Arama sonuçlarınız

1. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Yaz dönemi stajyer öğrenci maaşları

peki genel bütçeden ödenmesine dair yeni bir gelişme oldu mu üstadım .Bugünlerde
  2. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 663 ADS Merkezleri İçin Ek Ödeme Hesaplama (Excel)

verileri değiştirmek için sayfa koruması kaldır dediğimizde parola istiyor üstadım
  3. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

ziraat için işlem yap -sgk-sgk mosip-işyeri sicil no girin -sgk ipc şeklinde sorgulayın
  4. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi sağlık personeli idari işlerde görev aldığı sürece takım elbise giymek zorunda mıdır?

sağlık personeli idari idari işlerde görev aldığı süre içerisinde takım elbise giymek zorunda mıdır.Zira giyim yardımı ilgiliye kadro üzerinden veriliyor fiilen yapılan görev üzere verilmiyor :@ .
  5. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Yeni Harcama Yönetim Bilişim Sistemi

daha önce 1 ocak denmişti mal müdürlüğü ise mart ayı diye söyledi bize,bu gün mal müdürlüğündeki bir personel 2018 sonu itibariyle müdürlük personelinin kurumlara dağıtılacağını söyledi mal müdürlüğü kalkacak dedi kurumlar her şeyi artık kendileri yapacak dedi
  6. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi İl sağlık müdürlüğü ek ödeme yönergesi

ekops gelmesin tdms yi adam gibi bu işi yapacak kadar yeniden dizayn etsinler bir kaç ayda yaparlar isterlerse şu yeni kbs sistemine entegre olabilecek biçimde
  7. Yasin Ünsal

694 ün tesis bazında uygulanabilmesi için yeni sözleşmelerin imzalanması gerekir 25 indeki genelge ile yöneticiler için 1.25.18'e kadar uzatma geldi bu durumda o tarihe kadar örneğin 15.1 de sözleşme imzalarsa o tarihten itibaren yeni yönergeye göre işlem tesis edileceğini düşünüyorum.bir başka...
  8. Yasin Ünsal

yeni sözleşme imzaladıkları tarihten itibaren yeni hesaplama şekline göre yapılması gerekir bu maddeye göre
  9. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 4B BİLDİRGE

ayne öyle hys den girilen ek bordrolarda primler kesenek bilgi sisteminde 5510 sonrası için tahsilatta gözüküyor mutemede yeni bir ek iş yeni bir uğraş
  10. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi TDMS BÜTÇE AKTARIMI

15.11.2017 tarihinde ek ödeme için bütçe aktardık lakin halen son durumda ''Genel Sekreterlikten Kurum Başkanlığına Gönderildi '' uyarısı var onayı yeni yapılanmayla birlikte neresi yapacak ek ödemeyi gönderemiyoruz .Muhasebedeki hazretler 15 Kasım Duyurusunda '' Ek ödemelerin ödenmesiyle...
  11. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi GİYİM YARDIMI ÖDEME KODLARI

Not :325 in ekonomik kodu 1.12.2.0 olacak
  12. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu

RE: BütünleĢik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu :)
  13. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Ceza infaz kurumunda görev yapan personel

görevlendirme süresinde ortalama+(%20 --görevli olduğu günlere isabet eden %20 Ör ,cezaevi görevi ayda 10 gün açgk=10/30=0,33333 kurum ortalaması 30000*20*açgk)+görevli olmadığı günlerde ürettiği puan cezaevi görevinde şöyle bir durum olabiliyor bazen kurumlar kendi bünyesinde cezaevi...
  14. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi SGK'dan kamu kurumlarına, 4/B'li sözleşmeli personel cezası

hocam şifre bildirgede kullandığımız şifre mi olacak yoksa ayrı bir şifre almamız gerek mi
  15. Yasin Ünsal

Çöp Kutusu HYS Ödenek Detay Sorunu

hocam mal müd.elamanlar da öyle olabilir dedi lakin başka hastanelerle durumu görüştüm ödenek gelmeden önce de mevcuttu kodlar yeni hast. kod. geçince bir şeyler oldu.
  16. Yasin Ünsal

mal müd.yazı yazdık o tarihten önce belgeyi de ekledik son durumu bu
  17. Yasin Ünsal

Kolay gelsin hys ödenek detayda yolluklar gözükmüyor mal müd. konuyu anlamadı bile benzer problemle karşılaşan var mı :-/
  18. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi KBS-Kesenekler

abi bu açıklama gerçek mi şaka mı yapıyorsunuz
  19. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Denedik üstadım icmalden ileriye gitmiyor
  20. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

4 b maaşında bordo oluştuktan sonra işlem başarısız ödeme emri oluşturulamadı uyarısı alıyoruz çözebilen var mı konuyu
  21. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

Daha öncedeki tescilde de vergi levhası ile başhekimin imza sirküsini istemişlerdi fazla performanstan kafa güzel oluyor bazen personelin ; ordaki hazret kati konuşunca araştırmaya koyulmadık dediği gibi yapalım dedik ,bugün de sitede bahsettiğin konuyu gördük ,yapacak bir şey yok üstadım . :D
  22. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

Dün aynı konu ile ilgili SGK müdürlüğünde bir bayanla görüştüm, 5510/4A giriş bildirgesini başlatmadan bir gün önce vermeniz gerekir dedi bizde bugün bildirge verdik pazartesi başlatacağız . http://www.sgkrehberi.com/haber/8054/sigortali-ise-giris-bildirgelerine-zaman-ve-nasil-verilir.html
  23. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Stajyer Öğrencilere Ödenecek ücretler Hk.

30 Haziran tarihinde kurumda başlamış olsaydı 1 gün kesilirdi lakin başlayış 3 temmuz bu durumda 3 gün kesilmesi yerinde olur diye düşünüyorum
  24. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

arkadaşlar 14 günlük fark maaş bilgi girişinde haziran 15 ten sonra nakil gelen personelin ıban bilgilerinde eski kurumunun ıban bilgileri mevcut ,değiştir kaydet deyince hata veriyor sizde de aynı sorun var mı Kayıt Başarısız. Kayıt Sırasında Hata Oluştu.! diyor
  25. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi eobs veri girişi

https://tkhkvys2.saglik.gov.tr/eobs/login.xhtml yeni link
  26. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Lisans Tamamlama arşıvlik yazı

On numara beş yıldız olmuş emeğine sağlık Ömür hocanın
  27. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Bes Cayanların nakil durumu

İl içinde nakil durumunda da aynı usül mü geçerli üstadım
  28. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

Hepsi duruyor bizde mayısta da nisanda da cayanlar
  29. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi mutemet olmak

Mutemetlik =Allahını seven vursun uğursuz cüceye
  30. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

KBS DIŞI BORDRO TABLO EXEL Lakin yüklemeyedik bir türlü sürekli hata veriyor
  31. Yasin Ünsal

ömür bey bordro da exel formatında olacak değil mi burda pdf
  32. Yasin Ünsal

tahsilat veri deseninde tahsilat alanı diye bir alan var orayı çözebilen var mı ne yazılması icap eder :s ?
  33. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi DSSO Bes Sağlık Bakanlığı Görüşü

03127052030 numaralı telefonla goruştuk konu ile ilgili dunku yazıya ilişkin toplantı yapılmış kesilecektir dendi
  34. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi DSSO Bes Sağlık Bakanlığı Görüşü

Hala düşünülmektedir ifadesi bir de son paragraftaki ifadeler yüzünden ben keseceğim diyen mutemet arkadaşlar var
Geri
Üst Alt