Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizde 2 vergi numarası var. Genel Bütçe ve Döner Sermaye. O zaman 2 şifre alıp Döner Sermayeden ödediklerimizi o şifreden, Genel Bütçeden ödediklerimizi 2. şifreden tanımlayıp beyanname vereceğiz.
Tedavi ayağında görev aldığı için ödenir.
Özlem hanım eczacı değilim ama eczacılığa sadece depodan ilaç temin ediyor gözüyle bakmayın ilaç hazırlama düzenleme temin etme tedavi işleminin bir parçasıdır ve fiili hizmet ödenir.
Kamu Hastaneler Birliği varken böyle bişeye imza atmışlardı da çalışanlar mağdur oldu. Ankaradan merkezi ihale yapıp Ziraatle anlaştılar diğer bankalarla anlaşması biten hastaneler ziraate geçti. Sonra o anlaşma bitince illere verdiler anlaşma yetkisini
4B li de çalıştırıyoruz taşerondan kadroya geçen sürekli işçiler çalıştırıyoruz engelli işçi çalıştırıyoruz bunlardan gelir vergisi kesiliyor sgkya e bildirge de veriyoruz sanırım biz de dahiliz
Ödeme emri ile SGKnın bire bir tuttuğunu hiç görmedim her ay illaki arttırıp azaltıp rakam tutturmaya çalışıyoruz loto oynasam tutma ihtimali daha yüksek :D
Geçen sene eğitim bahanesine bizi Kızılcahamam'a topladılar bi gün internet çalışmadı bi gün sistem çalışmadı derken eğitim bitti devlete boşu boşuna mali yük oldu zaten yemekler de güzel değildi :D
Kadro derecesinin ilerlemesi kişilerin yararlarına oluyor çünkü pasaport alabilmek için 1-2-3. kadro derecelerinden birinde olmak gerekiyor. Bakanlıklar her unvanda her dereceye yeni atama yapamıyor. Var olan çalışanların kadro derecelerini yükselterek yeni atamalar için boş pozisyon açmışlar
Tediyelerde biraz kavram kargaşası var. 2019 yılı 1. Dönem Tediyelerinin ilk taksidi ocak ayında 2. taksidi mayıs ayında ödendi. 2. altı aylık dönem için henüz yayınlanan kararname yok büyük ihtimalle ağustosta yayınlanır.
Arkadaşlar 4B li personel bugün askerlik dönüşü işe başlama için dilekçe verdi. SGK da hangi kodtan işe başlatıyoruz yine 1 gün önceden bildirge vermek gerekiyor mu. Teşekkürler.
Kurum amirleri personel nakil bildirimini imzalarken okuma zahmetine girip, yolluğunu niye vermedin mutemet bey git hesapla da gel dese sorun çözülecek aslında. Ama amirler neyin ne olduğu bilmiyor ki