Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

aynen. hiç bir sorun yok
  2. Yaşar Yarımoğlu

Kaldı ki evraklarının bugün vermişse başlayış tarihi de bugün olması gerekir personel birimi başlama tarihini bugün yazmışsa SGK girişi de bugünkü tarihle olmalıdır
  3. Yaşar Yarımoğlu

Uğur Hocam adamın 2 gününü niye yiyorsun SGK 30 gün üzerinden hesaplanır Hafta sonuna denk gelmesi önemli değil 14 unde baslamissa14 girin. Pazartesi girersiniz sadece 4477 sayılı kanun işaretleyin sıkıntı olmaz
  4. Yaşar Yarımoğlu

yalnız 4477 sayılı yasayı işaretlemyi unutma. sorun olmaz.
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi kurum kodu değişikliği

sayelerinde malmüdürlüğünün kullandığı say2000i sistemini de öğrendik :D
  6. Yaşar Yarımoğlu

sanırım hocam. daha doğrusu olay şu (anladığım kadarıyla) bazı muh. müdürlükleri eski kuruma dokunmadan yeni yeni kurum kodu için yeni yetki ve şifre verdiler ve personeli aktardılar. benim gibi şanssız olanlarda eski kurum kodu üzerine yenisini yükleyen muh. müd elemanı sayesinde ne eskisini...
  7. Yaşar Yarımoğlu

yok hocam ya! bizim mal müd. pers. nasıl yaptıysa artık eski koda ait hiçbir şey göremiyorum. hepsi uçtu :)
  8. Yaşar Yarımoğlu

eski kurumu nasıl görecez?
  9. Yaşar Yarımoğlu

onu da denedim Halil hocam. bana sorarsan muhasebat bu sefer tekledi :D sormazsan da sorma...
  10. Yaşar Yarımoğlu

Tamam Ali hocam ama sadece bir kişi için hata veriyor. Ayrıca hesaplama yaptıksa onaylamadık ki.
  11. Yaşar Yarımoğlu

Amin Arkadaşım! Allah razı olsun.
  12. Yaşar Yarımoğlu

Karaman'dan ilginç açıklamalar geliyor! Aziz Nesin'in bir hikayesinde ünlü bir diyalog vardır :) "du bakali n'olcek"
  13. Yaşar Yarımoğlu

herzaman olduğu gibi muamma :P Allahım sen bana sabır ver!
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Harcırah hangi kurumdan alınır ?

6245 SK madde 57 yukardaki gibi dese de Madde 59 – (Değişik birinci fıkra: 16/6/1983 - 2851/8 md.) Harcırah, memur ve hizmetlinin gidişinde ve ailenin nakli sırasında peşin olarak verilir. Harcırahın tam miktarının önceden tayin ve tespitinin mümkün olmadığı hallerde yetecek miktarda para avans...
  15. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Emekli Yolluğu

375 sayılı KHK'nın 2 nci maddesinin D bendinde; "(A) bendi kapsamına giren personel ile 22.1.1990 tarihli ve 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye ekli (II) sayılı cetvelde yer alan personel ve kamu kurumlarında işçi olarak istihdam edilenlerden; emekliliğini isteyen veya emekliye sevk...
  16. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Emekli Yolluğu

emekli yolluğu diye bildiğimiz ödeme bir yolluk olmayıp aslında tazminattır. bu nedenle ben 1 1 2 1 zamlar ve tazminatlat kodundan ödeme yapıyorum. ancak bu konuda muhasebe müdürlükleri çok emin olmadıklarından 3 3 2 1 de kabul ediyorlar "Analitik Bütçe Sınıflandırmasına İlişkin Rehber'e" göre...
  17. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi sözleşmeli yöneticiden doktorluğa geçiş

okuyunca hak verdim. ki yukarda ömür hocam da bir açıklama yapmış. mevzuatlar farklı, siz zaten çalıştığı gün kadar perf. hesapladınız. karşı taraf için sizden gelecek tutar o kadar da elzem değil. çok ısrar ederlerse :) Arkadaşım adam çalışmadı izinliydi, hakedişi yok dersiniz :P
  18. Yaşar Yarımoğlu

KAMU HASTANELERİ BİRLİKLERİNDE SÖZLEŞMELİ PERSONELE EK ÖDEME YAPILMASINA DAİR YÖNERGE (3) 4/1/1961 tarihli ve 209 sayılı Kanunun ek 3 üncü maddesi uyarınca yapılan ek ödeme brüt tutarı bu Yönerge uyarınca aynı aya ilişkin olarak yapılacak ek ödeme brüt tutarından mahsup edilir.
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Mahkeme kararı ile görevine dönen okul müdürü.

H.Tuğrul SÜMER üstadım yardım!
  20. Yaşar Yarımoğlu

göndermeniz gerekirdi. muhtemelen siz hiz mahsup yapmamışsınızdır. kalemlerin ayrı olması önemli değil, zira her ne olursa olsun ödenen dssö, performans ek ödeme yapılırken mahsup edilir.
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi TKHK Ek Ödeme Yönetmelik Değişikliği

konu kilit. buradan devam. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-saglik-bakanligi-doner-sermaye-dagitiminda-degisiklik?pid=27716#pid27716
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı döner sermaye dağıtımında değişiklik

tuttum bu sloganı :) Neyse, netice itibariyle artık oran artışı hayal. Hayırlı uğurlu olsun.
  23. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu HYS Neler oluyor

ben de sorun yok üstad
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi TKHK Ek Ödeme Yönetmelik Değişikliği

Bu konu hakkında yorumlarınız nedir? Danıştayın iptal kararı ile genel sekreterliklerin %65 e kadar dağtım kararı vermesi iptal olmuştu. 1. Yönetmelik değişikliği 01.10.2017 den geçerli. 2. TKHK kaldırılıyor, bu saatten sonra "ihtiyaç halinde kurum tarafından" cümlesi ne ifade eder. 3. Bu...
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Yürütmenin Durdurulma Kararı

Arkadaşlar bu topic hazine hissesi için açılmıştı. yayımlanan yönetmelik değişikliği % 60 muhabbeti için. konuyu dağıttık. başka bir topic açın lütfen. ayrıca bu hazine hissesi meselesini de kapatıyorum.
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi manevi destek birimi

Yönetmelik maddesi aşağıda. Bakanlık dışından gelen sağlık personeline ödeme yapılabiliyor ancak sağlık personeli olmayan için bir açıklama yok. Bu durumda ben ödemezdim. "(4) Diğer kamu kurum ve kuruluşlarından bu Yönetmelik kapsamında yer alan sağlık tesislerine belirli bir süre için...
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 5510 terfi kbs giriş

5510 a tabi personel de ödemeye esas ve emekliliğe esas derece ve kademeler farklı olamaz terfi belgesini yeniden gözden geçiriniz 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU Madde 68 B) (Değişik: 4/5/1984 - KHK 199/1 md.) Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Sınıfı ile Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık...
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Mali ve Sosyal Haklara İlişkin 4. Dönem Toplu Sözleşme 2018-2019

ektedir. hayırlı olsun. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/08/20170825-9.pdf ya da http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/08/20170825.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/08/20170825.htm
  29. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi eobs

:D bu da patladı desenize. ekobs, eobs, eobs yeni, eobs güncel v.s. v.s.
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Nöbet bordrosu hesaplama ve Ödeme emri

sorunuzu facebook üzerinden sorunuz. bu forum sadece mutemetler içindir. üyeliğiniz silinecek. bilginize.
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Yürütmenin Durdurulma Kararı

Şu genel sekreterlikler kaldırılsa da her kafadan ayrı ses çıkmasından kurtulsak. Danıştayın kararı açık, TKHK yazıda "Kurumumuza bağlı ikinci ve üçüncü basamak sağlık tesislerinde dağıtılacak ek ödeme tutarı belirlenirken Danıştay’ın ilgili yürütmeyi durdurma kararı doğrultusunda hazine payının...
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi eobs

Sistem kısa süreliğine bakıma alınmıştır.
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Lisans Tamamlama Hakkının Askıya Alınması

kesin karar çıkana kadar kalem oynatmam
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Lisans Tamamlama Hakkının Askıya Alınması

YÖK’ün 2015 yılında sağlık ön lisans mezunlarına sınavsız lisans tamamlama hakkı veren işlemine ilişkin davada Danıştay, yürütmeyi durdurma kararı verdi. Danıştay kararı ile 7 -11 Eylül 2015 tarihlerinde lisans tamamlama programlarına yerleşen sağlık emekçilerinin öğrencilikleri askıya alındı...
  35. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Çorum Hakkında Bilgi

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun, sizlerin evlatlarına da nasip etsin. Gün içinde kurul raporu falan derken bütün gün gitti :) ancak gördüm, aklınıza birşey gelmesin. Haftaya kayıt işlemleri için izin alıp gideceğim için bu akşam ve hafta sonu maaş ve sabit ödemelerinin ıvır zıvırlarını...
Geri
Üst Alt