Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi PERSONEL ÖDEMELERİNE İLİŞKİN KBS DUYURUSU

aynı duyuru için farklı başlıklar açılmıştı. tarafımdan birleştirildi.
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi BES İş Yeri Değişikliği

cayma hakkını kulandığı için zaten sisteme dahil değil. bu nedenle herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.
  3. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS-Duyuru

demek ki mutemetten haberi alan YÖK'e koşmuş :) tabi ucuna da biraz ajitasyon için maaş alamayacam yalanı :) ne milletiz ya!
  4. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Nasıl Yapılır

geçmişe dönük yapamazsınız. Yönetmelik ; "Herhangi bir nedenle bir dönem için verilmeyen giyim eşyası sonraki döneme ait giyecek yardımı ile birlikte de verilemez."
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS maaşları hesaplattınızmı ?

:) "gönüller birlik" teslim edelim arkadaşlar. Aziz Nesin'in bir hikayesinde dediği gibi; "du bakali neolcek!"
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İdari para cezaları mutemetlere ödetilecek

Ali hocam, tamamen katılıyorum. Mali sorumluluk sigortası veya mali sorumluluk zammı gibi bir güvence hakkında Uzman Mutemet'ta girişimlerde bulundu. Ancak İPC ödemesi konusunda uygulama böyle.
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

konu hakkında tartışacak birşey kalmamış Ömür hocam. Konuyu kilitleyebiliriz. yalnızca kbs duyurusu birkaç konu hakkında olduğundan yeni bir başlığa taşıyorum.
  8. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İdari para cezaları mutemetlere ödetilecek

Hocam konu yeni bir olay değil ki; kişilerin hatalarından kaynaklanan İPC ler zaten daha önde de sorumlu olan personele ödetiliyordu. Sorun şu ki, ayın 25 ine kadar kesenek bilgi sistemine giriş yapmayan personelin hatasını neden devlet ödesin.
  9. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi SES Sendika Kesinti Oranı Hakkında

yazı için teşekkür. konu kilit.
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi mutemet olmak

Mutemetlik; Seni görünce "nöbet paraları ne oldu?" diyen arkadaşına, hesabında! dedikten sonra "allah razı olsun" 'un verdiği rahatlıktır. Mutemetlik; Terfi farkını hesapladığın arkadaşının, benim hesapta bu ay fazla mı var diye sorduğunda, o para senin güle güle harca demenin rahatlığıdır...
  11. Yaşar Yarımoğlu

Ziraat açıldığında listede göreceksiniz.
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ziraat bes duyuru

"Armut piş, ağzıma düş" derdi rahmetli babaannem biz (dört kardeşiz) ondan birşeyler isteyince. Hiç hoşlanmazdı bizim yapabileceğimiz birşeyi sırf üşendiğimiz için başkasına yaptırmaya çalıştığımızda. Her seferinde bir sürü laf işitirdik, sonra da kuzu kuzu işimizi yapardık. Osmanlı kadınıydı...
  13. Yaşar Yarımoğlu

RE: maaş sendika aidat kesintisi birkaç güne hastane yönetimlerine yazılar ulaşır hocam.
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

Bunun bir önemi yok ki hocam. toplam göndereceksin. kıst işi bankayı ilgilendirmez. Siz Mayıs 15 de ödediğiniz toplam ücretin primini göndermiş olacaksınız. Tabii ki 1 Nisan dan sonraki ücretlerden bahsediyorum.
  15. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 2017 YABANCI DİL TAZMİNATI VE BİLİNMEYENLER

bu belge size yol gösterecektir.
  16. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 2017 YABANCI DİL TAZMİNATI VE BİLİNMEYENLER

Ali hocam, ben bu dilekçeyi alıyorum personelden. Başhekim onaylarsa yararlanıyor, imzalamazsa yararlanmıyor olarak seçiyorum. Hekimleri genel olarak onaylıyor.
  17. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

kıst maaş için de bes kesintisi yapınız üstadım.
  18. Yaşar Yarımoğlu

RE: maaş sendika aidat kesintisi SES Genel kurul yaptı. Genel kurulda karar almışlar. Maliye bakanlığına bildirmişler. SES üyelerinden binde 8 kesilecek.
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Giyecek Yardımı

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2010/12/20101231.htm linki deneyin Rahşan Hanım.
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçici Görev Yolluğu

Üstad, teşekkürler. Olaya hakim olmak budur işte.
  21. Yaşar Yarımoğlu

Ödenek olmadan yolluk ödenemez. HYS den yapılmak zorunda. Şifre edinmelisiniz. MEB işlemleri ile ilgili sizi H.Tuğrul SUMER üstada bırakıyorum. Yardımcı olacaktır.
  22. Yaşar Yarımoğlu

henüz erken hocam. banka ayrılanları maliye bakanlığına bildirecek. onlar da sistemden düşecek. biraz bekleyin, ayın 7-8 ine kadar ayrılanlar için hesaplama yapmayacaktır.
  23. Yaşar Yarımoğlu

eki inceleyin hocam.
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 25 yaşını dolduran

bayram ali, isim soyisim kuralına uyunuz. bu kurala uymazsanız açtığınız konular tarafımdan silinecektir. konu hakkında yeterli açıklama yapılmıştır. konu kilit.
  25. Yaşar Yarımoğlu

https://sgb.saglik.gov.tr/index.php?lang=tr&page=55&newsCat=3&newsID=327 buradan inceleyiniz. ya da mesaj ekinden 3. madde
  26. Yaşar Yarımoğlu

her ikiside alır.
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 25 yaşını dolduran

Rahşan Hanım'ın verdiği linkte bize gerekli olan bölüm
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi naklen geçme ve bes

isim ve soyisim ile üye olmak ne kadar zor olabilir?
  29. Yaşar Yarımoğlu

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-gecici-gorev-yollugu-hesaplama-programi buradan faydalanınız. ya da https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-gecici-gorev-yollugu-hys buradan, https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-e-yolluk-resimli-anlatim bir de buradan ve...
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B rapor hk.

konuya hakim olmayıpta kıvırmanın türkçesi size gelen yazı.
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi kuruma yeni başlayan hekimlere ek ödeme

şöyle bir zihin cimnastiği yapalım mı? :) göreve başladı, 1 ay çalıştı, ortalamadan verdik. sonra 1 ay heyet raporu aldı. ne yaparız? ben devam ederim raporun bitmesini beklemem. benim için önemli olan (fiilen göreve başlayış tarihinden itibaren) ifadesi önemli. eğer, aktif çalıştığı günler...
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B rapor hk.

Ömür hocam, sgk ya yeniden bir yazı yazmalısın. yazı metni aynen şu olmalı; "yani?"
  33. Yaşar Yarımoğlu

:) bakanlık öyle dediyse... ağanın şeyinin üstüne şey olmaz.
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Yök dil - YDS dil tazminatı

konu hakkında görüş yazısı.
  35. Yaşar Yarımoğlu

Yönetmelik ekinde "Sağlık tesisine yeni atanan veya yeni görevlendirilen tabipler (fiilen göreve başlayış tarihinden itibaren)" cümlesi var. Sizin personeliniz olduğuna göre fiilen göreve başlamış. Bu durumda izin rapor farketmez 3 aylık hakkını kullanmış olur :)
  36. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçici Görev Yolluğu Hk.

Abi iş bilmeyen adamlar yüzünden (muhasebe müdürü) şu düştüğümüz duruma bakar mısınız yahu! Rıdvan hocam niye siz izah ediyorsunuz. Görevlendirme oluru açık; kendi kurumu tarafından denmiş. Kaldı ki, siz ödemeye kalksanız, bu seferde sizin muhasebe müdürünüz ödemeyecek, bu olura göre karşı taraf...
  37. Yaşar Yarımoğlu

Harun üstadımın lafının üstüne de laf söylemem.
  38. Yaşar Yarımoğlu

:) muhasebe müdürü torpille mi gelmiş oraya.
  39. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi gecici görev ödenmesi

Hocam, eğitim için bir olur yazılmıştır. Olurda yolluk ve yevmiyesinin nokta nokta kaleminden ödenmesi demişse ödeyin. nerden geldiği, nereli olduğu önemli değil. Şu an sizin personeliniz.
Geri
Üst Alt