Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

önce küçük olan borcu emanetlerden herhangi birisinden ödeyin. muhasebeniz. ona ait işlemi yapsın. daha sonra kalan emanetlerin toplamı diğer rakamınıza eşdeğer olacaktır. örneğih emanetler 1000-2000-3000-4000 olsun refaha ait kesenek 1500 TL sizin farka ait kesenek 8500 TL olsun şu şekilde...
  2. Süleyman Kambuk

Çöp Kutusu Kbs Emsan Refah Text Dosyası Boş Gelme Sorunu

Kıst maaş veya aylıksız izinli personel bordrolarını tek tek incelemenizi öneririm text vermiyor çoğu yerde bizdede aynı durumlar vardı. Tek tek kontrol ettim. Bazılarının ödemesi fazla gibi çıkıyor bazılarında eksik ödeme gibi çıkıyor. Elden hesap yapıp ödeme emriyle karşılaştırınca birebir...
  3. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

sıkıntı görünmüyor. şükür. ben yinede textleri indirip saklayım ne olur ne olmaz. :D
  4. Süleyman Kambuk

5 tane personelse yapın gitsin sayı azmış elden de olsa yapılır. bizde 11 tane harcama biriminde bir sürü personel varAllahtan tüm harcama birimlerinde yok ;Dödemeleri 31 ocakta yaptığımıza göre 10 şubata kadar bildirme yükümlülüğüm var. bu zamana kadar yapılmazsa son çare bende 5434 refah...
  5. Süleyman Kambuk

4b liler ilgili ilgisi yok ne yazıkki. Kadro karşılığı sözleşmeli personel statüsü tamamen farklı kesenekleri kadrolu memurlarla aynı sadece sözleşme ücreti 4b gibi. Kesenekleri 5434 e tabi memurlarla aynı ve emekli sandığına tabiler. normal kadrolu memurların text dosyasıyla birleştirilerek...
  6. Süleyman Kambuk

bizler daha kadro karşılığı sözleşmeli memurlar ve 4B için 2.5 refah farkları ile ilgili duyuruyu beklediğimizden kadrolu 5434 memurların keseneklerini de gönderemiyoruz. Ne zaman yayınlayacaklarsa duyuruyu.
  7. Süleyman Kambuk

ben bildirdim. 1- işlemleri kontrol et deyin. olması gereken aylık ve pek rakamlarını not edin. 2- sonra dosyayı tekrar açın ve kontrol et demeden ilgili kişiyi seçin pek farkı silin. 3- not ettiğiniz aylık ve pek toplamını yazın pek farkına 0 yazın sorun çözülür. 4- %11-%9-%7.5-%5 rakamlarında...
  8. Süleyman Kambuk

5510 larda yanlışlık var da yanlışlığın sebebini tek tek baktım bulamadım. 5510 ücretsiz izin ya da kıst maaşta refah farkında bir sıkıntı yaratıyor. Ayrı sorunla karşılaşan oldu mu.? Ücretsiz izinli personelin 5510 refah farkı kadar eksik ödüyor 1 birimde 1 birimde de nerden kaynaklı bilemedim...
  9. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs İkinci Görev Ödemesinde 14 Gün Hesaplıyor

Kıst seçip 14-17 seçmeyi denediniz mi. Aralık ocak döneminde katsayı değişiminden yarısı eski katsayıdan olması gerekiyor.
  10. Süleyman Kambuk

o zaman fazla sorun değil ödeme fazlaysa bildirge her zaman elden de olsa yapılır. düzelir muhtemelen düzelmezse elden manuel girin.
  11. Süleyman Kambuk

eğer eksiğim yoksa ve sizin de bizdeki gibi ödemeniz eksik çıkıyorsa sıkıntı var demektir. bildirge eksik çıkıyorsa o işin kolay tarafı düzelir bir şekilde. sizde ödeme mi fazla bildirge mi.?
  12. Süleyman Kambuk

şöyle bi tablo hazırladım. sırayla tek tek gidiyorum. bir tane birimde ödeme emri 5510 a ait rakamlara bakıyorum. 1999,55 TL 5510 a ait bildirgeleri yapıyorum. aylıksız izinde olan birisinin refah farkı kadar ödeme eksik çıkıyor anlamadım gitti. Aylıksız izinlere ait refah fakı ödemesi yaparak...
  13. Süleyman Kambuk

oysaki emekli mutemet ben olmalıydım. siz bize göre çok hızlısınız.:lollol:
  14. Süleyman Kambuk

Çöp Kutusu Kadro Karşılığı Sözleşmeli 1-14 Günlük Hesaplama Ekranı Açıldı.

2.5 farka ait duyuru yayınlanmasını bekliyorum ben halen.
  15. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kurumunuzda çalışma sistemi olarak nasıl bir işlem yapılıyor?

ben şöyle bir exel yaptım. Odamdaki kişilerle ortak kullanımda. buraya tamamlanması gerekenleri yazıyorum. veya diğer arkadaşlar yazıyorlar. odamdaki ilgili arkadaşlar veya ben tamamladığımızda tarih ve isim yazarak. satırı yeşile çeviriyoruz. Hem geçmişte ne yaptığımızı görüyoruz hem de takip...
  16. Süleyman Kambuk

doğruydu aynı kişi 2 ya da 3 kere çıkıyordu. fark ta içerde gözüküyordu refah payı da bu yüzden düzeltmiş olabilirler zaten duyuruyla da ters düşüyordu.
  17. Süleyman Kambuk

ilk başta 5510 içinde de vardı sonra düzeltilmiş kaldırılmış. kadro karşılıpı sözleşmeli olduğundan mecburen 5434 te yapamayacağız.:cry:
  18. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Memura Birden Fazla Görev Verilebilir Mi?

Birçoğumuzun yaşadığı genel problem. Çözümü yine amirde bittiği için sorun hep kalıcı oluyor
  19. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Memura Birden Fazla Görev Verilebilir Mi?

öncelikle kurumunuz görev yeti sorumluluklarının birimlere ait görevlerde sizin biriminiz var mı ona bakın. oada bu görevler tanımlı değilse itiraz edebilirsiniz. fakaat sonuç alacağınızı düşünmüyorum. amirin verdiği diğergörevleri yapmak gibi bir görev tanımı var malesef. bu sebepten bir sonuç...
  20. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Farklara Ait Emsan Txt Dosylarının Hesaplanması Ve Yüklenmesi

duyuruya göre ayrı bir text oluşacak beklemedeyiz.
  21. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Farklara Ait Emsan Txt Dosylarının Hesaplanması Ve Yüklenmesi

Kbs de tutuyor o halde sadece tek bordrodan kontrol yapamıyoruz. İllaki 2 bordroyu yanımıza alarak kontrol yapacağız. 1643445356 bordrolardan elden hesaplayarak tutturdum. aslında tutuyormuş her şey yolunda. dağınık kafayla basit şeyleri göremiyoruz bazen.:) görün rahatlığıyla bugün haledeyim...
  22. Süleyman Kambuk

Kbs de tutuyor o halde sadece tek bordrodan kontrol yapamıyoruz. İllaki 2 bordroyu yanımıza alarak kontrol yapacağız. 1643445356 bordrolardan elden hesaplayarak tutturdum. aslında tutuyormuş her şey yolunda. dağınık kafayla basit şeyleri göremiyoruz bazen.:) görün rahatlığıyla bugün haledeyim...
  23. Süleyman Kambuk

Ömür bey onda sıkıntı yok. Sgk kesintileri 30/14 te birebir uyumlu. 14 günlük farkta da brütten nete gider gibi olması gerekirken netten brüte ters ilerlemiş hata vermesin diye. Sağlam kafayla yarın yine bakacağım. Sgk gönderirkenki pek ile bordro birbirini yansıtmayınca şüphe duyuyorum...
  24. Süleyman Kambuk

Ömür bey onda sıkıntı yok. Sgk kesintileri 30/14 te birebir uyumlu. 14 günlük farkta da brütten nete gider gibi olması gerekirken netten brüte ters ilerlemiş hata vermesin diye. Sağlam kafayla yarın yine bakacağım. Sgk gönderirkenki pek ile bordro birbirini yansıtmayınca şüphe duyuyorum...
  25. Süleyman Kambuk

aynen 2,5 da sıkıntı yok 1-14 gün farkta sıkıntı
  26. Süleyman Kambuk

1 Kişi bordro ve kesenek aylık ile tazminatı tutan bordro atabilir mi.? 14günlük farkta. 1 tanesinde bile rakam tutan yok. toplam ödenen ve bildirgem de sıkıntı çıkmıyor. kişi bazlı aylık ve tazminatlarda hiç tutan personel yok.:lollol:
  27. Süleyman Kambuk

1 Kişi bordro ve kesenek aylık ile tazminatı tutan bordro atabilir mi.? 14günlük farkta. 1 tanesinde bile rakam tutan yok. toplam ödenen ve bildirgem de sıkıntı çıkmıyor. kişi bazlı aylık ve tazminatlarda hiç tutan personel yok.:lollol:
  28. Süleyman Kambuk

bordrodaki aylık-ek gösterge-taban aylık-kıdem aylık özel hizmet toplamı pek tutarına ulaşıyor mu peki benim bulamadığım eksiklik bu. sizde bordrodaki toplam ile eşleşiyor mu. kesin basit bi oluyo kaçırıyorumdur ama bakalım evde bulacam mı.:D
  29. Süleyman Kambuk

bordrodaki aylık-ek gösterge-taban aylık-kıdem aylık özel hizmet toplamı pek tutarına ulaşıyor mu peki benim bulamadığım eksiklik bu. sizde bordrodaki toplam ile eşleşiyor mu. kesin basit bi oluyo kaçırıyorumdur ama bakalım evde bulacam mı.:D
  30. Süleyman Kambuk

5510' da 1-14 günlük fark keseneklerini sisteme yüklüyorum. %11-%9-%7,50-%5 rakamları bordrolarda tek tek doğru. Pek tutarlarını da bu rakamdan çekiyor. fakat bordroda bu pek toplamını bulacak rakamı nedense bulamıyorum. Bildirilen sgk kesintilerinde sıkıntı yok fakat aylık ve tazminat ile pek...
  31. Süleyman Kambuk

5510' da 1-14 günlük fark keseneklerini sisteme yüklüyorum. %11-%9-%7,50-%5 rakamları bordrolarda tek tek doğru. Pek tutarlarını da bu rakamdan çekiyor. fakat bordroda bu pek toplamını bulacak rakamı nedense bulamıyorum. Bildirilen sgk kesintilerinde sıkıntı yok fakat aylık ve tazminat ile pek...
  32. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kbs Vekalet Ücreti İstisna Hatası

ödediği dönem bazlı geçiyor. Eski Agi ile aynı uygulama. Aralık Ocak dönemi ocakta ödendiği için Ocak ayı istisnasından yararlanamadığı kadarı faydalanabilmesi gerekli. Maliye de zaten itiraz etmedi cevaben. Teknik Yoğunluktan dolayı destek veremiyoruz. bu ay için manuel MYS üzerinden yapın...
  33. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kbs Vekalet Ücreti İstisna Hatası

KBS üzerinden hesaplanan ücretlerde Asgari ücretlinin aylık olarak faydalandığı Ocak ayı için olan 638,01 TL' maaş, maaş farkı ve refah farkı ile toplamında ulaşamayanlar vekalet ücretlerinde de yararlandırırlar. Fakat KBS vekalet hesaplamasında henüz güncellemeler tamamlanmadığından dolayı...
  34. Süleyman Kambuk

evet aynen öyle 4B de de öyle yaptılar. Duyuruda okuduğum anladığım kadarıyla öyle. Problem yok yani.
  35. Süleyman Kambuk

onun için ayrıca açılması bekleniyor. Duyuru yayınlanacağı yazıyor. 4B gibi olacak o da. Ben tek tek tüm birimlerimi rakamları elden hesaplayarak çalışma arkadaşlarıma kontrol ettirdim bi sıkıntı görünmüyor.
  36. Süleyman Kambuk

Birçok kurumda yok ama yine de ilgi amaçlı paylaştım. Kadro Karşılığı Sözleşmeli Memurlarla ilgili Hesaplama problemlerini bu konu altında konuşulabilir.
  37. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi 5 Yılını Dolduran Sözleşmeli Personellerin Sözleşme Brüt Ücretleri ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararı

Bu rakamlardan bizim kuruma da geliyor her yıl cumhurbaşkanlığı tavan ücreti memur zammı oranının 0 ile 50 kuruş. 1 Tl arası olarak artırıyor. Keşke memur zammı olarak tam arttırsa kuruş fazlallığı koymasa tüm kurumlarda eşit tavan ücret uygulaması devam eder. Cumhurbaşkanlığının her sözleşmeli...
Geri
Üst Alt