Arama sonuçlarınız

1. !~DİKKAT~! SIRA NO (2019/3) SAYILI KBS DUYURUSU

Arkadaşlar herkeze iyi günler kbs'de Akademik teşvik ödeneği ve kadro karşılığı sözleşmeli personel ile 657 sayılı kanuna tabi 4/b'li sözleşmeli personele ait fark maaşlara ait işlemler ile ilgili duyuru yayınlanmış olup, duyurunun ekinde yer alan listede kurumunuzda çalışan personeller var ise...
  2. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

Evet teşekkürler iyi akşamlar
  3. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

Tekrardan çok teşekkür ederim yardımlarınız için bu arada amma da dertliymisim ya :)
  4. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

Ya gidicem zaten kimseyle kötü olmakta istemiyorum kimseyi kırmakta istemiyorum müdürlerin dediğine zıt bisey söyleyince hemen degisiveriyorlar
  5. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

Aynen haklisiniz ama mutemetlere mutemetlik ücreti verilsin deyince de çok görürler
  6. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

Şimdide %100 arttırımı olan ek dersi de yapın diyorlar
  7. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

Ödenmemesi gereken ek dersler
  8. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

Söyledim fakat yapın diyor harcama yetkilisi
  9. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

Hüseyin bey ben bu kişinin ek ders ödemeleri ile ilgili hep şüpe içindeydim bi puantaj gönderiyor kisi kendisine ek ders ücreti,hafta ici kurs ücreti,nöbet ucreti ve hafta sonu kurs ücreti yazıyor bu dikkatimi çekti okul müdürleri nöbet ücreti almıyor bildiğim kadarıyla ama gene de ödeniyor...
  10. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

hüseyin bey teşekkür ederim bilgilendirme için
  11. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

özel eğitim kurumunda yada alt sınıfında çalışan biri nasıl destekleme yetiştirme kursu versin o bu kursu verenler için diyor dedim diğer öğretmenlere de o zaman aynı şekilde uygulanması lazım çünkü o maddede sadece yönetici demiyor öğretmenleri de söylüyor
  12. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

valla bende bilemedim ili aradım bu konuyla ilgili onlarda gece ücreti diyor fakat şube müdürünün geldiği ilçede %100 arttırımlı gündüz ücreti ödeniyormuş hadi müdür ne diyosa onu yapalım eyvallahta bide geriye dönük ödeme yapın diyor anlamadım bu işi
  13. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

kbs değilde mys'de var duyuru bende mahsup getir butonunun aktif olmasını bekledim baya:) maliyedeki memur nasıl kızıyor öyle mahsup getir aktif olmayacak bizde yaptık diye allahım dedim sen sabır ver yaşına ver tut kendini sonra bi baktım mys'de duyuru var.
  14. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

ben ise hayat boyu öğrenme genel müdürlüğü'nün ekte eklediğim yazısına istinaden yapıyordum ödemeyi
  15. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

yani dayanak gösterdiği madde şu resmi gazetede yayınlanıp sonrada değişiklik 657 sayılı dmk'ya işlenmiş BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN MADDE 9 – 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 176 ncı maddesinin ikinci fıkrası...
  16. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

ben kurs açmayan ancak okulda görev yapan okul müdürüne gönderdiği puantaja istinaden gece ücreti veriyordum fakat benden sonraki mutemet arkadaş sadece aralık ayında sehven kişiye kurs ücretini %25 gece ücreti üzerinden ödemiş şimdi de şube müdürü devlet memurları kanunu 176. maddesine göre...
  17. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

iyi günler arkadaşlar destekleme ve yetiştirme kurslarında hafta sonu görev alan okul müdürlerinin ücretleri %25 gece ücreti olarak mı ödenir %100 arttırımlı mı ödenir.
  18. Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu

mehmet AKDEMİR bey efetürk bey çok teşekkür ederim ilginize
  19. Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu

hani yanlış anlamayın beni amirler nokta atışı bir şey istiyor böyle durumlarda sorun yaşıyoruz nerde yazıyor diye tutturuyorlar onlarda haklı kendilerine göre
  20. Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu

teşekkürler bilgi için tabi böyle durumlarda yasal dayanak olarak gösterilebilecek bir belge var mı ?
  21. Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu

peki eşlerin memuriyet mahalleri farklı ise biri il biri ilçede çalışıyor ise eşlerden biri önce gittiğinde tam alır ancak diğer eş altı aydan kısa bir süre içinde yanına gittiğinde tam mı alır yoksa yarım mı çünkü 6245 sayılı harcırah kanununun 45.maddesi kafamı karıştırdı.
  22. Mutemet Arşivi MYS Kimlik

Teşekkürler hallettik şimdi muhasebe yaptı yetkilendirmeyi
  23. Mutemet Arşivi MYS Kimlik

sanırım öyle olacak muhasebe deyince kurumlar yapabiliyor gene bi araştırayım dedim. teşekkür ederim ilginize
  24. Mutemet Arşivi MYS Kimlik

normalde kimlik yöneticisi sadece harcama yetkililerinden yapılacaktı kuruma yazı geldiğinde müdür beyle görüştüm fakat adam istemedi bizde maliyeye beni bildirdik bana tanımlandı o rol şimdi harcama yetkilisi şifresi ile kys'ye girdiğim zaman bomboş bi sayfa ile karşılaşıyorum harcama...
  25. Mutemet Arşivi MYS Kimlik

aynen doğum izni ve sonrasında tayin aldırıcam o yüzden rollerimi iptal ediyorum fakat önce kendimi silersem kişiyi nasıl tanımlıcam
  26. Mutemet Arşivi MYS Kimlik

kimlik yöneticisi şu anda benim rolü devredicem bulamadım bi türlü beni de muhasebe yetkilendirmişti. şimdi kurumlar kendileri yapıyor diyorlar.
  27. Mutemet Arşivi MYS Kimlik

harcama yetkilisinden giriyorum ama boş çıkıyor
  28. Mutemet Arşivi MYS Kimlik

iyi günler mys kimlik yöneticisini muhasebeler mi tanımlıyor yoksa kurum kendisi tanımlayabiliyor mu?
  29. Çözümlendi | Kilitli İdari İzinli Öğretmenlere Ekders Ödemesi

Milli Eğitim Bakanlığı Ekders yönetmeliği Ders görevinin yapılmış sayılacağı hâller MADDE 16- (1) Bir öğretim yılında 90 günü geçmemek üzere, bu Karar kapsamında bulunan personelden; a) Bakanlıkça veya verilen yetki uyarınca valiliklerce yurt içinde düzenlenen her türlü eğitsel gezi...
  30. Çözümlendi | Kilitli 5434 Ücretsiz izin Kişi Borcu

sadece bir kişiye yapıldı diğerlerine yapılmadı o yüzden dikkatimi çekti ilk defa yapılan bir işlem değilki
  31. Çözümlendi | Kilitli 5434 Ücretsiz izin Kişi Borcu

hüseyin bey kamu zararı yada kişi borçlarında devlet katkısı % 11 kişiden cezaen tahsil ediliyormuş diye bizim kişi borcu evrakımızı maliye iade etmişti hiç böyle bir uygulamayla karşılaştınız mı yada varmı doğruluk payı.
  32. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü olarak Unutulan Maaş Ödemesi

Valla siz bilirsiniz katsayı artışından kaynaklanan farklarda kbs kesenek hesaplamıyor benim dediğimi umarım anladiniz.
  33. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü olarak Unutulan Maaş Ödemesi

herkeze iyi günler şimdi maaş farkını nasıl hesapladım keseneği nasıl gönderdim onunla ilgili bilgi vereceğimi yazmıştım. öncelikle elde manuel olarak şube müdürünün alması gereken farkı hesapladım fakat maaşlar yapılırken sehven unutuldu bu kişininde ısrar edip durması üzerine farklı bir çözüm...
  34. Çözümlendi | Kilitli SGK Kesenek Bildirge verme süreleri

öyle yaptım zaten ondan sonra ikna oldu
  35. Çözümlendi | Kilitli SGK Kesenek Bildirge verme süreleri

yani kurum müdürüne kabul ettiremedik bi türlü yasal dayanak soruyor ondan dedim.
  36. Çözümlendi | Kilitli SGK Kesenek Bildirge verme süreleri

yok değil emsan temsilciliğini de aradım bu konuyla ilgili 23'ü diyen tarihler sözleşmeli ücretli vb. için geçerli 25'i de memurlar için geçerli
  37. Çözümlendi | Kilitli SGK Kesenek Bildirge verme süreleri

yönetmelik arıyordum ben bunu bende buldum
  38. Çözümlendi | Kilitli SGK Kesenek Bildirge verme süreleri

bende normalde 16 -17'si gibi bildiriyorum zaten ama bazen aksaklık olabiliyor işte. Memurlar için son tarih 25'i sosyal sigortalar yönetmeliği 102. madde 18. fıkra 2. bendinde yazıyor.bende sabahtan beri yasal dayanak aradım durdum.
  39. Çözümlendi | Kilitli SGK Kesenek Bildirge verme süreleri

memurlar için son tarih 25'i sosyal sigortalar yönetmeliği 102. madde 18. fıkra 2. bendinde yazıyor.bende sabahtan beri yasal dayanak aradım durdum.
Geri
Üst Alt