Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçici Görev İptali

ne olur ne olmaz diye altı çizili yaptım :)
  2. Yaşar Yarımoğlu

kalın puntolarla yazmama rağmen :)
  3. Yaşar Yarımoğlu

6245 Sayılı Harcırah Kanunu, Madde 26 Madde 26 – Daimi veya muvakkat vazife ile bir tarafa izamları takarrür ettikten sonra gönderilmelerinden sarfınazar edilenler harcırah almamış ve hareket etmemiş bulundukları takdirde kendilerine bir şey verilmez. Ancak daimi vazife ile bir tarafa...
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS Maaş Muhasebe Birimine Gönderilemiyor.

ekim ayını seçtiğinizden emin misiniz?
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 657 tabi kadrolu döner sermaye personel maaş program exceli varmı?

:) harun kuru hocamızın yaptığı exceller öyle iki günde hazırlanan çalışmalar değil üstadım. her ne kadar biz indirip kolayca kullansak da bu çalışmalar için çok zaman harcanmış, kafa patlatılmış, emek harcanmıştır. Yani diyeceğim o ki Harun Kuru'nun yaptığı gibi bir bordro Harun Kuru yapıncaya...
  6. Yaşar Yarımoğlu

Tanışma tanışma

hoşgeldiniz.
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçmiş Tarihli Elektrik Fatura Ödemesi

faturaları normal tutarlar üzerinden (faizsiz) ödeyiniz. sonra firmayla bir görüşme yapınız, yanlışlıkla geç kalındığı hakkında. genel olarak telekom, elektrik ve su ücretlerinde kibar dille durumu izah ederseniz resmi kurumlardan gecikme cezasını siliyorlar.
  8. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu KBS Girişi

bugüne kadar ben duymadım. duyurularda da rastlamadım. o arkadaşlar mümkünse göstersinler :) ve burada da paylaşalım hocam.
  9. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçmiş Tarihli Elektrik Fatura Ödemesi

para gelince gelir olarak kaydedersiniz hocam, öncelikle faturaları ödeyiniz.
  10. Yaşar Yarımoğlu

Tanışma Erzincan'dan Selamlar

hoş geldiniz, yeni görev hayırlı uğurlu olsun. Üzgünüm ama :) bundan sonra nerede görürse görsün bütün personel size selam verecek fakat hiçbiri sizi sevmeyecek :P
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi SGK Ceza

şunun için sordum; öncesi personele kıst maaşlarda kesenek yapılmaz idi. sonrası olduğuna göre kıst için kesenek hesabı da yapmak gerek ancak 15-18 arasında ücretsiz izin gibi hesaplama yapıp gssp yi kesecektiniz. sonra ücretsiz izin dönüşü diyerek kıst maaş hesaplayacaktınız. 1. şimdi...
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ücretsiz izne ayrılacak personel için kıst maaş

ücretsiz izne ayrılacağı tarih nedir hocam?
  13. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi SGK Ceza

personel 5510 öncesi mi sonrası mı?
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçici Görevlendirmelerde 10 Günlük Süre

ek bilgi gelme ihtimali ile konuyu tekrar açıyorum.
  15. Yaşar Yarımoğlu

konu kapalı olduğu için Zeynep Güldem'in konu hakkındaki özel mesajı "İşyerimizden arkadaşlarımız bu konuyla ilgili Maliye Bakanlığına (Bümko) ile görüşmeye gitti. Tesadüfen bu konuyu yazan kişilerle görüşmüşler. Konaklama ücretinde her defasında 10 gün verilmeyecekmiş. Aynı harcırah...
  16. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sigorta Primlerinin İdari Para Cezası Borçlarının Yapılandırılması

konu hakkında işlem yapan mutemet arkadaş var mı? yapılandırmaya başvuru yaptıktan sonra ödeme belgeleri ekine neler eklemeliyiz ve hangi kodları kullanmalıyız.
  17. Yaşar Yarımoğlu

Anayasa mahkemesinin iptal kararı ardından H cetvelinde bir düzenleme yapma gereği duydu Maliye Bakanlığı. Bu nedenle "* 6245 sayılı Harcırah Kanununun 33 üncü maddesinin (b) fıkrasına göre yatacak yer temini için ödenecek ücretlerin hesabında gündeliklerinin %50 artırımlı miktarı, (d)...
  18. Yaşar Yarımoğlu

42. madde, geçici görev gündeliği hakkındaki yasa hükmü olmasına karşın, sizin sorunuz Bütçe Kanunu ile H cetveli içinde düzenlenmiş geçici bir durum. Haliyle sonraki yıllarda H cetveli yapılırken bu düzenleme iptal de olabilir. Bu nedenle 42. madde için yapılan bir kısıtlama başka bir maddeye...
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Yönetmelik Değişikliği Hakkında Birkaç Söz

işlerin yoğunluğundan bu ilham zor geliyor gerçekten. amma velakin "mutemetler birliği" denen arkadaş özelden bir mesaj sallıyor :) mesajı okuyunca birkaç milyon ilham geliveriyor mecburen :)
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ameliyathanede çalışan hemşire, doktorun giyim yardımı

mesele aslında açık, ancak bizler personel mağdur olmasın diye ya da kendimizi yormamak adına herkesin kadrosuna göre giyecek yardımı verir geçeriz.. zira hemşire olup idarede çalışan birine hemşire kıyafetleri verilmez :) bu nedenle ameliyathanede çalışan hemşireye de aslında sadece...
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EK ÖDEME YÖNETMELİĞİ DEĞİŞİKLİĞİ NELER GETİRDİ?

sağlam çalışma olmuş, ömür hocam emeklerine sağlık.
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Yönetmeliğinde Değişiklik

Ömür hocam gayet açıklayıcı bir yazı kaleme almış. Eline sağlık.   https://www.maasmutemeti.com/haber/1520/yeni-ek-odeme-yonetmeligi-tabip-ve-tabip-disi-personeli-nasil-etkiledi
  23. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Yönetmelik Değişikliği Hakkında Birkaç Söz

Sağlık çalışanlarının sabırsızlık ve büyük umutlarla beklediği ek ödeme yönetmeliğindeki değişiklik 30.09.2016 tarihli ve 29843 sayılı Resmi Gazetede yayımlandı. Yayımlanan metin ilk bakışta çok anlaşılır değil aslında. Zira sadece değişikliklerin yazıldığı bir metin olması nedeniyle “bizle...
  24. Yaşar Yarımoğlu

erken konuşmayı sevmem ama yayınlanan özellikli tıbbi işlemlere bir bakınca beklentileri yüksek tutmasak olur hocam :P
  25. Yaşar Yarımoğlu

Konu hakkında TKHK'nun yayımladığı yönerge birinci mesaj ekindedir.
  26. Yaşar Yarımoğlu

:) hülya hanım, ne çok soru sormuşsunuz? biraz ders çalışalım, sonra cevaplayacağız. bu işler aceleye gelmez, kelime kelime okumak ve incelemek lazım :)
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ameliyathanede çalışan hemşire, doktorun giyim yardımı

üstad, bu konuda kbs zaten izin vermiyor. yani normal kıyafet yardımlarını verdikten sonra ameliyathane kıyafeti veremiyorsun. sistem izin vermiyor.
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Uzman Hemşire

Konu hakkında TKHK tarafından yayımlanmış bir yazı var. sorunuzun cevabı burada var, kolay gelsin. http://www.tkhk.gov.tr/Dosyalar/afcde50e706743bd91cf64dc77e67e9b.pdf
  29. Yaşar Yarımoğlu

30 Eylül 2016 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29843 YÖNETMELİK Sağlık Bakanlığından: TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNA BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNDE GÖREVLİ PERSONELE EK ÖDEME YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA YÖNETMELİK MADDE 1 – 14/2/2013 tarihli ve 28559 mükerrer...
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Photographer Yaşar Yarımoğlu (mekeli)

:) utandırdın beni üstad... foruma eklemen büyük incelik, teşekkür ederim. fotoğraflar genel olarak Konya ve civarından (daha çok kırsalından) ama birkaç fotoğrafın Tarsus civarlarından olduğunu hatırlıyorum. şimdilik Muğla fotoğrafları stokluyorum. zaman içinde bir sunum çıkar umarım.
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Çok acil yardım.

sizin konu ile ilgili birebir tecrübe etmedim ancak, gssp göndermeniz gerekiyor, göndermezseniz ceza yersiniz. 5510 lu personel için yapacağınız kıst maaş sonrası kesenek bildirimi zaten ek mahiyette bildirim olacağı için sorun yaşanmaması lazım.
  32. Yaşar Yarımoğlu

Tanışma Selam Arkadaşlar

hoş geldiniz üstadım.
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Çok acil yardım.

5434 lü ise; kıst maaşlarda zaten kesenek kesilmeyeceği için hiçbirşey yapmanıza gerek yok. 5510 lu ise; münferit hesaplama yaptıktan sonra ek mahiyette bildirim yapacaksınız. gönderdiğiniz gss yi sgk dan bir yazı ile isteyin. yani her türlü eylül gssp yi verin.
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Avans kapama

hocam çözdün mü sorunu?
  35. Yaşar Yarımoğlu

Tanışma bandırma

hoşgeldiniz.
  36. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kişi borcu süresi ve takibi

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO:16) A- ALACAKLARIN TAKİP VE TAHSİLİNDE UYULACAK ESASLAR C- FAİZ BAŞLANGIÇ TARİHİ bölümünü inceleyiniz.
  37. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Döner Sermayede Karar Alınan Tutar

hocam döner sermaye komisyonu illa hesaplanan tutarı dağıtacak diye bir kural yok. farz edelim ki böyle bir sorununuz yok. dağıtılabilecek tutar 150.000 tl olsun. komisyon bu paranın 20.000 tl sini opsiyon olarak bırakarak 130.000 tl dağıtım kararı alabilir. sonuç olarak size kalan 2.000 tl...
Geri
Üst Alt