Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Manuel yapılan maaş farkı

Haziran maaşını manuel yaptıysanız fark hesaplamaması lazım bi hesaplatıp kontrol edin eğer hesaplamışsa normal kişi kartından maaş hesaplanmayan seçeneğine getirin sonra farkları hesaplayın, farkları ödedikten sonra kişinin durumunu değiştirmeyi unutmayın ağustos maaşından önce.
  2. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

Haziran maaşını siz mi yaptınız nakil mi geldi
  3. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Naklen Gelen Personel 14 günlük maaş

Kişiye kbsden nakil alıp diğer Kod-9 Diğer bilgilerdeki değişikliler durumuna getirip sonra 14 günlük fark maaş tablosuna aktarma kısmından deneyin. Eğerki olmazsa Belki geldiği yer 14 günlük fark hesaplamıştır onların bordrosuna girmiştir eski kurumuyla görüşün bir de. Haziran maaşını orası...
  4. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımı Hakketmeyen kişileri ve çocuk yardımı alması gerekenleri nasıl tespit edebiliriz?

Burda sorumluluk memurda aslında ama sayıştay raporlarında tespit edilebiliyor geçmişe yönelik borç çıkartılıyor sonra. Bir de şöyle bişey var yeni gelen memurlarda eşi memur ve çocuk yardımı alıyorsa kbs uyarı veriyor eşi çocuk yardımı alıyor ekleyemezsiniz diye. Bunun tespit işlemi için her...
  5. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sendika Tevkifat Listeleri?

Burdan alınca sendika sendika veriyor bende.
  6. efeturk

Mutemet Arşivi Yeni Ek Ödeme Yönetmeliğinde Ne Değişti?

Şu an hesaplama yapamadım hesaplama yapabilsem deneyeceğim
  7. efeturk

Acil servisten çalışıyorsa tıbbi hizmet sunum alanı %22 artıyor zaten 3. basamak acilde çalışıyorsa %29 artıyor. Nöbet kısmını mesaisini normal serviste dolduran ama acilde ekstra nöbet tutan kişi için gireceğiz dediğiniz %2 %4 artırımı onlara verecek.
  8. efeturk

Mesaisini acilde tamamladığı için ek ödemeyi acilden alacak zaten ayrıyeten nöbet girmenize gerek yok.
  9. efeturk

O eğitimde ben de vardım Abdullah Şeker in söylediği herşey havada kaldı. Milletin gazını aldı geçti orda o kadar
  10. efeturk

Mutemet Arşivi KPHYS'de Maaşlarda hem mutemet hem de gerçekleştirme görevlisi aynı kişi olur mu.

Şube müdürünün yerine vekaleten de olsa bakan birisi yok mu ? ilçelerde 2 Şube müdür oluyordu benim zamanımda ama. Mutemet olarak ben kendimi oraya yazdırmam mesela siz de yazdırmasanız iyi olur bence.
  11. efeturk

Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

Sadece renkleri değişmiş hocam işlev olarak herşey aynı yerinde yine :D
  12. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Tesisi Birim Performans Katsayı Ortalaması

Bizim fonet hbys hesaplıyor ama zaten gelirimiz çok düşük dağıtım kararı almayacağız.
  13. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Defterdarlık hatalı evraklar

Biraz da ordaki çalışan memurlarla muhabbetinize bağlı, maaş zamanı eksik evrak olursa siz ödemeyi çıkartın ben yarın göndereceğim evrağı diyorum sıkıntı çıkarmıyor mesela bizim burdaki arkadaşlar.
  14. efeturk

OO o zaman sıkıntı büyük mesajımı düzeltiyorum hocam.
  15. efeturk

Allahtan dün çıkarmıştık ödemeleri ama Mal Müdürlüğü onları göremiyordur şimdi asıl sıkıntı orda.
  16. efeturk

Tamamen çöktü :D
  17. efeturk

Kullanılıyormuş. Bizim hbys sistemi hesaplıyor birim performans katsayısını.
  18. efeturk

Ben de basıcak buton bile yok hocam :D bi butonu basıyosunuz maaşları hesaplıyosunuz diyolardı ya artık o buton da yok :D :D
  19. efeturk

Evde Bakımın Yataklı Servisi mi var ? Evde Sağlık Hizmetlerini seçmeniz gerekiyor
  20. efeturk

O alana acile hizmet verdiği saatleri yazıcaz diye biliyorum
  21. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Hafta Tatili

İşçi 23 saat mi çalışıyor :eek:
  22. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Doğum iznine ayrılan kadrolu

6 Temmuz - 14 Temmuz için kişi borcu çıkartmayı unutmayın maaşını geri alın 9 günlük :)
  23. efeturk

Çözümlendi | Kilitli GENEL İDARİ PERSONELLERİN EK GÖSTERGE TABLOSU

İnşallah böyle bir hata yapılmamıştır yoksa işiniz zor
  24. efeturk

Mutemet Arşivi 2020 Temmuz Memur Maaş katsayıları

Katsayıların KBS ye girilip güncellenmesi bazen bir kaç gün sürüyor ayın 4üne maaşın yetişmesi imkansız :D
  25. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci dava yolu ile geçmişe dönük staj ücreti ödemesi mahkeme harç gideri ve avukatlık ücreti

Yazı bende açılmamıştı şimdi baktım Döner Sermaye bütçesinden ödeyin diyor :)
  26. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci dava yolu ile geçmişe dönük staj ücreti ödemesi mahkeme harç gideri ve avukatlık ücreti

Asıl alacak, mahkeme ve harç giderleri tamamını siz ödeyebilirsiniz fakat MYS ye giriş yaparken ROL SEÇİMİ kısmında HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ nü seçeceksiniz.
  27. efeturk

Mutemet Arşivi Sıfırdan mutemet olmak

Balık zaten baştan kokuyor tüm kurumlarda Mutemet unvanı ve mutemet kadrosu bulunmalı kalıcı atamalar yapılmalı. İş güvenliği uzmanı gibi maaş uzmanı vs diye adlandırılıp eğitimlendirilebilir kadrolaştırılabilir.
  28. efeturk

Çözümlendi | Kilitli BİLDİRGE SÜRESİ DIŞINDA YAPILAN ÖDEMELERİN SİGORTAYA BİLDİRİLİŞİ

4 günlük ödeme neyin ödemesi ona göre değişir ? Kıst maaşmı tediye mi ne ödediniz kişilere ? MYS ile SGK nın pek bi alakası yok bildirge dönemleri bellidir. Biraz daha konuyu açarsanız yardımcı olunur.
  29. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı - Bakanlık Dışı Personel Görevlendirmesi

Performans ek ödemesinin mantığı şu, personel döner sermayeye ne kadar katkı yapıyor ? Bunun karşılığında performans ödemesi ne ödeyebilir. Göç İdaresine, Milli Eğitime geçici görevle giden arkadaşların hastane gelirlerine katkısı olmuyor, hatta 375 Khk sabitini Hastane ödediği için zararı...
  30. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Bireysel emeklilik kesintisinin tekrar maaşından yapılmasını İstiyor.

Kesintiyi KBS den ekleyeceksiniz ama BES şirketinin sistemine de Veri Giriş Deseniyle kişiyi Yeni Giriş olarak bildirmeniz gerekiyor. BES şirketine bildirmezseniz aktif sözleşmesi yok diye kesinti mal müdürlüğüne iade geliyor
  31. efeturk

Mutemet Arşivi EKOBS SİSTEM GÜNCELLEMESİ

Soruyu tam anlamadım, Hangi birim hangi birime hizmet ediyor. Özellik birim tanımı tamamen kalktı. Hatta acil ve lab harici kısmi çalışma girişi de tamamen kalktı. Bunun yerine 32 saat olayı getirmişler 32 saate kadar nöbet tutana %2 32 saat üstü nöbet tutana %4 ilave veriyor.
  32. efeturk

Mutemet Arşivi EKOBS SİSTEM GÜNCELLEMESİ

Taşınırclar, Mutemetler vs gibi ek puanlar yine EK PUAN sekmesinden girilecek, Diğer sağlık personelinin tamamının çalıştığı birimler TIBBİ HİZMET SUNUM ALANINA girilecek, 1 Kişinin bile Tıbbi hizmet sunum alanı boş kalırsa hesaplamaya izin vermeyecek sistem. Özellikli birim tanımı yeni...
  33. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Giyecek yardımı kbs işlemleri

Defterdarlık ödüyor ama KBS sistemi maaşları otomatik text atıyor bankaya diğer ödemelerde text atmıyor mecburen manuel yapıp atıyoruz. Para kurumun maaş hesabına geliyor ordan textle kişilere yatıyor
  34. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ek ödeme yönetmenliği (Covid-19)

Maliyede para bitti covid bitmedi sabitleri ödeyecek ödeneği zor çıkaracaklar bu gidişle. Sabitüstü hayal
  35. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Unutulan Ücretsiz İzin dönüşüne ait Maaş Ödemesi

Kbs kıst maaşa 30 gün üstünü kabul etmez diye tahmin ediyorum. Kıst maaş olmuyor sonuçta :)
  36. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yanlış İbana yapılan ödeme

Banka elini kirletmek istememiş kaçmış abi işten. Aynı isme farklı iban olunca isim iban eşleşmiyor diye yatmaması lazım normalde :)
  37. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yanlış İbana yapılan ödeme

Bankaya resmi yazın yapılan hatalı ödemeyi gayet geri çekebiliyorlar. Daha 10 gün geçmiş.
  38. efeturk

Çözümlendi | Kilitli kişi maaş bordroları

Kadrosu bende olup geçici görevle il sağlık müdürlüğünde çalışan personellerim var. Maaşlarını ben ödüyorum döner sermayelerini il müdürlüğü ödüyor. Her ay excel yapıp maaş matrahlarını gönderiyorum. Onlar da bana döner sermaye matrahlarını gönderiyor.
Geri
Üst Alt