Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Duyuru. İlave Derece Verilmesi

bu açıklamaları önceden yapsalardı iş bitmiş açıklama yapılıyor
  2. Mutemet Arşivi raporlu iken başka şehirden rapor almak

bir iki raporlu iken rapor bitiminde başka bi şehirden rapor alabilr mi??
  3. Mutemet Arşivi bağış alma şartları

kayıt altına almak istiyorsanız fatura olmadığında fiyat araştırması yapılıyor ya da kayıtsız durur
  4. Mutemet Arşivi bağış alma şartları

bağış yapcak kişi dilekçe yazar faturası koyar ek e müdürden onay alınır bağış için sonra tif kesilir daha önce böyle uygulamıştım.
  5. Mutemet Arşivi TKYS Ödeme Emri Belgesini Bulamıyorum

buna verilecek tek cevap hys nin taşınır bölümünden öeb işleme girerek ordaki tahakkuk sorgulamadan bulunması lazım
  6. Mutemet Arşivi TKYS Ödeme Emri Belgesini Bulamıyorum

satın alma olayı değil mi bağış değil
  7. Mutemet Arşivi TKYS Ödeme Emri Belgesini Bulamıyorum

taşınır sorgula kısmına baktınız mı ? taşınır sistemeni girip ordan tahakkuk no verip vermediğine bakın vermişse ordaki numaradan aratın
  8. Mutemet Arşivi TKYS Ödeme Emri Belgesini Bulamıyorum

çok enteresan benim başıma hiç böyle bi olay gelmedi
  9. Mutemet Arşivi TKYS Ödeme Emri Belgesini Bulamıyorum

satın alma işlemi yapıldıysa  hys nin taşınır bölümünden öeb işlem yaparak  ordaki menüden baktınız değil mi tahakkuk sorguladan
  10. Mutemet Arşivi icralar

karar tarihi nerdde yazıyor sonda sadece icra müdürünün mühürü var ve tarihi onun dışında tarih yazan yer alacak kısmında paranın yanında parantezle yazmış bi tarih
  11. Mutemet Arşivi icralar

aynı anda bir kişiye 3 icra gelirse sıralamada ne yapmamız lazım
  12. Mutemet Arşivi ek tazminat (37) geriye dönük

herkese kolay gelsin geriye dönük ek ödeme bordrosu olan var mı
  13. Mutemet Arşivi KBS-Personel bildirimi

personel bildirimi sorunu çözüldü herkese kolay gelsin
  14. Mutemet Arşivi 2016 İlave Derece

şubat maasına veriliyor değil mi dereceler
  15. Mutemet Arşivi KBS-Personel bildirimi

manuel yapsak olur mu hazır format var mı personel nakil bildirimi
  16. Mutemet Arşivi KBS-Personel bildirimi

bende tüm belgeleri veriyor personel bildirimi hariç
  17. Mutemet Arşivi kbs terfi bordrosu

1-)2016 ocakta terfi alan 10.01.2016 birine 2016 şubat maasında yaparken terfi ekranından 01 2016 ocak yazdığımızda derece kademe değiştirirken bordro dökümünde terfi bordrosu oluyordu şimdi denedim oluşmuyor bir sebebi var mı ? 2-) şubat maasında terfi alan biri aynı zamanda devlet...
  18. Mutemet Arşivi özel hizmet ve yan ödeme

asıl olarak ama bugün öğrendim 155 kullanılırmış:)
  19. Mutemet Arşivi özel hizmet ve yan ödeme

1-4 mühendis olan bir kişi 160 hizmet tazminatı alır bu kişi ilçe müdürü olursa 155 alır fakat 657 sayılı devlet memurları kanunun 69 maddesi gereğince fazla olanı alır ancak 1 derece de olduğu için bu madde geçerli olur mu ?
  20. Mutemet Arşivi aylıksız izinde 14 günlük fark kesenek

aynen sgk ya sordum dediğiniz gibi toplam önemli dediler
  21. Mutemet Arşivi aylıksız izinde 14 günlük fark kesenek

ben hesaplama yaptım sadece 14 günlük için sag.sig.primi devlet 10,15 tl çıktı onuda ek olarak diğerleriyle gönderdim ins bi sorun olmaz
  22. Mutemet Arşivi aylıksız izinde 14 günlük fark kesenek

14 günlük farkta aylıksız izni ayrıl almıyor
  23. Mutemet Arşivi aylıksız izinde 14 günlük fark kesenek

5510 sonrası evli 2 çocuklu ancak deneme yanılma yaptım 14 günlük farkı bi seferde gönderiyoruz galiba onu ayrı göndermeuye kalktım 0 alıyor aylıksız izin ek tarafından
  24. Mutemet Arşivi aylıksız izinde 14 günlük fark kesenek

14 günlük maas farkının keseneğini gönderirken aylıksız izinli olanda içinde olduğu için herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu ? yoksa ek mahiyette hepsini göndermek gerekir mi
  25. Mutemet Arşivi 14 günlük maaş farkı kesenek

14 günlük maaş farkının sigortalarını gönderirken aylıksız izinli varsa onu aylıksız izin kısmından mı göndericem ya da diğerlerinle aynı mı çünkü aylıksız izinde olan emsan veri de diğerlerinle aynı kısımda çıkıyor
  26. Mutemet Arşivi KBS-14 Gün Fark

icra kesinti hesaplanmıyor değil mi ?
  27. Mutemet Arşivi KBS-14 Gün Fark

geçen yıl da böyle demişti sonra sistem düzelince hesaplattı diye hatırlıyorum.
  28. Mutemet Arşivi KBS-14 Gün Fark

aralık 2015 diye bi seçenek yok 2016 ocak var hala hesaplatmıyor
  29. Mutemet Arşivi icra kesintisi

aynı kişiye gelen ikinci icrada yazılar yazılırken ikinci sıraya konulmuştur diyerek ilk alacaklının ismi ve borç tutarını yazmam gerekir mi bilgi verirken
  30. Mutemet Arşivi avans kapatma

2015 aralık maasını hys den avans kapatma işlemini ne zaman yapmalıyız??
  31. Mutemet Arşivi sürekli görev yolluğu

ikametgahı izmirde olan bir memur  manisada çalısırken tekrar tayini izmire çıkarsa sürekli görev yolluğu alabilir mi? çocukları için ne olur??
  32. Mutemet Arşivi askerlik borçlanması

15 aylık askerlik sürem var 2008 sonrası memurum borçlanma daha yapmak istemiyorum ama kıdemimden saydırabilir miyim bunun için gerekli belgeler neler yoksa hitap çıktısı yeterli mi? aralık maaşını yaparken değişiklik listesine ne eklemeliyim
  33. Mutemet Arşivi özel hizmet tazminatı 7 maddesi

daha çok süre kısmında sorun var çünkü kendi köy bölgesinde çalışmayıp merkezde görevlendirilse personel süreler bir şey anlatmaya calısıyor ama tam çözemedim bende bizim kurumda veteriner hekimlerde uygulanıyor kendi köyüne atanmış ancak merkezde de görevlendiriliyorlar bu yüzden soru işareti...
  34. Mutemet Arşivi özel hizmet tazminatı 7 maddesi

Ek özel hizmet tazminatı esas olarak, personelin asli görev yerine göre tespit edilir. Ancak kesintisiz 15 günden, kesintili olarak da bir yılda 3 aydan fazla bir süre ile bölge içinde fakat memuriyet mahalli dışında görevlendirilenlerin, geçici görev sürelerinin söz konusu süreleri aşan...
  35. Mutemet Arşivi Aylıksız İzinli Memurun Gss Bildirimi

parça parça aylıksız izin kullanan 2008 sonrası memur için 1 yıl toplamında gss ödendiyse kesilcek mi?
  36. Mutemet Arşivi 5510 sonrası kıst geri iade

anladım sgk dan geri almıyosunuz bu daha kullanışlı ama kural hatası yapmayalım:) ama devletin kesenek olarak yatırdığını niye kişiye para olarak ödüyoruz mantıklı gelmiyo bana
  37. Mutemet Arşivi 5510 sonrası kıst geri iade

hesapladım kendime göre bi kontrol eder misiniz bir de   fazla  borçlu çıkmadı mı ? emekli keseneklerinide şahıs saglık sigortasını almaması lazım değil mi ? aynı zamanda sgk dan istenecek tutar hangisi?
  38. Mutemet Arşivi 5510 sonrası kıst geri iade

kasım 3 ünde aylıksız izne çıkmak isteyen 5510 sonrasına tabi personel için 12 günlük geri iade için hatasız programı olan var mı?
  39. Mutemet Arşivi yaklaşık maliyet komisyonu

doğrudan temin ile satın alma yaparken , bir kurum içi komisyon kurmaya gerek var mı yoksa onay belgesinde belirtmemiz yeterli mi? broşür, taşıt araç görev kağıdı gibi hizmet alım işlerinde ambara girmemiz gerekiyor mu yoksa direk 630 dah ödeme emri kesmemiz mi gerekir?
Geri
Üst Alt