Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Kişi Borçları Sonrasında Oluşan Sgk Primleri

görüşme de yapıldı ama sonuç yok teşekkürler yine de cevaplar için
  2. Çözümlendi | Kilitli Kişi Borçları Sonrasında Oluşan Sgk Primleri

Merhabalar; benim sormak istediğim konu askerlik , doğum sonrası ücretsiz izin istifa gibi nedenlerle kurumdan ayrılan personele çıkarılan kişi borçları sonrasında sgk kısmında yığılan kurumun paralarının nasıl tahsil edileceği. Sayıştay bunları tahsil edin dedi yazışma yaptık sgkyla filan ama...
  3. Mutemet Arşivi Depremden Zarar Gören Il Ve Ilçelerdeki Personelin Maaş Durumu

Merhaba arkadaşlar taşra teşkilatı olan bir kurumuz benim öğrenmek istediğim deprem nedeniyle zarar gören il ve ilçelerde görev yapan personelin maaşlarının nasıl yapılacağı hakkında bir duyum alan var mıdır?
  4. Çözümlendi | Kilitli Güncel Ek Gösterge Tablosu

torba kadroda 1/1 maaş hak aylığı 3/2 si emekli müktesebi olan şube müdürüne kbs de terfi gözükmüyor. torba kadro olmaya emekli müktesebi ve kazanılmış hak aylığı 1/4 olanlar otomatik ek göstergesi yükseltilmiş. torba kadro olduğu için mi diğerleri yükseltilmemiş aceba.
  5. Mutemet Arşivi Maaş Promosyonunun Enflasyona Göre Altta Kalması Ile Iptali Yapılabilirmi?

Bizim sözleşme hükümlerinde böyle bir şey öngörülmediği için eklenmemişti. bankaya evet bir güncelleme talebimiz oldu ve olumsuz cevap geldi dediğiniz gibi mahkeme yolu gözüküyor.
  6. Mutemet Arşivi Maaş Promosyonunun Enflasyona Göre Altta Kalması Ile Iptali Yapılabilirmi?

merhabalar; ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum malumunuz olduğu üzere güncel bir konu var maaş promosyonlarının yapılan zam oranları karşısında altta kaldığı ve kurumların güncelleme talepleri. bu konu ilgili kurumların sözleşmelerini mahkeme yoluyla iptaline ilişkin bir karar örneği...
  7. Çözümlendi | Kilitli 657 Sayılı Kanunun 104. Maddesinin F Fıkrası

yani bunu kullandıktan sonra ek 43. maddeye göre aldığında maaşı yarım olacak anladığım kadarıyla
  8. Çözümlendi | Kilitli 657 Sayılı Kanunun 104. Maddesinin F Fıkrası

merhaba bişi sormak istiyorum 657 sayılı kanunun 104. maddesinin f fıkrası uyarınca personele yarı zamanlı çalışma izni verilmiş. buna göre kişi maaşını tam mı alır yoksa yarım mı yapılır. ek 43. maddeye göre değil 104. maddeye istinaden almış
  9. Editörün Seçimi 5 Yıldan Fazla Hizmeti Olan 4/C'den 4/B'li Personelin Ücreti Artar Mı?

ama karar içtihadi ama karar içtihadı birleştirme kararı yani herkes için emsal teşkil ediyor diye biliyorum 1657268053 biz Cumhurbaşkanlığı personel ve prensiplere görüş sorduk cevap gelene kadar beklicez
  10. Mutemet Arşivi Personel Ödemeleri̇ne İli̇şki̇n Kbs Duyurusu (Öneri-Görüş Talebi)

merhaba; bu duyuru hangi sitede var ben göremedim. kurumların insan kaynakları verilerine ulaşacağından bahsediyor mesela bizim kurumda insan kaynakları ayrı bir birim nasıl entegre olacak
  11. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız Izin Dönüşü Tam Maaş Manuel Bordro

merhabalar; ücretsiz izin dönüşü ayın 15 inde işe başlayan bir personel var 5510 a tabi. tam maaş yapmamız gerekiyor acaba örnek bordro var mıdır manuel. yardımcı olursanız sevinirim.
  12. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli İdari Destek Personelinin Öğrenim Durumundan Kaynaklı Geriye Dönük Maaş Farkı Ödemesi

teşekkürler 1642164426 evet 4/c den 4/b ye geçen personel 1642165681 iki farklı görüş var denilmişti alabileceği yönündeki görüş hangisi öğrenimden kaynaklı 1642167876 diğer görüşü bulamadım yardımcı olabilir misiniz
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli İdari Destek Personelinin Öğrenim Durumundan Kaynaklı Geriye Dönük Maaş Farkı Ödemesi

Arkadaşlar Merhaba; kurumda kasım ve aralık ayı itibariyle öğrenimden kaynaklı 4/B sözleşmeli idari destek personelinin geriye dönük maaş farkı ödemesi nasıl yapılır aceba örnek bordro var mıdır aceba?
  14. Mutemet Arşivi Adalet Hizmeti Tazminatı Kbs İsitisna Bölümünden Girilmesi Hakkında

Tuğrul Hocam bilgilendirmek için yazdım ben arkadaşlara soru diğildi aslında. istista kısmından 15 veya işte nerede ise 10 puan ek vercekmişiz 1641627227 günaydın arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum. adalet hizmeti oranları artırıldı ama diğer taraftan şeflerinde özel hizmet tazminat oranı 10...
  15. Mutemet Arşivi Adalet Hizmeti Tazminatı Kbs İsitisna Bölümünden Girilmesi Hakkında

Adalet hizmeti ek tazminatıyla ilgili muhasebatla görüşmüştüm cetvelleri onların gireceğini söylediler şuan görüştüğümde ististanadan yapacağımızı söylediler
  16. Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel Hakkında Yapılan Önemli Değişiklikler 2022/01

merhaba ben burada bişiyi merak ediyorum kurumlar verilen tavan ücretlerinin aşmamak şartıyla sözleşme ücretlerini artırabilirler mi
  17. Çözümlendi | Kilitli 2022 Ocak Ayı Memur Maaş Katsayıları

seyyanen zam açıklaması da olacakmış sanırım
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/C Kapsamında Sözleşmeli Olarak Çalışıyor Iken 4/B Ye Geçen Idari Büro Ve Idari Destek Personelin Sözleşme Ücretleri

Merhabalar; Ben 4/c kapsamında sözleşmeli olarak çalışıyor iken 4/b ye geçen idari büro ve idari destek personelin sözleşme ücretlerinin kurumca yükseltilip yükseltilemeyeceği hakkında bilgi almak istiyorum ama kanunda Cumhurbaşkanı tarafından değiştirileceğinden bahsediyor ama yine de böyle...
  19. Çözümlendi | Kilitli Adalet Hizmetleri Tazminatı

teşekkürler Mehmet Bey. 1639985758 Ben Muhasebat Genel Müdürlüğünde bir uzmanla görüştüm. cetvelleri onlar ayarlayacaklarmış siz kontrolünü sağlayacaksınız dedi.
  20. Çözümlendi | Kilitli Adalet Hizmetleri Tazminatı

Merhabalar bişi öğrenmek istiyorum. Bu yıl imzalanan ve 2022 de geçerli olacak toplu sözleşme gereği belli şehirlerde yaşayan adalet bakanlığı personeli için özel hizmet tazminatında puan artışı oldu. aceba bu artışda cetvelleri bizimmi girmemiz gerekecek bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?
  21. Çözümlendi | Kilitli İkameti Değişmeyen Eşe Yol Masrafı Verilir Mi

merhabalar kurumumuzdan bir kişini eş durumu nedeniyle tayini çıktı. eşine yol masrafı verilir mi? eşinin ikameti değişmeyecek ve çalışıyor hesaplama nasıl yapılacak acaba teşekkürler
  22. Çözümlendi | Kilitli 5510 Tabi Vefat Eden Memurun Ölüm Yardımı Mirasçılara Nasıl Pay Edilir.

Merbaha arkadaşlar Kurumumuzda vefat eden personelin yakınları bir dilekçe göndermişler ve mirasçısı olduğundan bahsederek tüm sosyal ve mali mali haklarında alacakları var ise talep etmişler veraset ilamı vs ekinde gözükmüyor. veraset ilamlarını vs tamamladıktan sonra 5510 sayılı kanuna tabi...
  23. Çözümlendi | Kilitli 696 Khk İşçilerde Çocuk Yardımı

Kişi beyanına göre maaşım çok az diye gelip borçlu çıkan bir işçi arkadaş. Teşekkürler Tuğrul Bey
  24. Çözümlendi | Kilitli 696 Khk İşçilerde Çocuk Yardımı

merhaba arkadaşlar bişi sormak istiyorum. geriye dönük olarak 696 khk işçilerde fazla ödenen çocuk yardımına kişi borcu çıkartılır mı?
  25. Editörün Seçimi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 sonrası) Memurların Prim Farkı Hesaplama Programı

merhaba arkadaşlar ;şuan yapmamız gereken nedir kısaca sadece ödeme emri mi göndereceğiz yoksa kesenek bildircekmiyiz sistemden
  26. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşme yenilenmeme durumu

konuyla alakası yok ama kurumda çalışan 4/b kapsamındaki 2 personelin ocak ayı itibariyle sözleşmeleri yenilenmedi talep etmemelerine rağmen biz tazminatlarını ödedik. talep etmeme nedenleri kuruma dava açmalarıydı. peki davayı kazanıp gelirlerse tazminatlarıyla ilgili bir işlem yapmamız gerekir mi
  27. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye Geçen Personelin İş sonu tazminatı

emekli diğiller yalnız. bu yıl sözleşmesini imzalamadı Başkan bey ihtiyaç duyulmadığından sözleşme yapmadı. dilekçe almamız gerekir mi kişilerden iş sonu tazminatıyla ilgili birde sgk çıkışlarını yapmamız gerekiyor değil mi hemen 1609920684 ayrılış tarihi olarak 31/12/2020 mi yapmamız gerekir...
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye Geçen Personelin İş sonu tazminatı

Arkadaşlar kolaylıklar diliyorum. Kurumumuzda 4/C den 4/B ye geçen Personelden sözleşmesi yıl sonu itibariyle yapılmayanlar var bu arkadaşların is sonu tazminatı için SGK ya yazı yazmamız gerekiyor değil mi?
  29. Çözümlendi | Kilitli Yurtdışı Görevinin Gerçekleşmemesi

tamamını isteyip daha sonra birgünlük yurtiçi görev yolluğu yapıldı konaklama yoktu thy uçak biletinin tamamını geri ödedi 1608711022 teşekkürler
Geri
Üst Alt