Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 5434 TAM AY İSTİFA (5-10 yıl arası)

Yeni konu açmadan önce arama yapınız. Mesajlarınızı büyük harf ile yazmayınız. bu konu hakkında forumda epeyce bilgi var. Özellikle kişi borcu hesaplama programlarında açıklamalar bulunmakta. Bu nedenle kilitliyorum.
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4B'li Fiili Hizmet Zammı

oradaki 644,02 toplam hocam sadece %22 değil ki.
  3. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş heseplama

:) bu görevlerinden dolayı ayrıca herhangi bir ödeme yapılmaz. 4924 ile almaya hak kazandığı maaşı ve sabiti dışında bir ödeme yok yani. Yani başhekim veya başhekim yardımcısı ödemesi yapılmayacak yani
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kabpis Aile bildirim

şimdilik çalışmıyor :) ben kendi e-devlet şifremle girdim, maliye bakanlığından bir uzmanın bilgileri çıktı.
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Röntgen Teknisyeni e-bildirge hk.

Önemli olan bildirgedeki rakam ile saymanlığın gönderdiği rakamın aynı olması
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kasım 2017 Dönemi Sözleşmeli Maaşları

Ben geri cekecegim. Yetismeyenler icin kisi borcu gerekecek
  7. Yaşar Yarımoğlu

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-4b-li-fiili-hizmet-zammi?highlight=e+bildirge belki yardımcı olur size
  8. Yaşar Yarımoğlu

? uyarı ekranını görsek belki yardımcı olabiliriz
  9. Yaşar Yarımoğlu

tamamını 33 koduyla vermeniz yanlış zaten. eylül ayında ya da daha önceden sgk bunun farkında değildi, muhtemelen uyandılar :) zira, bir röntgenci 30 gün boyunca çalışamaz. ilgili aydaki çalışma günleri kadar yada çalıştığı gün kadar 33 kodundan giriş yapacaksınız, kalan günlerini ise 13...
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi hizmet yılı

toplam 5 yıl 7 ay 19 gün KHA'da demişler. o kadar süre kıdemine ekleyeceksiniz.
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Tayin bildirge sözleşme

c) Kamu idarelerince istihdam edilen 8/9/1999 tarih ve 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununa göre işsizlik sigortasına tabi olmayan sözleşmeli personel. hiçbir kamu kurumunda işsizlik sigortası ödenmez. o nedenle kamu kurumları 1 gün önce bildirim yapma zorunluluğunda değildir. kaldı ki...
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Lisans tamamlama ile doğan haklar hk.

ekteki yazı işinizi görür
  13. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Tıbbi Kötü Uygulamaya İlişkin Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası

iyiymiş :) ama bu yazı bizlere mülga genel sekreterlikler aracılığı ile gelmedi. şimdilik top onlarda
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İmam Giyim Yardımı

sarık ve cüppe alımı yapan hastane duymadım, muhtemelen nakdi olarak ödeniyor.
  15. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İmam Giyim Yardımı

MEMURLARA YAPILACAK GİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ I SAYILI CETVEL KADRO UNVANLARI ESAS ALINARAK GİYECEK YARDIMI YAPILACAK PERSONEL 16.(Değişik: 15/9/2014-2014/6799) Müftü, Müftü Yardımcısı, Vaiz, İmam- Hatip, Sarık veya başörtüsü 1 Adet 2 Yıl, Cüppe 1 Adet 2 Yıl
  16. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Asistan Maaşı ?

KBS kılavuzda 2.1.3- Tıpta Uzmanlık Öğrenimi Yapanlara Verilecek Aylık: Tıpta uzmanlık öğrenimi yapanlara verilecek aylık veya ödeneklerin tespitinde, aynı durumda bulunan Sağlık Bakanlığındaki personelin aylık ve ödenekleri gözönünde tutulur. Diğer Tazminat Bilgi Girişi Formunda 27 – Fark...
  17. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

evini taşımayacağını nereden biliyoruz? ikameti tayin olduğu yerde ise hiç ödeme yapılmaz.
  18. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu HYS de SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU SORUNU

Doğrudur Harun, ben bahsedilen kodları hiç görmedim. Zaten ödenek yoktu, geçen hafta ödenek geldi o da 7.3.1.9 dan geldi.
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Mutemet Baba-Anne ne ister ?

dualarınıza katılıyorum. Allah sağlık versin yeter ki...
  20. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu HYS Ödenek Detay Sorunu

Ödenek olmadığı için gözükmez. Yolluklar icin ödenek gelince göreceksiniz
  21. Yaşar Yarımoğlu

Umarım Ömür hocam. ben bu geçiş döneminde (malmüdürlüğündeki konuya hakim olmayan personeli de hesaba katarak) bekleme taraftarıyım. Zira daha dün kesenekleri gönderemeyen malmüdürlüğüne gidip say2000 e girdim onların şifresiyle, kurumun sgk numaralarını tanımladım ve gönderdiler :D
  22. Yaşar Yarımoğlu

malmüdürlüğünden dönmez zaten hocam. ancak sağlık bakanlığı bir yazı yayımladı hatalı koddan ödeme yapanların düzeltme kaydı yapması için. bu yüzden Halil hocamın söylediği gibi bekleyin. derim ben.
  23. Yaşar Yarımoğlu

bu kodla ilgili yazı yayımlandı. kullanmayın. kullananlar için düzeltme istiyorlar.
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi SGK Kesenek K100 hatası

RE: KBS-Kesenekler katsayı farkı? ne için... açıklar mısınız
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi kurum kodu değişikliği

:) yok. çünkü kurum bilgileri alanına sgk sicil noyu yazmayı beceremediler
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi kbs-fiili hizmet

ben eski kurumdan yapıp teslim ettim. malmüdürlüğüne durumu izah ettim. aldılar
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi SÖZLEŞMELİ PERSONEL RAPOR KESİNTİSİ

Tamam buldum. Odeme cikti- cikmadi yazyor. Guzelmid
  28. Yaşar Yarımoğlu

Ali hocam vizite sistemi dediğin çalışılmadığına dair bildirim girişi mi
  29. Yaşar Yarımoğlu

Ali hocam, itirazım var :D adam alıyor sgk dan parayı, oh yiyor! kimseye de bişi dediği yok! yav arkadaş siz bana maaşı tam ödediniz amma bana bir para yattı falan yok yani! ya sgk nın ödediği parayı ve tarihini görmeliyiz ya da ben keserim arkadaş! sgk ne zaman yatırısa yatırsın! hee! keserken...
  30. Yaşar Yarımoğlu

Çok güzel, ancak SGK tarafından ödenen tutar öğrenebileceğimiz bir alan varmı arkadaşlar
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

:D o zaman 0 olarak kalsın üstad, ancak bildirge verirken 13 den yaparsın
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

yalnız sigorta kolunu 0 değil de 13 seçmen gerekiyor
Geri
Üst Alt