Arama sonuçlarınız

1. burcu kağanoğlu

Kaynaklara Taşındı 5510 Öncesi Ve 5510 Sonrası Personellerin Geçmişe Dönük Terfi Farkı Hesaplama Programı

Harun hocam ellerinize sağlık. Programda Temmuz/2017 ile Ağustos/2018 dönemi arasında eksik ödeme yapılmış bir personelin terfi farkını yapabilirim değil mi katsayıları güncelleyerek. Bir de terfi girişi bölümünde ki kıdem yılı kısmına temmuz/2017 deki kıdem yılını yeni kısmına da ağustos/2018...
  2. burcu kağanoğlu

Editörün Seçimi Fiili Hizmet Zammından Faydalanacak Sağlık Meslek Mensubu Sayılan Ünvanlar Listesi

Yanlış yorumluyorsam düzeltin arkadaşlar ama bizim gibi kurumlar için fiili hizmet zammı verme olayı çok çelişkili fiilen görev yapma olayı göreceli sağlık bakanlığı personeli gibi görev yapmıyorlar çünkü bizim kurumlarda . Görüş sormak mantıklı olabilir ama o zamanda fiilen görev yapıyorsa ver...
  3. burcu kağanoğlu

Editörün Seçimi Fiili Hizmet Zammından Faydalanacak Sağlık Meslek Mensubu Sayılan Ünvanlar Listesi

Afad için söylüyorum ömür bey olası bir afet veya acil durum halinde fiilen mesleklerini icra ediyorlar ama normal çalışma zamanında meslekleri ile ilgili birşey yapmıyorlar benim bildiğim.
  4. burcu kağanoğlu

Afad da veya aile sosyal politikalarda çalışan sağlık memuru ve hemşirelere de verecekmiyiZ fiili hizmet zammını. Ancak, sağlık meslek mensubu sayılmakla birlikte fiilen koruyucu, teşhis, tedavi ve rehabilite edici hizmetlerde çalışmayanlar ile yine sağlık meslek mensubu sayılmakla birlikte işin...
  5. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli icra kesintisi

Çok teşekkür ederim:)
  6. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli icra kesintisi

Arkadaşlar icrası olan bir sürekli işçim var.İcra dairesinin bana bildirdiği borçtan bu ay kalan 45-TL birşey var. Ben 45-TL mi keseceğim yoksa icra bana yazı gönderene kadar 1/4 kesmeye devam mı edeceğim.
  7. burcu kağanoğlu

Editörün Seçimi KBS - Manuel Maaş Bordro Girişi - Video Anlatım

Mehmet hocam anlayamadım özür dilerim:( yani kbs manuel bordrodan yapabilir miyim? Bu arada personelim 5434 lü. Sıkıntısı üst öğrenim intibakı görüş sormuştuk yeni geldi cevap.dilekçe tarihinden itibaren hem intibak nedeniyle terfi derece değişikliği olacak hemde özel hizmet ve yan ödemeleri...
  8. burcu kağanoğlu

Editörün Seçimi KBS - Manuel Maaş Bordro Girişi - Video Anlatım

Arkadaşlar öht ve ek ödemesi 2016 yılından bu yana hatalı verilen bir personelim var eylül maaşında manuel bordrodan bu işlemi yapabiliyor muyum ve 24 ayı tek tek mi girmeliyim
  9. burcu kağanoğlu

Editörün Seçimi Sürekli İşçi Tediye Ödemesi

Tediyenin bildirgesini Ağustos maaşı ile 23 Eylül'e kadar göndersek sorun olur mu? Dün defterdarlık ile görüştüm tediyenin sgk sını emanette bırakıp eylülde gönderseniz olur mu dedim biz ay sonu itibariyle hesapta para bırakmıyoruz hepsini gönderiyoruz dedi.Benim aklıma yatmayan defterdarlık...
  10. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Taşeron'dan Kadroluya Geçerken Emekli Olanların Ödemeleri

Mustafa bey teşekkürler yalnız ihbar değil benim sıkıntım kıdem tazminatı hesabında farklı hizmet alım sözleşmeleri kapsamında aynı iş yerinde çalıştırılan işçinin sürelerinin birleştirilip birleştirilemeyeceği.
  11. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Taşeron'dan Kadroluya Geçerken Emekli Olanların Ödemeleri

Arkadaşlar merhaba.Kurumumuzda taşeron kadroya bağlı olarak çalışmaktayken emekli olduğu için kadroya geçemeyen bir kişi var.Kıdem tazminatı ödemesi yapacağım ama süre hesabında bir tereddüt yaşıyorum. Hizmet süreleri şu şekilde; 20.08.2014-31.12.2014 /4 ay 12 gün /pazarlık usulü...
  12. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Kişi Aktarma

Mehmet Hocam çok haklısınız o risklerin tamamının farkındayım teşekkür ederim.
  13. burcu kağanoğlu

o mesaj bana değilmiş:) sabah sabah uyanamamışım galiba:)
  14. burcu kağanoğlu

Asıl maaşı ben kbs den yapmadım ama geldiği il kbs den yaptı.ben personeli nakil aldıktan sonra zaten fark maaşının içine otomatik attı.defterdarlıkta bi sıkıntı olmaz dedi
  15. burcu kağanoğlu

Peki ne yapmam gerek haftaya başlayacak göreve ben farkları hesapladım ama
  16. burcu kağanoğlu

Bende de yansımamıştı nakil gelen personel temmuz maaşını geldiği yerden aldı farkı ben yapıcam kbs den çıkardıkları için.Kişiyi nakil aldıktan sonra maaş banka bilgilerini girip 14 günlük fark hesaplattım ancak eski ıbanı çıkmıştı banka listesinde onuda banka listesi aktardan çözdüm mevcut...
  17. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Maaşını aynı bankanın farklı şubesinden farklı ıban no ile almak isteyen memur

Çok teşekkür ederim arkadaşlar bende olmayacağını düşünüyordum sizlerinde fikrini almam iyi oldu. her isteyen bankasını şubesini değiştirse protokol yapmanın anlamı ne zaten.
  18. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Maaşını aynı bankanın farklı şubesinden farklı ıban no ile almak isteyen memur

Arkadaşlar forumda aradım lakin bulandım.maaşları a bankasının b şubesinden alıyoruz diyelim memurlarımızdan bir dilekçe verip ben a bankasının c şubesinden maaş almak istiyorum derse ve ıban nosu da değişiyorsa nasıl bir işlem yapmak gerekir. Yani yapabilirmiyiz böyle birşey Millet durduğu...
  19. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli kıst maaşın keseneği

Aynen bunu ifade etmeye çalışmıştım:) mayısı açıp kbs den çektiğim emsan veriyi yükleyip onu kapatıp haziran emsan verilerini yüklemek
  20. burcu kağanoğlu

Peki yasin bey Sadece bir dönem den girip önce mayıs için yükleme yapsam sonra haziran için yükleme yapsam olmaz mı
  21. burcu kağanoğlu

Yasin bey öncelikle detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim. Yalnız ben tazminat kısmına rakam yazabilmeme rağmen aylık kısmı aktif değil neden aceba.Birde ek mahiyette sadece bir dönemden ayrı ayrı mayıs ve haziran için giriş yapsam ne sıkıntı olur.hem emsan veriyide kbs den alıyorum...
  22. burcu kağanoğlu

Arkadaşlar 11 haziranda memuriyete ilk kez atanan personelimize o tarihte bizim maaşlar çoktan hesapladığı için kbs den münferit maaş hesaplayıp ededik. Mayıs için 4 günlük kıst ve haziran için tam maaş.Kurumun keseneklerini gönderdim.Bu personelin kıst ve tam keseneğini ek mahiyetlerin...
  23. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Banka Listesini KBS mi gönderecek ?

Bizim maaşlar sabah banka hesabına geçmiş.Her ay yaptığım işlemden daha farklı bir şey yapmadım.Cuma hazineden nakit talebini gördükten sonra onaylanmış demek ki diye düşünüp bankadan aktarma işlemini yapmıştım sadece.Zaten Bütünleşik Kamu Mali Yönetimi sistemine geçildikten sonra benim bildiğim...
  24. burcu kağanoğlu

Editörün Seçimi Aylık prim ve hizmet belgesinde “Hak edilen ücret” ve “Prim, ikramiye ve bu nitelikteki istihkakın” ayrı gösterilmesine ilişkin açıklama

Ömür bey bizim kurum ters işyeri yaptırdı.Maaş ödeme dönemi 01-30 arası o yüzden kafam karıştı aslında
  25. burcu kağanoğlu

Editörün Seçimi Aylık prim ve hizmet belgesinde “Hak edilen ücret” ve “Prim, ikramiye ve bu nitelikteki istihkakın” ayrı gösterilmesine ilişkin açıklama

İlave Tediyede daha önce bu konuyu sormuştum sgk nın bu duyusuna istinaden ama cevap bulamadım.Ömür Bey bu duyuruya göre haziran 8 de ödediğimiz 13 günlük ilave tediyeyi haziran 23 bildirgesinde Mayıs maaşı ile mi yoksa 23 temmuz bildirgesinde haziran maaşı ile mi bildireceğiz
  26. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi SENDİKA İSTİFA VE ÜYELİK

Teşekkür ederim Tuğrul Bey yazısını da özlük halletti ben maaş dan çıkarıp çıkarmamak konusunda tereddüte düşmüştüm anladım şimdi.
  27. burcu kağanoğlu

Tuğrul bey bu durumda 10 Mayıs da vereni de bekletip temmuz maaş döneminde çıkartmam gerekiyor doğrumu?
  28. burcu kağanoğlu

Arkadaşlar 15/05/2018 ve 17/06/2018 tarihlerinde üyelikten çekilme için sendika istifa formu veren 2 ayrı personelim var.Bunların aidat kesintisi için 30 gün parmak hesabımı yapmam gerek bu konuda çok araştırma yaptım ama net bir bilgiye ulaşamadım.Kimi 30 gün sayıyor kimi bir ay.Ben 30 gün...
  29. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Arkadaşlar bizim maaş dönemi 01-30 şeklinde ayın 3 ü gibi filan ödemeleri gerçekleşiyor. şimdi kafama takılan soru -SGK nın bir yazısını gördüm orda ikramiye niteliğindeki ödemelerin (ki bunlarn içine bayram harçlığı 2,5 günlük ikramiye ve 13 günlük tediye giriyor) bunların ödendiği ayın prim...
  30. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli KHK 696 işçi Personel rapor bildirimi

Arkadaşlar 1 günlük rapor alan işçimiz var idare iyi niyetli davranıp o güne ait ücretini ve primlerini ödeyelim dedi yani maaşdan kesinti yapmadım .sgk ile görüştüm 1 günlük rapora onay vermene gerek yok dediler lakin e bildirgede bu personeli nasıl göstereceğim istirahatli günlerde...
  31. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Eşi çalışan işçilerde çocuk yardımı nasıl verilir

Bende tek eşe verdim hatta eşi çalışanların çalıştığı iş yerinden yazı istedim çocuk yardımı ve agi den faydalanmadığına dair. Çalışmayanlardan da SGK dökümü istedim sigortalılığı olup olmadığına dair. Tamam neticede memurlardaki gibi net bir açıklama yok bununla ilgili ama ben mantık olarak tek...
  32. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi Yemek Yardımı Çalışma ve S.G.Baknalığı Görüş Yazısı

Bu görüş vermişler sağolsunlar da bu seferde kafada fiili mi verilecek o soru işareti kalıyor şunları düzgün verseler de uygulama birliği olsa olmuyor sanki . Bizim firmalar hep günlük 10 tl üzerinden 22 gün vermiş vardiyalı çalışanlara ama fiili çalışma günleri 18 gün ben de amirlerimle...
  33. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

Bide anlamadığım amir den müdüre onu da bırakın maliye bakanlığından çsgb na kime ne sorsak yuvarlama cevaplar verip işi mutemetlere bırakıyorlar kimse şunu yap böyle olacak demiyor
  34. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

Aylık çalışma saatlerini ayarlıyorlar orda sıkıntı yok benim sıkıntım resmi tatil ücretleri saat mi gün hesabı ile mi verilecek programın hesabı kafamı karıştırıyor
  35. burcu kağanoğlu

Şimdi hesapladım da günlük ücret 84,43. Bunu 7,5 saatte bölüp saat ücretini 11,31 bulup bunu 20 saat çalıma ile çarpıp sonrada %200 ile çarpınca 400 küsur birşey çıkıyor da bana hiç doğru gelmedi bu hesap
  36. burcu kağanoğlu

Bizimde aynı sorun güvenlilçilerde var 24-72 çalışıyorlar 23 nisanda 2 kişi 20 saat 2 kişi 4 saat çalışmış başkanlığımız program aldı maaşlar için fazla çalışma %200 diye bir kısım var oraya resmi tatiller için o kısma saat girişi yapın dediler 20 saat girince 400 küsur bir meblağ ortaya çıkıyor...
  37. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Bes Sigorta Seçimi Yapılamıyor, maaş hesaplamıyor.

Arkadaşlar kbs de yanlışlıkla bes kesintisi ekledim ücretsiz izinden dönen personele halbuki çok önceden caymış personel kbs den çağrı açtım ama Allah bilir ne zaman cevaplarlar. Kişiyi naklen geçme yaptım geri nakil aldım ama bes kesinti satırı duruyor oran ve şirket bilgisi silinmiş sadece bir...
Geri
Üst Alt