Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

cvs dosya yüklenmiyoır. sürekli bir yerden hata veriyor. bu kadar hazırlanabilmişler demek ki.
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Askerlik dönüşü GSS

duymadım hocam. askerlik dönüşü işe başlamazsa ne yapacağız.
  3. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Askerlik dönüşü GSS

işe başlayınca.
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

personel pes etsin, çıkış yapmasın mantığı var hocam :)
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

RE: 4/B CALISAN PERSONEL BES Caps Lock açık!
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi SGK İdari Para Cezası Ödeme Hakkında

geç bildirim, kullanıcı hatası olduğu için sorumlu olan personele ödetilir. Personel ödemez ise, kurum tarafından ödenir ve rücu işlemleri için (sağlık bakanlığı ise) genel sekreterlik hukuk şubesine yazılır. (maalesef)
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 657 4/b kapsamında sözleşmeli personel rapor kesinti hesaplanamsı

yanlış anlaşılmasın lütfen. kesinti yapılacak yine. Ömür Bey'in eklediği yazıyı okuyunuz.
  8. Yaşar Yarımoğlu

"ben söylemiştim" demeyi hiç sevmiyorum.
  9. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Harun hocam, 4/C maaş hesaplama 19032017 versiyonda BES hesaplanmasın işaretli olmasına rağmen hesaplama yapıyor. Küçük bir eğer formulüne ihtiyaç var gibi :) Bilgin olsun.
  10. Yaşar Yarımoğlu

yukarda Uzman Mutemet'ın eklediği uygulama kılavuzunu inceleyiniz. yükleme işlemi orada anlatılmış. yeni gelen personelde ise personel kartından "kesinti ekle " butonunu kullanarak işlem yapabilirsiniz.
  11. Yaşar Yarımoğlu

haydi hayırlısı! bilinmezler dünyasında gezmeye devam.
  12. Yaşar Yarımoğlu

şimdi bu dssö'den nasıl kesmeyeceğiz?
  13. Yaşar Yarımoğlu

BES Yönetmelik MADDE 7- (1) Bu Yönetmelik kapsamındaki çalışanların ücretinden işveren tarafından kesilecek çalışan katkı payı tutarı, ilgisine göre prime esas kazancın veya emeklilik keseneğine esas aylığın yüzde üçü oranında hesaplanır. Bu şekilde hesaplanan çalışan katkı payı tutarının...
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS Maaş Bilgi Girişi - Kayıt Başarısız Hatası

aynı sorun ben de var. iki gündür. Nisan ayı girdikten sonra değişiklikleri girmeyi düşünüyorum.
  15. Yaşar Yarımoğlu

arkadaşlar, herkeş çıksın bi kbs den. sırayla girelim. :P
  16. Yaşar Yarımoğlu

murat bey, bizler de yeni kullanıyoruz. yazılımı biz yapmadık ki. deneme yanılma yöntemi ile (ve de kılavuz yardımı ile) çözmeye çalışıyoruz. biraz sabır lütfen :)
  17. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi mülteci işe başlama

anlaşılan ilk kez siz yapacaksınız. lütfen tecrübelerinizi forumda paylaşınız.
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 375 Sabitlerde Terfi Farkı Hesaplama

yapılır. tablo ekte. ilgili dönemlerde aldığıek ödeme varsa veri girişi yapmayı unutmayın.
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi terfi farkı denge tazminatı

arayan bulur ama... https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-terfi-farki-hesaplama-programi
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi intibak tashihi kesenek ve kurum karşılığı ödemesi

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-terfi-farki-hesaplama-programi linkteki pr. kullanınız.
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı

eline, emeğine, gözlerine sağlık.
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi banka promosyonu

Bizim işimizin en can alıcı noktası "kimsenin hakkını yememek" değil midir Harun Arkadaşım. En doğrusunu yapmışsın.
  23. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/b kesenek dönemi hk

konu hakkında yorum yapılacak bir durum kalmadı. mevzuat açık, Ferhad üstad örneklemiş. konu kilit.
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EĞİTİM FAALİYETLERİNDEN %10 ALINIR MI ?

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-10-egitim-ek-puani-kimlere-verilir?highlight=e%C4%9Fitim+veren https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-egitim-veren-personel?highlight=e%C4%9Fitim+hem%C5%9Fire...
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/b kesenek dönemi hk

Resmi Gazete Tarihi: 01.09.2012 Resmi Gazete Sayısı: 28398 İŞVEREN UYGULAMA TEBLİĞİ 2.2- Aylık Prim ve Hizmet Belgelerinin Kuruma Verilmesi Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı sayılanları çalıştıran; - Özel nitelikteki işyeri işverenleri cari aya...
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ortaokul diploması

bu soru karşısında durumum :(
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 5510 öncesi ve sonra hk.

daha önce başkaca bir 657 ye tabi çalışması yoksa 5510 sonrası olacak.
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Dr.Sabit Ödeme SGK 1/2 Bildirimi

Bir sorun var üstadım. sıfır olmaması lazım. PÖ gün sayısını 30 yaparak dener misin?
  29. Yaşar Yarımoğlu

Kaynaklara Taşındı 5510 Öncesi Ve 5510 Sonrası Personellerin Geçmişe Dönük Terfi Farkı Hesaplama Programı

bu ay kbs den terfisini ocak ayından itibaren gireceğiniz için %100 artış kesecektir. KBS keserse iki defa kesmemek için HAYIR işaretleyin, KBS kesmezse EVET dersiniz. :) referandum gibi oldu.
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Dr.Sabit Ödeme SGK 1/2 Bildirimi

Armağan hocam, programınız yuvarlama işlemini eksik yapmış. SGK doğru. bunun için rakamlarda oynama yaparak tutturmaya çalışın. kolay gelsin.
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 14 gunluk maas farkı kbs den ek bodro yapılır mı?

sizin için olan bölüm şu 1.3- 14 Günlük Fark Maaş Modülünde Münferit Hesaplama Yapılabilmesine Rağmen Münferit Ödeme Emri Belgesi Oluşturulamaması 14 Günlük Fark Maaş Modülünde münferit hesaplama yapılabilmesine rağmen münferit ödeme emri belgesi oluşturulamaması nedeniyle...
  32. Yaşar Yarımoğlu

14 GÜNLÜK FARK MAAŞ İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SIRA NO: ( 4) 1-MEMUR 14 GÜNLÜK FARK MAAŞ İŞLEMLERİ Personel Ödemeleri 2017 Yılı Yeni Yıl İşlemleri Kılavuzunun “A.3- 14 Günlük Fark Maaş işlemleri” başlıklı bölümünde 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri ile ilgili ayrıca...
  33. Yaşar Yarımoğlu

:( manuel bordro tavsiyesi yapacağım selda hanım. madem çalışmıyor.
  34. Yaşar Yarımoğlu

14 günlük maaş işlemleri- maaş hesaplama ekranı- münferit maaş hesabı. çalışmıyor mu?
Geri
Üst Alt