Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İşçiye Yapılan %4 Zam Geçerliliği

Aynı konuya devam :rolleyes: sözleşmesi asgari ücretin %5 fazlası olarak ise alınan personele hic artış vermemek şeklinde bir yorum yapılabilir mi
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kadroya geçenler

375 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN GEÇİCİ 23. MADDESİ UYARINCA İDARELERCE SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİRİLEN İŞÇİLERİN ÜCRET İLE DİĞER MALİ VE SOSYAL HAKLARININ BELİRLENMESİNDE ESAS ALINACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ HÜKÜMLERİ ni inceleyiniz.
  3. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Gece çalışması

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/taseron-mali-haklari-goezuenuez-aydin.4549/ linkte yayımlanan 375 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN GEÇİCİ 23. MADDESİ UYARINCA İDARELERCE SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİRİLEN İŞÇİLERİN ÜCRET İLE DİĞER MALİ VE SOSYAL HAKLARININ BELİRLENMESİNDE ESAS...
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İşçiye Yapılan %4 Zam Geçerliliği

İşçilerin 01.01.2018 tarihinde almakta oldukları günlük çıplak ücretlerine aynı tarihten itibaren %4(yüzde dört) oranında zam yapılmıştır. Ancak bu dönemde verilmiş bir ücret zammı varsa %4(yüzde dört)’ten mahsup edilir. cümlesi için yorumunuz nedir? Edit H.Tuğrul SÜMER: Konu yeni başlık...
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Taşeron Daimi işçi için e- bildirge nasıl yapılır

Tuğrul üstadım, bildirgede 0,01 krş fark var. ne yaptımsa eşitleyemedim. bu konuda tecrübelerine ihtiyacım var. ne yapabiliriz. kısaca emanette 34 kuruş var. bildirgeyi 33 kuruş verirsek sgk eksik yatrıdınız der mi
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/C den 4/B ye geçenlerin sabit ek ödemeleri hangi bütçeden ödenecek ?

Konuyu yeniden rartışmaya açmakta fayda var. Bugüne kadar 4/C iken ek ödemesini maaş aldığı bütçeden ve maaşın içinde öderken şimdi neden döner sermaye bütçesinden ödeme ihtiyacı oldu. Zira bu personellere perf. ek ödeme yapılmayacak. bu durumda maaşın içinde ek ödeme eklenip verilmeli derim ben
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/C den 4/B ye geçenlerin sabit ek ödemeleri hangi bütçeden ödenecek ?

Haklısın Ömür hocam... Zaten çok açık bir cümle değil, bir an bu kadar zamandır yanlış mı yapıldı diye düşünmeden edemedim. Neyse, günün yorgunluğuyla yanlış yorumladım sanırım.
  8. Yaşar Yarımoğlu

burada sayılan bakanlıkların merkez teşkilatlarının döner sermayeden, diğer kurumların maaşın ödendiği bütçeden ödeneceği belirtilmekte. bu durumda hastaneler olarak bizler merkez teşkilat değiliz, taşrayız. yanlış mı yorumluyorum arkadaşlar
  9. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu 4/C 'den 4/B'ye Geçiş Hakkında Bakanlar Kurulu Kararı

1. mesaj ekindeki bakanlar kurulu kararı madde 6
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi MYS - Tutuklu ve Hükümlülerin Tedavi ve Sağlık Malzemesi Giderleri

ben de çağrı açmıştım. mal müdürlüğü dönüş yaptı. bütçeleştirlmiş borç hesabı tanımlanması ile ilgili çalışma yapıldığı hakkında.
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

bu konuya katılıyorum. haricen güvenlik personeli için hangi tescil yapan var mı? hangi kodu kullandınız?
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kefalet Senedi ile Uzm.Giden Pratisyen Hekim Yolluğu

yardımcı olur https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-tus-kazanan-doktor-harcirah?highlight=uzmanl%C4%B1k
  13. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kefalet Senedi ile Uzm.Giden Pratisyen Hekim Yolluğu

1 yıldan uzun süreli geçici görevlendirmelerde sürekli görev yolluğu ödenir.
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Taşeron Sürekli İşçi Kadro Maaş Hazırlıkları

4/c maaşları çalıştıktıktan sonra ödeniyor. 4/b peşin olacak. bu konuda dikkatli olunuz.
  15. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Taşeron Sürekli İşçi Kadro Maaş Hazırlıkları

Sgk 2018-5 sayılı genelgesi bu şekilde tarif ediyor. Genelgeyi inceleyiniz Berna Hanım.
  16. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Emsan Veri

Tekrar deneyiniz. Şu an bir sorun gözükmüyor.
  17. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Özel Hizmet Tazminatı Oranları Tablosu

bilgisayar teknikeri yazmışsınız ama kadro ünvanı gerçekten bu mu? yani gih sınıfında bilg. işletmeni olabilir mi yoksa teknik hizm. sınıfında tekniker ünvanlı mı
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ayın 15 inde Başlayan Memur Aylığı

ben olsam eklemem. dünyanın binbir türlü hali var. başladıktan sonra başlama yazısını da gördükten sonra diğer belgeleri de alarak münferit maaş yapmak daha doğru olur.
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ocak Ayı Terfi-Kademe-Derece

bu rakamların yazılışlarında bir sorun olmalı! detay lütfen. kurum neresi, ünvan nedir?
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS'de Hesaplama işlemi çalışmıyor.

Sağlık Bakanlığı 18 Şubat ta yeni sisteme geçecek. Yeni sisteme geçen kurumlarda maaş hesaplamaları yapıldıktan sonra eskiden yapılan "muhasebe birimine gönder" butonu artık yok. bunun yerine "gerçekleştirme görevlisine gönder" ve gerçekleştirme grevlisi kullanıcısının da onayından sonra...
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi mys

sanırım bu konuda ilk tecrübe size ait. şimdilik bize verilen test kullanıcılarında hiçbir işlem yapılamıyor
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İtiraf Köşesi

:D demek "sende mi?" sorusu çoğaldı
  23. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi tabip ve diş tabipleri için 12 puan konusu

Eyvallah Ömür hocam. bu konuyu da böylelikle kapatabiliriz. Emeğine sağlık.
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi tabip ve diş tabipleri için 12 puan konusu

ömür hocama katılıyorum ama görüş istemekte fayda var
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İcap Nöbeti 12 Saat Sorunu

yani 12,13,14,15,16,.....24 saate kadar olabilir.
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Mutemet Vurgunu

hayırlı olsun
  27. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 lü personel maaşları

Sebahattin hocam bu duyuruda 4924 ile ilgili bir şey yok
  28. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 lü personel maaşları

4924 sözleşmeli personel için herhangi açıklama yapılmadı.
  29. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi aylık mahsuplaşma

madde 10. fark ödemesi 2018-2019 için toplu sözlşemede yazılı. sonraki yıllar Allah kerim
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4c'den 4b ye yeni maaşımız ne olacak

bu forum mutemetlik yapan meslektaşlarımız içindir. lütfen sorularınızı facebook üzerinden sorunuz. konu tarafımdan kilit.
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Tıbbi Kötü Uygulamaya İlişkin Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası

yazıda 01.07.2017 tarihinden itibaren düzenlenen poliçeler diyor. ancak bakanlığın yazısı 11. ay geldi. karar sizin
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

hatırladığım kadarıyla ödemelerden sgk, mossip, 11 haneli kullanıcı yazınca tüm borçlar (kesenek, ipc v.s) çıkıyor zaten. oradan ödemek istediğin cezayı tikleyerek ödeme yepıyorsunuz.
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

ziraat ve halk bank internet bankacılığı ile ödeyebilirsiniz
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi YENİ SÖZLEŞME İMZALAYAN 663 LÜ MAAŞLARI

663 Sayılı KHK, 9. Bölüm, Madde 42 (12) Kamu kurum ve kuruluşlarında memur olarak istihdam edilenlerden uygun niteliklere sahip olanlar, kendilerinin isteği ve kurumlarının muvafakati ile ekli (II) sayılı cetvelde belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli statüde istihdam edilebilir. Bu şekilde...
  35. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi YENİ SÖZLEŞME İMZALAYAN 663 LÜ MAAŞLARI

benim yorumum "takip eden aybaşı" derken çalıştıktan sonra maaş ödenecek şeklinde.
  36. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İl sağlık müdürlüğü ek ödeme yönergesi

"15 inci maddesinde öngörülen süreyi aşmamak kaydıyla, " demekte... bu süre 25 kasım
  37. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Emekli Yolluğu

teşekkürler bilgi için. size bu bilgiyi veren muhasebe birimini de tebrik ediyorum. en azından mavzuata hakimlermiş ve gerekçeyi açıklamışlar. Konu hakkında kesin mevzuat açık olduğuna göre tartışmaya kapanmıştır. Konu kilit.
Geri
Üst Alt