Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 2023 Yılı Bütçe Gi̇derleri̇ Ve Yılsonu İşlemleri̇ne İli̇şki̇n Merkezi̇ Yöneti̇m Bütçe Uygulama Genelgesi̇

ödenek üstü gidip de ekside olan tertipler için mutemetlerin yapacağı bir şey var mı acaba?
  2. Mutemet Arşivi Memur-İşçi Maaş Zam Oranları 2023 Temmuz (Tahmini) Ve Seyyanen Zam Kanun Teklifi

arkadaşlar seyyannen zamla ilgili 2 sorum var 1.bu zamdan sadece damga vergisi kesileceği için, yani damga vergisi matrahına dahil olacağından bu zamdan sendika aidatı kesilecek mi? Sağlık Bakanlığı sabit ek ödeme döner sermaye bütçesinden ödenirken sendika aidatı kesilmezken genel bütçeye kbs...
  3. Çözümlendi | Kilitli Eşi Engelli Çocuğa Bakan Personele Ai̇le Yardımı Ödenirmi?

arkadaşlar merhaba; bir hemşiremizin ağır engelli çocuğu var, eşi çalışmıyor ve engelli çocuğuna bakıyor ve bu çocuktan dolayı bakım parası alıyor. bu personelimize eş yardımı ödenebilir mi? ayrıca personelimiz eşine isteğe bağlı sigorta veya tarım sigortası yatırmak istiyor. isteğe bağlı veya...
  4. Tâziye Behçet Yayıkçı | Vefatı

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
  5. Mutemet Arşivi Sgk Tebliğler 01 Ekim 2021 Itibaren Elektronik Ortamda Gönderilecek.

sanırım Ankaraya gönderdikten ve onlar işlem yaptıktan sonra kesenek bilgi sisteminin şifresini değiştirmek gerekiyormuş. bizde yeni gönderiyoruz deneyeceğiz artık
  6. Mutemet Arşivi Sgk Tebliğler 01 Ekim 2021 Itibaren Elektronik Ortamda Gönderilecek.

Arkadaşlar kurumumuzdaki yöneticiler değişti kesenek bilgi sisteminden değişiklikleri yapıp formları çıkarttık. Ankara'ya göndereceğiz fakat e bildirge ekranındaki yönetici değişikliğini nereden yapıyoruz. Orada hala eski yöneticiler gözüküyor. (yöneticiler 27/12/2021 de değişti)
  7. Programlar Memur Maaş Hesaplama 5510-5434

teşekkürler hepinize
  8. Programlar Memur Maaş Hesaplama 5510-5434

Exceli göremiyorum ama problem bende mi acaba:embarras:
  9. Çözümlendi | Kilitli 4924 Statüsündeki Sözleşmeli Tabip Işyeri Hekimi Olabilir Mi

Kurumumuzda çalışan 4924 statüsündeki sözleşmeli hekim yine kurumumuzda işyeri hekimi olarak görev yapmakta ve bu görevinden dolayı ödeme talep etmektedir. Fakat 4924 sayılı kanun 6. maddesinde sayılan ödemeler dışında ödeme alamayacağı yazmakta ve işyeri hekimliği için ödeme yapılabileceği...
  10. Çözümlendi | Kilitli İcap Nöbeti Ödemesinden Gelir Vergisi Kesilir Mi?

Arkadaşlar Gelir İdaresi Başkanlığı'nın 08/12/2020 tarihli bir özelgesine rastladım. Burada özetle icap nöbetinden gelir vergisi kesilmesi gerektiği yazıyor. (........657 sayılı Kanunun Ek 33 üncü maddesinin üçüncü fıkrasına göre icap nöbeti (ev nöbeti) tutan memur ve sözleşmeli personele, bu...
  11. Çözümlendi | Kilitli Özellikli Birime Kısmi Hizmet Veren Personele Artırımlı Nöbet Ücreti Ödenir Mi?

Arkadaşlar kurumumuzda müstakil servisi normal birim olup da özellikli birimde her ay bir kaç nöbet tutan personellerimiz var. Şöyle ki hemşirenin müstakil servisi çocuk servisi ve acil serviste de 2 nöbet tutmuş ve 24 saat fazlası var. Ben şimdi bu 24 saati personelin lehine düşünüp özellikli...
  12. Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımı Ödeneğinde Eşin 5 Günlük Sgk Hizmeti Varsa Aile Yardımı Alır Mı?

eş yardımında kıst iade alınabilir mi? diyelim personelin eşi ayın 20 sinde işe başladı ve biz öncesinde 15 inde yatırdığımız maaşta eş yardımını peşin yatırdık. işe başladığı tarihten itibaren eş yardımını kıst iade almak lazım mı? yoksa 20 sinde verdiği aile bildirimini bir sonraki ay mı...
  13. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

arkadaşlar mys den ek bordrolarımı keseneklerle eşleştirdim ıd de aldı fakat muhasebe göremiyorum diyor neden olur acaba
  14. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

4B maaşına arkadaş bakıyor o da izindeydi verdi sandım vermemiş maalesef. problem anlaşıldı:lollol: 1632137847 teşekkürler
  15. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

mys sgk emanet modülü 4b işlemlerinde borç sorgulama yaptığımda bu hatayı alıyorum. nedenini veya çözümünü bilen var mıdır arkadaşlar
  16. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

arkadaşlar mys sgk emanet işlemlerinde 5534 e tabi personellerimizin gss bildirgesini yanlış bütçe tertibinden eşleştirme yaptık ve ıd aldı fakat muhasebe işlem yapmadı henüz. bu ıd yi yani eşleştirme işlemini iptal edebiliyor muyuz. muhasebeyi aradık onlar iptal yapamıyoruz dediler.
  17. Çözümlendi | Kilitli Yeni̇lenen Zi̇raat Emekli̇li̇k Bes Si̇stemi̇ Sorunları

aynı problemi bizde alıyoruz işeri vkn girdiğimizde tekrar hata alıyoruz bazı personellerde, hata detayına baktığımızda da personelin ilk oluşturulan sözleşmesinde yer alan vkn işyerimizle alakası olamayan bambaşka bir vergi kimlik no. bunla ilgili talep oluşturduk fakat bu seferde bes...
  18. Çözümlendi | Kilitli Sendika Üye Sayıları Tespiti

Üstatlarım; Sendika üye sayıları tespitinde ücretsiz izinde olan ve sendika yönetiminde olmayan personeller sayım ayındaki aidatı sendika tarafından ödenmek süretiyle sayım listelerinde yer alabilir mi? Bunla ilgili elinizde görüş veya bilgi var mıdır?
  19. Görüş Yazıları Sağlık Bakanlığı İdari İzinli sayılanlara nöbet ücret ödenip ödenmeyeceğine dair görüş yazısı

Üstatlarım bu konuyla alakalı kurumumuzda şöyle bir uygulama yapıldı; diyelim ki kişi nöbetle çalışılan bir serviste sadece 24 er saat nöbet tutmaktadır. yani 8x24 saat nöbet tutmuştur. burada 24x8=192 saat toplam çalışma saati ve çalışılması gereken saat 168 saat ve 24 saat nöbet ücreti...
  20. Mutemet Arşivi Muhtasar ve prim hizmet belgesi (Muhsgk) 01.07.2020 tarihine ertelendi.

MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DUYURU Bilindiği üzere "Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesinin" ortak alınması ile ilgili, 09.02.2020 tarih ve 31034 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Genel Tebliğ hükümlerine göre, söz konusu uygulamaya 1/3/2020 tarihinden itibaren (2020/Mart ayı Muhtasar ve...
  21. Mutemet Arşivi Pandemi nedeniyle Stajyer Öğrenci Ücreti Görüş Yazısı

3308 saylı kanunda ve öğrencilerin kurumla yaptığı sözleşmelerde tatil aylarında 30 gün ücretli hakları var. bu hakkın 5 gününü kasım ayında 12 gününü ocak ayında kullandılar. 16 mart itibariyle ve 31 marta kadar olan kısmı da hesapladığımızda 33 gün izin kullanmış oluyorlar. buna istinaden...
  22. DUYURU Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik

aynen maaş mutemetlerinin de %20 ek puandan yararlanmaları gerekiyor.
  23. Mutemet Arşivi 33 Şehitimiz var

Allahım milletimize ve şehitlerimizin ailelerine sabır versin inşallah, hepimizin başı sağ olsun. Allahım zalimlere fırsat verme (AMİN)
  24. Çözümlendi | Kilitli Pratisyen Hekim İcap Nöbeti Ödemesi.

Tam da dediğin gibi fakat öyle bir idare ki 8 ay verdiği emri 8 ay sonra hatırlamıyor. Demekki her emri yazılı istemek gerek:(
  25. Çözümlendi | Kilitli Pratisyen Hekim İcap Nöbeti Ödemesi.

Üstadım hastanemizde pratisyen hekimlere ambulans icabı tutturuyorlar.
  26. Çözümlendi | Kilitli Pratisyen Hekim İcap Nöbeti Ödemesi.

Üstadlarım S.A; Hastanemizde birkaç ay öncesine kadar (7-8 ay) pratisyen hekimlere icap nöbeti ücreti ödenmez iken temmuz 2019 itibariyle ödenmeye başlandı. İdaremiz şifaen pratisyenlere icap nöbeti ödenmesine karar verdi ve 7 - 8 aydır ödüyoruz. Fakat bugün müdür çağırıp neye göre ödüyoruz...
  27. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Memur maaş modülü

Çok teşekkürler..
  28. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Memur maaş modülü

Üstadlarım ÇKYS memur maaş modülü, 4924 maaş modülünü kullanan var mı? Eğer kullanan var ise ve elinde eğitim dökümanı var ise veya eğitim dökümanı hazırlama imkanı var ise paylaşabilir mi?
  29. Çözümlendi | Kilitli MYS SGK İş yeri sicil no hatası

evet bende de var 12 haneli her ay kullandığım sicil noya hata veriyor sistemsel mi acaba ben mi yanlış yapıyorum yoksa
  30. Çözümlendi | Kilitli Aralık ayında alınan ücret matrahının KBS ye yüklenmesi

ilimizde sağlıkta çalışan mutemetler arasında şöyle bir kafa karışıklığı var aralık maaşını mutemet kesinleştirmeden ekopstan sabit ek ödeme yapılamıyor, maaş mutemedi ben maaşımı hesaplattığımda aralık sabitleri tahukuk etmemiş olduğundan aralık ayına sabit ödemelerin matrahını yüklemem diyor...
  31. Çözümlendi | Kilitli Aralık ayında alınan ücret matrahının KBS ye yüklenmesi

üstadlarım bir sorum olacak; kbs ye matrah yüklerken ocak ayına ait sabiti şubat ayında, şubat ayına ait sabiti ve ocak ayına ait eki mart ayında yükleyerek aralık ayına kadar geldik. aralık ayında da kasım ayına ait sabit ve ekim ayına ait ek performans matrahını sisteme yüklediğimizde aralık...
  32. Görüş Yazıları Kısmı Süreli (Laboratuvar ve Röntgen) Nöbet Ücreti Riskli Birimden Ödenmesi Hakkında Görüş Yazısı

üstadlar; hastanemizde acile hizmet veren müstakil laboratuvar ve röntgen birimi var ve bunlara %50 artırımlı nöbet ücreti ödeniyor. fakat sadece acile hizmet veren müstakil kan merkezi yok bu yazı kapsamında onlar da %50 artırımlı nöbet ücreti istiyor. bu kapsamda onlara bu şekilde nöbet ücreti...
Geri
Üst Alt