Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Fatih Projesi TTVPN Ödemeleri

İşlem Tamam Güzel Arkadaşım
  2. R.P.

Editörün Seçimi Çok Amaçlı Maaş Bordro Hesaplama

Arşivimden Gülerek Kullanın
  3. R.P.

Editörün Seçimi Maaş Hesaplama Sunumu

Arşivimden İşe Yarayabileceğini düşündüğüm bir sunum
  4. R.P.

Editörün Seçimi Aylıktan Kesme Ceza Hesaplama (1/30)

Umarım İşine Yarayacak Arkadaşlar Çıkar
  5. R.P.

Kaynaklara Taşındı Açıkta İken Göreve İade Fark Maaş Hesaplama (5434)-(5510)

İşine Yarayan Arkadaşlar Olabilir Gülerek Kullanın
  6. R.P.

Üstad yukarda ekledim var defterdarlık onayladı açıklamada yaptım
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Devlet Desteği para iadesi

Söz Konusu Para Mal Müdürlüğünde ise sizin ile bir ilgisi yok zaten o miktarlar her ayın 10.günü mal müdürlüğünce iade edilmekte.Ancak söz konusu para sizin banka hesabınızda ise miktar kadar bir sonraki dönemde eksik istersiniz onu tamamlar siztem buna izin vermiyor derseniz faizi ile birlikte...
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personelin İş Sonu Tazminatı Gelir Vergisi Kesilecekmi?

Bazı bakanlıklarda kesinti yapılmakta ancak bazılarında ise kesinti yapılmıyor Kesinti yapılan kişiler mahkemeye gidiyor geri alıyor bu konuya yukarda değindim zaten Size birde hesaplama gönderiyim işiniz hallolur. 4/C Lİ PERSONEL EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 1-EMEKLİ İSTEKLİSİNİN DİLEKÇESİ ALINIR...
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Telekom Fatura Ödemeleri Firma Tarafından Görünmüyor

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/fatih-projesi-ttvpn-oedemeleri.5558/page-2 Buraya Göz Atın
  10. R.P.

Editörün Seçimi İş Sonu Tazminatından Gelir Vergisi Kesilmiş ve Mahkemeyide Kazanmış İse

Bilindiği üzre 4/c li personellerde emekli olduklarında bazı bakanlıklar gelir vergisinden muaf tutar iken bazı bakanlıklar gelir vergisi kesintisi yapmış idi.Emekli kişi Mahkemeye vermiş vede kazanmış ise birimlerin yapması gereken şu: Burada Muhattap Gelir idaresi olduğundan ötürü avukatın...
  11. R.P.

TTVPN Ödeme Emri Belgesi; Arkadaşlar Ödemeler İçin V.N. : 8760052205 IBAN- TR52 0001 0001 5937 7119 3367 77 bu ibana yatırılıp ödeme emri belgesi ile Fatura üzerindeki Hesap Numarası yazılıp ödeme emri belgesi tarattırıp kamutahsilat@turktelekom.com.tr adresine mail atılacak Türk Telekom...
  12. R.P.

Güzel Arkadaşım Ödeme emri defterdarlık muhasebe müdürlüğünce onaylandıktan sonra buraya eklleyeceğim endişe etmeyin.Ben bu zamana kadar %18 kdv yi düşüp damga vergisi oranında kesinti yaptım.özel iletişimi falan düşmedim hiç.Çünki damga vergisi kanununda özel iletişimden falan bahsetmiyor...
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İcra ve Nafaka Kesintisi Olan Kişinin istifası sonrası kişi borcu

Yanlış yormlamadım ise ;406.00TL İçerisinde kişinin hakettiği miktar var ise kişi borcu cetvelinden düşer geri kalanını tebliğ edersiniz.Yok tamamı ise tamamını cetvele yansıtıp tebliğ edersiniz.
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İcra ve Nafaka Kesintisi Olan Kişinin istifası sonrası kişi borcu

Kişi İstifa etmiş ise elinizdeki veriyi girebileceğiniz yer yok Kişinin kendi insiyatifine kalmış ulaşabilir iseniz tebliğ edersiniz öder veya ödemez kendi bileceği iş ancak Ulaşamayacağınız bir konumda ise veya tebliğ ettiğiniz halde ödemez ise kişi borcunu bağlı bulunduğunuz kurumun hukuk...
  15. R.P.

Arkadaşlar Ödemeler İçin V.N. : 8760052205 IBAN- TR52 0001 0001 5937 7119 3367 77 bu ibana yatırılıp ödeme emri belgesi ile Fatura üzerindeki Hesap Numarası yazılıp ödeme emri belgesi tarattırıp kamutahsilat@turktelekom.com.tr adresine mail atılacak Türk Telekom Yetkilisinin söylediği bu...
  16. R.P.

Editörün Seçimi Doğrudan Temin Programı (100 Satırlı - Yaklaşık Maliyetli )

Gülerek Kullanın İnşaallah bir nebze faydam olursa ne mutlu bana.Hayır duası peşindeyiz.
  17. R.P.

Editörün Seçimi Doğrudan Temin Programı (100 Satırlı - Yaklaşık Maliyetli )

Arkadaşlardan umarım işine yarayacak çıkar.Gülerek Kullanın
  18. R.P.

Kaynaklara Taşındı Doğrudan Temin Programı (100 Satırlı - Yaklaşık Maliyetli )

Arkadaşlardan umarım işine yarayacak çıkar.Gülerek Kullanın
  19. R.P.

Çöp Kutusu Dosya Kurtarma Proğramı DMDE Free Edition

Farklı sürücü türlerinden veri kurtarabilen, bilgisayarda silinen dosyaları geri getirme konusunda uzaman olan DMDE Free Edition, sürücüyü seçtikten sonra Windows Gezgini'ne benzer bir ara yüzde kurtarabileceğiniz dosyalar arasında dolaşmanıza izin veriyor. Ücretsiz sürümde bazı kısıtlamalar...
  20. R.P.

Teşekkür ederim üstad eksik olma
  21. R.P.

DUYURU Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Bütün arkadaşların Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
  22. R.P.

Milli Eğitimden Ödeme Yapan varmı Arkadaşlar
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli yıllık vergi matrahı

Sizin dediğiniz Mart Ayında olur.
  24. R.P.

ocak da dahil 14.800 tl ye ulaştığında bir üst kademeden yani %20 den kesilimeye başlar
  25. R.P.

üst yazı ile defterdarlık muhasebe müdürlüğüne bildir.Güncellemeyi yaparlar sanırım.
  26. R.P.

Üstadım Ocak ayında aylık vergi matrahı olur yıllık vergi matrahı elbette sıfır olur.şubat ayında ocak ayını yıllık matraha ekler umarım anlatabildim.
  27. R.P.

bir süre bekle o mutlaka düzelir yeniden güncellersin sen yapamıyorsan üst yazı ile defterdarlık muhasebe müdürlüğüne bildir.
  28. R.P.

şimdi denedim matrahı sildim kaydettim oldu sonra tekrardan girdim düzenledim kaydettim gayette güzel oldu
  29. R.P.

silinmemesi için hiçbir neden yok güncelleyebiliyorsunuz.Bende döner sermaye katkı payları var bu nedenle her ay matrah eklerim ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.
  30. R.P.

0-14 800 = %15 / 14.801 - 34.000 =%20 / 34.001 - 120.000 =%27 vergi matrahının
  31. R.P.

Mutemet Arşivi doğrudan teminle mal alımında başka kaleme ödenek aktarma

özkan bey 1-paranız hangi kalemde 2-hangi kalemden almak istiyorsunuz?
  32. R.P.

Yukarda da belirttim üstadım 1-KBS Sisteminin azizliği 2-Sehven girilen yanlış bilgi Başkaca mantıklı açıklaması yok.Bana göre konuyu açıklayıcı bir yazıyı maaş değişikliği dosyasına takmakta fayda var.
  33. R.P.

Siz saadece Top. Vergi Matrahı: burayı güncelleyebilirsiniz.
  34. R.P.

Var ise manuel olarak direk değiştirebilirsin buna sistem izin vermekte Ancak şunuda belirtiyim bunu yaparken mutlaka maaş değişikliğinde bildir kontrollere yakalanırsan belgeleyemezsen başın çok ciddi ağrır
  35. R.P.

Düzenleyebilmeniz için sistem şifreleriniz olması gerekiyor Yani Gerçekleştirme Görevlisi Maaş Mutemedi olmanız gerekiyor.değilseniz Kurumunuzda bunu yapan arkadaşınıza dilekçe ile başvurun konuyu aydınlatın onlar düzeltir Bu konu Gerek kbs sisteminden gerekse mutemedin isim benzerliğinden...
  36. R.P.

KBS nin azizliğine uğramışsınız güzel Arkadaşım. 14.800 ü aşmadığından hak kayıbı yok Manuel düzeltme imkanında var bence düzenle
  37. R.P.

KBS nin azizliğine uğramışsınız güzel Arkadaşım.
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli lojman kesintisi

Türkiyenin her yeri için her yılın ilk haftası milli emlak değerleri yayınlar
Geri
Üst Alt