Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Vakıf Bank şablon Banka Listesi Gönderme

Teşekkürler , ben düşünememiştim bunu . Konu kilit lütfen.
  2. Volkan Çirkin

Evet değiştirme işlemini boyle yapıyorum. birleştirilmiş hücreleri de çözünce yukarıda 500 tane sütun oluşuyor. Yani bana bu şekilde uğraşıcaksın başak çözüm yok diyorsunuz , farklı bankalar ile çalışan kurumlarda aynı işlemleri mi yapıyor ?
  3. Volkan Çirkin

Hocam rahat çalışabilesin diye 8 kişilik listeyi koydum . birde 160 kişilik liste var. :)
  4. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar, 14 günlük farkların banka listesi oluşturulması konusunda bişeyler sorucam Kurumumuz Vakıfbank ile çalışıyor. Vakıfbank ın bize verdiği excel formatı var ve listeyi o excel ile istiyor. Fark maaşları kbs deki excel den Vakıfbank excel ine taşıma konusunda sıkıntı...
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Memurun eş Tayininden dolayı Sürekli Görev Yoluğu

emekli yolluğu ile eşinin tayin için aldığı sürekli görev yolluğu arasında bir ilişki yokki. emekli yolluğu tazminat adı altında ödeniyor. Yani benim fikrim eş ve çocuklara ödeneceği yönünde. (yarım)
  6. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu - Gelir Vergisi

Hocam kullandığım program bu zaten :) teşekkürler ilginize. Ben aynen devam ediyorum bu programa Bu arada 7 -8 tane farklı program var elimde , en sağlamı bu gerçekten. açıklamaları vs. elinize sağlık
  7. Volkan Çirkin

Benden önceki kurum mutemetinin kullandığı programlar da var elimde , agi yi de bölmüş günlere ve gelir vergisi haliyle aynı oranda kesilmiş. Ben ise yukarıdaki gibi uyguluyorum o yüzden kafama takıldı.
  8. Volkan Çirkin

Hocam 14 günlük agi ödemesi olur mu , agi tam ay ödeniyor günlere bölünmüyor diye duymuştum. Bu yüzden gelir vergisi eksi veriyor.
  9. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar, bedelli için ücretsiz izine ayrılan personel e kişi borcu yapıyorum. 16 günlük iade yapacak , Kullandığım programda güncel matrahı hesaplayıp agi den dolayı gelir vergisini 0 çıkıyor. Doğru bir uygulamamı bu , yoksa gün hesabından gelir vergisi kesintisi mi yapılmalı ?
  10. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Terhis sonrası gss çift döneme rastlaması

Arkadaşlar bir çakallık söyliycem ama muhtemelen herkes biliyordur, ek mahiyette yaptığımız sgk ödemelerinin, mesela birine geçmişe dönük ödeme yapıyoruz , kişiye 25.12.2019 da ödemesi yapıldı ve bildirim yapmayı unuttunuz, 10 günlük sürede geçti ise telaşlanmayın :) bildirim yaparken ödeme...
  11. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik - Aile Yardımı

Merhaba arkadaşlar , eşi bedelli askerlik için ücretsiz izne ayrılan personele aile yardımı ödenir mi? 01.07.2019 ücretsiz izne ayrılma tarihi. Ölücü bir personelimiz , 15 k veriyor ama 250 yi de unutmuyor :)
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük terfi farkı kesenek bildirimi

geriye dönük terfi farkı gönder butonu aktif ti , gönder dedikten sonra bu hatayı veriyor
  13. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük terfi farkı kesenek bildirimi

Görseldeki hata ne hatası arkadaşlar , bilen var mı
  14. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi 21 günlük bedelli askerlik GSS bildirimi

Evet hocam , daha uzun bir açıklama yapmıştı da duyduğum kadarıyla genel çerçeve bu. Sonuçta biz sgk ya 7,5 ve 4,5 olarak değil direk 12 olarak bildiriyoruz ve onlarda hesaplarında 12 lik parayı buluyorlar.
  15. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi 21 günlük bedelli askerlik GSS bildirimi

Bu konuda saymanlıktaki bir uzmanla tartıştım, sebeb şu , sgk ya göndermeden önce 5 - 9 ve 11 lik yüzdelerin iadesini aldım , % 4,5 öeb hazırladım götürdüm. Boyle olmaz dedi :) neden dedim , %4,5 diye bir sgk oranı olamaz dedi , Bende sgk' ya sordunuz mu dedim , Hemen bir arkadaşını aradı...
  16. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Hatalı Terfi Girişi

Hocam , eksik yatanı geriye dönük eklemeyi biliyorum ama fazla yatanı nasıl düzelticez ki oradan
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Hatalı Terfi Girişi

Merhaba Arkadaşlar , Bir personelin 3. ay da 8/1 olarak terfisini girmem gerekirken 7/2 olarak girmişim. 3 4 ve 5 . ay maaşlarını fazla aldı ,ay başına ortalam 2,3 lira ve sgk larıda o civar fazla yatmış. KBS bilgi giriş ana ekrandan terfisini 8/1 olarak düzelttim. 1. Fazla tutarların...
  18. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Kesenek Bilgi Sisteminde Borçlanma 4C Tahsilat İşlemine İlişkin Duyuru

Borçlanma gönderen oldu mu acaba , hat veriyor da , belgeler yüklenemedi diyor. 10 kere denedim. sgk Allah belanı versin.
  19. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Kesenek Bilgi Sisteminde Borçlanma 4C Tahsilat İşlemine İlişkin Duyuru

2000 yılında yapılmış borçlanmanın evraklarını nasıl bulucam ben yav, kişide bulamazki nereden bulacak dekontu :)
  20. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Enflasyon Rakamları üzerine...

Toplu sözleşme ile verdikleri zammı , enflasyon düştü diyerek 0 a çekmeseler bari.
  21. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Münferit 14 günlük fark ödemesi

Teşekkürler ayrıca cevaplarınız için.
  22. Volkan Çirkin

Hocam geldiği il de mutemet yokmuş emanet birini koymuşlar. Yapmadan yollamışlar buraya , bende o il e nakil gitmek istiyorum , gitmeden papaz olmak istemedim, müdürü aradı rica etti bnde kabul ettim.
  23. Volkan Çirkin

2018 Aralık - 2019 Ocak ve 2019 Nisan emsan verileri tekrar kontrol ettim , Yok malesef . 2019 Mart da nakil geldi , 2018 Aralık maaşını bn yapmadığım için emsan veriye atamadı galiba. Manuel yapıcam mecbur , bildirim sebebine ne seçmeliyim peki ,geçmişe dönük maaşa ati bildirim mi diyeyim...
  24. Volkan Çirkin

Hocam bu işlemi yapalı çok oldu , ödeme de 14 Nisan da yapılmış , hatta kesenekleri götürdüğümde bundan dolayı eksik çıktı . Bugun bildirim için son günüm :(
  25. Volkan Çirkin

5510 Hüseyin Bey , evet ocak ayı seçerek yaptım , ödeme tamamlanmış . Ocak ayı katsayı farkı diyerek açtığımda içinde bulmadı. ayrıca burada hala yeşil gözüküyor ama ödeme tamamlanmış , personeli arayıp teyit ettim. Bu satır neden kırmızı olmamış
  26. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar, kbs den 14 günlük fark ödemesi yaptım münferit olarak , emsan veri de bulamadım sgk larını, nereye yansıdı acaba , emsan veriye düşüyor mu onuda bilmiyorum ?
  27. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Münferit 14 Günlük Fark

Muhasebeye gönderildiği için öeb KONTROL çalışmıyordu , iade ettirdim , öeb yi maaş hesaplama ekranından aldım. Yalnız raporlardan çıktı alınamıyor. KBS nin bir eksiği daha.. Konu kilit
  28. Volkan Çirkin

Hocam maaşı hesaplattım , ödeme emrini dökemiyorum. Maaş raporlardan 14 günlük fark dökümü girince ÖEB toplu bordroyu veriyor , münferit olan tek kişilik öeb yi nereden bulucam :)
  29. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar. Münferit 14 günlük fark maaşın raporlarını nereden alıyoruz. ÖEB çıkartamıyorum.. Banka listesi de Ocak ayında yaptığım toplu maaşın içinde gözüküyor. bir kişi için çıktı alıcam sadece.
  30. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sorunlu Nakil - 14 günlük fark ödemesinde kesenekler tutmuyor

Hocam şu 30 gün ü hep unutuyorum yav :) neden 30 bu , yap işte maaş gibi o ay ne ise dimi:) Teşekkür ederim .
  31. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sorunlu Nakil - 14 günlük fark ödemesinde kesenekler tutmuyor

Merhaba arkadaşlar, Nakil ile gelen personele , geldiği kurum 14 günlük fark maaşı ödememiş,üstelik kişiyi nakil olarak biriminden çıkarmadan önce maaş a eklemeden 14 günlük fark hesaplatmasını yapmış. Birimime aldım kişiyi ama kbs den hiçbir türlü 14 günlük fark hesaplatamıyorum . Hata veriyor...
  32. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kamu görevinden çıkarılma kararı maaş iadesi

15 'inden sonra gerçekleşen memuriyetten çıkartılmalarda kişi borcu yapılmıyor , hatta görüş yazısı istemiş bakanlıktan bulabilirsem atayım. Nitekim bende iade almadım. Şuana kadar bir sorunda çıkmadı, üzerinden 2 denetim geçirdim, hiçbiride demedi neden iade almadın diye. Demek ki mevzuat bu...
  33. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Eksik Ödenen Ek Gösterge

hocam ek gösterge fark bordrosundaki şu kısımları düzeltirseniz daha iyi olacak 5434 de malülük yerine %20 %16 %12 olarak sgk ödendiğinden , mys de bu şekilde yapıldığında yanlış oluyor. ben bu şekilde yaptım dalgınlıkla , bildirgeyi yaptım , muhasebeye bildirgeyi götürdüğümde parayı...
  34. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Ağlama Mutemet Ağlama

En mutsuz meslekler de 1. Siraya muhasebeciler yerlesmis. Hayirli olsun bu 1. lik. Gercekten mutsuzum isimde. Mutsuzlugumun sebebi is yuku kesinlikle degil . Sebebi saygi ve deger gormemesi..
  35. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi İhraçtan Göreve İade geçmişe dönük aile yardımı

Bnm fikrimce ödenemez. Cunku bunun icin bildirim yapmis olmasi gerekir. Geriye donuk tarihli bildirimde yapilamayacagina gore,eşinin iadesi yapilirsa ancak o zaman esine yapilir o odeme. Ama donus tarihi itibariyle bundan sonraki aylar icin aile ve cocuk yard. odemesini yapabilirsin.Bnce de...
  36. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi İhraçtan Göreve İade geçmişe dönük aile yardımı

:) mutemet ordinaryusluk sinavi sorulari mi bunlar.
Geri
Üst Alt