Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 14/05/2016 T. Ölen Memurun maaşı

bende de aynısı gibi oldu bankadan görevlendirme alıp maaşı çektim malmüdürlüğüne üst yazıyla yatırdım. bankaya eft emri vermiştim ama yapamadılar
  2. Mutemet Arşivi cenaze masrafı

ölüm raporu , defin ruhsatı, vukuatlı nufüs örneği malmüdürlüğü bunlar yeter dedi ama veraset ilamıyla kbsden varis bilgisi girmem gerekiyor galiba
  3. Mutemet Arşivi cenaze masrafı

vefat eden memurun cenaze yardımı için hangi belgeler gerekli kbs sistemi varis soruyor
  4. Mutemet Arşivi tekniker unvanlı mühendis

tekniker unvanlı biri mühendislik bitirirse tam mühendis maaşımı alır yoksa eksik hesaplanan değerler var mı?
  5. Mutemet Arşivi Kıst Maaş Yeni Başlayan Memur

temmuz maaşı + 20.06.2016-14.07.2016 kıst maaşı birlikte yapılır
  6. Mutemet Arşivi 2016 temmuz maaşı

bayram tatili sebebiyle 2016 temmuz maaşı ne zaman yapılır?
  7. Mutemet Arşivi Kıst Maaş Yeni Başlayan Memur

benim bildiğim temmuz maaşında yapılır kıst ve tam 20 haziranda başladığı için
  8. Mutemet Arşivi vefat eden personelin emekli kesenekleri

ancak 12 haziranda vefat etti 15 haziran maasını önce yaptığımız için alamadığı maaş haziran 15 maaşı
  9. Mutemet Arşivi vefat eden personelin emekli kesenekleri

maaşı geri aldım şimdi gönderirkende kişiyi sildim yazıla da malmüdürlüğüne bildirdim tesekkürler yardımınız için
  10. Mutemet Arşivi vefat eden personelin emekli kesenekleri

5510 öncesi personel 12.06.2016 tarihinde vefat etmesinden dolayı maaşını almamıştır ancak emekli kesenekleri çıktı maaş yapıldığı için kesenek gönderimini nasıl yapmam lazm?
  11. Mutemet Arşivi daimi işçilere ödenecek giyim yardımı

cevabı paylaşırsan bizim içinde iyi olur tesekkürler şimdiden
  12. Mutemet Arşivi daimi işçilere ödenecek giyim yardımı

daimi işçilere ödenecek giyim yardımı doğrudan teminle yapılıyor fiyat aralığı var mı belli bi sınır?
  13. Mutemet Arşivi eşi çalışan memur

eşi çalışamaya başlayan memur işl çalışma gününde mi beyanname vermek zorunda
  14. Mutemet Arşivi kişi borcu faiz

kişi borcu cetveli oluşturdum yasal faizi nasıl hesaplarım
  15. Mutemet Arşivi işçi maaşı mali sourmluluk zammı

taşınır kayıt kontrol görevlisi işçi mali sorumluluk zammı alır mı ??
  16. Mutemet Arşivi KBS Diğer Taminatlar

izin günlerini düşmen gerekirse nasıl olacak?
  17. Mutemet Arşivi icra kesintileri

icra kesintilerinde maas dısında verilen tazminatlardan da kesmem gerekir mi , genelde görmezden geliniyor ne yapmalıyım?
  18. Mutemet Arşivi kişi borcu süresi

bir kişiye kişi borcu çıkartıcam yabancı dil tazminatından 2015 ten beri kişi borcunda süre sınırlaması var mı?
  19. Çözümlendi | Kilitli tt net abonelik tanımlama

herkese kolay gelsin abonelik tanımlayamıyorum böyle bir abone kayıtlı değildir diyor ne yapmalyıım
  20. Mutemet Arşivi Mutemet zimmetine para geçirdi.

devletin parasına göz dikenlerin sonu
  21. Mutemet Arşivi kbs manuel bordro girişi

erkan bağlan dediğinizi yaptım oldu tesekkürler
  22. Mutemet Arşivi kbs manuel bordro girişi

ocak terfi farkını yansıtmak istedğimiz için manuel bordro da göstermemiz lazım ancak ek ödemeyi görmüyor. ek ödeme oranını özel hizmet tazminatının üstüne eklesek nasıl olur?
  23. Mutemet Arşivi yabancı dil tazminatı

şimdi anladım duyurunun sebebini :) tesekkür ederim
  24. Mutemet Arşivi yabancı dil tazminatı

bizde yabancı dil tazminatı alan b düzeyinde birine kbs kurumlarca yararlanmıyor işaretli olmasına ragmen göstergeyi 600 veriyor yeni fark ettim sebebi ne olabilir
  25. Mutemet Arşivi kbs manuel bordro girişi

büyük ihtimal maas hesaplama dedikten sonrada diğer hizmete eklenen tutar siliniyor
  26. Mutemet Arşivi kbs manuel bordro girişi

şubatta denedim olmuştu şimdi toplu girdim ek ödemeleri almıyor garip beklemedeyim
  27. Mutemet Arşivi kbs manuel bordro girişi

terfi bordrosunu manuel kbs ye girmek istiyorum maaşla birlikte ancak diğer tazminat kısmında ek ödeme tutarı farkını yazınca hesaplatmıyor sadece diğer tazminat kısmında sorun var ?
  28. Mutemet Arşivi KBS - Ek Gösterge Manuel mi?

emsan veriyi otomatik atıyor o zaman ocak ayının terfi gecikmesi burdan yapılabilir
  29. Mutemet Arşivi 5510 öncesi terfi farkı kesenek gönderme

aslında terfi bordrosu yaptın harun kuru hocanın programından terfi farklarını 5510 öncesi için göndericem ancak intibaktan gönderin diyolar ama 3 kişi için ayrı ayrı girip kesenek mi çıkartıcam baska yolu yok mu
  30. Mutemet Arşivi 5510 öncesi terfi farkı kesenek gönderme

5510 öncesi personel için terfi farkını ek mahiyette- birden çok dönemden seçip intibak tahisis yerine e.k.a aylıkda yanlıs yapıması sonucuna girip ordan düzeltme yapsak ne tür değişiklik olur?
  31. Mutemet Arşivi ilave dereceden kaynaklı geriye dönük bodrdo

5510 sonrasını denedim hesap tutuyor ancak kırmızı işaret veriyor gelen gelmesi gereken diye not veriyor aşağıda :(
  32. Mutemet Arşivi ilave dereceden kaynaklı geriye dönük bodrdo

bugünkü son sorumu soruyorum :) bu şubat-ocak meselesi beni bitirdi bugün 5510 öncesi bir veya birden çok döneme giriyorum ancak kişi kişi mi göndericem toplu olarak yok mu bir de intibak tahsisine giricem galiba tutarı diğerleri kapalı
  33. Mutemet Arşivi ilave dereceden kaynaklı geriye dönük bodrdo

terfi bordrosunu kullandım ödeme emrinide çıkardım ancak 5510 öncesinde ek yaparken geçmişe yönelik terfi farkı seçeneği yok onu nasıl bildiricem aynı zamanda programda kesenekleri virgüllü attığı için yanlış işaret veriyor noktalı algıladığu için
  34. Mutemet Arşivi ilave dereceden kaynaklı geriye dönük bodrdo

tesekkürler orasını anladım dönem olarak ocak dönemini seçmem lazım değil mi
  35. Mutemet Arşivi ilave dereceden kaynaklı geriye dönük bodrdo

bu arada mekeli hocam verdiğiniz program çok güzel ama yinede bi şüphe var içimde ödedikten sonra kesenek konusunda yanlısa düşmekten şüphem var bir de kbs sistemi hala niye kuramadı bu manuel bordro ne işie yarar kbs de
  36. Mutemet Arşivi ilave dereceden kaynaklı geriye dönük bodrdo

ödeme emrini kestikten sonra ne kadar süre içinde kesenekleri bildirmem lazım
  37. Mutemet Arşivi ilave dereceden kaynaklı geriye dönük bodrdo

aynen:) en azından 5 den 4 e düşenin eksiğini yapmak istiyorum fark  80 90 tl fakat programda sigortalarında oynatıo sigortaya girmeden sadece farkı ödemek istesem hatalı mı olur?
  38. Mutemet Arşivi ilave dereceden kaynaklı geriye dönük bodrdo

şubatta değiştirdik ama martta ocaktan itibaren yaparsak sistemde sıkıntı olmaz mı algılamayabilir mi sonuçta şubatı hesapladık biraz kafam karıştı bu konuda
  39. Mutemet Arşivi ilave dereceden kaynaklı geriye dönük bodrdo

herkese günaydın bende 5 den 4 e düşen bir personel var dereceleri şubatta verdiğimiz için 1 ay fark yapıcam ek gösterge aylığı,özel hizmet tazminatı, ek ödeme oranını etkiliyor elinde bordro olan varsa paylaşabilir:)
Geri
Üst Alt