Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen personele mys den ödeme emri

Anladım , şuan bununla uğraşıyorum da net tutarda 231 lira fazla çıkıyordu, nedeni buymuş
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen personele mys den ödeme emri

Gelir Vergisi =(((Brüt - %14 SGK)* 0,15)-AGİ))) bu şekilde hesaplanmıyor mu? sanki gelir vergisinde agi çıkarmayı unutmuşsun gibi geldi bana.
  3. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli kıst maaşın keseneği

Arkadaşlar , Ayın 15 inde göreve yeni başlayana münferit maaş yaptım ,30 günden alıyor, bu ek olarak mı girilecek ? yoksa herkesle aynı text de mi girmeliyim ,
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ek mahiyette kesenek , yanlışlıkla gss olarak tahakkuk yapıldı.

Benim ödeme yapılmadı henüz, daha doğrusu bildiriyi yaptım , Saymanlığa belgeleri götürmedim daha , yanlış yaptığım bildirgeyi saymanlığa vermezsem parası yatmaz diye düşünüyorum ,ödenmedi olarak sistemde kalmaz mı? Bildiri var ama parası sgk ya gitmemiş olmuyor mu , yanlış mı mantık yürütüyorum.
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ek mahiyette kesenek , yanlışlıkla gss olarak tahakkuk yapıldı.

Arkadaşlar kıst maaşı ek mahiyette Kesenek/Prim bölümünden değilde, GSS bölümünden yapmışım :( Nisan ay ı olduğu için bildirimi sil yapamıyorum , tarihi geçmiş diyor, dün yaptım daha . Haliyle toplam tutar eksik çıkıyor. Ne yapmam lazım , o tahakkuk ödenmedi olarak kalacak orada.
  6. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS E -Yolluk

tmm arkadaşlar sorun çözüldü. Skntı tarayıcıdaymış.
  7. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS E -Yolluk

Arkadaşlar sistemde sıkıntı mı var, bildirim kişinin e yollukta gözüküyor ama açıp işlem yapamıyor.
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen E bildirge

:) çok sağol ya , rakam tutuyor , bordrolarında dediğim gibi bölmüş , o yüzden sormak istedim.
  9. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen E bildirge

Arkadaşlar, 4c den 4b ye geçenlerin e bildirgesini yapıyorum,Tahakkuk fişinde %20,5 %14 olarak primleri ayırması gerekirken , hala eskisi gibi %2 %20 %12,5 olarak paylaştırıyor. SGK dan duyuru vardı , hiçbir işlem yapmayın diyordu , uzak kaldım biraz bu işlerden bağlantı koptu , son olarak...
  10. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS Tevkifat Kesintisi

Evet Hocam kesinti ekle dediğimde tevkifat diye göstermesi lazım, sadece kdv var. Dediğin gibi yapayım tşkkrler
  11. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS Tevkifat Kesintisi

Arkadaşlar kira ödemesi yapacağım ancak Tevkifat oranını bulamıyorum, nasıl eklenecek 5/10 tevkifat?
  12. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

Son olarak 18 gun mys den  13 gun kbs den mi .ben hala yapmadim.100 sayfa yorum okudum sonuca varamadim.
  13. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Kesenek 5510

Arkadaşlar bu ayın keseneklerini yapıyorum. Text dosyalarını indirdim , bir kıst maaş bir de geriye dönük terfi var , bu ikisini aynı text dosyasına atmış. aynı texte oldukları için terfi farkı olan kişiye tam aydan tekrar tutar çıkarıyor , çünkü ek bordro sebebine'' asıl maaşlar gönderildikten...
  14. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi KBS - Geriye Dönük Personele Maaş Ödeme

Geçen ay vermeyi unuttuğum aile yardımını , maaş bordro girişinden nasıl verebilirim?
  15. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi KBS - Geriye Dönük Personele Maaş Ödeme

Burada bir arkadaş paylaşmıştı bordro programı excel de, oradan yaptım ben , mys den de ödeme emri çıkartıp götürdüm , kesenekleri text dosyasında oluşmuyor haliyle , onuda manuel girdim. kesenek iadesi 1/2 olduğu için sistem otomatik tutarı getirmişti hatta bende şaşırmıştım.
  16. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi KBS-Maaş Bordro Girişi

Arkadaşlar , acil yardım . Acemi olmak zor..
  17. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Kademe İlerleme Cezası

çeşitli gelir yada çeşitli ödeme diye bir kalem var, bu tarz olmayan şeyleri oraya ekliyorlar sanırım,
  18. Volkan Çirkin

Bilmem, sormadım
  19. Volkan Çirkin

Hocam bnzer sorunla bnde karşılaştım , excel den tablo hazırlayıp üst yazı ile ilgili saymanlığa teslim ettim. Öncesinde arayıp sormuştum bu şekilde getirsem olur mu diye , olur dediler.
  20. Volkan Çirkin

Yok mu yardımcı olacak birileri?
  21. Volkan Çirkin

Bu kısmı ilk defa kullanıyorum, 14 günlük maaş farklarında kullanmıştım daha önce, orada hesaplattığım bordroya ekleme yapabiliyordum, burada tüm bilgileri biz mi giricez, hesaplattığım bordro üzerinde işlem yapamıyormuyuz
  22. Volkan Çirkin

Maaşı hesaplattım, bordro girişinde kişinin bordroları boş çıkıyor, yani aile yardımını ekleyeceğim bordro gözükmüyor,
  23. Volkan Çirkin

Arkadaşlar, geçen ay aile yardımı vermeyi unuttuğum bir personele bu ay bordro girişinden çeşitli ödemeler kaleminden maaşına eklemek istiyorum, kbs den bu ay ın maaşını hesaplattım ancak bordro girişinde kişi bilgilerini girdikten sonra hesaplattığım maaş bordrosu listede çıkmıyor. Eksik...
  24. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 4C - 4B Sözleşmeli Ocak 2018 Dönemi için Geriye Dönük E-Bildirge Sistemi Aktif Edildi

RE: 4C - 4B Sözleşmel Ocak 2018 Dönemi için Geriye Dönük E-Bildirge Sistemi Aktif Edildi Hangi numarayı arıyorsunuz , ben genelde muhatap bulamıyorum,
  25. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 4C - 4B Sözleşmeli Ocak 2018 Dönemi için Geriye Dönük E-Bildirge Sistemi Aktif Edildi

RE: 4C - 4B Sözleşmel Ocak 2018 Dönemi için Geriye Dönük E-Bildirge Sistemi Aktif Edildi sql hatası alıyorum bende, düzelir diye tahmin ediyorum.Açmışlar sonuçta geçmiş dönemi..
  26. Volkan Çirkin

Arkadaşlar e bildirge geçmiş dönem açıldı, tarihi kaçıranların dikkatine..
  27. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi ilçeden ile geçici görevlendirme ve memuriyet mahalli

Selam , Edirne den İstanbul'a geçici görevlendirilen Şube Müdürü bu konu hakkında dava açtı , İdare mahkemesi yolluk ÖDENMEMESİNE karar verdi. Bizde ödememiştik zaten..Kendi isteğiyle görevlendirildi, İstanbul da ikamet etti , 2 yıl sonra çıkıp 10 bin lira istedi , Mahkeme Red etti.
  28. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 4 / C E - bildirge

Hadi inş açılırda ceza yemeden sorunsuz hallederiz şu işi, stres oldum.
  29. Volkan Çirkin

Hocam manuel doldurduk derken , sigortalı hizmet belgesi ile tahakkuk fişini excel den mi hazırladınız?
  30. Volkan Çirkin

Hocam muhasebe yada maliye uzmanı değilim, buraya oturttular , bunlar 4C li dediler, bende öyle öğrendim ,kurumda 4c li diye tanınıyorlar:) , sözleşmeli işçi diyeyim o zaman, yeni çıkan genelgeyi nereden bulabilirim. Siz bu genelgeleri nereden takip ediyorsunuz , süresi geçen bildirgelerde nasıl...
  31. Volkan Çirkin

Arakadaşlar 3 personele kesenek yapıcam 4c li , e bildirge den giriş yaptım herzamanki gibi ama cari dönem in 1 ay geriden gelmesi gerekirken 01/2018 , 02/2018 olarak geliyor, var mı aynı sorunla karşılaşan.
  32. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Özel Hizmet Taz.

Arkadaşlar , Mardin de Mali Hizmetler Müdürü iken özelleştirme sonucu bizim kuruma gelip Araştırmacı 2/1 derece olan bir personel var, bugün itibari ile özel hizmet tazminatının 100 olması gerekirken 60 üzerinden verildiğini iddia ediyor ve geriye dönük ödeme istiyor, kendisi lise mezunu ...
  33. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Geriye dönük kıst terfi

Arkadaşlar, ocak 15 de maaşa etki edecek terfiyi 2 ay gecikmeli mart 15 maaşı için girip , kbs den 2 aylık kıst oluyor mu? kıst maaşda yaptığımız gibi , gün e 60 yazsam geriye dönük 2 ay ı hesaplar mı?
  34. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Emsan Veri

KBS den kaynaklı ,mesela bende hala 14 günlük katsayı farkı hesaplama ekranı açılmıyor, devir işlemi yapılıyormuş .. ikinci bir ihtimal harcama yetkili girişi yapılmış olabilir , maaş bilgi girişi klasörü sadece mutemet yetkisi olanlarda gözüküyor ,
  35. Volkan Çirkin

Kaynaklara Taşındı Göreve geri dönen memurların fark bordo excel çalışması

Tamda bunu arıyordum , çok sağol, güzel hazırlamışsın.
  36. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi İhraç sonrası geri dönen personele maaş iadesi

tek tek her ay için elden düzenlemiştim ben. KBS de geriye dönük bir işlem yapılabileceğini sanmıyorum. KBS deki personel bordro girişi ne işe yarıyor acaba? Manuel bordro düzenleniyor , orada gecikme ayı bölümü var, geriye dönük ödeme yoksa manuel bordro neden düzenleniyor , anlamadım...
  37. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi İhraç sonrası geri dönen personele maaş iadesi

Arkadaşlar 26 ekim de ihraç edilen personel oldu sonra tekrar görevine döndü. Maaşı önceden ödendiği için Ben bu kişiye ekim ayı için kıst kişi borcu (1/3) çıkarttım ve ardından kbs den gerekli düzenlemeyi yaptım, yani bu kişiye 2 ay + 19 gün için 1/3 oranında iade yapıcam, KBS den nasıl...
Geri
Üst Alt