Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

5510 sonrası personel için kıst açığa alma bordrosu hazırladım. kontrol edermisiniz
  2. Ali Selvi

Mutemet Arşivi GÖREVİNE SON VERİLENLER HAKKINDA YAPILACAK İŞLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

5510 sonrası personel 15.07 de ödenen maaşının kesenekleri zaten ödendi. onu muhasebeden mahsup edemeyiz. ancak kişiden mi geri istiyorsunuz yoksa sgk dan mı? birde görevden ayrıldığı tarihten itibaren 2/3 maaş nasıl hesaplıyorsunuz?
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Ödemeleri

Yasal dayanağını bilmiyorum ama. İlimiz saymanlık müdürümüz bsmv + damga keserseniz çift vergi kesilmiş olur. şeklinde uyarıda bulunmuştu o gün bu gündür öyle yapıyoruz.
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Temmuz 2016 Gündelikler

Gündelikler değişmiyor temmuzda.
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ramazan Bayramı.

Hayırlı Cumalar. Hayırlı Kandiller. Önümüzdeki bayramımız da mübarek olsun.
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi maaşlar bayramdan önce yatacakmış :)

emeklininki erken ödenecek memura yok.
  7. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakultesi okuyanlar var mı?

istanbul üniversitesinin de aof si var eskişehir anadoluyu zaten herkes biliyor.
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakultesi okuyanlar var mı?

ata oaf den uzak durmanızı tavisye ederim uzaktan eğitim dediler 1. yıl sonunda yeni değiştirdikleri yönetmelik ile artık tüm dersleri yüz yüze sınav olarak yapacaklar. bütü kaldırdılar. ders konularını da hafta hafta ünite olarak veriyorlar. diüer üniversitelerin aof lerine bakmanızı tavsiye...
  9. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

Ağız ve diş sağlığı merkezleri içn nace kodu nedir aceba.
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ek Ödeme ile ilgili yeni mahkeme kararları

Adsm mutemeti olarak soyluyorum ki tabip ve tabip disi personel icin daha adaletli oldu. Tabip disini direkt etkiledi tabiplerde her ay kota doldurmakran kurtuldu.
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kıst Maaş Yeni Başlayan Memur

Evet bir sonraki maasla birlikte kist yapilir.
  12. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Geçmişe dönük agi

Bence sen sadece sendeki yani 3 ayı fark olarak yap ver ekine harcama talimatı ve eksik agi ödenen aylara ait bordrolarını koy. Geriye doğru 7 yılı personel dilekçe ile önceki kurumundan talep etsin.
  13. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İl/İlçe İçi Atamalarda Personel Nakil

Biz düzenliyoruz bizim nakiller çkys denilen bir sistem üzerinden yapılıyor ve oradan düzenliyoruz.
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ACİL! süt izni hakkında

O adama şunu söylemek lazım madem öyle yazıya neden altın çizerek. Söz konusu düzenleme süt izninden döner sermaye ek ödeme kesintisi yapılması hakkında bir düzenleme olmayıp.... yazdın kafaları karıştırdın.
  15. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ACİL! süt izni hakkında

Bu nasıl yazı böyle. süt izni aylık çalışma gün katsayısından düşülecekmi düşülmeyecekmi onu söylesin yeter. adam düşülecek de demiyor düşülmeyecekte demiyor. mazeret izinlerini düşün diyor. O zaman akla şu soru geliyor süt izni bir mazeret iznimidir?
  16. Ali Selvi

Aynen. bildiğim kadarıyla adsm ve diş hastanelerinde vardı onlardan da kalktı ancak bunun ayın 15 inde ek ödemeler yattıktan sonra açıklanması ve mayıs döneri ni etkilemesi bize fark bordrosu yapmamızı gerektirecek.
  17. Ali Selvi

Ek ödeme daire başkanlığının bu gün 15.06.2016 da gönderdiği ek ödeme yönetmeliği hakkında iptal edilen yeni maddeler ile ilgili yazısı. Ek ödeme daire başkanlığına sormak lazım bu yazıyı ayın 15 ine kadar (ek ödemeler ödenene kadar neden beklettin...
  18. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Forum 15/06/2016 Okullarla bir tatile .....

Hayaller Paris gerçekler Yozgat.
  19. Ali Selvi

Mutemet Arşivi dolmuş ücreti hk.

Onu diyen muhasebe yetkilisini oruç çarpmış sanırım.
  20. Ali Selvi

Mutemet Arşivi sehven verilen çocuk yardımı geri istenir mi?

Bende eş yardımı geri almıştım ama bu kadar uzun süreli değildi.
  21. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Hayirli ramazanlar

Mubarek Ramazan ayina geldik. Tum arkadaslarin ramazanini kutlarim. Allah hepimizi ramazani hakkiyla eda edenlerden eylesin.
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Güzel İnsanlar

Cumanız mübarek olsun.
  23. Ali Selvi

Çöp Kutusu 4/c personelin kümülatifleri

O kadar ayrıntılı ayarlama yapmıyorum ben ancak 1 ocak 14 ocak dahil ve 4/c li maaşını çalışıp aldığı için 15 haziranda ödeyeceğiniz maaşta 14/ mayıs 15 haziran matrahı dahil olmalı.
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi SGK Duyuru

Bu ne abi okuyan biri özet geçse :)
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Süt izni zorunlumu ?

Fatih Arkadaşım performansını tam veremezsin performans fiili çalışmaya dayalı bir ödeme kaldı ki yekın zamanda çıkan yazı ile süt izni de artık perf. dan düşülüyor. Lütfen dikkatli olalım.
  26. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Süt izni zorunlumu ?

Maasini ve sabitini tam odeyeceksiniz varsa ek odemelerini yarim hesaplayacaksiniz tabi oncelikle kurumunuzun o personele yari zamanli calisma onayi vermesi gerek
  27. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Melissa Çayı Stres Giderici

Abi kafa yapıyordur o. Yoksa bu stresi başka birşey yatıştırmaz. :)
Geri
Üst Alt