Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrasını yanlıslıkla 5510 öncesi yapılmışl

kesenek sistemine girip düzelttim ama ilave ödenecek tutar 0 yazıyor ne yapmam lazım şimdi
  2. Çözümlendi | Kilitli hatalı kesenek düzeltme

5510 öncesi personelin yanlışlıkla 5510 sonrası ya da 5510 sonrası personelin yanlıslıkla 5510 öncesi statüsünde kesenek gönderilmesini düzeltmek için basamak basamak neler yapmam lazım
  3. Çözümlendi | Kilitli Seyyar Görev Tazminatı

dönersermaye bütçesinden ödeniyordu şimdi genel bütçeden ödemek garip olmaz mı ve kişi beyan etmemiş o zaman şimdi kafasına göre beyan etmesi bildirim süresinin olması lazım değil mi ben şimdi yolluğumu almayım 4 yıl sonra isteğim burda gariplik var
  4. Çözümlendi | Kilitli Seyyar Görev Tazminatı

2016 Yılında Seyyar Görev Tazminatı almayan kişi ( müdüre kızarak) müdür değiştikten sonra 2019 yılı içinde alabilir mi
  5. Çözümlendi | Kilitli aylıksız izin 14 günlük emekli kesenekleri

14 günlük farkların içinde aylıksız izinde var onu ayırıp aylıksız izin ek mahiyetten mi göndermem lazım yoksa asıl kısmından göndereyim mi
  6. Çözümlendi | Kilitli unvan değişikliği mali haklar

09.01.2019 tarihinde vali oluru alındı 10.01.2019 kişiye tebliğ edildi unvan farkı alacak mı yoksa ay başından itibaren 15 ocak 2019 dan itibaren geçerli mi olacak
  7. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Keseneği

say2000 seçeneğini seçmezsek oluyor denedim
  8. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Keseneği

bir personele 14 günlük maaş yapıldı temmuz farkı ancak keseneklerini gönderemiyoruz ek mahiyette birinde aylık tutarı otamatik atıyor ve fazla buluyor diğer ek mahiyette ise gönder butonu aktif hale gelmiyor ne yapmamız lazım 5510 sonrası personel
  9. Çözümlendi | Kilitli Pul ve Kep Harcama talimatı

4734 kamu ihale kanununun 3 maddesi deniyor ama
  10. Çözümlendi | Kilitli Pul ve Kep Harcama talimatı

kep ' e para aktarırken ve pul alırken gerçekleştirme usulu ve gerekçesine ne yazılması lazım
  11. Çözümlendi | Kilitli kdv tevkifatı

mys de tevkifat kısmını bulamadım kesintiler kısmında gören var mı?
  12. Öneri | İstek ve Şikayetler Forumdan Beklentileriniz Nelerdir?

eğitimli slaytlar paylaşırması ya da excel programları daha iyi olabilir gelişim açısından
  13. Çözümlendi | Kilitli Daimi İşçi Fazla Mesai

Kurumumuzda görev yapan daimi işçinin yazılı onayı alınmadan ve görevlendirme olmadan pazar günü çalışmış müdür haberi var bakanlığımızda bunla ilgili ödenekte yok gönderilmiyor. İşçi Toplu sözleşmeye göre de haklı olarak istiyor Maaşı yaparken bordro da onuda göstersem sorun olur mu ödeme...
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/B Emekli Personel E Bildirge

17 ekimde emekli olacak sözleşmeli personele iade olmucak sanırım ancak e bildirge de nasıl bildirmem gerekiyor
  15. Çözümlendi | Kilitli Mühür Alımı

Bakanlığın İsminin Değişmesinden dolayı daprhane hesabına para yatırmamız lazım ödemeyi yapmak için 22/a maddesine göre mi harcama talimatı oluşturulmalı
  16. Çözümlendi | Kilitli 4B askere giden kişi borcu çıkarma

06 ekimde askere giden 4b personel için maaş geri alma cetveli var mı
  17. Çözümlendi | Kilitli satın alma taşınıra giriş

düzeltme işlemleri var ordan yapsam
  18. Çözümlendi | Kilitli satın alma taşınıra giriş

anladığım ilk başta çıkış işlemleri kayıttan düşme ve onay tutanağı oluşturcam
  19. Çözümlendi | Kilitli satın alma taşınıra giriş

satın alınan mal tüketim malzemesi olarak girilmesi gerekirken demidrbaş girilmiş kaydı düzeltme imkanım var mı
  20. Çözümlendi | Kilitli E bildirge Sözleşmeli Personel

tesekkür ederim haziran bildirgesini gönderme süremiz ağustos 7 sine kadar değil mi?
  21. Çözümlendi | Kilitli E bildirge Sözleşmeli Personel

nakil almak derken Naklen ve hizmet akdi ilişkisi sona ermeden aynı işverenin kurumun aynı ya da başka sigorta/il sigorta müdürlüğünce tescil edilmiş diğer işyerinde çalışan sigortalı bu kısmı seçmişim istisna da bunu seçmekten bahsediyorsunuz değil mi
  22. Çözümlendi | Kilitli E bildirge Sözleşmeli Personel

kafama takılan 21.06.2018 girişli sgk bunun 14 temmuz 2018 e kadar olan kısmını sen neden yapmadın derse
  23. Çözümlendi | Kilitli E bildirge Sözleşmeli Personel

Naklen ve hizmet akdi ilişkisi sona ermeden aynı işverenin kurumun aynı ya da başka sigorta/il sigorta müdürlüğünce tescil edilmiş diğer işyerinde çalışan sigortalı bu kısmı seçmişim istisna da
  24. Çözümlendi | Kilitli E bildirge Sözleşmeli Personel

işe giriş yaparken e bildirge de nakil kısmını seçmiştim ancak bu beni kurtarır mı geldiği yerde olmadı biz 6 günlüğü yapalım 21.06.2018-14.07.2018 arasını sen yap o zaman diyor düzeltelim derken daha da bozmayalım
  25. Çözümlendi | Kilitli E bildirge Sözleşmeli Personel

evet nakil olarak aldık 21.06.2018 tarihinde işe başlangıç yapıldı ama geldiği yer tam maaş yaptı 15 haziranı peşin yapmıs düşünüyorum bende
  26. Çözümlendi | Kilitli E bildirge Sözleşmeli Personel

21.06.2018 tarihinde göreve başlayan sözleşmeli mühendis geldiği kurumdan haziran 15 maaşını peşin almıştır. bizde temmuz maaşını yaptık ancak sgk 21.06.2018-14.07.2018 maaşını kıst benim yapmam gerekir miydi cezai durum oluşur mu
  27. Çözümlendi | Kilitli Açıktan dönen kişi 1/2 Kesenek Bildirimi

açıktan dönen memur 1/3 leri yapılmadan kurumdan tayin olursa ödemesi yapılırken kesenekleri görünür mü yoksa gittiği için a kodunu düzeltmek için göremeyiz mi
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 günlük maaş farkı e bildirge

temmuz bildirgesinin içine koysak bir sorun olur mu
  29. Çözümlendi | Kilitli Mys ÖEB Gönderme Hatası

Mys muhasebeye gönder dediğimde bu hatayı gören var mı ekte belirttim.
  30. Çözümlendi | Kilitli 4B Mühendis Giyim Yardımı

4B mühendis giyim yardımı alabilir mi alamazsa yazı örneği var mı bir de tayin olursa ne kadar gün idari izinli sayılır?
  31. Çözümlendi | Kilitli Mayıs ve Haziran Maaşları

anladım o zaman 5510 öncesinde kıst 7 günlük primleri sildim haziran keseneklerini gönderdim buna ek yapıcam dediğiniz gibi aynı yerden girdim dediğiniz gibi yaptım teşekkür ederim.
  32. Çözümlendi | Kilitli Mayıs ve Haziran Maaşları

Mayıstan 7 gün kıst ve haziran tam maaşını excelnden yaptım. 5510 öncesi için emekli keseneklerini gönderirken ne yapmalıyım?
  33. Çözümlendi | Kilitli excel Maaş Hesaplama

sizin kullandığınız var mı?
  34. Çözümlendi | Kilitli excel Maaş Hesaplama

Çok Excel Programı var ama kendimiz KBS dışında kullabileceğimiz maaş programı var mı elimiz altında bulunması için
  35. Çözümlendi | Kilitli 4B İşe Giriş

4B Mühendis Eş durumundan İlçe Müdürlüğümüze tayin olacaktır. 20.06.2018 tarihinde geldiği yerden çıkış yapılacak sonra il müdürlüğünde sözleşme yapılacak. 3 gün idari izinleri oluyormuş. benim işe girişini bir gün önceden hangi tarihte yapmam lazım.
  36. Çözümlendi | Kilitli Banka Listesini KBS mi gönderecek ?

otomatik yapıyor ben gönder demedim ama bankayı aradım her şey yolunda
  37. Çözümlendi | Kilitli Rapor Aslı

rapor sorgulamayı her kurum yapabilecek mi şifre istiyor ama nasıl alıyoruz şifreyi
  38. Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu ( Aylıksız izne Çıkış)

evet onu belirtmemişim aylıksız izne çıkıyor 5 ay boyunca bu arada teşekkür ederim hepinize
  39. Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu ( Aylıksız izne Çıkış)

14.05.2018 Tarihinde görevinden ayrılan personele maaş yapıldı tamamını geri alıcam ancak malmüdürlüğü kesenekleri göndermiş. kişi borcu cetvelleri var forumda ancak işin mantığını anlamak için 5510 sonrası 5 yıl kıdemli personelden kesenekleri; em.kes dev : sgk dan istenecek sağlık sigortası...
Geri
Üst Alt