Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 14 gunluk maas farkı kbs den ek bodro yapılır mı?

münferit maaş hesabı yapabilirsiniz.
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi aile bildirim formu

Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün B.07.0.BMK.0.21.115530-56*27894 sayılı ve 24.12.2007 tarihli görüşünün sonuç cümlesi. Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliğinin 12. nci maddesinde, Sosyal yardım ödemelerinde, ödemenin çeşidine göre gerekli olan belgeler...
  3. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Hizmete Yeni Açılan Sağlık Tesislerinde Ek Ödeme Hesaplama

4 yılın ardından yeni hizmet binasına taşındık (çok şükür) Yöneticilerimle anlaşamadığım konu; Hizmete Yeni Açılan Sağlık Tesislerinde Ek Ödeme Hesaplama :) onlar diyor ki genel sekreterin belirleyeceği bir sağlık tesisinin ortalamasından almamız lazım, ben diyorum ki biz yeni açılmadık...
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ünvan değişikliği

hayırlı olsun Ali hocam.
  5. Yaşar Yarımoğlu

Kaynaklara Taşındı 5510 Öncesi Ve 5510 Sonrası Personellerin Geçmişe Dönük Terfi Farkı Hesaplama Programı

katsayılar sayfasında 2016 hazirana kadar olanlar var. temmuzdan itibaren kullanılan katsayıları girmelisiniz.
  6. Yaşar Yarımoğlu

Kaynaklara Taşındı 5510 Öncesi Ve 5510 Sonrası Personellerin Geçmişe Dönük Terfi Farkı Hesaplama Programı

zafer bey harun kardeşimizin yaptığı çalışmayı sürekli kullanan biri olarak, ben şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. bir yerlerde eksik işlem yaptığınızı düşünüyorum. 2017 ocak dönemini kbs den güncelleyin. 2016 yılı için başlangıç tarihine 25.06.2016 bitiş tarihi 31.12.2016 yazın. eski terfi...
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi emekli kesenek borcları

Hasan Bey, konu hakkında hiç detay vermemişsiniz. Sorunuza nasıl cevap verelim. Tahminen; Yazışma ile olacak bir şey değil bu iş. Ödeme dekontlarını göndermezseniz olmaz. Ödemeyi yapan (şayet yapmışsa) saymanlıktan ilgili döneme ait ödeme dekontlarını isteyin, üst yazı ile sgk ya gönderin.
  8. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

refik bey, forumlarda (sadece bizim forumumuz değil tüm forumlarda) büyük harf ile yazı yazmak bağırmak, hakaret etmek anlamına gelir. lütfen mesajınızı düzeltiniz.
  9. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

Tabii ki yapılır Ahmet Bey, sonuç olarak katsayı değişikliği onlar için de alacakları ücretlerde artış yapmakta. 14 günlük fark 01-14 ocak dönemi kapsadığı için 4924 sözl. personel için bu ay fark ödemesi yapmalısınız.
  10. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

Ramazan Bey, güncellenecek bir şey yok. Çalışma sayfalarının sonunda "katsayılar" var. 2017 yılı için olan verileri girin. Bu kadar. Vergi matrahı sınırını 13.000 yapmayı unutmayın.
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Arazi Tazminatı

RE: 14 günlük maaş farkları Hocam sorduğunuz sorunun 14 günlük maaş farkı ile ne alakası var. lütfen bu kadar da basite almayın şu forumu. konu başlığı yoksa bile yeni bir başlık açılır. lütfen! arama yapsanız...
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Yönetici Görevlendirme Yazısı Hk.

Çok teşekkür ederiz Sibel Hanım, topic tarafımdan kilitlendi. konu hakkında herhangi bir yasal dayanak ya da görüş yazısı vs. paylaşmak isteyen özelden mesaj atarsa kilidi kaldırırız.
  13. Yaşar Yarımoğlu

Hocam zaten benim yorumum dedim :) ancak şunu da açıklamakta fayda var, sağlık kurumları için ek ödeme yönetmeliğinde Geçici veya re’sen görevlendirme: Personele, asıl görev yeri dışında Bakanlıkça veya ilgili mülkî amirlikçe verilen süreli ve geçici görevleri, şeklinde açıklama yapılmışken...
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Özel Hizmet Tazminatı Oranları

ayrıca forumda daha önce paylaşılmış çalışmalara bakınız link : https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-mutemet-excel-word-programlari-indir https://www.maasmutemeti.com/wp-content/uploads/2014/08/Zam-ve-Tazminat-Cetvelleri-_2013-1.xls...
  15. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Özel Hizmet Tazminatı Oranları

Ahmet Bey, hangi personel grubu için istiyorsunuz?
  16. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Maaş Hesaplama ve Karşılaştırma ile Terfi Hesaplama Uygulamalarım

Teşekkürler paylaşım için ama, güvenlik nedeniyle indiremiyoruz. sanırım virüs deposu.
  17. Yaşar Yarımoğlu

Kamu Hastaneleri Birliklerinde Sözleşmeli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönerge'nin tanımlar bölümünde f) Çalışılmayan günler: Resmî tatil günleri haricindeki tüm çalışılmayan günleri, şeklinde tanımlanmış. Bu durumda benim yorumum;sebebi ne olursa olsun bu görevlendirmenin aktif çalışma...
  18. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

375 Sayılı KHK Ek Madde 4- (Ek: 21/3/2006-5473/1 md.; Değişik: 13/2/2011-6111/118 md.) 25/6/2001 tarihli ve 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu hükümleri uyarınca kamu görevlileri sendikalarına üye olup, aylık veya ücretinden üyelik ödentisi kesilen kamu görevlilerine ocak...
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Halil Tuğrul SÜMER

yok yok, bunca yılın alışkanlığı var, bizi bırakmaz usta. emeklilik sağlıklı ve huzurlu geçsin üstadım. darısı bizlerin başına.
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Aralık ayının ekders iadesi

bu konuda o kadar açılmış topic varki. mesela bir tanesi https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-kisi-borcu-hesaplama-programi
  21. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu 4/C personel ek çocuk yardımı

Muhammet Bey, bu konudaki mevzuatta aylıkların peşin ya da çalışıldıktan sonra ödenmesi gibi istisnalardan bahsedilmemiş. Toplu Sözleşmenin konuya ilişkin 22 nci maddesinde “… kamu kurum ve kuruluşlarında 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (C) fıkrası hükmüne istinaden yürürlüğe konulan...
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi yıl sonu saymanlık bütçe kapatma

evet. bütün borçları; kesenek, idari para cezası vs.
  23. Yaşar Yarımoğlu

düzeltme: internet üzerinden alınabilen bir işlem. daha önce söylediğim gibi mutemetliğin işi değil. muhtemelen muhasebe ya da satınalma birimi tarafından kullanılan sgk nın "idarelerce borç sorgulama" alanından alınabilir.
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Avans kapatmama cezası

anlaşıldı. konu kilit.
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Öğretmen Sözleşme Tutarı

4/b sözleşmeli öğretmen maaşı, kıdem yılına ve unvanına göre değişmekle birlikte yukarıda yazdığınız gibi 2016 yılına ait sözleşme ücretlerine %3 ilave yaparak hesaplayabilirsiniz.
  26. Yaşar Yarımoğlu

sonucu buradan yazarsanız, sizin gibi olan arkadaşlara bilgi vermiş olursunuz. kolay gelsin.
  27. Yaşar Yarımoğlu

evet hocam. bu iş mutemetlik birimine ait değil ama. kurumunuzda varsa eğer muhasebe birimi ilgilenmeli ve bağlı olduğunuz sgk dan istenecek.
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi HYS'de Yıl Sonu Avans Kapama(resimli anlatım)

aynı soruyu başka bir alanda da sormuşsunuz. lütfen soru sormadan önce konular içinde arayınız. cevap bulamamış iseniz ilgili alanda sorunuzu sorunuz. aynı konu hakkında ayrı ayrı alanlarda soru sormanıza gerek yok. konu hakkında bilgisi olan mutemet arkadaşlarımız cevap vereceklerdir...
  29. Yaşar Yarımoğlu

Oğuzhan Bey, muhasebe ile görüşün. Kapanmayan avansı onların da en azından yıl sonunda görmesi gerekirdi.
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Öğretmen Sözleşme Tutarı

RE: 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı Erdal Bey, bu bölüm 4/C sözleşmeli maaşları için açılan bir alan. sorunuzu https://www.maasmutemeti.com/forum/Forum-4-b-sozlesmeli-maas-hesaplama 'ya taşıyorum. buradan takip ediniz.
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi dagıtılan tutar

Genel sekreterin dağıtılacak tutarı değiştirme yetkisi bir yazı ile değil, 209 Sayılı Kanun ile verilmiştir. Aynen devam :) 209 sayılı Kanunun 5 inci maddesinin üçüncü fıkrasının sonuna aşağıdaki cümle eklenmiştir. “Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, bu fıkrada öngörülen...
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi sendika kesinitisi

4688 Sayılı Kanun (Değişik ikinci fıkra: 1/7/2006-5538/14 md.) Aylık üyelik ödenti tutarı; kamu görevlisinin kadro ya da pozisyonuna bağlı ve her ay mutat olarak ödenmekte olan damga vergisine tâbi aylık brüt gelirleri toplamına, sendika tüzüğünde belirtilen oran uygulanmak suretiyle...
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi dağıtılması karar alınan tutar ( mesai içi+mesai dışı )

karar                  m.içi                oran              tutar        m.dışı              oran                   tutar 1.900.000,00 326000 0,722838137 1.373.392,46 125000   0,277161863 526.607,54 m.içi ve m.dışı puanları tahmini yazdım.
Geri
Üst Alt