Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Çözümlendi | Kilitli kbs bordro dökümü vermiyor

iban falan da giremiyorum ben
  2. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 657 DMK göre ikiside memur olan eşlerden birinin ölmesi halinde Ölüm yardımını Hangisi alır.

Yani sağ kalana yardım yapılır başsağlığı mahiyetinde, vefat eden kişiye değil.
  3. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS maaş banka listesini boş çıkarıyor

Banka kontrol listesi veriyor ordan bak :)
  4. efeturk

Mutemet Arşivi KBS Bilişimcilerinin Son Zamanlarda Kalite Bozması

Buraya bişey yazardımda haritada yeri bile işaretli olmayanbi köyün sağlık evine atanırım diye sadece şunu diyorum "Benim bakanım işini bilir" :D
  5. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 04/01/2020 Bedelli Askerlik Sebebi ile Ücretsiz İzin Kullanacak Personel İşlemleri

4ünde ayrılıyorsa SGK çıkışını da 4ünde yapmanız gerekmiyor mu niye 6 sı
  6. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Özellikli Birim Ek Ödeme Hesaplama

Hasta da gelmesede o bölümde nöbetini tutuyor mesaisini tamamlıyor değil mi
  7. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 2020 Yılı Asgari Ücrete Göre İşkur İşçilerine Ait Zam Oran Ve Miktarı

Evet protokol 2019 da yapıldı. .1. yıl 2019du. 2.yıl ilk 6 ay 2020 nin ilk 6 ayı oluyor.
  8. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 2020 Yılı Asgari Ücrete Göre İşkur İşçilerine Ait Zam Oran Ve Miktarı

İşkur üzerinden atanan işçilerin maaşı eklediğim protokole göre alıyor ondan %3 abi.
  9. efeturk

Mutemet Arşivi 2019 Yıl sonu MYS Ödeme Emri hata

En iyisi :D bir musibetten bin nasihatten iyidir derler :D
  10. efeturk

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

Bizde 2 vergi numarası var. Genel Bütçe ve Döner Sermaye. O zaman 2 şifre alıp Döner Sermayeden ödediklerimizi o şifreden, Genel Bütçeden ödediklerimizi 2. şifreden tanımlayıp beyanname vereceğiz.
  11. efeturk

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

Şimdi bizim kurumda 6 tane ayrı SGK işyeri açıldı temizlik, güvenlik vs. diye Vergi dairesinden yine 6 tane şifre mi açtıracağız ?
  12. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Eksik Mesai İcap Nöbetinden Kesilirmi

Valla hiç duymadım bana da saçma geldi böyle bişey varsa artniyetli kullanılır
  13. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Hastanede Eczacı, Eczacı Teknikeri ve Eczanede çalışan sağlık memuru fiili hizmet zammından faydalanır mı?

Tedavi ayağında görev aldığı için ödenir. Özlem hanım eczacı değilim ama eczacılığa sadece depodan ilaç temin ediyor gözüyle bakmayın ilaç hazırlama düzenleme temin etme tedavi işleminin bir parçasıdır ve fiili hizmet ödenir.
  14. efeturk

Mutemet Arşivi Saymanlık Yıl sonu sgk borcu yoktur yazısı

O yazı zaten sgkya borç kalmamas,ı borcunuzu kapatmanız için istenmiyor mu :)
  15. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 6245 sayılı harcırah kanunu,

İkameti ilde olup, il şehir hastanesinde geçici görevle çalışan personellerim var daha hiç yolluk ödemedim, isteseler de ödemem :)
  16. efeturk

Mutemet Arşivi M.E.Bakanlığı Maaşları Tek Bankada Toplama Çalışması

Kamu Hastaneler Birliği varken böyle bişeye imza atmışlardı da çalışanlar mağdur oldu. Ankaradan merkezi ihale yapıp Ziraatle anlaştılar diğer bankalarla anlaşması biten hastaneler ziraate geçti. Sonra o anlaşma bitince illere verdiler anlaşma yetkisini
  17. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Malmüdürlüğü girilen icra dosya numarası tutmuyor

Sonra da sizin icralar geri döndü diye bizi arıyorlar, sen bak bakalım esas numarasını yazabilmişsin mi
  18. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesine İlişkin Duyuru (28 Kasım 2019)

4B li de çalıştırıyoruz taşerondan kadroya geçen sürekli işçiler çalıştırıyoruz engelli işçi çalıştırıyoruz bunlardan gelir vergisi kesiliyor sgkya e bildirge de veriyoruz sanırım biz de dahiliz
  19. efeturk

Mutemet Arşivi 4B Bildirgeleri Nasıl Yapıyorsunuz

Ödeme emri ile SGKnın bire bir tuttuğunu hiç görmedim her ay illaki arttırıp azaltıp rakam tutturmaya çalışıyoruz loto oynasam tutma ihtimali daha yüksek :D
  20. efeturk

Tanışma Mutemet Cafe

Geçen sene eğitim bahanesine bizi Kızılcahamam'a topladılar bi gün internet çalışmadı bi gün sistem çalışmadı derken eğitim bitti devlete boşu boşuna mali yük oldu zaten yemekler de güzel değildi :D
  21. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Onaylama Yapamazsınız !!!!

Bütçe Yılı 2018 seçilmiş ondan onaylamıyormuş bu da burda ibreti alem olarak kalsın sorun çözüldü arkadaşlar :D
  22. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Onaylama Yapamazsınız !!!!

Arkadaşlar mys böyle bi hata veriyor çözümü nedir ? Veya bu duyuru nerdedir ?
  23. efeturk

Mutemet Arşivi 2019 Sağlık Bakanlığı Promosyon Anlaşması

3 YIL 2900 Halkbank Tuğrul hocam geçmiş yıllarda halkbank bu dediğiniz yapıyordu yine aynı şeyi bekliyorum maalesef
  24. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Kadro Derecesi Değişikliği Nedir?

Kadro derecesinin ilerlemesi kişilerin yararlarına oluyor çünkü pasaport alabilmek için 1-2-3. kadro derecelerinden birinde olmak gerekiyor. Bakanlıklar her unvanda her dereceye yeni atama yapamıyor. Var olan çalışanların kadro derecelerini yükselterek yeni atamalar için boş pozisyon açmışlar
  25. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 2019 2. dönem İlave tediye ödemeleri

Tediyelerde biraz kavram kargaşası var. 2019 yılı 1. Dönem Tediyelerinin ilk taksidi ocak ayında 2. taksidi mayıs ayında ödendi. 2. altı aylık dönem için henüz yayınlanan kararname yok büyük ihtimalle ağustosta yayınlanır.
  26. efeturk

Çözümlendi | Kilitli e-devletten mutemete gönderilen aile bildirimleri nasıl imzalattırılıyor?

Yıl oldu 2019 hala ıslak imza kuru imzayla uğraşıyoruz ya ne diyim ...
  27. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4B Askerlik Dönüşü İşe Başlama SGK İşlemleri

Teşekkür ederim hocam ayrımın nerde olduğunu anladım.
  28. efeturk

Yani bugün başlatıp bugün işe giriş bildirgesi verebilir miyim ? bu 1 gün önce bildirilmesi gerekir söylentisi nerden çıktı o zaman
  29. efeturk

Arkadaşlar 4B li personel bugün askerlik dönüşü işe başlama için dilekçe verdi. SGK da hangi kodtan işe başlatıyoruz yine 1 gün önceden bildirge vermek gerekiyor mu. Teşekkürler.
  30. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 2019 Temmuz Memur Maaş Enflasyon Zam Oranı

Hepsine tek cevap : Ayın 15inde öğrenirsin :D
  31. efeturk

Mutemet Arşivi Mutemet Arkadaşlar Biraz itina

Kurum amirleri personel nakil bildirimini imzalarken okuma zahmetine girip, yolluğunu niye vermedin mutemet bey git hesapla da gel dese sorun çözülecek aslında. Ama amirler neyin ne olduğu bilmiyor ki
Geri
Üst Alt