Arama sonuçlarınız

1. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Hizmet Sözleşmesi-Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

Bilindiği üzere Sözleşmeli (Yönetici) Personellerin görev süreleri 31.12.2014 tarihinde sona eriyor. Yeni görev dönemi için geçerli olacak; Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Hizmet Sözleşmesi yayınlanmıştır. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Hizmet Sözleşmesi
  2. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Bütün Ödemeler bitti

Ödemeler biter mi üstatlarım? Biri biter, biri başlar :D
  3. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Mutemet Vurgunu

Mutemetler olarak gerek ruhsal gerekse fiziksel açıdan yıpranma payı; ayrıca mali ve cezai sorumluluklarımız olduğu için risk zammı gibi oranlarda iyileştirme yapılması gerektiğini düşünüyorum.
  4. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Kbs Yeni Maaş Bilgi Girişi Ekranı Uygulama Kılavuzu(Resimli Anlatı)

Çok güzel ve ayrıntılı bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık :)
  5. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Asistanlıktan Uzm.Dr.'luğa Geçişte Sabit Ödeme Farkı?

S.a. ustalarım. Malum tayinlerde şöyle birşeyle karşılaşıyorum. A hastanesinde Asistan Dr. iken bizim hastaneye Uzman Dr. olarak tayini çıkıyor. Asistanlar Pratisyen tarifesinde Sabit Ödeme almakta. Ancak Uzman olarak başladığı için Uzm.Dr.Sabit Ödemesini hak etmekte. Ayın ortasında gelen bu tür...
  6. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Hesaplama Yazılımı Çalıştayı

Ek 4/C tablosunda "Hasta Yetersizliği" ve "Yeni Başlayan Tabipler için" %80 oranları var. O kısmı 0.80 olarak girmek gerekiyor.
  7. Armağan Tosun

Mahsuplaşma olacak gibi. Aylık matrah istenmesinin sebebi de bu.
  8. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Sabit Ek Ödeme Avans Açma Kapama(resimli anlatım)

Ben 375 KHK'nin geçmiş dönemler olduğunu çözemedim. Oysa peşin olarak ödediğimiz bir para bu. Başka kurumlarda değişik ödeme şekilleri mi vardır acaba? 180'i çalıştırarak gönderdik biz de. Hayırlısı :D
  9. Armağan Tosun

Eğitim dökümanını ve eğitim videosunu daha sonra yayınlayacaklarını açıkladı yetkililer.
  10. Armağan Tosun

Maalesef yazılımda sadece "DSSÖ/375 KHK Ödeme" ile "Performans Ödemesi" hesaplanıyor. DSS Personeli Maaş hesaplamasının olmadığı söylendi. Nöbet hesaplaması da yok.
  11. Armağan Tosun

Arkadaşlar, dün akşam itibariyle eğitimi tamamlamış bulunuyorum. Öncelikle konaklama sırasında bir sıkıntı yaşanmıyor; konfor ve açık büfe yemekleri konusunda bir sıkıntı yok. Gayet güzel bir konaklama geçireceğinize inanıyorum. Eğitim konusunda ise; gözlemlediğim kadarıyla ülkenin her...
  12. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Cumartesi Pazar çalıştım

Temennim, ustamızın iş yükünü azaltması bakımındandır hocam :) Elbette sizler bu işi uzmanı olan, her işin altından kalkabilecek olan kişilersinizdir.
  13. Armağan Tosun

TKHK eski Makam Oluru yazısını güncellemiş olup "Yol Giderleri, Konaklama ve Gündeliklerin" karşılanacağı belirtilmiştir. http://www.tkhk.gov.tr/DB/20/1976_onemli-ek-odeme-hesa
  14. Armağan Tosun

Hayırlısıyla şu eğitim sürecini atlatabilseydik :)
  15. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Cumartesi Pazar çalıştım

Allah, yanına şöyle aklı başında zeki, teknolojik, dinamik bir genç atanmasını nasip eder inşallah :)
  16. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi HYS'de Yıl Sonu Avans Kapama(resimli anlatım)

Elinize sağlık hocam. KBS kullanan arkadaşlar için yararlı bir çalışma olmuştur.
  17. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi maaş katsayıları

Güzel ve hoş olmuş, ellerinize sağlık :rolleyes:
  18. Armağan Tosun

Arkadaşlar bu "Kıdem Fazla-Eksik Gün" veri girişi çok fazla kafamı kurcalamakta. 25-30 yıla varan sürelerle çalışan personeller var. Kurumumuzda otomasyon sistemi bu süreler içerisinde çok fazla değişmiş olduğundan ve bununla ilgili sağlıklı bir veri olmadığından ötürü personel dosyalarına tek...
  19. Armağan Tosun

Ek Ödeme Yazılımı duyurusunda yer alan adrese aklıma takılan soruları yönelttim. Bunlar; 1) "Kıdem Fazla Gün" ve "Kıdem Eksik Gün" ile istenen veri tam olarak nedir? 2) "112 Acil Gün Sayısı" ile istenen veri tam olarak nedir? Hangi ünvanlar için geçerlidir? Röntgen ve Laboratuvar biriminde...
  20. Armağan Tosun

DSSÖ almayacak, 375 KHK almayacak kısmı anladığım kadarıyla 3-5 günlük geçici görevlendirme ile gelen personel için sanırım.
  21. Armağan Tosun

Büyük ihtimalle öyle olacak. Ben de Ek Ödeme Yönetmeliğinin değişeceğine dair duyum aldım.
  22. Armağan Tosun

Halen uyguladığımız yönetmeliğe göre soru işareti olan birtakım sorular mevcut. Ekim 2014 ayına ait veriler istenmiş amma velakin istenen veriler mi eksik yoksa yeni ek ödeme yönetmeliği şimdikinden farklı mı olacak muamma. - Ek Puanlar - Bilimsel Destek Puanları - Riskli Birim Çalışma...
  23. Armağan Tosun

Ooo, işimiz uzun :dodgy:
  24. Armağan Tosun

Arkadaşlar ekteki "Personel Görev Şablonu" adlı format içeriğindeki doldurmamız gereken "Personel Veri Bilgileri" adlı sekmedeki "Kıdem Fazla Gün" ve "Kıdem Eksik Gün" ne demektir? :) Ayrıca "Riskli Birim mi" sorusu için sadece 1 seçeneği verilmiş. Peki ya röntgen ve laboratuvarda çalışanların...
  25. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Hastane Ortalaması Puanı

Personelin Net Performans Puanı hesaplanırken; -Hastane Hizmet Puan Ortalaması -Ek Ödeme Katsayısı -Dağıtılan Tutar -Ek Puanlar gibi kriterler dikkate alınır. Dağıtılan Tutarda azalma olduğu söyleniyorsa benim görüşüme göre ek ödemenizde düşme gayet normal karşılanabilir. Misal; son...
  26. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi 03/01/2017 Günü Bekliyorum.

Allah kolaylık versin. Maalesef istekler hiç bitmediği için ve türlü türlü değişken işler karşımıza çıktığı için yetiştiremiyoruz sanırım.
  27. Armağan Tosun

Tek Kişilik Oda (Tam Pansiyon) Günlük 150,00 TL İki Kişilik Oda (Tam Pansiyon) Günlük 85,00 TL Dışarda Konaklayıp Sadece Toplantıya Katılacaklar İçin Dış Katılımcı Ücreti Günlük 70,00 TL 1) Otel odası tutacaklar ayriyeten 70 TL ödeyecekler mi (70 + (85/150)) yoksa yoksa herşey dahil 85-150...
  28. Armağan Tosun

Dediklerinde haklısın ustam. Sağlık personellerinin eğitim bedelleri karşılanıyor ama GİH personeline gelince böyle bir durum söz konusu değil. Neyse, eğitim günü ilgili yetkililere sorarız artık.
  29. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi ara sınav ve bütünleme

Hangi üniversite türünden ve eğitiminden bahsediyorsunuz? Konuyu biraz daha açabilirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
  30. Armağan Tosun

2.Grup olarak 05/06/2014 tarihinde katılacağım inşallah. Var mu bu tarihte gelecek arkadaşlarım? Ayrıca konaklama veyahut katılımcı ücretlerinin bizim cebimizden çıkacak olması sadece yol ve gündeliklerin döner sermaye bütçesinden karşılanacak olması maalesef hiç hoş bir durum olmamış. Sağlıkçı...
  31. Armağan Tosun

KBS gibi tek merkezden hesaplanan bir online yazılım sistemi güzel neticeler verirse çok güzel olacak. Dediğiniz gibi KBS'den direkt verileri alabilirse çok çok daha güzel olacak :)
  32. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi bayram arefesi nöbetleri ?

Hocam bahsettiğiniz karar örneği varsa bizimle paylaşabilir misiniz?
  33. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Mutemetiniz hastalanmasın iyi bakın :)

Valla hocam işimiz yoğun, zor ama sevilerek yapılan bir işimiz var. Ancak şu bizlere yansıyan %20 ek ödeme puanından faydalanamam zoruma gidiyor. Arkadaş isterseniz %100 olsun bir işe yaradığı yok. Ah şu tavan! :)
  34. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi bayram arefesi nöbetleri ?

Benim görüşüme göre; (İlgili yönetmelikten yola çıkarak) Kurban Bayramı; Arefe günü saat 13.00'den itibaren 4.5 gündür. Arefe günü saat 13.00'den sonraki çalışılan süreler için %20 artırımlı ödenmesi gerektiğini düşünüyorum.
  35. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi KBS ye brüt gönderme

Bordronuzda "Aylık Vergi Matrahı" başlığı adı altında o miktarın (1960,37) yazmış olması gerekiyor diye tahmin ediyorum.
  36. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi 'C 'grubu döner sermaye hesaplama

Basamak dediğinizden kasıt hastanenin "Rol Katsayısı"ndan mı bahsediyorsunuz? Eğer kastınız bu ise Sözleşmeli Yöneticilerin Ek Ödeme hesaplamasında bu kriter dikkate alındığı için ek ödeme katsayılarında değişme olacaktır. Eğer kastınız bu değil ise hastane personellerinin ek ödemesinde...
Geri
Üst Alt