Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi TRT 'den İstihdam Fazlası Olarak Atanan Personel Yapılacak İşlemler

Merhaba , Fazla Mesai ödenmeyeceği kararı verildi. kbs duyurusu bugün yayınlandı. Geçmiş aylarda ödenenler ise iade alınacak. Bnmde nurtopu gibi bir kadro karşılığı söz. personel oldu.Boylece kbs de kullanmadığım modül kalmadı.Bu arkadaşların işe giriş bildirgesi vs hangi bölümden yapılacak...
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli KBS Maaş sistemi

Kişi borcu da ellerinizden öper.
  3. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Herşey Dahil Otel - gündelik

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar, konu bnm açımdam çözüldü . Gündelik ödemiyorum :)
  4. Volkan Çirkin

Onay da tam olarak ne yazması gerekiyor?
  5. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar, Herşey dahil otel de (Sabah , öğle , akşam yemeği var ) yol dahil 4 gün eğitim alan personele gündelik ödenir mi? Otel ücreti Bakanlık tarafından karşılandı , eğitim alan kişiler sadece yol masrafı yaptılar. Arkadaşların kadrosu denetmen , ancak denetim faaliyeti icra etmeye...
  6. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Fazla Ödenen Maaş ve Primler Hk.

SGK dan iadesi istenir. Mal müdürlüğün sgk iadelerini kişiden al mı dedi? yoksa iadesini mi istedi? Forum da - programlar sekmesinde sözleşmeli kişi borcu hesaplama cetveli var. programı indirip hesaplatın. Fazla ödenen sgkları da üst yazı ile iade isteyin.
  7. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sayılı Kanuna Tabi Personelin Kesenek İadesi

Evet 11 ve 9 iadesi istenecek. Geç olsa da iade ediliyor. Kişi borcu cetvelinin yanında , o ay ki bildirgenin detaylı dökümünü indirip onu da ekliyorum ben. Kesinti kısmını yanlış seçmişsin, fark sütununu iade istemelisin. İade nasıl istenir , nasıl hesaplanır, bedelliyle ilgili herşey sitede...
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Belediyede Görevli Sözleşmeli Ekonomist Personel Maaş Ve Sgk İşlemleri

e vizite ekranından raporu onayladıktan sonra yaklaşık 1 ay içinde raporlu günlerin parası kişiye ptt aracılığıyla yatırılıyor. İş görmezlik ödeneğinden mail geliyor adresime. X kişinin ödeme işlemi için muhasebe biriminde işlemleri başlatıldı türünden. Bu mail i aldıktan yaklaşık 2 hafta...
  9. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliğinde Maaş

Uzman olarak ödenmesi gerekir. Hatta 68 /b den atandıysa 28.08-14.09 arası uzman olarak mali haklarının farkıda eski kurumunda ödemesi yapılmadıysa onunda ödenmesi gerekir.
  10. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Terfisi Unutulan doçentin geriye dönük hakları

Benim tavsiyem ; Çeşitli ödemeler bordrosu hazırlayıp eksik aldığı kalemlere ilişkin bir bordro düzenleyip mys den ödemek. Bordro ile kesenek bilgi sistemi arasında uyuşmazlık olmaması için önce sistemden -ek mahiyette bir veya birden fazla dönem , -Emekli kesenekleri esas aylık unsurlarına...
  11. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açığa Alınan Personelin Kesenekleri

Kişi borcunu da 30 gün üzerinden hesaplamanız gerek , (sgk kısmını sadece) Zaten eylül ayıda 30 gün.
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açığa Alınan Personelin Kesenekleri

31 günlük prim olmaz . 30 üzerinden işlem yapılıyor. 2 + 14 verirsiniz.
  13. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası memur kesenek bilgi sistemi

SGK sık sorulan sorular; " 803 hata kodu, kamu idarenizce aynı T.C. kimlik numarası ile aynı döneme ait birden fazla aylık prim ve hizmet belgesi verilmeye çalışıldığını ifade eder. 15.08-14.09 dönemi bildirgesini kontrol ediniz. Aynı kişi o bildirgede var mı bir bakın ...
  14. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kurumlar Arası Nakil

şimdi onu okuyordum bnde. Evet alacak verecek yok. gittiği yerde tam maaş alıcak. bizden borç çıkartılmayacak.
  15. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kurumlar Arası Nakil

Selam arkadaşlar, Ticaret Bak. Hazine Bak. geçiş yapan bir personel bugun çıkış yaptı. 5 günlük kişi borçu çıkartılacak mı?Yoksa herhangi bir para iadesi alınmayıp gittiği yerden 5 günlük kıst maaş verilmeyerek mi ödeşilmiş olacak? Personel ısrarla iade yapıcam diyorda :) çünkü maaş farkı...
  16. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kıdem ay/yıl hatası

Konusu açılmışken ; kbs de yazan kıdem ay / yıl süresinni maaş hesaplanmasında bir etkisi var mı?Çünkü bazı personeller uyuşmazlık olduğunu söylüyor ve bnde pek önemsemiyorum ,
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kıdem ay/yıl hatası

Manuel Güncellemek dışında başka bir yol var mı ki?
  18. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Seyahat Kartı Fatura yerine geçen belgeler (avans kapatma)

Hocam haloldu. 10 tl kart bedeli aldılar. Fatura istedik vermediler. Fiş geçerli olmadığı için avansı da kapatamadım. Bumko yazısı filan dnlemiyor bunlar , bnde uğraşmak istemedim verdim 10 tl yi. İlginiz için Teşekkür ederim ayrıca .
  19. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Yurtiçi Görev yolluğu yevmiye hesabı

her bir gün için tam gündelik. 1 günden kısa görevlendirmelerde saat hesabı yapılıyor.
  20. Volkan Çirkin

Evet hocam okudum orayıda , kart parasını çıkarttım toplam tutardan. İstanbulkart - Belbim ile görüştüm . Kart ı siz alacaksınız dedi. bümko yazısı var dedim .Yazıyı mail bekliyor ::) çok sağol.
  21. Volkan Çirkin

Hocam aylık 116,70 istediler bizden , burada 98,90 yzıyor
  22. Volkan Çirkin

Arkadaşlar yazar kasa fişi Avans Kapatırken geçerli oluyor mu ? Yani şöyle, seyehat kart için avans açtım , 10 TL kart bedeli var ve bu kartı aldığımız yazar kasa fişi veriyor. Avansı kapatırken sorun olur mu?
  23. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Münferit maaş emsan verisi çıkmıyor

Manuel sisteme giriş yapabilirsin. TEXT e ihtiyacın yok. tazminatlar ve pek tutarını hesaplaman gerekli. Kişi bordrosunu al eline ve bu tutarları hesapla. Daha sonra az kişi olan bir text dosyası bul ve tek satır kalana kadar diğer satırları sil. Kalan satırdaki kişinin bilgilerini değiştir...
  24. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli BES 'den çıkış yapmış personelin KBS 'den Bes kesintisi Nasıl Silinir?

KBS den çağrı açarak sildirebilirsin. Normalde otomatik silinmesi gerekiyor.
  25. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Temmuzda ödenen para ağustos bildirgesine eklenir mi?

bildirgeyi ödeme tarihinden itibaren 10 gün içerisinde yapman gerekiyor. Kıstasın bu olmalı. Farklar 30 Temmuz da yattıysa muhtemelen cezaya girmişsindir. Bildirge yapmak için her ayın 15 ile 25 arasını beklemene gerek yok. Farkları yapsaydın keşke. Kıst + ağustos maaşını manuel , eylül...
  26. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4924 KESENEK İLGİLİ SORUN

((%7,5 + %5 + %9 + %11)x100)/34,5 = PEK PEK= tazminatlar+aylık bu şekilde hepsini tek tek bulabilirsin.
  27. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Örnek Bordro Gelir Vergisi Tutarı Hesaplama Sorunu

(Aylık + Taban Aylık + Ek Gösterge Aylığı + Kıdem Aylığı + Yan Ödeme) – (Emekli Keseneği İştirakçi Payı (%16) )*0,2 - AGİ
  28. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2019 Kurban Bayramı dolayısı ile maaşlar erken Ödenirmi?

Tanımı ama sadece bordro icmal ve ÖEB de isimler çıkıyor. Geri kalan tüm raporlar boş geliyor
  29. Volkan Çirkin

Hocam öeb hariç hiçbir raporda isim çıkmıyor, başkalarının nasıl çıkıyor :)
  30. Volkan Çirkin

Duyurudaki 06.08 15 30 tarihi , evrak teslimin son tarihi anlamına mı geliyor?
  31. Volkan Çirkin

Bence güzel haber. İlk Defa sıkışmadan ay sonu görecem. para tam 10 u gibi bitiyordu :)
  32. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Yeni Memurun Öğrenmesi Gerekenler

bu şekilde davranırsan adın suratsıza çıkıyor :) bu çocuk hiç gülmüyor mu diyorlarmış :DD: Bu siteye üye olarak en önemli adımı atmışsın. Devamı gelir kafana takma. Nerede takılırsan takıl , cevabı burada bulursun :) düşe kalka öğrenirsin. SGK işlerinde titiz davran , gerisi kolay.. Genel...
  33. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Hangi ünvandakiler mutemet olabilir?

Hayırlısı olsun hocam . İnş istediğin yere geçersin.
  34. Volkan Çirkin

Ben de kurtulmak istiyordum başlarda ama işi öğrenince pratiğe dökünce o gitme isteğim zamanla yok oldu.Tabi bu forumunda katkısı çok oldu . O yüzden soruyorum, buradaki arkadaşlar hep mutsuz tablo çiziyorlar ama diğer yandan bırakmak istemiyorlar bence :) Müdürlüğümüzde 170 personel var...
  35. Volkan Çirkin

Arkadaşlar birşey sorucam , merak ettiğimden soruyorum. Çalıştığınız kurumda başka bir birime geçmek isteyipte geçemeyen , mutemetliğe zorlanan var mı?
Geri
Üst Alt