Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

konu içine birisi yayınlamıştı. bende sgk dan kesenek sistemnden teyit ederek görmüştüm ancak hazır bura yüklenmiş diye buradan alarak ekledim. kesenek duyurular yazınca çıkyor. prda yer alıyor.
  2. Süleyman Kambuk

Çöp Kutusu Kbs 4/B Maaş Hesaplama Ekranı Kapatıldı

ekran açıldı.............................................%p
  3. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kbs Çağrı Nasıl Açılır

biliyorum aynı hata bendede vardı dediğim gibi yaptım düzeldi. öncelikle harcama yetkilisi ve gerçekleştirme görevlisinden hata verse de iade et yapınız. iade etmemiş görünse de arkaplanda iade ediyor. sonrada bir önceki mesajdaki yazdığım gibi işlemleri yapınız. düzelecektir. 1643292458 ayrıca...
  4. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kbs Çağrı Nasıl Açılır

bu hata ile ilgili düzeltme yapmak için Mutamet ödeme emri oluştura tıklasın 1 veya 2 defa hata verevektir. hata verse bile gerçekleştirme görevlisine göndersin. ondan sonraki süreçte işlem düzeliyor. Tekrar iade ederek süreci yeniden başlatabilir. Bu şekilde hatayı giderebilirsiniz.
  5. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel Fark Maaslarında Toplu Sözleşme İkramiye Farkı Yok

Evet doğrudur. ben hızlıca yazmışım. 2,5% nin içinde sendika parası olacaktır.
  6. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

bizde de böyle kırmızı görünen vardı bugün. mutemetten gerçekleştirme görevlisinden ve harcama yetkilinden süreçleretek tek tıkladık. bir anda maviye döndü süreç değişti. isterseniz deneyin derim. 3 birimim ise halen sıkıntılı beklemeeyim.
  7. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel Fark Maaslarında Toplu Sözleşme İkramiye Farkı Yok

hatalı olur. tabikide ancak ben bu ayı kurtarmak adına yaptım 4b de sendikalı 1 kişi var bende onunda sendika fakını şubat maaşına eklerim olur biter. yarın düzelebilir bekleyin isterseniz.
  8. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Toplu Sözleşme Ikramiyesi

maaş bordro girişi / diğer tazminat / toplu sözleşme ikramiyesi olarak eklenebilir.
  9. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sgk E-Bildirgelerin Son Günü 26'Sımı Yoksa 23'Ümü?

Sistemsel geçici sıkıntılar olabilir ara sıra tekrarlayarak deneyiniz.
  10. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

Bu uyarı ara sıra geliyor. Anadayfa dönerek tekrar filtrele yaparak bir daha deneyin
  11. Süleyman Kambuk

4B 1-14 Günlük fark açılmıştır. Yaptım işlemleri dökümleri aldım hemen.:lollol:
  12. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

Allah kolaylık versin ne diyelim. Uyanıklık yapıp aralığı direk gönderip farkı ve refah payını ocak dönemine de ekleyebilirdik. Doğru iş yapmak gerçekten sorun oldu.
  13. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

ben 14 günlük farkları elden kafadan sgk larını hesaplayarak kuruş hatasız yükledim. sisteme 21:00 a kadar bir şey yayınlanmazsa yada kbs açılmazsa bende onaylayacağım.
  14. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Aralık Ayına İlişkin Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesinin Verilme Süresinin Uzatılması Hakkında Duyuru

SGK bile kendi yazısını düşünüyor. Net konuşamıyor. SGK ya kalırsak yarı yolda kalırız.:lol:
  15. Süleyman Kambuk

text verecek duyuruda bahsedildiğine göre. Düzenleme yapılıyor olabilir. süresi var. aceleye gerek yok onlarda
  16. Süleyman Kambuk

bende daha dökümleri alıp imzalayamadım. acelesi yok zaten ödendikten 10 gün içinde bildirip 15 güne kadar ödeme süremiz var ne de olsa.
  17. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli İşçilere Ödenen Ölüm Yardımından Damga Vergisi Kesilir Mi

kesilir. Bununla ilgili birçok konu başlığı açıldı aramanız halinde ayrıntılı cevapları da bulabilirsiniz. İLGİLİ KONU CEVAP AYRINTI İÇİN TIKLAYINIZ
  18. Süleyman Kambuk

bende de gitti şuan:lol: maasuygulama@muhasebat.gov.tr mail atınız 2 gün önce attım dönüş olduydu. Çağrı açıldı tekrar şuan Rıdvan Ercan YILDIZ
  19. Süleyman Kambuk

googleden arama yaparak bağlantıyı gizli pencerede aç denediniz mi belki çözüm yolu olabilir.
  20. Süleyman Kambuk

sistem açılmazsa gün içinde elden hesap yapın 14 günlük için bildirgeyi verin. Zaten KBS işleme izin verdikten sonrada ödeme işlemlerini yaparsınız. Gün içinde sistem açılmazsa ben öyle yapacağım.
  21. Süleyman Kambuk

şuan çalışıyor ben çağrı açtım. sistem açık bende.
  22. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Aralık Ayına İlişkin Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesinin Verilme Süresinin Uzatılması Hakkında Duyuru

SGK da aylık prim hizmet bildirgesi ve Muhtasar ve Prim hizmet bildirgesi diye ayrı yazıyordu genelde duyuruda. Tam emin olmamakla birlikte muhtemel ilgilendirmiyor olabilir.
  23. Süleyman Kambuk

bu muhtasarla verilen özel işyerleri ve kamudaki döner sermayeleri kapsıyor sanırım. Genel bütçeden muhtasar ile ödeme yapanları kapsıyor mu belirsiz. Kapsamadığını düşünüyorum.
  24. Süleyman Kambuk

Çöp Kutusu Aralık Ve Ocak Ayında Bordro Hesaplanan Ancak 14 Günlük Hesaplanmayan Personel Sorunu

14 günlük fark giriş ekranında ilgili kişi var mı varsa işlem kodu nedir. Ona bakınız. Yoksa TC ile sorgulatınız temmuz farklarından önce başka kurumdan felan geldiyse naklen geçme kodundan naklen gelen olarak alınmadı lazım.
  25. Süleyman Kambuk

Hata herkeste yok. Belgeleri farklı olanlar iptal etsin sadece. Öeb icmal ve bordrosu uyumlu belgeleri iptal yoluna gitmesin kimse zaten sistem yoğun 2. Bir iş yapmayın :lollol:
  26. Süleyman Kambuk

5-10-15-20 daha fazla harcama birimi olanlara Allah sabır versin . kadrolu, kadro karşılığı ve 4B sözleşmeli ayrı ayrı statüleri olanlara da ayrıca bin kat sabır versin.:)🙏
  27. Süleyman Kambuk

Öneri | İstek ve Şikayetler Lütfen Sorularımızı Öncelikli Arama Bölümünden, Arama Yaparak Yoksa Konu Oluşturarak Yapılması

Güncel: Lütfen hassasiyet gösterelim. Sorduğumuz sorularda aynı sorunlarla karşılaşan kişilerinde olabilme ihtimal ve faydalanması adına lütfen sorularımızı öncelikli arama motorundan arama yaparak yoksa konu oluşturarak yapmamız herkes için daha yararlı olacaktır.
  28. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

sgk personel ile ilgili tutarları iade ederse tekrar eşleştirerek gönderirseniz. sgk parayı iade etmeyipte kendi sisteminde emanette bekletirse de yazı ile iadesini isteyebilir veya hangi borca ait olduğunu söylerseniz sgk oradan karşılar ve borç gözükmez.
  29. Süleyman Kambuk

Bende ettimde sistemdeki yanlışlıkları tespit ettik. İstisna ve kesenekle ilgili sorunlar düzeldi o zamanda sistemi kapattılar
  30. Süleyman Kambuk

Sakınca olacak bir durum yok tabikide. 14 günlğk farkı yapamayan tek bizmiyiz anlamadım herkes yapmış gibi. Çok hızlısınız. 2 birim yapabildik biz sadece:D
  31. Süleyman Kambuk

Kbs duyurusuna göre mantık o yönde öyle görülüyor. Benim anlafığımfa bu şekilde
  32. Süleyman Kambuk

İster textin içinden silinebilir isterde sgk yükleyince aynı kişi açılan diğer alan silinirse işlem tamamdır. Maliye bu birleştirmeyi düzeltebilir.
  33. Süleyman Kambuk

Evet ödeme gününe göre sgk ya para geçmezse cezaya düşer şuan bildirildiyse ödeme yapılmasada sıkıntı yok yani. Bugün içinde maaşlar bildirilirse. 14 günlük Ek ve refah payı için ise aşağıdaki gbi cevabı Ek mahiyette aylık prim ve hizmet belgesinin düzenlenme süresi nedir? Cevap : Ek mahiyette...
  34. Süleyman Kambuk

Gece 00:00 a kadar sadece maaşa ait Bildirge yapmayanlara ceza gelir sadece mys ile eşleştirmenin şuanlık bir önemi yok. Ödeme gününe kadar eşleştirilip muhasebece gönderilirse sorun olmaz. yanlış anlaşılma olabilir düzelteyim.
  35. Süleyman Kambuk

öyle görünüyorda. şu kesenek ve bildirge uzatmaya ait resmi duyuru olmadıkça herkes birşeyler denemeye devam edecek. sözleşmelileri ve kadro karşılığı sistemi de açarak ortalığı karıştırabilirler de :lol: KBS menülerde geçiş yapabilsem bakıcam da en son baktığım birimde yoktu.
  36. Süleyman Kambuk

KBS refah payına ait tutarları 5510 da maaşın içinde dahil etmiş. daha 1 birimin 14 günlük farkını bile yapamadık. 1643111609 yine kapattılar KBS
  37. Süleyman Kambuk

yeni başlayan memursa şubat maaşıyla birlikte verin sorun olmaz. şubat 25 ine kadar süresi var bildiğim.
Geri
Üst Alt