Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MEB Aylıksız İzinli Personel İşlemleri

Kesenekleri yaparken, kesilen GSS (aylıksız izin) adlı text dosyasına yansıyacak. Onuda resimdeki gibi ..
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Münferit maaş yapılan personel txt dosyasında gözükmüyor

Emsan veri de çıkmaz diye biliyorum, manuel giriş yapman gerek , resimli anlatımı mevcut sitede. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/kist-maasin-kesenegi.5213/page-5#post-51076 Buyur en son sayfadaki görseller size yardımcı olur.
  3. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açığa alındıktan sonra işten çıkarılma

Hüseyin Bey iade alınıyor mu 701 sayılı khk ile ihraç edilenlerden.?
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açığa alındıktan sonra işten çıkarılma

Selam , açığa alınan personele 1/3 maaş mı ödeniyor, 2/3 mü ? Ben 2/3 ödemiştim , kafama takıldı
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzin Dönüşü Göreve Başlama

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/ayliksiz-izinli-gssp-kesilen-personel-icin-tekrar-maas-hesaplama.5554/page-2 aynı konu , MYS den ödeme yapmak için inceleyebilirsin.
  6. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzin Dönüşü Göreve Başlama

Ana bordroda GSS kesildikten sonra tekrar münferit maaş hesaplamaya kbs izin vermiyor, MYS den ödersin maaşı.Kişiye yatırdığığın fazla GSS yi kesenekleri göndermeden bütçeye gelir kaydettirirsin.
  7. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Ağustos

Selam herkese, Bu ay ki sgk bildirim tarihleri vs Bayram tatiline denk geldiği için , tarihlerde herhangi bir değişiklik yaparlar mı sizce?düzenleme yapılmazsa , 15 16 17 3 gün kalıyor geriye.
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli SGK Primi Malmüdürlüğü Geç Ödemesi Nedeniyle Gecikme Zammı Ödemesi

Teslim tesellüm iş görür, kesenekleri verdiğim halde yatırmamışlar, evraklarıda kaybetmişler. Verdim dedim , teslim belgesi var dedim , getir dediler:) aksilik ya ara ara bulamadım teslim belgesini. Tam ümidi kesmiştim ki, belgeyi çantamda eve götürdüğüm aklıma geldi , evrakları tesliminden...
  9. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İstifa Dönüşü KBS

aradaki tire farkedilmiyor, sanki tek cümle gibi duruyor :) Teşekkürler..
  10. Volkan Çirkin

Muhasebe müdürlüğü kişiyi tekrar birimime aktardı, nakil olarak gözüküyor, kıst maaş vermek için işlem kodunu ne yapmalıyım? İşe başlama diyemiyorum , 2008 öncesi işe başlama olmaz diyor kbs, ücretsiz izin dönüşü mü yapmalıyım?
  11. Volkan Çirkin

Anket Aylık olarak mutemetler ne kadar paraya hükmediyorlar.Rekor kimde

2,5 M filan sanırım :) bana düşen 3 bincik .
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Tayin Yolluğu Süreklimidir Geçicimidir?

Süreklidir, Eski kurum ödemediyse , yeni kurum ödeyebilir. MYS den ödeniyor.
  13. Volkan Çirkin

Halil Bey, Kişiyi buldum orada sorun yokta , istifa eden tekrar birime alamıyorum. Çünkü kaydet butonu yok,
  14. Volkan Çirkin

Herkese kolay gelsin, Seçimlerden dolayı bir personel istifa etmişti ,seçilemeyince geri geldi, KBS ye nasıl ekleyeceğim, kişiyi buluyorum ama herhangi bir işlem yapamıyorum üzerinde , çağrı mı açmak gerekiyor?
  15. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

Gelir Vegisi ile toplu sözleşme ücretleri hakkında toplu mail attım personele , bunu sormak için aramayın diyerek bol ünlem ile bitirdim mail i . Kafam rahat o günden beri
  16. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kişi borcu İcra Takibi Başlatma

Hocam çok gecikti işler, nüfus dan cevap ortalama kaç günde gelir . Baya vakit kaybettim , sıkıntı basıyor bekledikçe
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kişi borcu İcra Takibi Başlatma

Merhaba Arkadaşlar, Sıkıntılı bir personel vardı, istifa etti gitti. Tabi kurumdan gitmesine gitti de ,bnm klasörlerden bir türlü gidemedi. Maaşı peşin aldığından kişi borcu çıkardım. Dosyasındaki son bilinen adresine tebligat yaptım ama , icra takibi başlatılması için Hukuk Grup Başk...
  18. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 günlük maaş farkı e bildirge

İl Müdürlüğümüz personellerine hesaplanan 2018 Temmuz ayı kesenek işlemlerinde 0.01 TL. fazla çıkmaktadır.Söz konusu bu tutarın xx.x.xxxx kodlu kurum hesabına bütçe geliri olarak aktarılması hususunda, Gereğini arz ederim. Bu da yazı örneği , geliştirilebilir :)
  19. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 günlük maaş farkı e bildirge

Başıma gelmişti , ,22 olarak bildir . Üst yazı ile 1 kuruş u bütçeye gelir aktarın.
  20. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Geliştirici Takip Hatası

Selam , Yolluk süreç hazırlandıktan sonra , "Harcama Yetkilisi" ile harcamayı onaylamaya girince " geliştirici takip hatası" diyor. Nedir bu hata 1 haftadır geçmedi. Bilen duyan arkadaşlar,
  21. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli kıst maaşın keseneği

Geçmişe dönük olarak ödenen maaşa ait bildirim.
  22. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

Arkadaşlar Bildirge iptal işlemini de işyeri şifresi ile onaylamak gerekiyor ,benim gibi belgeyi sil diyip , tekrar baktığında iptal olmadığını gören varsa duyurulur.:)
  23. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

Bordro dökümünde sistemsel hata var , herkes de aynı sanırım , 3 personel olduğu için toplu değil de tek tek çıkarttım bende. Yapcak bişey yok.
  24. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sayıştay denetimi

Pardon hocam , hatalı demedim, hatalı mı ki bir işlem yapman gereksin manasında yazdı.
  25. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli KBS 14 Günlük Fark Hesaplama

Hocam , maaş + 14 günlük sözleşme ücretlerini topla , %34,5 u sgk ya gidiyor. kuruşluk oynama olabiliyor , onuda el ile 1 kuruş azalt yada arttır yaparak denkleştiriyorum ben . Bazen ne yapsam denk gelmediği oluyor , onuda bütçeye gelir aktartıyorum.
  26. Volkan Çirkin

Şöyle , sözleşme ücretleri arasındaki farkı manuel hesaplayıp , kbs nin yaptığı ile kontrol edebilirsin. Benim bordro icmal deki sözleşme tutarı ile hesapladığım birebir aynı çıktı. Sözleşme ücretinde herhangi bir oynama yapmadım.
  27. Volkan Çirkin

Yenilemiyoruz, herhangi bir işlem yapma , maaşı hesaplat, icmali kontrol et.
  28. Volkan Çirkin

Neden bir şey yapman lazım? Hatalı senin işlem ?
  29. Volkan Çirkin

Aynı rapor banada geldi , %15 i geçemez maddesini sayıştay bilmiyor mu acaba diye düşünmedim değil, sorun yok bence, hatta sen yapmasan bile kbs otomatik yapıyor hesabı
  30. Volkan Çirkin

Hala açılmadı yahu , izine çıkıcam bunu bekliyorum , var mı yapan ?
  31. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli HGS Alımı İçin Avans Açma

:) Teşekkürler. Ekranda 2 görmeye çalışıyorum bende. Defterdarlık , avans yerine kredi aç dese sorun olmayacak , 1 değil 2 yap diyor , 2 arıyorum bende ,eski sistemde 2 olarak gözüküyordu bunda göremiyoruz demek ki. tüm varyasyonları denedim , saçma sapan ödeme kalemleri seçtim 2 yapacam diye ...
  32. Volkan Çirkin

Onu da denedim hocam , orada da aynı , 1.3.5 çıkıyor .
  33. Volkan Çirkin

Aynı işlemleri yaptım , bütçe tertipi 1.3.5 değil 2.3.5 olacak diyerek geri çevirdiler. 2.3.5 i bulamıyorum :s
  34. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Sayıştay Başkanlığının Maaş Tespitleri

Hocam oradaki olay, yıl içerisinde 1 kere terfi aldıklarını varsayarak neden 2 kere değişiklik yapıldığını soruyor, Kişinin dosyasını inceleyip , gelen terfilerin tarihlerini ve değişikliği yazarak açıklama yapabilirsin. Örneğin her yıl gelen standart terfisine ek olarak yüksek lisans yapmış ve...
  35. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Sayıştay Başkanlığının Maaş Tespitleri

Bildirim geç yapıldığı için bordroya yansımadı yazdım ben. Bende 25 alt sekme vardı , sadece buysa şanslısınız:) Muhtemelen aile bilgi girişinden güncelleme geç yapılmış , bordroya yansımamış. , maaşa etki etmiyorsa sıkıntı yok , etki eden husus varsa düzeltilmesi lazım.
Geri
Üst Alt