Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ön Muhasebe Personel Giderleri (TDMS) ??

Ömür hocam öyle değil. özellik olarak metin. ekte
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi askeri hastaneden geçiş yapan uzman hekim nöbet ödemesi

:D ikinci of taki "f" karakterinin adedi konusunda tartışma açmak istiyorum!
  3. Yaşar Yarımoğlu

sayılar metin olarak gözüktüğü halde muhasebeden dosya format hatası alınıyor. çözüm konusunda bilgisi olan var mı?
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi bes yeniden giriş

en temizi :) keselim, personel ayrılmak isterse yeniden cayma hakkını kullansın. işin içinde İPC var. riske girmeye gerek yok bence de.
  5. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

evet, anlatamamışsınız. soru şimdi netleşti. 4924 sayılı yasaya göre sözleşme imzalayanlar, diğer sözleşmeli personel olarak anılır. Maaşları manuel olarak yapılır ve HYS'den ödeme emri düzenlenir.
  6. Yaşar Yarımoğlu

"yine bana hasret yine bana hüsran var" ve yine belirsizlik. Teşekkürler İrfan Bey.
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kıst Maaş Hesabı

doğrudur hocam.
  8. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

programın ödeme emri bölümünde ilgili kodlar var hocam.
  9. Yaşar Yarımoğlu

https://www.maasmutemeti.com/haber/1900/saglik-bakanligina-devredilen-askeri-personelin-mali-haklari burada nöbet ile ilgili bir açıklama yoktu. yeni bir durum ise yazıyı görelim.
  10. Yaşar Yarımoğlu

askeri hastaneden geçmiş olması nöbet ücreti almasına engel değil.
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kıst Maaş Hesabı

kıst maaş hesabında, hesaplama yapılan ayın gün sayısı esas alınır. yani sizin yaptığınız gibi ödemeye esas için ayın gün sayısı, emekliliğe esasta 30 gün üzerinden.
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi fiili hizmet yardım lütfen

hocam, bahsedilen dönemlere ait fhz yapılmış mı yapılmamış mı? araştırın. yapılmışsa belgeleri gönderin. yapılmamışsa yeniden hesap ederek bahsedilen faiz oarnı ile birlikte ödeyin. yapacak birşey yok. o dönem mutemet, yönetici kimse ve hala yaşıyorlarsa soruşturma açıp rücu ettirin.
  13. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi geçici görevli tabip

aynen. yeni atanan tabipler gibi, ilk 3 ay ortalamadan verilebilir. yönetmelik : Sağlık tesisine yeni atanan veya yeni görevlendirilen tabipler (fiilen göreve başlayış tarihinden itibaren) 3 ay süresince (Süre hastane yöneticisinin kararı ile 6 aya kadar uzatılabilir) Sağlık tesisi puan...
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS-Yöksis Rapor

Ali hocam üniversiteden üniversiteye değişiyor sanırım. Çünkü aynı gün e devletten yapılan başvuruların bazılarını şu an yöksisten alabiliyorum, bazıları hala yok.
  15. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Bes Sigorta Seçimi Yapılamıyor, maaş hesaplamıyor.

enstitü ayrı bir birim ise, toplu işlemlerden personel bilgilerini aktarmanız gerekiyor. Bireysel emeklilik - personel listesi ekleme.
  16. Yaşar Yarımoğlu

o bölüm muhasebe birimine ait mail adresi içinmiş, uygulama yapacak arkadaşların bilgisine.
  17. Yaşar Yarımoğlu

Teşekkürler Ali hocam, muhasebeyle yetki konusunda epey telefon trafiği yapmıştım, şimdi de bunun için yapacağım demek ki:)
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS-Yöksis Rapor

hocam ben her personel için tek tek giriş yaptım.
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Başka Kurumdan Gelen BES Çıkmış ise

RE: BES evet. onay yapmadan diğer kesintileri de göremezsiniz. ancak maaş raporları- kesinti den alacağınız bes raporu daha sade. bes raporlardan alacağınız rapor detaylı. bazı muhasebe müdürlükleri detaylı olan raporu istiyor. tercih sizin.
  20. Yaşar Yarımoğlu

banka listesi yükleme sırasında istenen sağlık gov tr uzantılı mailadresi ve şifre kısmı doldurulmalı mı arkadaşlar? yoksa boş mu geçeceğiz?
  21. Yaşar Yarımoğlu

RE: BES maaş raporları değil değerli meslektaşım.  bireysel emeklilik- raporlar
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi eğitim izninde döner sermaye

hmm. diğer personel. aktif günü değiştirmenize gerek yok. zaten hastane ortalamasından hesap edilecek. ve katsayı değişmeyecek. sadece riskli birimde çalışan bir personel için eğitim süresini riskli birim gösteremeyiz. kısmi gün hesabı yapacaksınız.
  23. Yaşar Yarımoğlu

RE: BES bes raporlar alanına bakınız.
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi eğitim izninde döner sermaye

ek ödeme yönetmeliği, ek 4 B - 5 : Kurumca veya amirince hizmet içi eğitimlere katılması uygun görülen personele kadrosunun bulunduğu sağlık tesisinden, Eğitim süresince, Sağlık tesisi puan ortalaması ve tabip, diş tabibi ve uzman diş tabipleri için (1,00), uzman tabipler için (1,50) (Ek...
  25. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Hocam her ay süregelen vergi matrahını güncelleyiniz. Glir vergisi doğal olarak süregelen vergi matrahına göre hesaplanıyor.
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi BES Mevsimlik İşçi

mevsimlik işçi konusunu bilemiyorum, yorum yapmayacağım ancak şimdi işkur ile görüştüm; toplum yararına çalışma programı dahilinde çalışanlardan (kısaca işkur işçisi) BES kesintisi yapılmayacak.
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi BES Mevsimlik İşçi

Kesilmesi için bir emeklilik şirketi ile sözleşme gerekir. Eğer İŞKUR böyle bir sözleşme yapmış ise eyvallah.
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi fhz gün hesabı

siz şanslısınız, mutemetliğe başladığımın 6 ncı ayında keşfetmiştim fhz yi :) benden önceki mutemette öyle bir olay yokmuş zira. tabi memur maaş mutemeti forum yoktu o zamanlar :D
  29. Yaşar Yarımoğlu

:) en azından bundan sonrası doğru olur.
  30. Yaşar Yarımoğlu

Harun KURU ustanın programını tavsiye ederim. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-fiili-hizmet-zammi-hesaplama-programi
  31. Yaşar Yarımoğlu

aynen. doğrudur.
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İşe Başlama

Ömür hocam, size katılıyorum. Sonuç olarak karşı taraf ayrılış yapmadan işlem yapılması mümkün değil. Sonuç; KBS olarak da genel sekreterlikte görülüyor, genel sekreterlik mutemedi KBS den ayırmamıştır. Ayırmadığına göre siz zaten bişey yapamazsınız. Ayırdı ise nakil alıp ücretsiz izin...
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İşe Başlama

hocam hem kbs hem de sgk başlayışlarını yapın. aynı gün için ücretsiz izin ayrılışını yapın.
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi

Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi derken, mutemetleri bütünleştirecek sizinkiler demek ki :)
  35. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Nasıl Yapılır

giyim yardımı ödemelerinde banka listesi göndermek gerekiyor. maaş gibi merkezden gönderme olmuyor maalesef.
  36. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ücretsiz izin dönüşü maaş

ya da buradan https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-mutemet-excel-word-programlari-indir
  37. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ücretsiz izin dönüşü maaş

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-memur-maas-hesaplama linkten faydalanınız.
Geri
Üst Alt