Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz Izinden Dönen 5510 A Tabi Kadrolu Bir Personelimizi Yanlışlıkla Başka Bir Iş Yeri Kullanıcımıza Tanımlanması

Ücretsiz izinden dönen 5510 a tabi kadrolu bir personelimizi yanlışlıkla başka bir iş yeri kullanıcımıza tanımlamışız bu tescil işlemini nasıl iptal edebiliriz? tescil sayfasındaki tel. numaraları asla cevap vermiyor. aynı güne çıkış versek sorun olur mu aceba?
  2. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Temmuz Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

Maşallah Süleyman bey anında yüklemişsiniz genelgeyi :)
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sgk İşe Giriş Bildirgesi Hata!

SGK ya sonunda ulaştım Personel askerliğini yedek subay olarak yapmış acemi birliğindeki SGK giriş ve çıkış işlemleri yapılmış ancak usta birliği farklı bir birlik olduğu için orası henüz ne girişini ne de çıkışını yapmamış. Doktorumuza terhis olduğu birliği arattırdım. İşlemin bir kaç gün...
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sgk İşe Giriş Bildirgesi Hata!

657 Kadrolu ilk atama ile atanan hekimin sgk işe giriş bildirgesini yapmak istediğimde bu hatayı veriyor. Personel o tarihlerde askerde olduğunu söylüyor. Sgk nın saydasındaki verilen telefon numaralarını sürekli arıyorum açan yok. Ne yapabilirim?
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sehven Keseneğe Giden Primler Ve Primlere Giden Kesenekler Kargaşası

Sait bey yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizin işiniz muhasebe müdürlüğü tarafından baya bir karıştırılmış. Kesenek olarak gönderilmesi gereken tutarlar bildirge, bildirge ödemesi olarak gönderilmesi gerekenler keseneğe gönderilmiş ve bu her ay böyle olmamış da bazı aylar böyle olmuş. Siz...
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu Sonrası SGK Tarafından Süratle Gönderilen İdari Para Cezaları

Evet bu konunun muhakkak çözülmesi gerekiyor. Zorunlu mali sorumluluk sigortsası mutemetler için de uygulanmalı. Yoksa daha çok mutemetin canı yanacak.
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kurum Değiştiren Personelin Maaş Ödemesi Nasıl Yapılır ?

Maaş ve sabiti geri iade alınmıyor. çalıştığı güne kadar performansını daha sonrasında hesaplayıp ödersiniz.
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Mayıs ayı mesai saati kaç olmalı?

Rıdvan hocam 12 değil de 13 e kadar mesai sayılıyor o da toplam 5 saat yapıyor.
  9. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yıllık Fiili Hizmet Hatalı Koddan Gönderme

Bu konuda haklısın. Hocam Allah hepimizi SGK nın Zulümlerinden kurtarsın.
  10. Ali Selvi

Ben arkadaşlalar dan farklı düşünüyorum 401101 kodu ve 402001 kodunun fhz. ye esas gün sayısı ve bu gün sayılarına bağlı olarak ödenecek tutarlar farklı çıkacağı için bu esli bildirgenin iptal edilip yeni bildirge verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sgk ile görüşseniz iyi olur. Sonucu buradan...
  11. Ali Selvi

Anladığım kadarıyla bazı personleri fhz sini radyoaktif madde ile uğraşan personeller için oluşturulan koddan göndermek yerine insan sağlığına ilişkin işler kodundan göndermişsiniz. Bu durumda bu personellerin faydalanacakları fhz gün sayıları değişeceği için bu günlere karşılık gelecek fhz...
  12. Ali Selvi

Sanırım yanlış FHZ. kodundan bildirimde bulunulmuş
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Ek 4C Dönem Sayısı

Efe hocam yeni yönetmelikte bu süre 1 ek ödeme dönemine düşürüldü başhekim kararı ile 3 ek ödeme dönemine uzatılabilyor.
  14. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası Emsan veri kısmındaki "Terfi" txtleri boş çıkıyor.

Evet düzelmiş ve rakamlar tutuyor
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası Emsan veri kısmındaki "Terfi" txtleri boş çıkıyor.

Ben de ne yaptıysam 5510 sonrası terfi farkı txt boş çıkıyor denemediğim tarayıcı kalmadı
  16. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli İcra Kesinti Sırası Esasları

Birinci kesintinin bitmesini bekleyin ancak 2. karar için halen ödenmekte olan icra kesintisi bulunduğunu ve ödeme sırası olarak 1. sıraya alındığını yazı yazın icra müdürlüğüne
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli FHZ Ne demektir.

Hatice hanım en azından bundan yırttınız. :)
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kamu İşyeri SGK Siciline Asgari ücret desteği Uygulanması

Bağlı bulunduğunuz SGK müdürlüğüne ilgili SGK iş yerinizin bir kamu kurumu olduğunu damga vergisinden muaf tutulması gerektiğini ve asgari ücret destek priminden yararlandırılmaması gerektiğini bildirir bir üst yazı yazın, yazınızda daha önceden faydalandırılan primlerin iadesinin sağlanmasını...
  19. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS' de Terfilere ilişkin Emsan Veri Boş Geliyor

Bekleyelim birileri muhakkak çağrı açmıştır. düzeltilecektir.
  20. Ali Selvi

Editörün Seçimi 2021 Yılı Zam ve Tazminatlar Kararnamesinde Yapılan Değişiklikler

2021 Yılı Zam ve Tazminatlar Kararnamesinde Yapılan Değişiklikler (Cumhurbaşlanlığı Kararnamesi)
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Bireysel Emeklilik kesintisi muhasebeye geri döndü

Öncelikle daha önceden Türkiye Hayat emeklilik (Türkiye hayat emeklilik daha sonra oluşturuldu öncesinde anlaşmalı bulunduğunuz emeklilik şirketi hangisi ise ziraat hayat, halk hayat.... olabilir) müdürünüze sözleşme oluşturmanız gerekiyor yani yeni gelen her bir personele bes şirketinize giriş...
  22. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Mys İkili Doğrulama Olarak SMS ile giriş yönetime geri dönüş

https://www.hmb.gov.tr/bakanlik-uygulamalari-yardimi buradaki talimatları uygulayın.
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Mys İkili Doğrulama Olarak SMS ile giriş yönetime geri dönüş

https://kimlik.hmb.gov.tr/ kulanıcısı ile giriş yaparak kişinin doğrulama seçeneğini değiştirebilirsiniz.
  24. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli memur sgk işe girişi hk.

Hitap hakkında bilgim yok malesef.
  25. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli memur sgk işe girişi hk.

Mutemet olarak SGK tescil den yapmaya devam ediyoruz. Hitap sorumluluğu biz de değil.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Bu işi toptan mutemetlere bıraksalar bu sorunların %90 ı çözülür bence.
  27. Ali Selvi

Sohbet Alanı 🇹🇷 Çanakkale Geçilmez 🇹🇷

Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Ülkemizi, vatanımızı her zaman muzaffer kılsın.
  28. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MYS SassPass Giriş İşlemi

Ben de sms ile uğraşmamak adına uygulamayı kurdum ama bir türlü uygulama tek kullanımlık şifreyi kabul etmiyor.
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MYS SassPass Giriş İşlemi

Bildiğiniz gibi ne yazık ki MYS rol seç ile geçtiğimiz ikili doğrulama sistemini iptal ederek bizleri sms doğrulama yada SassPass uygulamasından birini seçemeye mecbur bırakmıştır. Her girişte sms ile uğraşmamak için SassPass uygulamasını telefonuma indirdim klavuzdaki gibi yönetgelere uyarak...
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Personel silme işlemi yapmayın k100 hatası için bekleyin
  31. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5434 (1/3) Maaş Hesaplama Programı

Forumumuzun Maaş robotu işinizi görecektir. https://www.maasmutemeti.com/
  32. Ali Selvi

Aralık, Ocak, Şubat farklari hariç tüm kesenekleri bu gün verdim 5510 fHz dahil. Hata vermedi ve tam tuttu
  33. Ali Selvi

Ben biraz önce 5510 FHZ bildirdim hiç bir hata vermedi.
  34. Ali Selvi

Duyuru aynı şekliyle şu an Kesenek sisteminde duyurular kısmında yayında. https://kesenek.sgk.gov.tr/KesenekWeb/doc/prime_esas_kazanc_alt_sinir_ve_primlerin_odenmesi_duyuru-II.pdf
  35. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Gönderilen Keseneğin İptal Edilmesi

Evet bildirge sil yapıp yenisini düzenleyebilirsiniz.
  36. Ali Selvi

Mutemet Arşivi E-Mailimize gelen MYS bloke mesajı

Bu tel no başka bir kullanıcıya tanımlıdır diye uyarı veriyor.
  37. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük bildirilmeyen BES

Ben bu güne kadar BESten ceza yiyeni duymadım. Gönderebilrisiniz yada göndermeden önce bes firmanızın müşteri temsilcisi ile görüşüp gönderebilirsimiz. Biz de aylar sonra iade olan besleri tekrar gönderdik defalarca bir sıkıntı olmadı.
  38. Ali Selvi

Mutemet Arşivi E-Mailimize gelen MYS bloke mesajı

SaasPass OP uygulamasını deneyen var mı o nasıl çalışıyor. Gerçekleştirme görevlisi ve harcama yetkilisi için kendi SaasPass OP uygulamamıza yetki verebilirmiyiz.
Geri
Üst Alt