Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Çorum Hakkında Bilgi

çok teşekkür ederim uğur hocam. :) ev kirası 500 yüzümü güldürdü. yurt çıkmayacak olursa da ev kiralanabilir.
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Çorum Hakkında Bilgi

Arkadaşlar, kızım bu yılki yerleştirmelerde Hitit Üni. Tıp Fak. kazandı. Çorum'da yurt sorunu, ev kiraları, tıp fakültesine ulaşım v.s hakkında bilgi verecek bir meslektaşım var mı?
  3. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Nöbet Ücretleri

hiç bir sorun olmaz.sgk için önemli olan detay değil, ücretin gösterilmesi. kolay gelsin.
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi kbs keseneksiz maaş

bilgi kirliliği olmaması için hatalı mesaj silindi. aşağıda açıklamalar var.
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Lisans Tamamlamada Ek Gösterge

hocam, bir sağlık teknikeri lisans tamamlamayı bitirince "diğer sağlık bilimleri lisansiyerleri" alanından ek gösterge hesaplanır
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Lisans Tamamlamada Ek Gösterge

Yanlış anlamışsınız Herkes için geçerlidir
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ek Ödeme ve AGİ Mahsubu

Arkadaşlar özür dilerim Ben de izinde olduğum için gün içinde bakamadım Rıdvan hocam sağ olsun ilgilenmiş yardımlarınızı bekliyorum
  8. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ek Ödeme ve AGİ Mahsubu

Arkadaşlar ekte paylaştığım görüş yazısına göre maaşından dolayı AGİ'den kalan miktarın aynı aya ilişkin hesaplanan ek ödemeden mahsup edilmesi durumunda Yani; Haziran ayı için hakettiği 226,63 TL aginin maaşından 196,83 TL lik bölümü mahsup ediliyor. Haziran ayı için hesaplanan perf. ek...
  9. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Aile Hekimi İş Görmezlik (Rapor)

maaşından kesinti yapıldığı için iade etmesi gerekmez hocam.
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-4-b-nobet-ucretlerinden-prim-kesilecek
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B'li Nöbet ve İcapta Kesintiler

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-4-b-nobet-ucretlerinden-prim-kesilecek
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4B MAAŞ VE KESENEKLERİ

13. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B nöbet ücretleri

14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B NÖBET PRİM KESİNTİSİ

15. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Nöbet Ücretlerinden Prim Kesilecek

Arkadaşlar konu hakkında bu güne kadar birçok yorum yaptık. Ancak konu yine de tartışmalıydı. Ekte görüş yazısını paylaşıyorum.
  16. Yaşar Yarımoğlu

ikrmiye olarak göstermek sizin için daha iyi olur. maaş ve diğer ödemelerin takibi açısından. kolay gelsin.
  17. Yaşar Yarımoğlu

"tartışmalı" olan kısmı gerçekleşti. SGK bizimkileri korkuttu :) ikinci bir görüş yazısına kadar kesmeye devam.
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sözleşmeli yöneticilerin durumları

imza attıracak birini bulursak dua edecem
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

:) bizim yanımıza bir personel verselerde öğretsek, iş yükümüz azalsa diyoruz. millet gelene iş öğretmiyor! inanılmaz.
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

küfür de hayatın içinde olan bir gerçeklik. çok kasmamak gerek :)
  21. Yaşar Yarımoğlu

Sohbet Alanı 2018-2020 Dönemi Bütçe Hazırlık Çalışmaları

Kamu İdarelerinin 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 16 ıncı ve 17 nci maddelerindeki hükümler ve öncelikle 2018-2020 yılı orta vadeli mali plan eki tavanlar esas olmak üzere, 2018-2020 dönemine ait hizmet öncelikleri ve hedefleri doğrultusunda ihtiyaçlarını ve gelir...
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İcap Bayram Farkı

Gökhan hocam, konu hakkında aksi bir hüküm yok. Şöyle bakalım olaya; ben bayramda rakı balık yaparken adam ben icapçıyım ne olur ne olmaz diye kola+balık yapmış! yazık değil mi :)
  23. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İcap Bayram Farkı

https://www.maasmutemeti.com/kose-yazisi/106/bayramarda-fazla-mesai-nobet-ucreti-ve-icap-nasil-hesaplanir 23.08.2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak 01.01.2016 tarihinde yürürlüğe giren 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan 3. Dönem Toplu Sözleşme Metninin “Nöbet Ücreti” başlıklı 7. Maddesinde...
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Evde Sağlık Bİrimi Ek Ödeme

rahşan hocam, dayanak nedir? elinizde bir örnek varsa paylaşabilir misiniz?
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi taşınırcıların ek ödemesi

17 sayısı biraz fazla geldi bana :) yönetmelilte "Taşınır kayıt yetkilileri ve taşınır kontrol yetkilileri(1) MADDE 6 – (Değişik: 14/3/2016-2016/8646 K.) (1) Taşınır kayıt yetkilileri, harcama yetkililerince, memuriyet veya çalışma unvanına bağlı kalmaksızın, taşınır kayıt ve işlemlerini bu...
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS - Kıdem Süresi

emre hocam şu an tam hatırlayamamakla beraber, keseneklerinde hata veriyordu ve kıdem yılına eski kıdem yılını yazınca düzeliyordu. daha sonra manuel terfi farkı yapıp, kesenek bildiirnce düzelmişti sanırım. bu konuda şu an net olmadığım için yanlış yönlendirmek istemem. ancak kbs de kıdem...
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS - Kıdem Süresi

kenan hocam, daha önce ben önyüzden yaptığım zaman keseneklerde sorun yaşadım. arka yüzde kıdem yılını değiştireceğimiz bir alan var mı?
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi kbs hacklendimi :)

usta biz maaşları hesapladık bile :)
  29. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu HYS İban değişikliği

bundan böyle çalışmayan sistemler için ilk yapılacak işlem :) sertçene basın! konu kilit.
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS-İban

Maaş İnceleme ve Kontrol Dökümleri banka listesi kontrol
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi intibaklarda kesenek sorunu

uyarı verse de %100 artış hesaplıyor hocam. sizin için deneme yaptım.
  32. Yaşar Yarımoğlu

derece kademe aynı kalsın. ek gösterge ve özel hizmet tazminatı oranını mezuniyetine göre değiştirin. tarih olarak da dilekçe tarihini girin. yani 15 hazirandan önce vermişse haziran girin, daha sonra vermişse temmuz girin.
  33. Yaşar Yarımoğlu

değişiklikleri terfi alanından yapmalısınız.
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kesenek IPC

maaş ödeme tarihini 01.01.2017 olarak yazınca bu tarihler çıkıyor. eğer ödeme tarihiniz farklı ise itiraz edebilirsiniz.
  35. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 2017 TEMMUZ ENFLASYON FARKI BELLİ OLDU

% 5,89 -%3 = 2,89 kalanı nasıl hesap ediliyor arkadaşlar
  36. Yaşar Yarımoğlu

2017 yılı Temmuz ayından geçerli olmak üzere ise kamu çalışanlarının maaş ve ücretlerinde %4 oranında genel zam öngörülmüştü. 2017 yılı ilk altı ayında enflasyon %5,89 gerçekleşmiştir. Gerçekleşen bu enflasyon oranından kaynaklı olarak ilave %2,92 artış ile birlikte kamu çalışanlarının aylık ve...
  37. Yaşar Yarımoğlu

sağlık bakanlığı mı?
  38. Yaşar Yarımoğlu

bakalım genelgede ne çıkacak
Geri
Üst Alt