Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 1/30 Oranında Aylıktan Kesme Cezası Kesinti Kalemleri

memurun brüt aylığına dahil olduğundan onların da hesaplamaya eklenmesi gerekmektedir.
  2. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Memur Zam Oranına Göre (%49,25) 2024 Ocak Memur Maaş Katsayıları

direk oranı %50 koysak bile sizin dediğiniz rakama ulaşmaz. kendi hesabınız varsa verileri ve kbs hesabı paylaşırsanız karşılaştırma yapabiliriz. benim kendi hazırladığım exel ileKBS birebir tutuyor. KBS de bir problem görülmüyor. Memurlar.net gibi platformdan hesaplama yaptıysanız eğer onlar...
  3. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi 2024 Yılı Asgari Ücrete Göre Gelir Vergisi Ve Damga Vergisi Istisna Hesabı

Mehmet AKDEMİR Mehmet Bey Resmi Asgari Ücrete Göre tabloyu güncelledim. Bilginize.
  4. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Ve Teknik Hizmetler Sınıfı Ek Ödeme Oranları

Artırılan 5 puan için açıkça yazıyor devlet memurlarına ödenecek zam ve tazminat kararnamesindeki oranlara eklenir diye. Yani ilave puan eklenir sonra %20 artırım ödenir. Burada yoruma açık bir durum yok.
  5. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 2023 Ödenek Üstü Harcamalar Da Kbs Ekders

MYS sisteminde sizlerde ödenekler açıldı mı ödeneklerinizi görebiliyor musunuz.?? Maaş dahil hiç bir şey görünmüyor bizde.
  6. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2023 Aralık Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe) Enflasyon Oranı Açıklandı (%2,93)

enflasyon oranı 6 aylık ne kadar çıktı 37,57% zam gelmesi için aşılması gereken oran 6% bu 2 sinin birbirine oranı kadar maaş zammına eklenir. oranlamayı almak için enflasyon oranı 100+37,57=137,57 aşılması gereken oran 100+6=106 2 sinin birbirine oranı 137,57 / 106 = 1,297830 yapar.
  7. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2023 Aralık Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe) Enflasyon Oranı Açıklandı (%2,93)

hataya sebebiyet yanlışlık olmaması adına formuller korumalı oluyor. Şurada nerden geldiği anlatıldıydı. birçok eski konuda da anlatım var aslında. hesaba ilişkin. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/2023-kasim-ayi-tueketici-fiyat-endeksi-tuefe-enflasyon-orani-aciklandi-3-28.26505/post-130008
  8. Süleyman Kambuk

Memur Pro Memur Maaş Hesaplama 5510-5434 - 2024 yılı güncel

Her ay için sendika ödeneği oranları belirlenmiştir. 5434 tabi personel için ödenen ve emekli ek göstergesi farklı olanların hesabı entegre edilmiştir.
  9. Süleyman Kambuk

Programlar Memur Maaş Hesaplama 5510-5434

Süleyman Kambuk kullanıcı adlı kişi Memur Maaş Hesaplama 5510-5434 Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: 2024 yılı güncel Güncellemenin devamını inceleyin...
  10. Süleyman Kambuk

ortalama kısmını bende çok sonradan öğrendim. ortalama oranı varsa ekleniyor mevcut zamma.
  11. Süleyman Kambuk

2023 Aralık Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe) Enflasyon Oranı Açıklandı Aralık ayı TÜFE oranı %2,93 oldu, Buna göre memur ve işçi ocak zam oranı aşağıya çıkarılmıştır. Memur Ocak 2024 zam oranı; %49,25 İşçi Ocak 2024 zam oranı; %32,57
  12. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Duyurusu

bütçe şube müdülükleri sürekli takip ederekten ödenek eksiliği için ödenek talep etmesi gerekecek demekki. uygulamanın amacı güzel olsada uygulamada ok sıkıntılı bir şey.
  13. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2023 Kasım Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe) Enflasyon Oranı Açıklandı (%3,28)

kısaca tek fark memurlarda ortalama oran varsa ilave ediliyor. işçilerde böyle bir hüküm olmadığından fark buradan geliyor.
  14. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2023 Kasım Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe) Enflasyon Oranı Açıklandı (%3,28)

ortalama ücret toplamı yazıyor memurlarda işçilerde böyle bir durum yok. bu yüzden farklılık var. işçi içinde memur içinde hesaplama formülü bir yerde yayınlanmadı. memurlarda farklı olmasının sebebi şurası ortalama ücret toplamı varsa artırılıyor memurlarda işçilerde direk enflasyon farkı ve...
  15. Süleyman Kambuk

memurda ortalama ücret üzerinden işçilerde direk enflasyon farkı üzerinden olduğundan. değişiyor otomatikmen. bende önceki enflasyon hesaplama formülümde küsuratı memurlarda bir türlü tutturamıyordum. sebebi buymuş. işçilerde kuruş hatasız tutar memurlarda tutmuyordu. şuan her 2 side tutuyor
  16. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Memur Maaşlarına Eklenecek 2023 Temmuz Ilave Zam Resmi Gazete’de Yayınlandı.

o da artık maaşlara ait bir ödeme unsuru olduğundan ilave ödemeye de her maaş zammında artış olacak.
  17. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi 2024 Yılı Asgari Ücrete Göre Gelir Vergisi Ve Damga Vergisi Istisna Hesabı

Şu da bulunsun. Yıl içinde diğer ayların takibini yapmak için kullanılabilir.
  18. Süleyman Kambuk

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/12/20231230M2-12.pdf
  19. Süleyman Kambuk

Diğer Programlar Memur - İşçi Enflasyon ve Zam Oranı Hesaplama Programı - hataya sebebiyet vermemek adına bazı hücreler korumalı yapıldı.

hataya sebebiyet vermemek adına bazı hücreler korumalı yapıldı.
  20. Süleyman Kambuk

Programlar Memur - İşçi Enflasyon ve Zam Oranı Hesaplama Programı

Süleyman Kambuk kullanıcı adlı kişi Memur - İşçi Enflasyon ve Zam Oranı Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: hataya sebebiyet vermemek adına bazı hücreler korumalı yapıldı. Güncellemenin devamını inceleyin...
  21. Süleyman Kambuk

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/memur-isci-enflasyon-ve-zam-orani-hesaplama-programi.21957/
  22. Süleyman Kambuk

Programlar Memur - İşçi Enflasyon ve Zam Oranı Hesaplama Programı

Süleyman Kambuk kullanıcı adlı kişi 2022 Yılı Enflasyon Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: 2023 Güncellemenin devamını inceleyin...
  23. Süleyman Kambuk

Asgari ücret 17.002 TL olmuş %49 zam ile memurda bu oranı geçirceklerini düşünmüyorum. Muhtemelen aralık enflasyonu 1,5- 2.5 arası felan çıkabilir.
  24. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Personel & Sgk Ödemelerine Ait Duyuru

fazla çalışma için 27 sine kadar yapılacağı duyurusu var bizim stratejideki akıllılar kapatmışlar :D
  25. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi 2024 Yılı H Cetveli Harcırah Göstergeleri

evet en geç 31 aralık 2023 tarihinde resmi gazetede kesin olanı yayınlanır.
  26. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi 2024 Yılı H Cetveli Harcırah Göstergeleri

https://www.sbb.gov.tr/wp-content/uploads/2023/10/2024-Yili-Merkezi-Yonetim-Butce-Kanunu-Teklifi-ve-Bagli-Cetveller.pdf burada yayınladıklarında genelde aynısı oluyor. henüz kesin değil şimdilik teklif. Ama tahminen her zaman olduğu gibi 2024 içinde değişmeden geçecektir.
  27. Süleyman Kambuk

Öneri | İstek ve Şikayetler 5434 Memur Emekli Maaş Programı

tam yıllara air hesaplamayı şu program yapmaktadır. https://www.maasmutemeti.com/forum/programlar/memur-emekli-aylik-ve-ikramiye-hesaplama-programi.75/ Ayrıca SGK sitesindende veriler doğru girildiğinde hesaplatmaktadır. https://uyg.sgk.gov.tr/IkramiyeMaasHesapla4c/Welcome.do tek eksik şu...
  28. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Resmi Gazetede Yayınlanan Kişi Borcu Tablosu ?

site yöneticimiz Tuğrul Bey sizin adınıza özel bilgileri silerek düzeltme işlemi yapmış.
  29. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Resmi Gazetede Yayınlanan Kişi Borcu Tablosu ?

dosya ekindeki özel bilgileri silerek tekrar yüklerseniz. (T.C. Kimlik No-Ad Soyad vb.)
  30. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Emeklilik Sonrası Tekrar Göreve Başlayış

Şöyle bir konu geçmiş incelerseniz. Faydalı anlatım yapmışlar. Sanırım eski statüsü 5434 ise yine aynı kanuna tabi olacağı belirtilmiş. Ben öyle anladım. https://www.hukukiyaklasim.com/sorularla-hukuk/memuriyete-yeniden-baslayan-emekli-memur-hangi-kanuna-tabi-olur/
  31. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebli̇ği̇ (Sıra No: 83)(Fazla Veya Yersi̇z Ödenen Aylıkların Geri̇ Alınması) Ki̇şi̇ Borçları Güncel Tebliğ

tam ödeme de ödenen damga vergisi 100 TL diylim kıst ödeme de de aynı şekilde kesilmesi gereken 100 TL olacak diye anladım. şimdi tek tek maddeleri sil baştan inceliyorum. sonuç notlarımı netleştirirsem ayrıca paylaşırım.
  32. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebli̇ği̇ (Sıra No: 83)(Fazla Veya Yersi̇z Ödenen Aylıkların Geri̇ Alınması) Ki̇şi̇ Borçları Güncel Tebliğ

bu tabloya göre 5434 tai personele de artık 5510 gibi kıst yapılacak gibi görünüyor. doğrusu da bence buydu. ama açıklayıcı anlatan ya da bilen bir maliyeci bulmak lazım. bakanlığa gideceğimde onlarda da yazıyı yazanı bulamazsam ve bilmiyorlarsa diye şüpheliyim. :lollol: :lollol:
  33. Süleyman Kambuk

malmüdürlüğüne siz de varsa siz bize bildirirseniz seviniriz diyin bence. sonuçta onların bakanlığı tarafından çıakrtılan bir tebliğ. :) :lollol:
  34. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Yapılan Ödemelerde Damga Vergisi İstisnası

maaştan damga vergisi kalıyorsa zaten uygulanmakta değil mi.? biz kalırsa (kıst maaşlarda kalır ancak) tüm ödemelerde uyguluyorduk. maaş sonrası damga vergisi istisnası kalan personel en düşük memurda bile olmuyor şuan. konu maaş dışı satın alma ise bilgim sıfır :D
  35. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yaptırdım. Kbs Den Gelir Vergisi İndiriminden Nasıl Düşmem Gerekiyor?

BORDRONUZDAKİ GELİR KALEMLERİ Aylık 456,27 Taban Aylık 7979,29 Ek Gösterge 917,63 Yan Ödeme 359,72 Kıdem Aylık 81,57 GelirToplamı 9794,48 Gelirin %15 lik kısmı 9794,48*%15= 1469,17 TL en fazla bu kadara kadar poliçe indirimi yansıtır. Ne kadar fazla giriş yapılırsa yapılsın bu...
  36. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yaptırdım. Kbs Den Gelir Vergisi İndiriminden Nasıl Düşmem Gerekiyor?

öğretmen maaşlarını hiç bilmiyorum bordroda kesilen vergi varsa geçen aydan illaki o rakam azalmıştır. Vergi kesilmiyorsa zaten değişen bir şey olmaz. kalan istisna artar, aylık vergi matrahı azalır. kişi bilgilerini silerek detay bordro paylaşırsanız ekrandan net olarak görebilir değişikliği...
  37. Süleyman Kambuk

kişinin unvanı nedir acaba yüksek maaş alan gelir vergisi yüksek kesilen unvanlarda kesilen vergi azalıyor. eğerki düşük unvanda bir memur ise zaten gelir vergisi 0 TL yazıyorsa maaşta değişen bir şey olmaz zaten. ancak kalan vergi istisnası artar. o da başka bir ödeme yoksa maaş dışı bir şey...
Geri
Üst Alt