Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel E Bildirge 10.008,00 Tl-11.597,70 Tl Sorunu

Arkadaşlar , isteyen ekteki hesap tablosunu kullanabilir. Personel sayınıza göre satır silin veya ekleyin.
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel E Bildirge 10.008,00 Tl-11.597,70 Tl Sorunu

haziran da 10008 pek tutarı olan sözleşmeli personele 14 günlük fark pek tutarı olan 797,97 yi ekleyince 10805,97 oluyor . 11597,70 olan net asgari ücretin 791,73 TL kadar altında kaldı. haliyle haziran bildirgesini veren kişilere net asgari ücret altında kaldın uyarısı veriyorlar. siz deki...
  3. Volkan Çirkin

DUYURU 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu Sıra No: (2023/8)

hesaplanan tutar az geldi , 8600 - 8800 arası tutarlar çıkıyor. yaklaşık 9200 - 9600 arası ödeme çıkması gerekiyordu
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Vazife Ve Harp Malulü Gss Kesintisi

Arkadaşlar merhaba, Bir personelimiz harp malulü ama gss kesintisi yapılmış. üstelik 2022 den 3 ay ve 2023 den 6 ay toplamda 9 ay geçmiş üzerindenn. KBS de kişi profilinde hiçbir değişiklik yapılmadığı halde kendi kendisine kesinti yapmaya başlıyor anlam veremiyorum bu duruma. Personel de 9 ay...
  5. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi Aylıksız İzin Kesenek/Prim Mahsubu ve SGK Bildirimleri

hocam ayın 16 sında ayrılan kişi için 2 gün asıl mahiyette, 28 gün aylıksız olarak 2 kere mi bildirim yapıyoruz? 1684756896 ayrıca arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum , kbs de sgk kesintileri hesaplarken 10008 tl den hesaplıyor , . %32,5 toplam sgk kesintisi toplamı doğru ancak kbs de 4...
  6. Volkan Çirkin

Programlar 5434-5510-4B Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Programı

:Merhaba, kıst maaşta çocuk yardımı da hesaplamıyor , gelir vergisi kesintisi normal mi ayrıca , 1200 liraya yakın çıkıyor. Yorumu sileim lütfen , kıstda aile yardımı mı olur :) çocuk yardımını bir an ayrı düşündüm
  7. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli E Bildirge V2 Kuruş Farkı Hakkında.

Arkadaşlar mrb, acemi bir arkadaşımın başına gelmiş bana sordu bende buraya sorayım dedim :) mart bildirgesini yapmış göndermiş önceden asıl olarak tahsilatı da yapılmış. mart ayına kıst maaş bildirgesi girilecek , ek düzenlenmiş ama bildirge 1 kuruş fazla çıkmış. Aynı gün içerisinde bildirge...
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli 14'Ünden Önce Ayrılması Halinde Emeklilik Işlemleri

Mrb arkadaşlar, Sözleşmeli bir personelimiz emekli oldu. Daha önce forumda ayın 14 ü itibariyle sgk çıkışının yapılması gerektiğini okumuştum ancak beklediğimiz takdirde personelin 1 aylık emekli maaş hakkı kayboluyordu, ayın 31 ine kadar sgk ya başvurması gerekiyordu. Sgk dan birileriyle...
  9. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Sisteminde "Asıl Bordro Gönderildikten Sonra Göreve Başlama" Seçeneği Yok

Mrb arkadaşlar, ayın 13 ünde göreve başlayan 15 adet personele münferit maaş yaptım , 22 sinde ödeme gerçekleşti. keseneklerini yaparken ek mahiyette sadece bir dönem seçiyorum ancak eskiden burada "asıl bordro gönderildikten sonra göreve başlama" seçeneği vardı , şimdi yok. sizce ne seçmeli...
  10. Volkan Çirkin

Programlar Vekalet Ücreti Hesaplama Programı

Arkadaşlar , tekniker ünvanlı personel vekaleten il müdürlüğü yapıyor, vekalet ücretinde ek göstergeyi 2800 den mi yoksa 3600 den mi alır ?
  11. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Emekliliğe Esas - Ödemeye Esas Derece Kademe Farklılığı

hocam şöyle girdim, sistem müsade ettiği için, ayrıca 13 günlükte hesapladı
  12. Volkan Çirkin

ön yüzden 3-1 5-3 1700 ek gösterge , ünvanı şef yaptım , 02.03.2023 tarihli atama olurları. geri kalan 13 günlük farkı manuel bordro ile ödesem? 1678111301 5510 evet
  13. Volkan Çirkin

hocam verdiğiniz konularda ünvan değişikliği yok , yani okudum ama epey kafam karıştı , orada ünvanlar aynı 3. dereceli kadro tahsis edilmiş. Ben şimdi terfiden 68-b den 3-1 5-3 düzeltmesi yapsam , ön yüzden ünvanı şef yapmam gerekiyor, haliyle özel hizmet tazminatı vs. de değiştirmem lazım ...
  14. Volkan Çirkin

Mrb arkadaşlar, 5510 Tabi personel, görevde yükselme sınavı VHKİ Kadrosundan, şef kadrosuna atanan personelin ataması şu şekilde ; ödemeye esas : 3 /1 emekliliğe esas 5/2 bu kişiye 1700 ek göstergeyi verecekmiyiz vermiycekmiyiz ? forumda benzer konu var ama orada durum tam tersi , ödemeye...
  15. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Aralık Ayında Istifa Eden 4/B Sözleşmeli Ssk Primleri Az Olamaz Hatası

Mrb arkadaşlar, 12/22 bildirgesini yapıyorum ancak 23.12.2022 tarihinde istifa eden personel var , 9 günlük sözleşme ücreti olan (2248,25 TL) yi girince , " 2436,48 TL den az olamaz" diyor. Bu kişi zamlı maaşı hiçbir şekilde almadı , neden bu arkadaşı hala yeni asgari ücrete göre hesaba...
  16. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli̇ Personel - Naki̇l Olması Hk.

hocam kişi borcu yapılıp yapılmayacağı hususunda bir birlik yok sanırım , bugün nakil çıkış yapsam sgk da , hafta sonu 2 günlük süre çalışmamış oluyor, gittiği yerde pzt başlasa bir boşluk var sanki.
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli̇ Personel - Naki̇l Olması Hk.

Arkadaşlar merhaba, sözleşmeli personelimiz başka bir ile nakil olacak , 1 ) sgk dan çıkışını yaparken , nakil mi - istifa mı olacak 2 ) 15 gün mehil süresi var mı? 3 ) sürekli görev yolluğu ödemesi var mı ? varsa Memur ile aynı mı? cevabını merak ettiğim sorular :)
  18. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Kesenek Bilgi Sistemi'nde İpc Durumu

Allah sgk nın eline düşürmesin, aynı durum bende de var, ayrıca 1803 liralık bir ödemeye kısmi ödeme yazmış ve 45 liranın eksik geldiğini iddia edip o tutar a ipc kesmiş. Maliyeden bütün dekontları çıkartıp gonderdim 2 ay oldu hala düzelmedi.. gerçekten lanet bir kurum
  19. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirisinin- Mys Emanetten Denkleştirilmesi

Dostlar , Allah razı olsun .. Çözüm basitmiş ama görmek mesele , her ay çektiğim bir çileden kurtuldum. Teşekkürler.
  20. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirisinin- Mys Emanetten Denkleştirilmesi

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Mys den emanetleri borca eşleştirirken her ay sorunla karşılaşıyorum. Şöyle ki; 5510 sonrası için mesela kıst maaş olduğu zaman bir kalemden 2 tane farklı borç a eşleşme yaparken en son hangi eşleşmeyi yaparsak o kalıyor, ilk yaptığım gidiyor, her y maliyedeki...
  21. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Maaşından Kesilmesi Gereken Icranın Ödenmesi

Hocam , defterdarlığı aradım , nasıl yapalım diye , direk icranın hesabına dosya no , açıklama yazıp göndersin dediler. Bende oyle yaptım.
  22. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Maaşından Kesilmesi Gereken Icranın Ödenmesi

Mrb arkadaşlar, Bu ay bir personelin icrası girilmeyi unutulmuş , maaştan kesilmedi haliyle , prosedür nasıl işliyor, icra dairesine elden mi yatırması gerekiyor yoksa defterdarlığa mı yatmalı elden ,
  23. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Gelir Vergisi Hk.

Merhaba arkadaşlar, ekte görüldüğü gibi , bir çalışandan 188 lira gelir vergisi kesilmişken , diğerinden 440 lira kesilmiş. iki bordroyu da ekliyorum , bu farkın neden kaynaklandığı konusunda bilgiye ihtiyacım var.
  24. Volkan Çirkin

Sohbet Alanı Ağlamak Istiyorum Bu Iş Beni Çok Stres Yapıyor :(

Aramıza hoşgeldin , ilk zamanlar bende oyleydim , işi mükemmel yapayım , herşey tam olsun. Dosyalarım düzenli olsun , aman eksik evrak olmasın 1 kuruş ne eksik ne fazla olsun derken kafayı yemeye başlıyordum ki imdadıma psikiyatri yetişti :DD şimdi inanın umrumda değil , boğazımdan 1 kuruş haram...
  25. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Vefat Eden Memurun Varislerine Ölüm Yardımı

Mrb Arakdaşlar, vefat eden personel ( Allah Rahmet Eylesin) 5 tane vasisi var. Ölüm Yardımını MYS den ödeme emrini nasıl hazırlarız, 5 ayrı hak sahibi mi ekleyeceğiz? elinde örnek öeb olan varsa atabilir mi?
  26. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Prim Ödemesi - Ücretsiz Izin.

Arkadaşlar, sorun şöyle ki , maliye den çıkan toplam para doğru , ancak 607,11 TL lik kısım 5434 de gözüküyor , 5510 da ise aynı tutar kadar eksik var tabi , sgk toplu parayı bildirgeye göre mi dağıtıyor , yoksa direk bildirgeye göre para parçalı mı gidiyor . 1651233004 hocam buna göre...
  27. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Prim Ödemesi - Ücretsiz Izin.

Arkadaşlar merhaba, ücretsiz izne ayrılan personelimiz vardı , kişi borcunu aldım , sgk larını göndermeden bütçeye gelir aktardık daha sonrasında mys den %12 GSS ödedim. Heh şe bu ödediğim gss mys emanette 5434 bölümünde çıktı haliyle , şimdi sgk borcu ile mys de eşleştirme yaparken 5434 den...
  28. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görevli Olarak Gittiği Kuruma Tayin Olan Sürekli Görev Yolluk Alabilirmi?

Anladım hocam çok sağolun , yukardaki görüşe istinaden hiç yolluk vermemekte karar kıldık :)
  29. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görevli Olarak Gittiği Kuruma Tayin Olan Sürekli Görev Yolluk Alabilirmi?

evet hocam , ikamet i aldırmış çalıştığı il e 1646652737 Hocam kat yevmiyesi nedir acaba, google bile bilmiyor :)
  30. Volkan Çirkin

Slm herkese, Arkadaşlar bir sorum olacak, 5 yıldır farklı bir il de geçici görevli olarak çalışan personelin , geçici görevli olarak çalıştığı ile ataması yapıldı . Nakil yolluğu ödenir mi? 5 yıl önce herhangi bir ödeme yapılmamış.
  31. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kbs Dil Tazminatı Hesaplanmıyor.

Aynene böyle gözüküyor, orayı değiştiremioyrum 1646648913 kayıtları silip tekrar yükledim , düzeldi. teşekkürler.
  32. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kbs Dil Tazminatı Hesaplanmıyor.

Arkadaşlar merhaba, ekteki görselde, 4 dil bilen bir personel var ancak kbs sadece ingilizce için hesaplama yapıyor, 176,58 TL. sorun nerede çözemedim,
  33. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

boş satırları silin arkadaşlar, sonda ve başta boş satır olmasın 1643632846 tutarı vermedi , resimdeki gibi bir yazı çıkıyor
  34. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

hocam sistem çalışıyordu ama alt limit uyarısı veriyordu bana , bildirge v2 de bnde 14 günlük farkları bekledim mecburen , bazı arkadaşlar kbs açılmadan kendi hesaplamalarıyla yaptı ancak tahahkkuku oluşmamış ödemenin bildirgesini yapmak zorunda değilim diye düşünüyorum , sizin kesenek sistemi...
  35. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

Geçmiş olsun , çözülür umarım. Ben telefonda konuştum bağlı olduğum il müdürlüğü ile , ceza geldikten sonra itiraz edin cevabı aldım. Şu aşamada hiçbir şey yapamayız dedi. Muhtemelen mahkemelik olacağız. İstanbul da idari izinli günde zor şartlarda işe geldim, mesai sonuna kadar beklemişim ...
Geri
Üst Alt