Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Sorun

yıllık fiili hizmet son bildirim ve ödeme tarihini bilen varmı arkadaşlar
  2. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Sorun

15 aralık-14 ocak maaş dönemine ait 5510 sonrası fiili hizmetini kbsden giremiyorum sorun bu?
  3. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Sorun

slm.İyi günler arkadaşlar.Aralık dönemi fiili Hizmet girişi yapamıyorum.Bu döneme ait fiili hizmet hesaplanacak personel bulunmamaktadır diye uyarı veriyor.Bunun sebebi nedir ve nasıl çözeceğim bilen varmı?
  4. Çözümlendi | Kilitli 4924 kesenek gönderme

Off çözemedik ya son gün geldi. Çok karışık neresinden oynasak bilemedim.Daha kolay çözümü yokmu bunun???
  5. Çözümlendi | Kilitli 4924 kesenek gönderme

İyi günler.4924 sözleşmelilerin maaşını 17+14 gün olarak hesaplayıp ödedik. Şimdi keseneklerini gönderirken hata veriyor. Rakamları tutturamıyoruz. Bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı?
  6. Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Kefalet kesintisi

Sürekli İşçiden kefalet kesintisi yapılabilir mi? Yapılıyorsa Kefalet giriş aidatı ve aylık aidat nasıl hesaplanır.Kefalet kanununun 1. maddesinde işçi ibaresi var. Ancak 2. maddesinde hesaplama şekli anlatılmış.Bu hesaplama da kefalet giriş aidatı 1500 gösterge rakamının memur aylık katsayısı...
  7. Mutemet Arşivi Eş Durumu Tayini

Evet Fatih Kaya :) nerden bildin...? Ama değiştirdim tam yaptım.
  8. Mutemet Arşivi Eş Durumu Tayini

Evet, eş Bursada esnaf. Hemşirede yalovadan eş durumu tayinle bursaya gitti.Zaten bende eşi dahil etmedim.Sormak istediğim tayin şekli " eş durmu tayini " olduğu için ben hemşireye yarım yolluk (%2,5) yaptım. Acaba bu yanlışmı. Eş memur olmadığı için tammı vermek gerekirdi.?
  9. Mutemet Arşivi Eş Durumu Tayini

Eşi özel sektörde çalışan bir hemşire eş durumu tayiniyle kurumumuzdan ayrıldı.Bu personele sürekli görev yolluğu tammı ödenir yarımmı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  10. Mutemet Arşivi Fiili hizmet ödeme ve kesenek bildirme zamanları

Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  11. Mutemet Arşivi Fiili hizmet ödeme ve kesenek bildirme zamanları

06 TEMMUZ da bir personel ayrıldı.Bunun fiili hizmet bordrosunu ve keseneklerini bizmi yapıcaz. Yeni görev yerimi
  12. Mutemet Arşivi Fiili hizmet ödeme ve kesenek bildirme zamanları

İyi günler Fiili hizmeti öderken önceki dönemi giriyorum. dolayısıyla keseneklerinide bir önceki dönem seçiyorum.Yani temmuzda haziranı ödüyorum. Acaba yanlışmı yapıyorum.=?
  13. Mutemet Arşivi MAAŞ GERİ ÖDEMESİ

4924 kişi borcu ile ilgili ödeme cetveli olan varmı kesenekleride sgkdan geri isteyekmiyiz
  14. Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli Ödemeleri Hk.

Sözleşme ücretini kıst hesaplamışsınız. Yani 30 gün üzerinden. Maaş kalemleride 30 gün üzerinden olmayacak mı? taban aylık,gösterge,tazminatlar vs....
  15. Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

Arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak biri yokmu. Sosyo -Ekonomik Gelişmişlik oranını nasıl buluyoruz.?
  16. Mutemet Arşivi Memur Emekli Aylığı ve İkramiyesi Nasıl hesaplanır ?

Sgk yı aeradım cvp veren olmadı .Valla resen seçtim gönderdim umarım sıkıntı çıkmaz.düzeltme yapabilirmiyim bilmiyim acaba.?
  17. Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

Mutemet arkadaş paylaşımın için teşekkür ederim.Eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Yanlız kafama takılan biryer var. İlçlerin sosyo-ekonomik gelişmişlik düzeyinde 5.gruba dahil oran 1,39 bu oranı nerden buldun çözemedim. İlçelerin gelişmişlik düzeyi listesine (2004 yılında düzenlenmiş...
  18. Mutemet Arşivi Memur Emekli Aylığı ve İkramiyesi Nasıl hesaplanır ?

65 yaş zorunlu emekli olan memurun sgk ayrılış işlemini yaparken emeklilik mi yoksa re'sen emeklilikmi seçeceğiz.
  19. Çözümlendi | Kilitli 4924 ' lü personel

Bu konu banada lazım. Hocam bi çözüm buldunuzmu.Biz ilçe hastanesiyiz maaşları genel sekreterlikmi yapacak. Biz yaparsak neler yapacağız bilgisi olan varsa acil yardım lütfen.
  20. Mutemet Arşivi Emekli Yolluğu Göstergesi

Bu bildiğimiz sürekli görev yolluğu .Yer değiştirme masrafı ,gündelik kısımları boşmu kalacak.
  21. Mutemet Arşivi Emekli Yolluğu Göstergesi

Emekli yolluğu için örnek bordrosu olan var mı? Paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler.
  22. Mutemet Arşivi Memur Emekli Aylığı ve İkramiyesi Nasıl hesaplanır ?

Birde emekliler için emkli icmal bordrosu demişsiniz. Bu ne anlamadım. Bununla benim bir işim varmı?Yardımlarınız için teşekkürler.
  23. Mutemet Arşivi Memur Emekli Aylığı ve İkramiyesi Nasıl hesaplanır ?

Ben hastane mutemetiyim. İlişik kesme işlemini personel yapıyor zaten. Ben heralde sadece ikramiyesini ve sgkdan ayrılışını yapıcam doğrumu? İkramiyesini falan genel sekreterlik mi hesaplıycak yoksa sgk mı acaba? Personele nasıl bilgi vereyim.
  24. Mutemet Arşivi Memur Emekli Aylığı ve İkramiyesi Nasıl hesaplanır ?

Emekli olan personele, mutemet olarak yapacağımız işlemler nelerdir.Emekli ikramiyesini ve maaşını biz mi hesaplayacağız.? Bu işte yeniyim,ilk defa emekli olan personel oldu.yardımcı olursanız sevinirim.
  25. Mutemet Arşivi Harcırah Soru-Cevap

Eş durumu gibi gözüküyor ama İkisi de kurum içi tayinle atandılar. Eşi mazeret göstererek değil.
  26. Mutemet Arşivi Harcırah Soru-Cevap

Aydının bütün ilçeleri büyük şehir e bağlıymış. Ama muhasebe bağlı mı onu bilemiyorum. Yukarıda açıkladığınız 27 Kasım 2014 tarihinde resmi gazete yayınlanan 39 seri no lu tebliğde de Bütünlük arz eden ilçelere yolluk ödenmez diyor.Bundan anladığım görev yeri ilçe merkezindeyse ödenmez. İkisinin...
  27. Mutemet Arşivi Harcırah Soru-Cevap

Kafayı yiyecem ya 20 yıllık mutemetler bu işin erbapları eş durumu tayini değilse tam verilir diyolar. Ama benim içime sinmiyor.Muhasebede yarım olması lazım diyor.
  28. Mutemet Arşivi Harcırah Soru-Cevap

Hemde ne çetrefil
  29. Mutemet Arşivi Harcırah Soru-Cevap

Şimdi gittiği yerler farklı ilçeler aralarında 50 km mesafe var.Bu yüzden sizin açıkladığınız maddelerden (c) maddesine göre değerlendirerek ikisinede tam yolluk verdim. Ancak Aydın büyükşehir Bu durumda işler karıştı. Yarımmı vermek gerekiyor acaba.
  30. Mutemet Arşivi Harcırah Soru-Cevap

İçinden çıkamadığım bir konu var.Herkes farklı cevap veriyor acaba sizin yorumunuz ne olacak. Yalova Çınarcıktan Karı koca iki doktor kurum içi tayinle Aydına atandılar.Erkek olan Çine devlet hastanesine. Eşi ise İncirli toplum sağlığı merkezine atandı. İkisine de ayrı ayrı sürekli görev...
  31. Mutemet Arşivi Sürekli (Daimi) İşçi Personel Soru Cevap

Selam.İşçi maaş hesaplamasıyla ilgili takıldığım bir konu var.Çok araştırdım ama net bir cevap bulamadım.Acaba sizin bir fikriniz var mı? Sürekli işçinin maaşında icra kesintisi hesaplarken sosyal yardım,vasıta yardımı, yemek yardımı gibi sosyal hakları da dahil ederek hesaplıyorum. Bu...
  32. Mutemet Arşivi Ziraat Bankası Maaş Hesapları Açılması Hk.

Kurum hesabıyla uyuşmuyor diye uyarı veriyor.Anladığım kadarıyla önce muhasebeden kurum hesabını değiştireceğiz.Daha sonra kbsden biz personel iban numaralarını değiştireceğiz
  33. Mutemet Arşivi Ziraat Bankası Maaş Hesapları Açılması Hk.

Ya bizim muhasebede KBS de Personel iban değişikliği sekmesi var oradan yapacaksınız diyor .Uğraştım olmuyor.Boşa salladılar beni desene.
  34. Mutemet Arşivi Ziraat Bankası Maaş Hesapları Açılması Hk.

kbs de banka değişikliğini nasıl yapacağız bilgisi olan varmı.
  35. Mutemet Arşivi sehven sendika kesintisi ?

Bende öyle düşündüm.Çekilme evrakı olmadığı için hiç bir işlem yapmadım.Kişiye yada sendikayada bi yazı yazmadım.Umarım sıkıntı yaşamam.
  36. Mutemet Arşivi sehven sendika kesintisi ?

Sendika üyelikten çekilme formu olmadan.Yeni başvuru değerlendirilebilirmi?Sendika üyeliği değiştirilebilirmi?
  37. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Nasıl Hesaplanır

kbs 2014 hesaplamasına izin veriyor bir sıkıntı yok şimdilik.Manuel yapmaya gerek yok galiba
  38. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Nasıl Hesaplanır

Peki 15-14 yapınca katsayılar nasıl olacak yarısı 2014 katsayısı yarısı 2015 in katsayısımı olacak. karışmazmı öyle.
Geri
Üst Alt