Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar iyi geceler hocam yarı zamanlı çalışma durumuna ilişkin örnek olarak elimden geldiğince yapmış olduğum maaş bordrosu, ödeme emri belgesi ve kesenek tablosu ekte sunulmuştur hata eksik...
Mahkeme kararı yada icra emri ile memurun maaşından kesilen tutar, alacaklı gerçek kişi yada tüzel kişiliğin vergi borcu sorgulanacak vergi borcu var ise vergi borcuna kesilecek yok ise icra...
yılllık izin ve rapor süreleri aylık çalışma süresinden düşülerek kişinin çalışması gereken ay lık süre bulunur ,daha sonra bu süreleri üzerinde yapılan ve izin ile karşılanamayan süreler için...
kişinin talebi bahsedilen zamanaşımını keser bütçe problemi şu an için diğer talepli ödemeler açısından hepimiz için vaki yapılacak bir şey yok üstadım
Mali hususlar
MADDE 11 – (1) Birlikte kullanımdaki sağlık tesisleri, sundukları sağlık hizmetleri bakımından 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun...
ayrıntısız neyi kasteddiğinizi anladığımız şekliyle ;
5018 Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu
Ödenemeyen giderler ve bütçeleştirilmiş borçlar
Madde 34-(Değişik: 22/12/2005-5436/2 md.)...
ilgilinin dilekçesini inceleme heyetine havale edecek harcama yetkilisi , ekine ek 7 yi koyarsınız inceleme heyetinin onayı olmadan zaten işlem yapamazsınız, bu formu da yeni gördüm güzelmiş...
en son ek öd. yönt. göre ek-7 baktım ama sonuçta makalenin içeriğini doktor biliyor onun doldurması gerekmez mi. ben bir bilimsel puanla ilgili excell buldum en son çıkan ek ödeme yönt. göre...
keseneklerin gönderilmeme şansı yok gerekirse iştirakçi payı için kişi borcu açarak ilgiliden muhasebe müdürlüğü hesabına yatırılmasını sağlayıp tutarın ilgili kesenek koduna alınmasını...
'' Bu fıkra hükmünden yararlanan memura, yarım zamanlı çalışmaya başladığı tarihi izleyen ay başından itibaren, mali haklar ile sosyal yardımlarına ilişkin her bir ödeme unsurunun yarısı esas...
Nakil gelen personel için ipc uygulanmaz. 14.08 ayrılış yapılmış. Siz giriş için 15.08 tarihini girin istisna kısmından nakil gelen ( Kamu Kurumları için geldiği yerin işyeri sicil numarasının...
kıst maaşı karşı kurum eylül maaşı ile birlikte yapacak nakil ilmuhaberinde yeni görev yerinde aylığa hak kazandığı tarihi kıst maaş başlangıç tarihi yazın o tarihten itibaren maaşı hesaplansın...
Yedek subaylık eğitiminden usta birliğine kıtaya katıldığınız tarih memuriyete giriş tarihidir bu sebeble 5434 e tabi olmanız gerektiğini düşünüyorum örnek 5 te durum anlatılmış.
görevde yükselme ve ünvanın değişmesi halinde kıst ödeme yapılacaktı burdaki durum daha farklı olduğundan takip eden aydan itibaren yapılması gerekmektedir.
derece kademe kıdem puanı ve ek gösterge artıyorsa %100 artışı olmalıdır.
Damga ve gelir vergisi hesabı da yapılmalıdır.
mevcut hesaplamayı yapacağınız dönemde kalan vergi istisnası varsa vergi...