Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi su faturası ödemesi damga verigisi

su faturası ödemelerinde damga vergisi kesilmez mi??
  2. Mutemet Arşivi Sözleşme damga vergisi

sözleşme tarihi bugün yarın yatırcaklarını sölediler eleman olmadığı nedeniyle
  3. Mutemet Arşivi Sözleşme damga vergisi

genel bütçeden mazot alımı yaptım bugün sözleşme tarihi bugün damga vergisini yarın yatırsa herhangi bir sıkıntı olur mu??
  4. Mutemet Arşivi tevkifat oranı

2014 yılındaki iki işlemde dediğim gibi yapmışım şimdi dediğiniz gibi yapıyorum ama o zaman için kafam takılmıştı.
  5. Mutemet Arşivi tevkifat oranı

tasıt bakım onarım faturasında tevkifat oranını belirtmemişler ama ben ödeme emrinde kestim. ilerde bir sıkıntı yasarmıyım
  6. Mutemet Arşivi su faturası ödemesi

kuruma gelen su faturasında sayaş değiştiği için sayaç ücreti sökme takma ücreti de yansımış direk fatura öder gibi ödemem mi gerekiyor başka işlem yapmama gerek var mı
  7. Mutemet Arşivi Yurtdışı Geçici Görev Yolluğu Konaklama

herkese iyi çalışmalar konaklama faturasının tamamının ödendiği durumlar var mı? bana gelen konaklama faturası 485 euro ancak içinde ara ulaşım,tercüme paralarıda geçerli ancak yüzde 40 aşan kısmı alınmıyor uygulaması yapınca kişinin hakkı yeniyo? aynı zamanda 5.madde kapsamındaki...
  8. Mutemet Arşivi KBS kıst maaş sorunu

aynen dedğiniz doğrudur harun bey bir sıkıntı yok
  9. Mutemet Arşivi İcra kesintisi memur

icra yazısında sadece aylık maaşından 1/4 kesintisi yazıyorsa diğer aldığı gelirleri kesilmiyor ancak daha sonradan gelen yazı ile bu değişebilir mi ve emeklilik tazminatında el konulabilir mi
  10. Mutemet Arşivi KBS kıst maaş sorunu

bende bu ay yaptım eylülde siz deyince baktım evet 31 gün üzerinden hesaplamış ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok :) terfi kısmında bi gariplik mi var diye baktım girişlerde doğru enteresan ben farketmemiştim
  11. Mutemet Arşivi tüketim çıkışları ve zimmet oluşturma

3 ayda bir tüketim çıkış raporu veriliyor malmüdürlüğüne ocak-şubat-mart diyelim nisanın ilk haftası veriyoruz o sırada gidiyor zimmet verme işlemi kurum içi bi olay ama takip açısından verilmesi lazım zimmet verme kısmına gelerek, malı seçip kişiyi seçip zimmet fişi oluşturuyorsunuz sonra...
  12. Mutemet Arşivi 5510 sonrası aylıksız izin kıst maaş

harun beyin programını arşivime koydum sizin kullandığınızı buldum forumdan ama açamadım ekinize koyarsanız onuda arşivleyebilirim, geçen yıl yapmıştım kişi borcu 30 tl eksik almışım bu işi kusursuz yapmaya çalışıyorum ama bilgi birikimi birden olmuyor maalesef
  13. Mutemet Arşivi 5510 sonrası aylıksız izin kıst maaş

bu forumdan aldım ama tabi çok geniş bilgiye sahip olmadığım için yorum yapmakta zorlanıyorum
  14. Mutemet Arşivi Maaş Yapacak Pilot Bölgeler İçin Maaş Sorunları

tesekkürler ; kişinin kendi alabileceği değerler yazıyor istisna değerine siz olması gerekeni yazarak gerekçesini belirtiyosunuz güzelmiş bu bilgi
  15. Mutemet Arşivi 5510 sonrası aylıksız izin kıst maaş

harun bey benimde ek'e koyduğum bi 5510 sonrası aylıksız izin kıst programı denk gelmiyor bi bakarsanız sevinirim
  16. Mutemet Arşivi Maaş Yapacak Pilot Bölgeler İçin Maaş Sorunları

3 aydır girişleri kendimiz yapıyoruz suana kadar tek sorun yan ödeme puanlarını , özel hizmet puanı vs onlar kalıplar halinde bazen sistem ayrıcalıklı durumları görmüyor
  17. Mutemet Arşivi 5510 sonrası aylıksız izin kıst maaş

5510 sonrası aylıksız izinden dolayı 03.09.2015 tarihinde görevinden ayrılan personel için kişi borcu çıkartılacaktır ancak indirdiğim programlarda sgk dan istenecek olan değerlerde karmaşa var kimisi sadece %11 ile %7,5 keseneği istemiş kimisi hepsini doğru olan hangisi ve ay ne olursa olsun...
  18. Mutemet Arşivi İcra kesintisi memur

tesekkürler herkese çok açıklayıcı olmuş ....
  19. Mutemet Arşivi İcra kesintisi memur

Memurluk hayatımın 2 yılından sonra ilk defa icra yazısı geldi ne yapmam lazım ?
  20. Mutemet Arşivi ÜCRETSİZ İZİN DÖNÜŞÜ KIST MAAŞ

eylül maaşı için yapıcam bunları dedğinize dikkat edicem bordroda olsada toplamda olup olmadığına bakıcam bu işlemi daha öncede yapmıştım sorun olmadı ama bilmediğim kısımlar varsa öğrenmek istiyorum tesekkürler herkese
  21. Mutemet Arşivi ÜCRETSİZ İZİN DÖNÜŞÜ KIST MAAŞ

maaşa bilgi girişleri bize verildiği için girişleri biz yapıyoruz ücretsiz izin dönüşü yaptım terfiye girip kıst maaş yaptım 14 gün yazdım hesapladım şimdi bi tam bi kıst maaş yaptı kıst maaş da kesilenler em.kes kişi, em kes devlet , sağ.sig.prim devlet,sağ.sig.prim kişi bunu maaş dönemi...
  22. Mutemet Arşivi başka bir kurumda geçici görevde bulunan seyyar görev tazminatı alabilir mi

fakat bizim seyyar görevleri döner sermaye bu sene ödedi bize gelen yazıda il müdürlüğü döner sermaye işlerinde çalıştırılan memur ve işçiye ödenir ibaresi var kişi başka bi kurumda görevli
  23. Mutemet Arşivi ÜCRETSİZ İZİN DÖNÜŞÜ KIST MAAŞ

malmüdürlüğüne sordum devlet kesiyor siz nie kişiye ödeme yapıyosunuz hiç elleme dedi
  24. Mutemet Arşivi ÜCRETSİZ İZİN DÖNÜŞÜ KIST MAAŞ

Bu Konu Daha Önce Konuşuldu ama KBS DEN ücretsiz izin dönüşü yapınca kıst maaş ile tam maaş hesaplıyor ancak gss düşümü yapmıyor yine kesiyor. ağustos keseneklerini gönderirken kesilen gss tam gönderdik şimdi personel 01.09.2015 tarihli başlıcağı için gss kesintisi olmaması lazım nasıl yol bulunur?
  25. Mutemet Arşivi başka bir kurumda geçici görevde bulunan seyyar görev tazminatı alabilir mi

evet ama başka bi kurumda görevliyse bu tazminatı kimin yapması gerekir geçici görevde olduğu kurum diye düşünüyorum
  26. Mutemet Arşivi başka bir kurumda geçici görevde bulunan seyyar görev tazminatı alabilir mi

başka bir kurumda geçici görevde bulunan seyyar görev tazminatı alabilir mi
  27. Mutemet Arşivi 5510 öncesi ( terfi bordrosundan sonra kesenek gönderimi)

5510 öncesi kişinin terfi bodrosunu hazırladım ödeme emrini çıkardım excel programından ödemeler yapıldıktan sonra ödeme emrindeki değerlere bakıp  emekli keseneklerini nasıl göndericem  iyi bir arşiv olur
  28. Mutemet Arşivi Tatil bitti.Erdek ocaklardan görüntüler

tam kafa dinleme yerleri:)
  29. Mutemet Arşivi sürekli ve emekli yolluğunda harcama talimatı gerekli mi?

şuana kadar yaptığım yolluklarda kimisinde yapmışım kimisinde es geçmişim geçici görev yolluklarındada harcama yönetmeliğinde görevlendirme yazısı veya harcama talimatı ibaresi var fakat biz ikisinide kullanıyoruz
  30. Mutemet Arşivi Giyim Yardımı Veteriner Teknikeri ve heyet raporu alanlar

herkese iyi akşamlar veteriner teknikeri normalde bot,yağmurluk ve 2 adet iş önlüğü alması gerekiyor ancak kbs de yapılan giyim yardımında sadece veteriner teknikerine iş önlüğü girişine izin veriliyor diğer nakillere bakınca hep önceden yapılmış?? Bir de uzun zaman rapor alan birine...
  31. Mutemet Arşivi 18 yaşını doldurmuş memur çocuğu gss

anladım fakat sonuç olarak mutemete bildirim yapması gerekir. düşmek için
  32. Mutemet Arşivi 18 yaşını doldurmuş memur çocuğu gss

anladım fakat sonuçta mutemete bildirim yapması gerekir ama 3 aylık dönemi kimse es geçiliyor
  33. Mutemet Arşivi 18 yaşını doldurmuş memur çocuğu gss

yalnız devlet memurları çocukları için bu konuda bi kanun var galiba
  34. Mutemet Arşivi 18 yaşını doldurmuş memur çocuğu gss

üniversiteye gidecekmiş 3 aylık ara sadece eylülde okuluna devam edicek
  35. Mutemet Arşivi 18 yaşını doldurmuş memur çocuğu gss

:) bu da güzelmiş mutemet yalnız adam:)
  36. Mutemet Arşivi 18 yaşını doldurmuş memur çocuğu gss

ben 3 yılıma girdiğim için eskiyi pek bilmiyorum :) hiç eğitim almadığımız için kendi çabamızla yapmaya çalışıyoruz iş geldikçe kbs ye baktım dediğiniz gibi sıkıntı yararlanıyor tesekkür ederim
Geri
Üst Alt