Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ri̇skli̇ Bi̇ri̇m Farkı

Rica ederim kolay gelsin
  2. Çözümlendi | Kilitli Ri̇skli̇ Bi̇ri̇m Farkı

Ekobsta Hizmet alanı çalışma bilgilerinde Ameliyathane hizmetleri yaparsanız Ekobs otomatikmen riskli birim üzerinden ödeme çıkarır.
  3. Çözümlendi | Kilitli Ri̇skli̇ Bi̇ri̇m Farkı

Ameliyathane riskli birimdir anestezi teknisyenleri ameliyathanede görevlidir ameliyat olup olmaması önemli değildir. Kolay gelsin.
  4. Çözümlendi | Kilitli Eşi Doğum Iznine Ayrılmış Memur. Eşinin Doğum Izni Bittikten Ve Eşi Işe Başladıktan Sonra Geriye Dönük Olarak Bildirim Verebilir Mi?

Doğum öncesi ve doğum sonrasında aile yardımı ödenmez(çalışan eş ise) ancak ücretsiz izinde verilebilir.
  5. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Yemek Yardımı Nasıl Ödenir?

Yok hocam il içi görevlendirme , yinede teşekkürler
  6. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Yemek Yardımı Nasıl Ödenir?

Tuğrul hocam yardımlarınız için teşekkür ederim cevap yazan olur ise yine bakarım.Konuyu kapatabilirsiniz.
  7. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Yemek Yardımı Nasıl Ödenir?

Süleyman hocam bilgi için teşekkür ederim yine de excel bordrosu olan var ise paylaşırlar ise sevinirim 1692959328 Halil Tuğrul hocam bilgi için teşekkür ederim.Arkadaşlardan geriye dönük bu konu ile ilgili bordro örneği var ise paylaşırlar ise sevinirim.
  8. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Yemek Yardımı Nasıl Ödenir?

Arkadaşlar herkese kolay gelsin.Kurumumuzda Taşerondan geçen 4/D sürekli bir işçimiz geçici olarak görev yaptığı yerde yemek verilmediğinden geriye dönük yemek yardımından faydalanmak için dilekçe vermiş olup,Müdürlüğümüzde ödenmesi konusunda görüş yazısı yazmıştır.Şimdi biz bunu ödemesini...
  9. Çözümlendi | Kilitli Deprem Bölgesinde Tutulan Nöbet Fazla Mesailer

Kolay gelsin sorunuzun cevabını buradan bulabilirsiniz.
  10. Temenniler | Kutlama Teşekkürler.

Geçmiş olsun.
  11. Çözümlendi | Kilitli 696 Khk Ile Sürekli Işçi Kadrolarına Geçirilen Personelin Ücret Ödeme Zamanı Nedir.

375 Sayılı KHK’nın Geçici 23’üncü Maddesi ile Sürekli İşçi Kadrolarına atanan personelin ücret ödemeleri 100 Seri Nolu Devlet Memurları Kanunu Genel Tebliği gereği çalışmayı takip eden her ayın 14’üncü gününde ödenecektir.
  12. Çözümlendi | Kilitli Yüklenme Senedi Hakkında

Yaşar hocam ben 15 Nisan 2022 tarihinden itibaren başlayanların ve daha sonrasında hizmet yükümlülüğünü yerine getirmeden istifa edenlere borç çıkartılmaması olarak anlıyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum.
  13. Çözümlendi | Kilitli 5510 Kişi Borcu Hataları Hakkında Yardım

Kamil hocam Maaş ve Kişi borcu hesaplama programı çok güzel olmuş elinize sağlık yalnız sağlık çalışanına da uyarlarsanız seviniriz teşekkürler.
  14. DUYURU Sabit Ek Ödeme Kbs Duyurusu

Teşekkürler Yasin hocam.
  15. DUYURU Sabit Ek Ödeme Kbs Duyurusu

Yani Yasin hocam bu ayın 15 inde ödenecek temel ödemenin matrahını da KBS ye yüklenecek diye mi izah ediyorsunuz.
  16. DUYURU Sabit Ek Ödeme Kbs Duyurusu

Temel Ek Ödeme Ağustos dönemi kullanıma açılmıştır. 1. Hesaplamalarda tavan ek ödeme tutarlarının doğru belirlenebilmesi için tabip dışı personelin Ağustos dönemi hizmet sunum alanları sisteme tanımlanmalıdır. 2. Ağustos 2022 dönemlerinde EKOBS üzerinden yapılan sabit ödeme...
  17. Çözümlendi | Kilitli Emekli Ayrılan Kadrolu Memur Eylül Ayında Maaş Alır Mı?

1661412968 Eylül de maaş ödemeyeceksiniz.Kalan sürenin de iadesi olmayacak.
  18. Çözümlendi | Kilitli Sabitlerin Genel Bütçeye Geçmesiyle Kısıt Sabit Ek Ödemeler Nasıl Ödenecek

1660137161 Hocam cevap için teşekkür ederim bizde bu şekilde yaptık tazminat kısmına rakam yazınca kabul etmedi o an için sistemsel hata olabilir sonradan manuel yaptık.
  19. Çözümlendi | Kilitli Sabitlerin Genel Bütçeye Geçmesiyle Kısıt Sabit Ek Ödemeler Nasıl Ödenecek

Ekobs dan herhangi bir kişisinin bordrosunu excell olarak indirirseniz onun üzerinde yapabilirsiniz.
  20. Çözümlendi | Kilitli Sabitlerin Genel Bütçeye Geçmesiyle Kısıt Sabit Ek Ödemeler Nasıl Ödenecek

Özcan hocam resimli bir örnek atabilir misiniz Bizimkinin brüt sabiti 8.398,46 TL 25 günlük kıst vereceğiz.Önceden böyle bir şey yapmadığımız için yardımınızı bekliyoruz.Teşekkürler
  21. Çözümlendi | Kilitli Sabitlerin Genel Bütçeye Geçmesiyle Kısıt Sabit Ek Ödemeler Nasıl Ödenecek

İyi günler herkese kolay gelsin aynı durum bizde de var.25 günlük sabit tutarı hesaplayıp diğer tazminatlardaki sabit ek ödemenin üzerine eklediğimizde 15.397,18 tutar oluşuyor ancak kbs yazılan tutarın 0-15.000 aralığında olmalıdır diye bir uyarı verdiğinden hesaplatma yapamadık.Çağrı açtık ama...
  22. Çözümlendi | Kilitli Yüklenme Senedi Ve Muteber İmzalı Müteselsil Kefalet Senedi Borç Çıkartma

Arkadaşlar herkese kolay gelsin kurumumuzda yüklenme senedi olan bir uzman diş hekimimiz eğitim aldığı süre kadar bakanlığa hizmet yükümlülüğünü yapmadan istifa etmek istiyor.Benim sormak istediğim kurumumuzda kullanmış olduğu izin,rapor vs lerin yükümlülük hizmetten sayılıp...
  23. Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye 4/B Sözleşmeli Personel Excel 14 Günlük Maaş Bodrosu

Mehmet hocam 4-B Fark Maaşında Ücret Güncellenmesi Hk. başlıkta paylaşmış idi.İnşallah işinize yarar
  24. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sabit Ek Ödemeler Belli Oldumu?

Hastane Müdürü ve Müdür yardımcılarına 375 sabit ödemesi mi geldi bilgisi olan var mı?Memur olmayan hastane müdür ve yardımcılarına da varmı?Varsa nerede yazıyor bilgi vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
  25. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sabit Ek Ödemeler Belli Oldumu?

Ekobs açıldı duyuru yayınladılar
  26. Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Hesabı Ve Kbs Girişi Hk.

1641288434 Buda Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası biz bunu nasıl yapacağız 1 yıllık poliçeyi 12 mi böleceğiz yoksa tek seferde nereye gireceğiz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  27. Sohbet Alanı Ata'mın Toprağı Eksik Olmasın..ruhu Şâd Olsun..

Amin Saygı Sevgi ve Rahmetle anıyoruz.
  28. Tâziye Değerli Mesai Arkadaşım Musa Şahan'ı Kaybettim.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Başınız sağ olsun.
  29. Çözümlendi | Kilitli Ay İçinde Normal ve Riskli Birimlerde Nöbet

3 ündeki 16 saat riskli nöbetin 8 saati mesaiye kalan 8 saat te ertesi gün izinli olduğundan dolayı ben o şekilde hesapladım.
  30. Çözümlendi | Kilitli Ay İçinde Normal ve Riskli Birimlerde Nöbet

Aaaa nın riskli birimlerin nöbet izinlerini kullandığı için kalan nöbet saatleri yani 64 saat normal nöbettir.Bbb ninde kalan 24 saatten 8 i riskli kalan 16 saatte normal nöbettir.Kolay gelsin.
Geri
Üst Alt