Arama sonuçlarınız

1. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Fonet Proğramında İşkur İşçilerinden Sendika Kesintisi

bordro -tanımlar -sendikalar -ekleden siz kendiniz ekleyeceksiniz
  2. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli 4/B Becayiş Maaş İşlemleri

''Sözleşmeli personel, atandıkları yerin iş akitlerinin feshedildiği andaki görev yerlerinin yer aldığı mahallî sınırlar içerisinde olması hâlinde atama emirlerinin kendilerine tebliğ edildiği günü izleyen iş günü, başka yerlerdeki görevlere atananlar ise atama emirlerinin kendilerine tebliğ...
  3. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçi (Taşeron) Analık İzni Maaş İadesi

Is kanununda isgorememezlik ödeneğinin işçinin maaşından mahsubu bahsi ile bu günlere ücret ödenmeyecektir aksi toplu sözleşmeyle kararlastirilmadigi takdirde .öte yandan çalışmıştır seçeneği işaretlendiği takdirde sozkonusu ödemeye hak zaten kazanılamayacağını düşünüyorum, ama çalışmayan işçiyi...
  4. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli 4/B personel sağlık raporu

bir-kac ekleme yapalım esasen 2010 yılındaki düzenlemeye göre 10ngunden az raporların rapor bitim tarihinden itibaren 10 günden fazla raporların ise rapor bitiminden itibaren 5 gu icin de onaylama zorunluluğu bulunmakta idi 2016 ve sonraki yıllardaki düzenlemelerle aylık prim ve hizmet...
  5. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Memur Olarak Atanan Gazi GSS Kesintisi

https://kesenek.sgk.gov.tr/KesenekWeb/doc/GSS%20PR%C4%B0M%C4%B0%20ALINMAYACAK%20OLANLAR%20HAKKINDA%20DUYURU%20%C5%9EUBAT%202019.pdf inceleyiniz
  6. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçi (Taşeron) Analık İzni Maaş İadesi

işçiye kural olarak işgöremediği günler için ücret ödenmez ya toplu sözleşmede böyle bir hak olacak ya da mahsuplaşma protokolü olması lazım tam ücret verebilmeniz için öte yandan bu durumda işçinin prim gün sayısını çalışmadığı halde o günler için ücret ödendiği halde tam bildirmeniz...
  7. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

belki de biz kbs den bulmuyoruzdur fatih mehmet dağ henüz denemeler yapıyoruz net tutarlar değil bunlar
  8. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

2019 ve 2020 de işe giren işçilerin brüt ücreti 111.45 olacak şekilde tanımlama yapılacak fark işlemi ise işe giriş tarihi itibariyle aldığı ücret ve tis işe giriş ücreti farkı olacak şekilde hesaplanacak dönemlik veya yıllık ödemeler ise giriş tarihi baz alınıp kıstelyevm yapılacak , sosyal...
  9. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli avans kapatma

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/mys-avans-kapama-resimli-anlatim.3969/
  10. Yasin Ünsal

teknik personel özel hizmet ve yan ödeme seçenekleri eklenmiş seçeneklere hadi bakalım gene de bir kıpırdanma var çkys de
  11. Yasin Ünsal

uygulanacağına dair bir şey yok uygulanmayacağına da dair keza ihtiyari ,şu an itibari ile
  12. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Teknik Eleman Hizmet Zammı

O hallolur da ckys berbat bu konuda netten brute yok yol ücreti de keza öyle bundan sonrası için
  13. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Açıkta Olan Personelin terfisi KBS ye nasıl girilir?

Açıkta olduğunu unutmuş olsa gerekler
  14. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi - 10/08/2020 Tarihinde imzalanan TİS

çalışmalarımız sürüyor yazılım desteğe yazdık fark hesaplamasını adam gibi yapın babından lakin bir sonuç çıkmama ihtimali dahilinde fark hesaplama exeli oluşturturmuş ömür kandemir hocam onun üzerinde çalışma yapıyoruz son yazı ile değişiklikleri müsadesiyle işliyoruz çala çala bir havaya...
  15. Yasin Ünsal

Imza tarihi dayanışma aidatı ödececekler için diyor sanki üstad detaylı inceleyemedim yarın bir daha bakariz
  16. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli İş Kazasının Geç Bildiriminden Dolayı SGK MOSİP Kişi Borcu.

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/mys-de-sgk-ipc-oedeme-islemi.6714/
  17. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Geçici görev performans ek ödeme

:) ilginç bir durum olmuş kişiye özel dağıtım kararı olsaydı iyiydi
  18. Yasin Ünsal

sağlık bakanlığı toplu iş sözleşmesi
  19. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı KHGM Ek Ödeme Yönetmeliğinin Uygulanmasına Yönelik Açıklamalar(07.08.2020)

karışık olan kafaları daha da karıştırmış iki gözümün çiçeği :rolleyes:
  20. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaşta kesenek gönderimi

Malumunuz bir suru kurum ve bir suru farkli duruma uyacak bir porogram yapmak güç bu bakımdan kendinize uygun bir sekilde uyarlayabilirsiniz üstad programı mehmet akdemir abiden yardım alın bu konuda
  21. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaşta kesenek gönderimi

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/5434-memur-kist-maas-hesaplama-programi.10457/
  22. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli KBS İş yeri Sicil No Duyurusu Hakkında bilgisi olan var mı ?

sözleşmeli personelin 26 hanelik sicil numarası ilgili muhasebe biriminden yazışma ile güncellenmelidir
  23. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Askerden gelen 4-b li personel

Müdürlüğün baslatmadigini hastane baslatamaz o bakımdan bu sorun mutemedin sorunu değil tebellüğ ilmühaberi gelmeden hiç bir şey yapamayız
  24. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Kurban Bayraminiz Mubarek Olsun

Hayırlı Bayramlar abiler
  25. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Yanlış girilen Özel Hizmet Tazminat

pek tutarında düzeltme adı altında brden fazla dönemler için ek bildirge vereceksiniz bunun için ipc uygulanmayacaktır.
  26. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Terfi Farkı Kesenek Bildirimi

ek bildirgeden geçmişe yönelik terfi farkı seçeneğinden bildirgenizi vermeniz gerekmektedir
  27. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

yetkisiz erişim hatası alan var mı arkadaşlar mys de
  28. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Birim Performans Katsayısı Hesaplaması Hk.

Manuel ugrasma sansiniz yok illa programcilar ayarlayacak ayarlamadilar ise o onlarin sorunu siz doktora durumi izah edin bakin nasil yaptiriyor doktora bütün kapılar açılır her daim
  29. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Birim Performans Katsayısı Hesaplaması Hk.

Hbys proğraminiza güncelleme atacaklar puanlarla beraber verecek programciniz ile iletişime gecin
  30. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Sağlık tesisi kalite katsayısı

toplu sözleşme Madde 15- (1) 209 sayılı Kanunun 5 inci maddesi uyarınca yapılan ek ödemelerin hesaplanmasında sağlık tesisi kalite katsayısı dikkate alınmaz. denilmekte olduğundan bu katsayı 2021 yılı sonuna kadar uygulanmayacaktır.
  31. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 2020 Temmuz Ayı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi

Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi
  32. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli 1998 yılında görev yapan röntgen teknisyeni içinfiili hizmet zammı hesaplandığında kesenek sayfasından bildirge vermeye gerek varmıdır?

manüel bildirge doldurup ilgili daireye göndermeniz sistemde birc gözüktüğü günden itibaren de on gün içinde ödemeniz gerekmektedir ilgili dokümanı internet ortamında bulabilirsiniz http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connect/52dd26f2-e007-4c89-8a0c-d6564ef24037/SGK-014.pdf?MOD=AJPERES
  33. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 2020 Temmuz Memur Maaş katsayıları

abi toplu sözleşme primini hala 109 lira atıyor günceller misin
  34. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli İscide tavani aşan tutar

sizin söylediğiniz gibi tavanı aşan kısmı gelecek ay bildirilmeli faka tuğrul abinin söylediği gibi emekli olacağı için işin başkaca pratik tarafın yok hem bu işçinin de lehine olacak
Geri
Üst Alt