Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli arkadaşlar excel de doğrudan temin programımda sayfalar arasında "anasayfa, malzeme listesini getir" gibi butonlar vardı. Bu butonlar şu anda çalışmıyo. Üzerine geldiğimde + işareti çıkıyo işlevi yerine getirmiyo. Yardımcı olabilecek excel üstadımız var mı?
Biz yıllık sözleşme yapıyoruz ve sözleşmede fiyat farkı ödenecektir diye belirtiyoruz. Ödemeyi ise aylık ne kadar kullanıldıysa o kadar ödüyoruz. Dolayısıyla her ay fiyat farkı da hesaplanıyor.
ilhanyüksel, hocam ihaleyi il müdürlüğü yaptı. ilçe kuruluşları ile birlikte kısım kısım yaptı. Sözleşmeyi her kuruluş kendi imzaladı. Sözleşme esnasında il müd. toplam tutar üzerinden ( her kuruluşun toplam tutarı belli olduğu için) kesin teminat, karar pulu bedeli ve damga bedeli ni firmalara...
Arkadaşlar kolay gelsin herkese. Nakit alınan kesin teminatın iadesi için mal müdürlüğüne nasıl bir işlem yapmam lazım. Örnek evraklar var mıdır? Bir de firma kesin teminatı ilde defterdarlığa yatırmış. Biz ilçe kuruluşundayız. İlçe malmüdürlüğü iadesini yapar mı? Yoksa ilden alsın der mi?
Öncelikle diğer konular kilitlendiği için yeni konu açıyorum. İşçi ilçeden ile ankaraya onkoloji bölümüne sevkli gitti. Getirdiği sevk formunda 3 gün ayaktan tedavi görmüştür yazılmıştır. Bu üç gün için yapılacak işlemler nelerdir. Puantaj, maaş ödemesi ve sgk da Rapor gibi mi yoksa yıllık izin...
Burda ki dosya yaklaşık maliyetle ilgili. bize hakediş yaparken ay içindeki pompa fiyatlarından kaynaklanan akaryakıt fiyat farkı için excel dosyası gerekiyor.
Bir de firmaların yasaklılık teyidini yapsanız iyi olur bence. Borcu yoktur 2000 tl ve üzeri için doğrudur ancak mal müdürlüğü isteyebilir. İhale onay belgesine sayı vermeyi unutmayın derim.
Değerli arkadaşlar buraya yazmakla yanlış mı yaptım bilemiyorum. Özür dileyerek fikir almak istiyorum. İki kat hizmet binası ve üç katlı lojman binası için risk analiz raporu istendi. Yakın zamanda bu işlemi yaptıran varsa işlemler ve fiyatlandırması nasıldır. Bilgisi olan varsa bekliyorum.
Fatih Çelik, hocam bizde de 5 tane dosya açıldı. Her ay ayrı ayrı evrak yapıyoruz. İşimizi kolaylaştıracaksa kullandığınız maaş programını paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Değerli üstadlar öncelikle yeni konu açmamın sebebini açıklayayım. Forumda gerekli aramayı yaptıktan sonra bu konuda farklı bilgiler verildiğini gördüm. Bu yüzden bu konuda bi netlik olması açısından yeni konu açtım. Mehmet Akdemir Hocam ve Gökhan İşler Hocam SGK konusunda çıkış yapılacağını...
Mehmet AKDEMİR, hocam mühür beratını istediler. Arka tarafını kurum yetkilisine imzalatıp gönderin dediler. Yalnız arka tarafta şu tarihli şu sayılı yazıya/onaya göre kısmı var. Ne yazacağımızı bilemedik. Yapan var mı acaba?
Üstadlarım taşerondan geçen işçimiz 14-15 mart için yıllık izin almış. 15 mart la ilgili sorun yok. Ancak 14 mart ile ilgili pek tutarı ve alacağı fazla ücret için ne işlem yapmam gerekir? Malum maaşları yaptık gönderdik. Bu platform haricinde büyüklerim pek tutarı değişmez boşver dediler...
Sonradan mutemet olupta diğer personelin işlemlerini yapıyoz diye kendi işimizin yıllar sonra arızalı olduğunu anladık. Zannımca burdaki herkes kendi işini diğer personelin işi kadar takip etmiyordur.
zahidreis, üstadım sıkıntı burda işte. E devlette 4a da da gün bilgisi görünmüyor, 4c de de gün bilgisi görünmüyor. Ama emekli sicil numarası verilmiş.
Değerli üstadlar Sigorta girişim 2007. 2008 yılında vekil öğretmenlik yaptım. Sonradan bu vekil öğretmenliğin SGk ya işlenmediğini farkettim. Okulu aradığımda arşiv yok okul taşındı dediler. Milli Eğitim Müdürlüğü' nü aradığımda o zamanki idareciler memurlar hepsi değişmiş biz onu bulamayız...