibaren 11.10.2018 tarihine kadar 45 gün heyet raporludur..Çkys den kaç günlük ve nasıl bir işlem yapabiliriz maaşlar için...
  17. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli MYS Rol Tanımlama

Akıl akıldan üstündür..Bu sayfayı bu yüzden seviyorum
  18. Hakan MISIRCI

Şimdi oldu..Teşekkürler
  19. Hakan MISIRCI

Hastanemiz başhekimi dört gün izine ayrıldı..Başka bir hastanenin başhekimi vekil olarak görevlendirildi.Mys sisteminden harcama yetkilisi olarak rol tanımlaması yapamıyorum.Harcama yetkilisi olarak mal müdürlüğü yeni rol mü atayacak....
  20. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi Mutemetlik Unvanı

Ünvani ne olursa olsun öncelikle mutemetlik yapanlarin kat sayısını 0.55 yapsınlar..
  21. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Ckys rapor girisi

İşçi personelim 5 gün rapor aldı.. Hesaplamasını yaparken eksik gün girdiğimde tam hesaplama yapıyor.. Diğer bi konu girdigim sgk ve çalışma günü dogrumudur?
  22. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Kişi Borç Tahsil ve Bordro (Maaş)

Tuğrul Hocam: Kadroya gecen surekli işçi bugünden geçerli 6 gün rapor aldiysa...Bi dahiki doneme mi yansiyacak..
  23. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Artırımlı Nöbet

Strateji Geliştirme Başkanlığının artrimli nöbetle ilgili yaziya istinaden bende vermiyorum Menderes Bey...Lakin bi laboratuvar arkadasim bazi hastaneler veriyormus ne ye dayanarak dedim..Yazıyı gönderecem dedi aslı astari nedir bakacaz artk..
  24. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Artırımlı Nöbet

Laboratuvar ve röntgen birimi gündüz polikliğe,saat 16 dan sonra sadece acile hizmet vermekde..Mesai dışı yapılan çalışma fazlalığını %50 artrimlı nöbet verilirmi?
  25. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Uzman Tabip Hastane Ortalaması

Aynı sıkıntı bende de var.Biraz önce başhekimle tartıştık.Geçici görevle 3 aylığına gelen iki uzman tabibi hastane ortalamasına kattım..%80 olarak ortalamadan aldılar puanları da düşük kendisi %100 üzerinden vermek istiyor bende yasal dayanağı gösteriyorum anlaşamadık...
  26. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4B Maaş Raporyu (MYS-Çalışıp Maaş Alan)

Geçen ay normal peşin maaş alan 4 b li personelleri hesapladım..Bu ay çalışıp da maaş alan iki 4b li personelin Nisan maaşını tekrar hesaplama yapamıyorum..Raporlardan çalışıp da maaş alan için bordro dökümü de alamıyorum.. Mayıs ayı olarak bordro hesapladığım zaman bu sefer de sendika...
  27. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin Hakkinda..

Hastane calisanim 24 Nisan tarih itibariyle ücretsiz izine ayrildi..Maas ve Sabitini dilekce verdiği tarih sonrası itibariyle kisi borcu acarak geri alacagim...Başka birşey yapmama gerek varmidir?
  28. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi SÖZLEŞMELİ PERSONEL RAPOR KESİNTİSİ

4b lı personelim 3 gün rapor aldı.Nasil bi yol izleyeceğim..Mal müdürlüğüne yazı yazıp bi günlük parasını mi yatırmam gerekiyo..Yardmcı olursanız sevinirim..
  29. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi kadrolu personelin vefatı hakkında

Anladm Omur Bey tesekkurler.Benm anlatmak istediğim eşinden ayrılmış olmasından dolayı muallakta kalmayayım.
  30. Hakan MISIRCI

2018 yazacaktım.Yogunlukdan yeni seneye alisamadım hala.
  31. Hakan MISIRCI

Hastanemizde görev yapan Uzman Doktorumuz 05.01.2017 de vefat etmistir.Maas,Dssö ve Sigortadan cikaracam..Rahmetli esinden ayri olup iki cocugu vardi.Ölum yardımını ve tazminatı icin nasıl bi yol izleyebilirim..
Geri
Üst Alt