Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ücretsiz izne ayrılacak personel için kıst maaş

konu ile ilgili yapılan bilgi alışverişi aşağıdaki linkte, lütfen inceleyiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-ucretsiz-izinden-donen-memur-maas-gss
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ödenek Geldiğine Dair Yazı

anlaşıldı üstadım, teşekkür ederim.
  3. Yaşar Yarımoğlu

yolluklar için gelen ödenek ne kadar sürede kullanılır? tenkis süresi nedir? bilen var mı?
  4. Yaşar Yarımoğlu

Kudret Bey teşekkürler.
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kesenk İPC için HYS'den Ödeme Kodu

Borcunuzu bu dönemde yapılandırıyor iseniz 6111 SK ile bir ilginiz olmaması gerekiyor.
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Askeri Hastaneden Gelen Personelin Maaşı

Aynen üstadım. ancak konu hakkında mutlaka bu eğitime giden bir hastaneden mutemet arkadaşla görüşün. işin teknik kısmı konusunda hata olmasın. kolay gelsin. Not: Bursa da askeri bir hastane vardı diye biliyorum. Uzman Mutemet iletişime geçme konusunda size yardımcı olabilir.
  7. Yaşar Yarımoğlu

Kaynaklara Taşındı Göreve geri dönen memurların fark bordo excel çalışması

hmm anladım mstfhaklkjhd kardeş. primle ilgili herhangi bir şey yazmamıştım ama neyse. madem sendika eksik ödendi adamların alacağı kalmasın, 1/3 için de hesaplayınız. kolay gelsin. mstfkhdgfk kardeş.
  8. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Askeri Hastaneden Gelen Personelin Maaşı

Bu tür personel için atama kararları çıkarıldı üstadım. Ayrıca her hastaneden bir mutemedi Ankara'da eğitime aldılar. Tabiki ünvanına göre normal maaş hesaplaması yapacaksınız. Yalnız dikkat etmeniz gereken daha önce aldığı maaş ile yeni maaşı arasında fark olursa, tazminat olarak ödenecek ve...
  9. Yaşar Yarımoğlu

Kaynaklara Taşındı Göreve geri dönen memurların fark bordo excel çalışması

mstfskhgayk kardeş, tek derdin bu olsun be ya :) ömsijjsdin işte. tekrar niye ödeyesin değil mi?
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi TIBBİ ZORUNLU SİGORTA

ödenebilir. poliçe ve ödeme makbuzunu ibraz etmişse (ki bu belgeleri bir dilekçe ekinde isteyin geçmiş dönem olduğu için) yalnızca normal ödemelerde 770.02.01.07.01 kodu ile ödeme yapıyorduk, geçmiş dönemi ise 681,01-önceki dönem gider ve zararları hesabından ödeyebilirsiniz.
  11. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş iadesiı

RE: 4924 dil tazminatı ayın 15 inde maaşı alıp pat diye ayrılmaz herhalde.
  12. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş iadesiı

RE: 4924 dil tazminatı mal müdürlüğüne bir yazı ile bildirirsiniz, geri çekilir. bankaya aktarma yapılmışsa, bankayla yazışma yaparsınız, ödemeyi iptal edersiniz. sonra malmüdürlüğünde ters kayıtla maaş tutarı hazineye gelir olarak aktarılır.
  13. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Denge Tazminatı SGK Matrahına Dahil Edilir mi?

Aslında mesele şu; bazı maaş hesaplama programlarında 4/B sözl. personelin ek ödemesinden (denge tazminatı) sgk kesintisi yapılsın mı- yapılmasın mı gibi seçenekler eklenmiş. Tabi ki bu durum kafa karışıklığına neden oluyor. Konuya hakim olmayan arkadaşlar ikilemde kalıyor. Ancak hem 375...
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Denge Tazminatı SGK Matrahına Dahil Edilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Sağlık Bakanlığı dışındaki kurumlarda, 4/B sözl. personele denge tazminatı adı altında ödenen sabit ek ödeme SGK matrahına dahil edilir mi?
  15. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Tabip mi ? Tabip Dışımı ?

bilerek ve isteyerek adamların nöbet katsayısını yemişler üstad. eğitim görevlileri, başasistan ve uzman tabipler kıskanmasın diye olabilir :D
  16. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İlginç Memur Alım Şartları

Namık Kemal Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel ilanı vermiş. Bazı branşlar için aranan şartlar ilgimi çekti. örn 1- Hemşire Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak. Döner Sermaye En az 4 yıl kalp damar cerrahisi ameliyathanesinde çalışmış olmak.!? örn 2- Sağlık...
  17. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım Sistemi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Hazine Müsteşarlığı Otomatik Katılım Sistemi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular ve cevaplarını yayımladı. buyrun; 1- Otomatik katılım uygulaması kimleri kapsıyor? Türk vatandaşı veya mavi kartlı olup, 45 yaşının altındaki tüm 4a ve 4c kapsamındaki çalışanlar ve çalışmaya yeni başlayacaklar...
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS Destek Hattı

link menüsü 1. mesaj ekindedir.
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS Destek Hattı

KBS destek hattı duyurusu
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Harun Bey'den yardım

Harun Kuru'nun yaptığı kişi borcu hesaplama ile ilgili çalışmanın devamına yeni bir konu açmış olduğunuzdan, konu taşınmıştır.
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 5510 sonrası terfi verileri hatalı kayıt

neyse... hata kıdem yılı il ilgili ise aşağıdaki linkten yardım alınız. https://www.maasmutemeti.com/haber/284/emekli-kesenek-hatali-kidem-ay-yillarin-duzeltilmesi
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 5510 sonrası terfi verileri hatalı kayıt

detaylı bilgi veriniz. genelde bu hatalar kıdem yılı değişikliği olan personelde olur.
  23. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Mesai dışı mahsup

görüşü bilmem üstadım ancak ek ödeme yönetmeliğinin "Bakanlık ve bağlı kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına (döner sermaye dâhil) atanan ve 209 sayılı Kanunun 5 inci maddesi (altıncı ve yedinci fıkrası kapsamında ek ödeme alanlar hariç) gereğince döner sermaye gelirlerinden ek ödeme alan...
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4924 kişi borcu hesaplama tablosu

hocam, forumda kişi borcu hesaplama hakkında o kadar çok yazı var ki say say bitmez ama siz yeniden konu açıyorsunuz. bu işin içinde iseniz bilmeniz lazım. illa "4924 kişi borcu" olmak zorunda değil ki. al bir hesaplama tablosunu ki en son güncel olan ve güvendiğimiz Harun Kuru'nun yaptığı...
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ücretsiz izinden dönen personele gss bildirimi

geriye dönük gss primlerini bildirirsiniz. ancak her ay için idari para cezası gelecektir.
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/b ÜCRETSİZ İZİN YARINA KADAR ÇOK ACİLL YARDIM

1. Belge çeşidi bizim personelimiz için 33 idi, siz e bildirgeyi daha önce hangi koddan veriyorsanız aynen devam. 2. İşten çıkış bildirgesi konusunda ferhad1021 arkadaşımızın verdiği bilgi doğru bilgi. SGK Mevzuatı aynen öyle. (ancak bu meseleyi birebir yaşamış biri olarak, herhangi bir ceza...
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Açığa alınan personel FHZ bildirimi

RE: Açığa alınma genel bütçe 5510/5434 kişi borcu Haklarında 5434 Sayılı Kanun Hükümleri Uygulanan Sigortalılar : 2008 yılı Ekim ayı başından önce 5434 sayılı Kanuna tabi çalışmış olması nedeniyle haklarında 5434 sayılı Kanun hükümleri uygulanmaya devam eden 5510 sayılı Kanunun 4 üncü...
  28. Yaşar Yarımoğlu

Açmış olduğunuz konu ile ilgili hem şahsımın hem de ferhad1021 arkadaşımızın verdiği bilgiler için “Arkadaşlar ben bunlardan anlamam” demiştiniz. Anlamanız için madde madde yapmanız gerekenleri yazıyorum. Çünkü sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan sitemiz https://www.maasmutemeti.com...
  29. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Güvenlik soruşturmasına takılıp 7 ay sonra göreve başlayan kişi

öncelikle sgk'yı arayın (Ankara). sözleşmeli çalıştığı dönemi sizi bağlamaz. normal hesabınızı yaparsınız. geçmişe dönük keseneklerini de gönderirsiniz. muhtemelen (sgk mevzuatına göre mükerrer emekli keseneklerinden 4a, 4b, 4c için hangisi yüksekse kişi kaydına o alınıyor) sgk normal maaş...
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 657 sayılı devlet memurları maaş hesaplanması

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-657-tabi-kadrolu-doner-sermaye-personel-maas-program-exceli-varmi?pid=19814#pid19814 lütfe önce arama yapınız. örneğin linkini verdiğim topicte böyle bir paylaşım yapıldı. sadece dss personel o kadar. mantık aynı, maaş hesaplanıyor.
  31. Yaşar Yarımoğlu

özür dilerim hocam, malum biz de mutemediz, işlerimiz var, yetişmedi. akşam resimli şekilde bir sunum hazırladıktan sonra eklerim.
  32. Yaşar Yarımoğlu

SİGORTALILAR 30 GÜNDEN AZ BİLDİRİLEBİLİR Mİ? Ay içinde resmi tatiller ve hafta tatilleri hariç tam çalışmayan ve çalışmadığı günler için ücret ödenmeyen sigortalılar 30 günden az bildirilebilir. Ancak 30 günden eksik bildirilme nedenlerinin aylık prim ve hizmet belgesine kaydedilmesi...
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Refakat Yolluğu

Üstadım, bilindiği üzere tedavi yollukları SGK tarafından ödenmekte. Bu nedenle sizin yapacağınız bir şey yok, personeli SGK ya yönlendirin. Yalnızca refakatçi olduğunu belgelendirirse o süreler için izinli sayılacaktır.
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçici Görev İptali

bence diğer fıkra olmalı hocam, personelin mağdur edilmemesinden yanayım. "Harcırahlarına mahsuben para ödenmiş olup da muvakkat vazife ile bir tarafa gönderilmelerinden sarfınazar edilmiş olanlara, yalnız peşinen ödenmiş ve istirdadı kısmen veya tamamen imkansız bulunmuş olan bilet ücretleri...
Geri
Üst Alt