Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 68/b ye göre atanan müdür kıst maaşı

merhaba arkadaşlar kurumumuza 10/01/2020 tarihinde atanan 3/2 eski durumu yeni durumu 2/1 olan şube müdürünün kıst maaşını hesaplayamıyoruz tam maaş yapıyor ama kıstı yapmıyor terfide 68/b günlü seçiyoruz ama kıst hesaplaması sıfır olarak çıkıyor.
  2. Çözümlendi | Kilitli Yardımcı Hizmetler sınıfında çalışan kişi mühendislik fakültesi bitirirse

sizlerden birinin gelen yardımıyla sıralamasını vermişti nasıl olacağıyla ilgili. onu uyguladı arkadaşlar oldu. kaydederken bir yanlışlık yapmışlardı sanırım olmuyordu.
  3. Çözümlendi | Kilitli Yardımcı Hizmetler sınıfında çalışan kişi mühendislik fakültesi bitirirse

çok teşekkürler arkadaşlar. KBS ye işlerken kişi 12/3 olduğu için 8/1 ini işliyoruz kabul etmiyor
  4. Çözümlendi | Kilitli Yardımcı Hizmetler sınıfında çalışan kişi mühendislik fakültesi bitirirse

Merhaba Arkadaşlar bişi sormak istiyorum. Yardımcı hizmetler sınıfında çalışan kişi mühendislik fakültesini bitirirse intibakı yapılır fakat mühendislik fakültesi bitirdiği için 1 derece verilir mi? insan kaynakları yapıp göndermiş fakat kbs bunu kabul etmiyor 8/1 olması gerekiyor gelen onaya...
  5. Çözümlendi | Kilitli Sosyoloji bitiren teknisyenin zam ve tazminatı

Teşekkürler. Kişi sosyolojinin de teknik hizmetler sınıfında olmasından dolayı zam ve tazminatlardan yararlanmak istiyor. benim bulamadığım bu konuyla ilgili görüş veya başka bişi yok. kişi işe başlamadan önce bitirmiş o bölümü bununla ilgili bişi bulmak istiyorum bulamadım
  6. Çözümlendi | Kilitli Sosyoloji bitiren teknisyenin zam ve tazminatı

statüsü 657 ye tabi kadrolu teknik hizmetler sınıfında lise mezunu teknisyen olarak açıktan atama fakat göreve başlama tarihinden önce sosyolojiyi bitirmiş
  7. Çözümlendi | Kilitli Sosyoloji bitiren teknisyenin zam ve tazminatı

arkadaşlar merhaba; 2018 yılında aday teknisyen olarak atanan bir personelimiz var lise pozisyonunda teknisyen olarak atanmış fakat sosyoloji bölümünü de bitirmiş durumda imiş. merak ettiğimiz bu kişi sosyoloji mezunlarının sosyolog unvanın getirdiği maaş ve özlük haklarından yararlanabilir mi...
  8. Çözümlendi | Kilitli KİŞİ BORCU HESAPLAMA

Arkadaşlar merhaba ; 5510 sayılı kanuna tabi bir personelimizi kişi borcu çıkardık ama manuel olarak bordro yapmamız gerekiyor örnekleri olan arkadaşlar var mıdır? teşekkürler
  9. Editörün Seçimi Meslek Lisesinde Makine Teknikerine Ödenen Ek Tazminat, Başka yere görevlendirilirse ödenirmi?

çok çok teşekkürler 1579505637 günaydın arkadaşlar. peki bununla ilgili bir görüş falan varmı bütün bu bölgelerdeki kişilerin alabileceğine dair
  10. Editörün Seçimi Meslek Lisesinde Makine Teknikerine Ödenen Ek Tazminat, Başka yere görevlendirilirse ödenirmi?

merhaba bir şey sormak istiyorum. bütün teknisyenlerin ek tazminat almalarıyla ilgili kısmı anlayamadım ben yani koşulları iyi olsada bütün teknisyenler II sayılı cetveldeki bölgelere göre belirlenen ek tazminatı alabilirler mi alırsalar neye göre alıyorlar açık bir ifade var mıdır konuyla...
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personelin Yurtdışı Görev Harcırahı Hangi Dereceden Verilmelidir

bişi sormak istiyorum 4b sözleşmeli personelin yurtdışı harcırahları hesaplanırken derecesi 1 midir
  12. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçilerin hafta sonu çalışmalarının tamamına icra kesintisi konulabilir mi

merhaba. sürekli işçilerin hafta sonu çalışmalarının tamamına icra kesintisi konulabilir mi
  13. Çözümlendi | Kilitli Yurtdışı yolluk

merhaba herkese kolay gelsin. bişi sormak istiyorum. yurtdışı harcırahlarında genel müdür vekiline konaklama ücretinin %40 ı aşması halinde %100 mü verilir yoksa %70 mi karşılanır. vekaletle bakması dolayısıyla değişir mi
  14. Çözümlendi | Kilitli fazla ve yersiz ödemede faiz hesaplama nasıl olur

günaydın herkese bişi öğrenmek istiyorum. bu konuyla ilgili yaptığımız cetvelde kesinti yapılan katkı payları yani tablo 2 de primlerle ilgili kısmı gün olarak kaç giriyorsunuz. ayın çektiği güne göremi yoksa hep 30 mu giriyorsunuz kişi 1 gün çalışsa bile
  15. Çözümlendi | Kilitli Teknik hizmetler

teşekkürler Süleyman Bey
  16. Çözümlendi | Kilitli Teknik hizmetler

programcı ve çözümleyici olarak işe başlayan memurun işe başladığındaki mezuniyetinin mühendislik fakültesi olması ve 2 yıllık programcıyla aynı maaşı alıyor olması sizce yanlışmı. çünkü bildiğim kadarıyla işe girdikten sonra mühendislik fakültesini bitirmesi durumunda maaşında farklılık olması...
  17. Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Hakkında

merhaba bişe sormak istiyorum. programcı ve çözümleyiciler ilk atamada mezun oldukları öğrenim programına göre maaşlarında değişiklik olurmu. toplu sözleşmeye göre olmuyor teknik hizmetler sınıfındakilerin cetvelinde. iki yıllık teknik bir okuldan mezun olanlar 4 yıllık mühendislik fakültesinden...
  18. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu

Merhaba arkadaşlar bişe sormak istiyordum. geçici görev yolluğunda alınan onay içerisinde uçak ibaresi geçmezse masraflar ödenirmi. otobüs olarak çizelge hazırlanır onu biliyorum ama hani illaki onayda uçak ibaresinin geçmesimi gerekiyor. birde 27. maddede geçen 1,2, ve 3. cetveldekiler kimler...
  19. Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu Personellere Toplu Ödeme Nasıl Yapılır

yani toplu beyan diye bişi varmı 400 kişinin beyanını nasıl alcam ben bu işte yeniyim çok. absurt sorular sorabiliyorum gülmeyin sakın
  20. Programlar Harcırah Programı 350 Kişilik 10 Günden Fazla Konaklama

evet bizde bunu anlatmaya çalışmıştık aslında gerekli yere ama kişi o şekilde olması istedi o yüzden bi araştırma yapmak istedim
  21. Programlar Harcırah Programı 350 Kişilik 10 Günden Fazla Konaklama

teşekkürler ama bunu bizim mys de 400 kişiye tek tek yapmamızı istiyorlar bunun bir örneği varmı yaptınız mı hiç böyle birşey
  22. Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Bildirimi E-Devlette Görünmüyor

ben bişe sormak istiyorum arkadaşlar taşra birimi olanlar için. MYS üzerinden toplu olarak yolluk göndermek istiyorum 400 kişilik. örnek formu uygulaması olan varmı bilgi verebilir mi aceba. teşekkürler
Geri
Üst Alt