Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 4/B Tayin bildirge sözleşme

Teşekkürler.Cuma günü ilişik kesti diyelim. Pazartesi geldi bize. Pazartesi giriş ve sözleşme yapsak. Haftasonu durumu ne olacak. Maaş ve kesenek. Geldiği yerden maaşını geri almazlarsa bir aksilik olmaz sanırım. ama maaşı geri alan yerler var. Yani yeni başladığı yerde tarihler dediğim gibi...
  2. Mutemet Arşivi 4/B Tayin bildirge sözleşme

Yakın zamanda müdürlüğümüze tayin ile yeni 4/b li personel başlayacak. Daha öncede aynı durumda bir personel gelmişti. Geldiği yerden ilişik kestikten sonraki gün gelmişti. Bizde bakanlığı (tarım) aramıştık. Onlarda ilişik kestikten sonraki gün işbaşı yapmalarını gerektiğini sözledi. Bizde salı...
  3. Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Nasıl Yapılır

MEMURLARA YAPILACAK GİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ Madde 5 – Giyim ve kullanma süresi bakımından beraberliği sağlamak amacıyla; a) Kışlık kıyafete ait giyecek eşyaları Eylül-Ekim aylarında, b) Yazlık kıyafete ait giyecek eşyaları Nisan-Mayıs aylarında, c) Mevsimle ilgili olmayan giyecek...
  4. Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Nasıl Yapılır

KBS maaş ekranından sosyal hak ve yardımlar kısmından yapıyoruz. Kılavuz açılmıyor ben eke yükledim. Ayrıca bunun yönetmeliğinide indirin, bazı kalemler 2 ya da 3 yılda bir yapılır buna dikkat edin.
  5. Mutemet Arşivi KBS maaşları hesaplattınızmı ?

Vakıfemeklilik- Geçen ayın yirmisi gibi personel cayma talebinde bulundu, birkaç gün sonra parası hesabına geçti. Ayın 1 inde de kbs den kesinti kısmından silinmiş. Maaşı yaptık herhangi bir sıkıntı yok.
  6. Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

Bizim cayan personel için kbs de ayın 1 i itibari ile kesinti kısmından silinmiş. - vakıfemeklilik
  7. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

Telefonla cayma hakkını kullanan personelin katkı payı geri ödenmişti. Bugün itibari ile kbs kesinti ekranından da düşmüş. Bu konuda bir sıkıntı kalmamış görünüyor. Kendin içinde katkı payını 100 tl olsun diye telefonla talimat vermiştim. O işte bir gelişme yok.
  8. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü maaş ve gss

Terhis olduktan sonra işe başlayana kadarki boşta olduğu süre için GSS ödenir. Yasal süre işe başlamasıyla ilgili, her halukarda GSS ödenir. Kişi terhisten sonra 1 ay içinde kurumuna geri dönüş için başvurur; yoksa memurluğu yanar. Kurumda başvuru zamanından 1 ay süre içerisinde kişiyi işbaşı...
  9. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü maaş ve gss

Bende ilk bu son paragrafı okuyunca sizin gibi düşünmüştüm. Ancak1-b maddesinde: "Muvazzaf askerlik görevini er veya erbaş olarak yapanlardan bakmakla yükümlü olduğu kişileri bulunmayanların ise göreve başlamaları için tanınan yasal süreler dikkate alınmak suretiyle terhis oldukları tarih...
  10. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü maaş ve gss

Yanlış hatırlamıyorsam kişi terhisi takip eden 30 gün içinde kurumuna başvurmak zorunda, kurumda 30 gün içinde personeli görevi başlatmak zorunda. Benzer durum bizdede oldu.Terhis ile göreve başlama arasındaki gss tutarını ödeme emri düzenleyip ödedik, keseneği bildirdik.
  11. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

Geçen hafta bir personel cayma talebinde bulundu. Vakıfemeklilik internet şubesinde 1 gün sonra yansıdı. Ancak KBS de 1 hafta olmasına rağmen bir değişiklik yok. Kendim içinde kesinti miktarını telefonla 100 tl yaptım. Ondada bir değişiklik yok.
  12. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

Vakıfemeklilik çıkma işlemi için bir personelimiz telefondan istekte bulundu dün, bugün oks den çayma olarak görülüyor. KBS de bir değişiklik yok. Kendim içinde katkı payını 100 tl yapmak için telefondan başvurdum. Halen oks ve kbs de değişiklik yok takipteyiz. Ben banka görevlisine KBS de...
  13. Mutemet Arşivi BES Cayma iade hesapları

Deneme amaçlı vakifemekliliğin telefon şubesini aradım. Bireysel olarak girdiğimde sadece çıkış işlemi için onay soruluyor. Kurum olarak girdiğim zaman müşteri temsilcisi ile görüştüm. Kesinti arttırımı sordum. Yüklediğimiz excel formuna ekleneceğini söyledi. Yani bizim yapacağımızı. Tam cevap...
  14. Mutemet Arşivi BES Cayma iade hesapları

Aynen 4/C li teklifte. Para hesaba geçmiş görülüyor.
  15. Mutemet Arşivi BES Cayma iade hesapları

Ben bunun değişebileceğini düşünüyorum. İnşallah böyle kalır ve biz bir işlem yapmayız. Ama yinede emin olamıyorum. Büyük ihtimalle yeni maaş dönemine kadar belli olur.
  16. Mutemet Arşivi BES Cayma iade hesapları

Ben böyle olacağını sanmıyorum. Muhasebe bu işle uğraşmaz. Kişi çıkma talebinde bulunur, sonra bize bildirir, biz de kesinti den çıkarırız. En mantıklı böyle.
  17. Mutemet Arşivi BES Cayma iade hesapları

Kişi caydıktan sonra kbs den biz sileceğiz sanırım, kesinti ekranından. Kendiliğinden silinmeyecek.
  18. Mutemet Arşivi geçici görev yolluğu hys

Avans verdiyseniz sistem zorunlu olarak e-devlet ten yolluk bildirimi yapın diyor. Avans vermediyseniz hys den yapabilirsiniz.
  19. Mutemet Arşivi BES Çıkış İşlemi

Kişi şirkete bir şekilde ulaşıp çıkacak tamam ama KBS den kişiyi nasıl çıkaracağız. Excel tekrar yükleyip olabilir belki ama bizim kişinin çıktığından nasıl haberimiz olacak. Eğer haberimiz olmazsa kişi çıkar biz para kesersek uğraşır dururuz.
  20. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

Vakıfemeklilik baştan hepsi yüklenecek dedi, şimdi sadece 4/c li personeli yükleyeceğiz, kbs den maaş alanlar için herhangi bir işlem yapmayacağız.
  21. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Arkadaşlar 4/C için ödeme emri yaparken BES kesintisini hangi koddan yapacağız: Vakıf emeklilik için 361.98.1.2.0 İşçi ve 361.98.10.2.0 Geçici arasında kaldım.
  22. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Kapsama alınma tarihinden önceki dönemde ödenen ücretlerden katkı payı kesilmez deniyor. Şimdi biz 15 Mart-14 Nisan arası maaşı vereceğimize göre en kötü 14 günlük vermemiz gerekmez mi?. Ben verebilirsem vermeyi düşünüyorum. Yanlış olursa da fazla olur, ama yapmazda niye yapmadınız derlerse...
  23. Mutemet Arşivi Askerlik dönüşü GSS

GSS hesabında kaç gün ise o kadarlık ödeme yaptık. 7 ise 7, 30 ise 30. Terhisten sonraki güne 1 deyip başlamaya kadarki süre kadar zamanı aldık. Ona göre hesabı yapıp kesenek bilgi sisteminde o değerleri girdik. Ödeme emri aşağıdaki gibi. Ödemeyi sgk ankara TR020001001745377121815006 hesabına...
  24. Mutemet Arşivi Askerlik dönüşü GSS

Kesenek gönderirken mutlaka sgk ile görüşün. İşe giriş tarihini Ankara dan giriyorlar yoksa işe giriş tarihi boş çıkıyor. Bizim başımıza geldi, işe giriş tarihi boş çıktığından ceza çıktı ama daha sonra iptal ettirdik.
  25. Mutemet Arşivi Askerlik dönüşü GSS

SGK Sigorta Primleri Genel Müdürlüğünün 13/11/2015 tarihli yazısı: "Ancak, muvazzaf askerlik görevini er veya erbaş olarak yapanlardan bakmakla yükümlü olduğu kişileri bulunmayanların göreve başlamaları için tanınan yasal süreler dikkate alınmak suretiyle terhis oldukları tarih ile göreve...
  26. Mutemet Arşivi Askerlik dönüşü GSS

Terhis tarihi ile göreve başlama süresi arasındaki süre için GSS ödenecek.
  27. Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

Öncelikle zorunlu BES te kapsam içi olmak için 45 yaşı doldurmamış olmak gerekiyor bunu biliyoruz. 01/04/1971 doğumlu biri 01/04/1972 de 1 yaşını doldurmuş olur. Parmak hesabıyla 01/04/1981 de 10 01/04/1991 de 20 01/04/2001 de 30 01/04/2011 de 40 yaşını doldurur. 01/04/2012 de 41...
  28. Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

Bende 01/04/1972 sonrasını aldım. 45 ini doldurup 46 dan gün alıyor benim hesabıma göre.
  29. Mutemet Arşivi BES

5434 e tabi memur hesabındaki ek göstergeye bağlı belirli olan oran nasıl belirlenecek?
  30. Mutemet Arşivi BES

Arkadaşlar bizim harcama birimlerinden birinde 45 yaş altı personel bulunmuyor. Bu durumdaki kurumların da sözleşme yapması gerekiyor mu? şu anda.
  31. Mutemet Arşivi BES

Ben 45 yaş üstünü bes e katılmayacağınıı düşünmüştüm, istekleri halinde onlarda bes e katılabiliyor mu?
  32. Mutemet Arşivi BES

İçişleri Bakanlığından bugün gelen yazı.. 6740 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanununda değişiklik yapılmış olup, 1 Nisan 2017 tarihi itibariyle 45 yaş altı...
  33. Mutemet Arşivi Hizmet Birleştirme Maaşa İşleme

SGK da bu işe hakim kimse yok. İnanın biz daha iyi biliyoruz onların sistemini. Ödeme yapıldıktan sonra kesenek de göndermek gerekiyor. Dikkatli olmak lakin yoksa ceza çıkabiliyor. KBS den sadece derece/kademe değişmişse ve hizmet sürelerini değiştiriyoruz.
  34. Mutemet Arşivi Hizmet Birleştirme Maaşa İşleme

Üstat ödeme emri yapıp sgk ya ödeme yaptınız mı acaba? Ben benzer işlemi kendim için yaptım. Kesenek bilgi sisteminde intibak tashihi hesaplamasından tutarı hesapladım. Ondan sonra ödeme emri düzenledim. Kişi payını kendim, diğerlerini kurum ödedi.
  35. Mutemet Arşivi Bes ten ayrılma dilekçe

Bu iyi haber, peki biz ekstra bir bilgi girişi yapacakmıyız? Bir de anlaşma konusu, maaş aldığımız bankaya mı gidecek para?
  36. Mutemet Arşivi Bes ten ayrılma dilekçe

Arkadaşlar bu kesintiyi nasıl yapacağız, KBS otomatik mi kesecek yoksa manuel mi hesaplayacağız. Ayrıca anlaşma yaptınız mı Malum zaman yaklaşıyor...
  37. Mutemet Arşivi Askerlik dönüşü GSS primi

Kesenek Bilgi Sistemi sayfasında 13/11/2015 tarihli duyuruda: "Muvazzaf askerlik görevini er veya erbaş olarak yapanlardan bakmakla yükümlü olduğu kişileri bulunmayanların ise göreve başlamaları için tanınan yasal süreler dikkate alınmak suretiyle terhis oldukları tarih ile göreve...
  38. Mutemet Arşivi sürekli yolluk yevmiye

Sürekli yolluk yapacağım personel 1800 km. mesafeye gidiyor. Otobüsle bir günden fazla, 2 günlük yevmiye verebilir miyim?
  39. Mutemet Arşivi Hizmet birleştirme ödeme

Kişi karşılığını bir şekilde maaştan yada banka ya öderiz fakat, kurum karşılığını kesiyormusunuz kesiyorsanız nasıl hesaplıyorsunuz?
  40. Mutemet Arşivi Hizmet birleştirme ödeme

Hocam korkumdan değilde konu hakkında bilgi alamayacağımdan aramanın faydalı olacağını düşünmüyorum, bir çözüm bulamazsam müdürü olmasada ilgili birimi arayacaz artık ;) yanlışlıkla 5510 olarak bildirime ilişkin kesenek bilgi sisteminde ek dönemde bir modül var, ona bilgileri girince zaten...
Geri
Üst Alt