Arama sonuçlarınız

1. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Fark bodrosu ödeme

Ödeme emri alt türü memur maaş değil sözleşmeli personel ücretleri olması gerekir
  2. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Fark bodrosu ödeme

Ödeme kalemleri yanlış 4924 sözleşmeliler için diğer sözleşmeli personel ücretleri şeklinde şeçmeniz gerekir
  3. Özcan Turan

Mutemet Arşivi Döner Sermayede Hazine Payının düşürülmesi ile ilgili yazı Gerekmektedir.

Bu yazının halen geçerli olduğuna ilişkin Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne yazılmış cevap yazısı ektedir.
  4. Özcan Turan

Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Bende öyle düşündüm Hüseyin hocam fakat emin olmadım önceden hys'de münferit maaş ödenen kişinin tc ile avans tutarı geliyordu o yüzden sordum gerçi şuan avans kapatmak için yapılan ödeme emirleri aslında muhasebe işlem fişine benziyor
  5. Özcan Turan

Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Münferit maaşın avansını ayrı olarak mı yapmak gerekir toplu maaş avansın üstüne ekleyip yapsak olurmu acaba ekinede münferit maaşın ödeme emrini ve bodrosunu ekleyip
  6. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli KBS Kadrolu 14 günlük fark maaşları açıldı

Emin misiniz hocam ben bordroya bakıyorum normal agi uygulamış kbs
  7. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli Yurt İçi Sürekli Görev Yolluğu

Naklen tayinle sosyalleştirme bölgesi olarak atanan personele diğer hastane il merkezine kadar yolluk ödemiş sağlık müdürlügüde personelin görev yeri olarak bizim ilçeye atamasını yaptı bu personele il merkezinden ilçeye kadar gündeliği ve otobüs ücretini mi ödüyorduk
  8. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Atanan Eski Memurun KBS Durum Kodu

Münferit maaşlarda harcama yetkilisi onayı sonrası personel bilgileri güncelleniyor bir şey yapmanıza gerek yok ekranda durum kodu ne ise o haliyle kalsın durum kodunun maaşın ödenmesi ile bağlantısı yok rahat olun
  9. Özcan Turan

DUYURU Vefat ve Başsağlığı

Allah rahmet eylesin inşallah
  10. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu

Harcırah Kanunu Madde 7:Terfi suretiyle atananların harcırahı, terfi ettikleri aylık derecesi üzerinden ödenir. Harcırah kanunudaki madde bu şekilde ama bu duruma uyuyor mu tam emin olamadım
  11. Özcan Turan

DUYURU EKOBS-Duyuru

Ekobs bugün itibariyle tüm kullanıcılara açıldı hadi hayırlısı
  12. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli 4-D Sürekli İşçilerin İşyeri Sicil birleştirmesi

Eğer bahsedilen işçiler taşerondan kadroya geçenlerse bu meselenin aslında SGK ile de pek alakası yok çünkü 696 sayılı KHK'nin 113 üncü maddesi ile 6356 sayılı kanuna eklenen geçici 7.maddeyi bakarsak işyeri sicil numaralarının birleştirilmesi en son sona erecek toplu sözleşmenin bitim tarihine...
  13. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli Tabip DS Sabit Ek Ödemeden MYO kesintileri kalkacak mı ?

ASKERLİK KANUNU İLE DİĞER BAZI KANUNLARDA VE 663 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN Madde 12:31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun ek 3 üncü maddesi yürürlükten kaldırılmıştır. 5510 ek madde 3:4/1/1961 tarihli...
  14. Özcan Turan

Mutemet Arşivi Mevlid Kandili

Hayırlı kandiller
  15. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli 4B PRİM SENDİKA

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4b-toplu-soezlesme-ikramiyesinden-primin-kesilmesi Ömür hocam cevap vermiş bu konuyuda incelerseniz aklınıza takılanlara cevap bulabilirsiniz
  16. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik Ödeneklerinin Mahsuplaşma İşlemleri

Sizin mutemet olarak yapmanız gereken sgk vizite sisteminde rapor alan işçilerin raporlarını onaylamak raporu onayladıktan sonra vizite sisteminde mahsuplaşma onay ekranından aynı raporu bir kez daha onaylayın ondan sonra bildirge döneminde normal primleri bildirin rapor ücreti olrak sgk...
  17. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi geriye yönelik engelli indirimi

Döner sermayeden sürekli işçiye geriye dönük engellilik indiriminin nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz arkadaşlar genel bütçede bir çok defa personele kesilen vergiyi mal müdürlüğüne iade ettirdik ama ilk kez döner sermayeden böyle bir durumla karşılaştık
  18. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli Çalıştıktan Sonra FHZ Keseneği

Fatih bey ağustos için 4924 sözleşmeli personelin normal maaş bildirgesini verdiniz mi kesenek bilgi sistemi fiili hizmet bildirimlerinde sanırım o aykı asıl bildirgeyle karşılaştırma yaptığı için bu hatayı verebilir
  19. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli Tdms A2 raporu

Bencede öyle ömür hocam fakat muhasebeyi nasıl ikna edebiliriz bu konuda mesela
  20. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli Tdms A2 raporu

Ek ödeme hesaplamalarında A2 raporunda hesaplanan brütleri toplarken aylık mahsuplasmayı dahil etmek gerekirmi bizim muhasebe A2 raporuna mahsuplasma etki etmese bile ek ödemenin bir parçası gibi sayıp dağıtılacak tutarın buna göre belirlenmesi gerektiğini söyledi sizce bu doğru bir uygulama mı?
  21. Özcan Turan

DUYURU Halil Hocamızın Yeni Yaşını Kutlar Sağlıklı Yıllar dilerim

Sağlıklı mutlu ve huzurlu nice yıllara
  22. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli Askeri Personelin EK ödemesi

Mustafa bey resimdeki bordro albay rütbesindeki doktorumuza ait tavan matrahı emsali olan doktorla aynı olacak resimde renkli kalemle işaretledigim tutarsa kbsdeki maaş bodrosundaki sağlık hizmetleri tazminatı tutarı hangi hbys programını kullanıyorsanız bu tutarı elle mahsup edilecek sabit ek...
  23. Özcan Turan

Çözümlendi | Kilitli Askeri Personelin EK ödemesi

Maaşının içerisinde ödenen sağlık hizmetleri tazminatı mahsup edilecek
  24. Özcan Turan

Mutemet Arşivi kbs 4-b personel maaş

Ödeme emri olarak hangisini yazdıracaz eski şablon da var mys'deki ödeme emri şablonuda
  25. Özcan Turan

Mutemet Arşivi Mys Stajyer Ücreti Ödeme Emri

Cenap bey üsteki 1.4. olan tertibi seçin
  26. Özcan Turan

Mutemet Arşivi Emsan Veri

Melek Hanım veri giriş görevlisi olarak mutemet adına alınmış bir şifre daha olması gerekiyor sanırım o şifre ile giriş yaparsanız emsan verileri görebilirsiniz
  27. Özcan Turan

Mutemet Arşivi Emsan Veri

Melek hanım resmini eklediğiniz sayfa harcama yetkilisinin kullanacağı ekrana benziyor siz kendi şifrenizle sisteme giriş yaptınız değil mi biz yeni sisteme geçmedik ama incelediğim dökümanlarda resimdeki ekran gerçekleştirme ve harcama yetkilisinin kullanacağı ekrana benziyor
  28. Özcan Turan

Mutemet Arşivi Lisans Tamamlamada Ek Gösterge

Ömür bey verdiğiniz linkteki yazılarda ek göstergeyle ilgili bir açıklama yer almıyor sadece zam ve tazminatların lisans mezunu olarak ödenmesine yönelik yazılar zaten lisans tamamlamayı bitiren personele zam ve tazminatlarını lisans olarak ödedik benim sorduğum sağlık teknikeri kadrosunda...
  29. Özcan Turan

Yaşar hocam bu söylediginiz Danıştay'ın kararına ters değil mi Danıştay tahsil durumu değil bulunulan kadro unvanına göre ek göstergenin belirlenmesine yönelik bir kararı vardı ben o karara göre saglık teknikeri 2200 demiştim sağlık teknikerliği lisans diplomasına sahip olarak diğer sağlık...
  30. Özcan Turan

Sağlık teknikeri kadrosunda olanlar sağlık lisansiyeri sayılan bir kadroya atanmadan 3000 ek gösterge alabilirmi
  31. Özcan Turan

Anladığım kadarıyla bu durum sadece hemşire ebe ve sağlık memuru kadrosunda olanlar için geçerli bunlar haricindeki sağlık teknikleri vb.kadrodaki personel için geçerli değil onların ek göstergesi 2200 olarak uygulanır doğru anladım değil mi
  32. Özcan Turan

Zam ve tazminatlarını lisans olarak verdik sadece ek gösterge konusunda biraz kafamız karıştı ek gösterge cetvelinde diğer sağlık bilimi lisansiyeri sayılması için kadro unvanıyla ilgili bir lisans diplomasına mı sahip olması gerekiyor yoksa YÖK kararıyla sağlık lisansiyeri sayılan herhangi bir...
  33. Özcan Turan

Hastanemizde lisans tamamlamayı bitirenlerin terfileri geldi bir hemşire 2/2den 1/2 olmuş ek göstergesini 2200 mü yoksa 3000 olarak mı verecez hemşirenin önlisans diploması veterinerlik üstüne sosyal hizmet bölümünü lisans tamamlama olarak bitirmiş şimdi bu hemşire lisansiyer sayılır mı ne...
Geri
Üst Alt