Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5510 öncesi personel 12.06.2016 tarihinde vefat etmesinden dolayı maaşını almamıştır ancak emekli kesenekleri çıktı maaş yapıldığı için kesenek gönderimini nasıl yapmam lazm?
ocak terfi farkını yansıtmak istedğimiz için manuel bordro da göstermemiz lazım ancak ek ödemeyi görmüyor.
ek ödeme oranını özel hizmet tazminatının üstüne eklesek nasıl olur?
bizde yabancı dil tazminatı alan b düzeyinde birine kbs kurumlarca yararlanmıyor işaretli olmasına ragmen göstergeyi 600 veriyor yeni fark ettim sebebi ne olabilir
terfi bordrosunu manuel kbs ye girmek istiyorum maaşla birlikte ancak diğer tazminat kısmında ek ödeme tutarı farkını yazınca hesaplatmıyor sadece diğer tazminat kısmında sorun var ?
aslında terfi bordrosu yaptın harun kuru hocanın programından terfi farklarını 5510 öncesi için göndericem ancak intibaktan gönderin diyolar ama 3 kişi için ayrı ayrı girip kesenek mi çıkartıcam baska yolu yok mu
5510 öncesi personel için terfi farkını ek mahiyette- birden çok dönemden seçip intibak tahisis yerine e.k.a aylıkda yanlıs yapıması sonucuna girip ordan düzeltme yapsak ne tür değişiklik olur?
bugünkü son sorumu soruyorum :) bu şubat-ocak meselesi beni bitirdi bugün
5510 öncesi bir veya birden çok döneme giriyorum ancak kişi kişi mi göndericem toplu olarak yok mu
bir de intibak tahsisine giricem galiba tutarı diğerleri kapalı
terfi bordrosunu kullandım ödeme emrinide çıkardım ancak 5510 öncesinde ek yaparken geçmişe yönelik terfi farkı seçeneği yok onu nasıl bildiricem aynı zamanda programda kesenekleri virgüllü attığı için yanlış işaret veriyor noktalı algıladığu için
bu arada mekeli hocam verdiğiniz program çok güzel ama yinede bi şüphe var içimde ödedikten sonra kesenek konusunda yanlısa düşmekten şüphem var bir de kbs sistemi hala niye kuramadı bu manuel bordro ne işie yarar kbs de
aynen:) en azından 5 den 4 e düşenin eksiğini yapmak istiyorum fark 80 90 tl fakat programda sigortalarında oynatıo sigortaya girmeden sadece farkı ödemek istesem hatalı mı olur?
şubatta değiştirdik ama martta ocaktan itibaren yaparsak sistemde sıkıntı olmaz mı algılamayabilir mi sonuçta şubatı hesapladık biraz kafam karıştı bu konuda
herkese günaydın bende 5 den 4 e düşen bir personel var dereceleri şubatta verdiğimiz için 1 ay fark yapıcam ek gösterge aylığı,özel hizmet tazminatı, ek ödeme oranını etkiliyor elinde bordro olan varsa paylaşabilir:)