Arama sonuçlarınız

1. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli TUTUKLU VE HÜKÜMLÜLERİN MUAYENE ÖDEMELERİ

323-Bütçeleştirilmiş Borçlar 323-Bütçeleştirilmiş Borçlar hesabı kullanılarak gerçekleştirilen ödemelere ilişkin bütçe tertiplerinde, ödenek aranmaksızın Ödeme Emri Belgesi oluşturulabilecek fakat Yeni Devlet Muhasebesi Bilişim Sistemine gönderme işlemi yapılamayacaktır. Bu durumda olan ödeme...
  2. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli TİS farkları kimlere ödenir?

firmalardan bir kısmı faturayı kesti ödendi ama kurumda sendikasız işçi yokmuş
  3. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

hocam aşmaz ise iş kanununa göre 40 ile 45 saat arası çalışanlara fazla mesai verilir ama ikramiye kıst olarak saat bazlı verilemez sanki zaten sözleşmede en fazla 45 saat diyor illa 45 saati bulacak demiyor
  4. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Genel tatil günlerinde Kaç Yevmiye

2 yevmiye verilecek toplamda dediği için
  5. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli hastanede yatan işçiye yapılacak işlemler

rapor falan yok üstadım sadece yatış belgesi getirdiler hala yatıyor kişi
  6. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli hastanede yatan işçiye yapılacak işlemler

kolay gelsin işçilerden biri bugün hastaneye yatmış bana yatış belgesi getirdiler bununla ilgili bildirim maaş hesaplama vs nasıl yapılacak
  7. Yasin Ünsal

Editörün Seçimi Taşeron daimi işçilerin vergi matrahları birleştirilecektir.

whats up grubunda paylaştım sayın üstadım müsadenle forumumuzun da reklamını yapmayı unutmadan ;)
  8. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşci Modülü

40,59 (iki çocuğa kadar ) sgk istisnası 27,14 altındaki tutarlar (çocuk sınır yok ) gelir vergisi istisnası
  9. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli KBS-Mali Sorumluluk puanı kaldırma

istisna bölümünden siliniz işlem tarihi olarak 01.04.2018 giriniz gerekçeyede kefaletli görevden ayrılma giriniz
  10. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli çkys de resmi tatil

tahakkuk dönemi 15-14 olduğunda böyle puantaj mümkün görünmemekte
  11. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçen Özel Güvenlik Personeli İçin Özel Güvenlik Mali Sorumluluk Sigortası Yapılacak mı?

yapılmayacak diye sağlık müdürlüğünden haber geldi mart sonu idi resmi bir dayanağı var mıdır bilmiyorum mali müdürün whats up grubunda destek hizmetleri başkan yardımcısı söylemiş
  12. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli MYS Tek Ödeme Emrinde Birden Fazla Hak Sahibi Eklenebilir Mi?

eklenebilir lakin yasaya göre münferit ödemeler haricinde toplu ödemelerin kurumun kurumsal hesabı üzerinden ödenmesi gerekiyormuş yani önce kurum hesabına sonra kişilere ödeme için bankaya liste gönderilecekmiş
  13. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Taşeron sürekli işçi geriye dönük maaş işlemleri

fark için firmalar fatura kesecek üç aylık ona mahsuben gider tahakkuk ödeyecek
  14. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 2 Nisan'da Işe Başlayan Taşeron İşçi İlave Tediye (İkramiye) Nasıl Hesaplanır?

hocam bize göre de ödenmeyecek çünkü kamuda daha evvel çalışan 4/d personelin hakları khk ile 4/d olan personellere göre aynı değil çalışma bakanlığının yayınladığı hakem kurulu kararına göre ki zira 4-b direk atanan personel ile khk ile 4-c den 4-b ye geçen personel için belirlenen haklar...
  15. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Ziraat Bankası TDMS ve TEXT Dosyları ?

Yüklenen dosya izin verilen uzantıları kapsamıyor. diyor
  16. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Ziraat Bankası TDMS ve TEXT Dosyları ?

gönderecektim formata site izin vermiyor varsa emeile atayım hocam
  17. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

brüt hesaplama örneğin kişi %5 fazla alıyordu tisten önceki brütü :2029,50 *5 : 20130,98 + tis %4 (günlük çıplak ücretine eklenecek diyor ) =2130,98/30 =71,03 *4%+=73,87 =73,87*30 =2216,10 kişinin brütü 2216,10 olur yalnız kafama takılan şey daha önce verilmiş zam konusu daha önce verilmiş zam...
  18. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Taşeron Daimi işçi için e- bildirge nasıl yapılır

ya da manuel bir belge var onunla birlikte yazı ile bildirin 24 ünden önce
  19. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Taşeron Daimi işçi için e- bildirge nasıl yapılır

ödenmediyse bildirgeyi iptal edin ek bildirgede tamamını yeniden bildirin
  20. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Taşeron Daimi işçi Ödeme emri (döner)

hocam bize işşizlik %2 devlet %20,5 toplamı borçta 740.04.02.01 dendi
  21. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama işlemleri YENİ

üstadlar sgk primini deneme amaçlı girmeye çalışayım dedim ''Sigortalı için kanun kapsamına alınış tarihi veya sonrasına işe giriş tarihi girilmelidir. Veri kayıt edilmedi, bilgileri kontrol ederek tekrar deneyiniz. '' hatası veriyor neyden kaynaklı olabilir
  22. Yasin Ünsal

doğrudur üç aylık firmalar tisten kaynaklanan fatura kesiyorlarmış şimdilerde üç aylık satınalma ödeyecek
  23. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Çkys Maaşları Resimli Anlatım.

hocam tiste günlük çıplak ücrete uygulamaktan bahsediyor buna göre %10 artırılmlı =2029.50*10/100=2232,45 günlük çıplak ücret 2232,45/30 =74,42 *4=77,40 77,40*30=2322 aylık brüt ücret şeklinde olmayacak mı ?
  24. Yasin Ünsal

kamu kurumları damga vergisinden muaftır sgk il müdürlüğü işveren prim servisini arayıp düzelttirin
  25. Yasin Ünsal

bordo dönem girişinden dönem 01.03.2018 aktif 22 yaparsanız düzelecektir.
  26. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 4B Bütçe Tertibi

ekran görüntüsü ekledim aynı alanları doldurarak çağrı açınız 24 saatte hallediyorlar
  27. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

ne güzel bakanlık keşke bizim olsa:)
  28. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi ÇKYS-Eğitim-Sürekli İşçi

Halil hocam primlerin 23 ünü kadar gönderilmesi mi gerekiyor
  29. Yasin Ünsal

üstadlarımıza hitaben yeni geldi bu yazı bize anlamadık o yüzden paylaştık .
  30. Yasin Ünsal

doktor bu ne ? :!!!! PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNDEN KAYNAKLANAN FİYAT FARKININ ÖDENMESİNE DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK MADDE 1 – 22/1/2015 tarihli ve 29244 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Personel...
  31. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

daha sigorta girişlerini bile yapmadık firmalar 10 unda çıkacakmış bu ne hız maşallah :D
  32. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

hocam benim duyumum da öğrenim durumuna göre asgari ücret üzerinden yeni brütler belirlenecekmiş idareler sözleşmelerine bu brütleri yazarak kişilerle belirsiz süreli iş sözleşmesi yapacakmış .
  33. Yasin Ünsal

hocam il sağlık müdürlüğü destek hizmetleri whats up grubunda maaş dönemi 1-30 olacak diye bizim mali müdüre söylenmiş ne iştir bu anlamadık
  34. Yasin Ünsal

hocam beste üretim sgk sicil numarasına göre yapıldığından maalesef birden fazla olacak bes tanımlaması
Geri
Üst Alt